2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Pişmiş tavuk misali olmuş neyseki geçti hepsi
Evet sezeryan oldum canım
Kuvoze yoğun bakıma girmedi hiç ben gelmeden gelmiş odaya
Yaa çok sevindim maşallah
prensese
Geçmiş olsun sana da
Dayan annesi 3 hafta daha büyüsün

Geçmiş olsun. Doğumun ne zaman olacak? Mastitte ateş de oluyor ama çarşambaya da çok varmış. Doktoruna sorup bizi de aydınlatabilir misin?
Geçmiş olsun.

Kızlar sezaryen olanlar bu belden uyuşma da hissediyormusunuz korku başladı son 3 gün iğne yapılırken çok acı oluyormu kesilirken fln hissediliyormu acaba

Kızlar sezaryen olanlar bu belden uyuşma da hissediyormusunuz korku başladı son 3 gün iğne yapılırken çok acı oluyormu kesilirken fln hissediliyormu acaba
YouTube’da doğum videoları çok izledim, çoğu hissetmiyo kişiden kişiye değişiyordur o da herşey de olduğu gibi bence… izlediklerim hiç biri acı çekmiyor

İğne yapılan yerde minik bi his oluyor yani koldan acilan damar yoluyla ayni his bence sonra saniyeler icinde uyusma başlıyor, korkulacak birsey degil bence digeri daha korkunç gibi geliyor hep. Ve acı tabiki hissetmiyoruz yani baskiyi hissediyorsun ama aci yok Hayalimsin3803

Gözün aydın, Allah analı babalı büyütsün seninle sat aynıymış benim :) ben de hiç bir belirti yok hala.
Beyaz sümüksü akıntı ben de son ayda çok oldu ama herhangi bir belirtim yok başka sanırım nişanda kahverengi oluyormuş bu akıntı. Sen yine de doktoruna sor. Benim doktorum normal demişti.

Geçmiş olsun. Doğumun ne zaman olacak? Mastitte ateş de oluyor ama çarşambaya da çok varmış. Doktoruna sorup bizi de aydınlatabilir misin?
Geçmiş olsun.
Takip et dedi ağrı artar ateş olursa doktora gidecem hafta sonu giriyor acile giderim artık.nadir de olsa hamileliğin son haftalarında hatta bazen emzirmeyen hamile bile olmayan kadınlarda da olabilirmiş

Uyuştuğunu hissediyorsun tabiki ama iğne acılı bişey değil, anestezi uzmanı iğneyi yaptıktan sonra beni sedyeye aldılar bacaklarımı alıp düz pozisyona getirdi hemşire aaa dedim bunlar benim bacaklarım mı elliyor düz yapıyor ama hissetmiyorum kesilirken hissetmen mümkün değil öyle olsa kimse katlanamazdı, ama işlem sırasında sallanıyorsun sarsılıyorsun onları hissediyorsun ağrısız bi şekilde, mesela ben bi sarsıldım aa dedim tamam çıkıyor benim bebiş eşim de yanımdaydı ona söyledim sanırım dpğdu dedim, korkma, iyi bi doktor iyi bir hastane olması önemli onun dışında herşey yolunda gider allahın izniyle

Ben de yapamıycam galiba ya. Düşününce bile midem bulanıyor. Yine genel anestezi istiycem sanırım.

Hani acımıyorduuu
Kizlar bugün kontrolüm vardi devlet takipliyim, ntsde bebekte taşikardi çıktı, belki bebegi alabiliriz deyip acile sevk ettiler, yeniden ntsye bağladılar herhangi bir sorun çıkmadı ölçümler normaldi, sonraaa çatala aldilar ilk defaaaa veeee ben sezlongta gunesleniyorum gibi yatıyordum çatt zipladm dogruldum yani ben insanlar biraz utanıyor ondan sorun ediyorlar sanıyordum, islem sorunluymus ama korkulcak bir sey yok bes saniye felan sürüyor iste parmagini soktu çıkarttı kalıcı bir acı değil

Çok geçmiş olsun canım benim

Geçmiş olsun canım

Kızlar ya ayaklarım çok şişti bacaklarımda şiş hafifte kırmızımsı oluyor özellikle de sağ ayağım tuzlu yemiyorum tansiyonum normal yüzüm ve elim şiş değil doktor pazartesi bakacakmış hemde nst ye gireceğim derin ven trombozu olabilir mi artık son düzlüğe girdim Benim gibi olan varmı vücudum alarm veriyor

Bendede geliyor hamileliğin başından beri progesteronu bıraktım ama yine geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…