- 17 Mart 2010
- 26.619
- 68.249
- 1.123
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #60.221
Pişmiş tavuk misali olmuş neyseki geçti hepsiAy evet ben 160 ı görmüştümay bende neler neler oldu doktor bana her an gelebilir, doğum sancıların başlamış vs dedi o zaman beni bir panikletti. Peşine biz apar topar son hazırlıklar, temizlikler, sehir dışından gelen insanlar falan baya gergin günler geçirdik. Bu aralıkta tansiyonum 18e 12 lere falan vurdu. Ben ciğer geliştirici iğneler falan vuruldum haftamız küçüktü. Her gün, bugun alabilirim tansiyonun düşmezse, bugun alabilirim sancın düşmezse vs şeyiyle geçti. Ben hep diken üstünde tabi. En son bana, plesentanda kireçlenme var ayrıldı ayrılacak o yüzden sancın var dedi ama doktor gene gün falan da vermedi. Bu sefer ben acaba riske mi atıyorum, bebeğin karnımda ölmesini mi bekliyoruz neyi bekliyoruz o zaman diye iyice bir kudurdum doktor değiştirdim. Ve sonuç, basit bir idrar yolu enfeksiyonum varmış. Bu sancılarımı bu kadar tetiklemiş. Çoğu kişide de böyle bir etkisi olmazmış ama nadir de olsa bu şekilde de görünürmüş. Ve bu kadar yüksek sancılar da tansiyonu tetiklermiş…Enfeksiyon için verilen basit bir ilaçla, ertesi gün daha sancım 10 lara kadar düştü. Ve hemen tansiyonum da düştü… plesentada da hiçbir problem yokmuş. Zaten plesentada problem olsa bebek beslenemezmiş gelişim geriliği söz konusu olurmuş. Diğer doktorun dediklerine bu geçtiğim doktor da çok şaşırdı şimdi ne sancım var ne tansiyonum var ne bir şeyim. Her şey yolunda, olması gerektiği gibi ilerliyor. Bu aralıkta da 37+3 olduk. Prematüre sınırını da geçtik. Şimdi pazartesi günü kontrol için gideceğim
Yaa çok sevindim maşallahEvet sezeryan oldum canım
Kuvoze yoğun bakıma girmedi hiç ben gelmeden gelmiş odaya
Güzel anneler dün butjn gun hastanede gectı, oncekı gun sabah uykudan uyandıran regl agrısıyla hazırlanıp kostur kostur hastaneye gıttık, endısemın sebebı dikiş var, rahmı yırtar dıye korktum, neyse gıttık hemen nst, max 30 goren 2 tane sancı cıktı ama onemsız, agr. ı belıme vuruyordu, yatıs verıldı, serum takıldı, rahatlama geldı bana, 4 saatre bır nst, sancı cıkmadı tabı, ıdrar yolunda enfeksıyon cıktı, urocare aldım gece suan ıyıyım. Rahım agzı kapalı, uzunluk da fena deıl, 2 hafta daha gıder en az dıye dusunuyorum dedı doktorum.. Bı panıkledık, cantaları valızlerı bagaja doldurup gıttık, bi fragman oldu bize gece 4bucuk kalkıp gitmek.. Dıkısım hala duruyor yerınde cok sukur bır aksılık olmazsa 37.haftada alıcak, bugun 35 olduk sukur..
Geçmiş olsun. Doğumun ne zaman olacak? Mastitte ateş de oluyor ama çarşambaya da çok varmış. Doktoruna sorup bizi de aydınlatabilir misin?Kızlar bu hamileliğim o kadar zorladı ki böyle olacak diye bilsem cesaret edemezdim ikinciye sanırım bi vertigo tetikledi bi sağ böbrekte ağrı büyüme derken şimdide dün akşamdan beri sol memede bi sertlik ve ağrı başladı Google baktım hamileliğin son haftalarında bazen mastit olabilir yazıyor ne yapsam carsamba randevum yoksa genel cerraha mı gitmek gerekir
YouTube’da doğum videoları çok izledim, çoğu hissetmiyoKızlar sezaryen olanlar bu belden uyuşma da hissediyormusunuzkorku başladı son 3 gün iğne yapılırken çok acı oluyormu kesilirken fln hissediliyormu acaba
Gözün aydın, Allah analı babalı büyütsünKızlar ben doğurdumbugün sabah saat 8 de 5 dk da bir gelen ağrı ile hastaneye geldim 3 cm açıklık var alalım dediler kakasını yapmış içerde iyiki bugün sancı gelmiş yoksa yerse sıkıntı olacaktı 37+5 de doğum yapmış oldum anca yazabiliyorum emzirmeydi ağrı derken
Beyaz sümüksü akıntı ben de son ayda çok oldu ama herhangi bir belirtim yok başka sanırım nişanda kahverengi oluyormuş bu akıntı. Sen yine de doktoruna sor. Benim doktorum normal demişti.Salı günü kontrolüm var tan 37 oluyorum, en son 35+4 te gitmiştim çatı muayenesi yapmamıştı şimdi 37 de yapar mı sizce nasıl oluyor bu muayne?
2 haftadır 3-4 kere olacak şekilde peceteye beyaz sümüksü akıntı geldi, internette normal diyor ancak yaşayan var mı doğum yakın olduğu için bu akıntı geliyor diyende var?
Takip et dedi ağrı artar ateş olursa doktora gidecem hafta sonu giriyor acile giderim artık.nadir de olsa hamileliğin son haftalarında hatta bazen emzirmeyen hamile bile olmayan kadınlarda da olabilirmişGeçmiş olsun. Doğumun ne zaman olacak? Mastitte ateş de oluyor ama çarşambaya da çok varmış. Doktoruna sorup bizi de aydınlatabilir misin?
Geçmiş olsun.
Allah kurtarsın canım. Kolay olsun, su gibi aksın inşallah.Kızlar suniye başlıyoruz dua edin çok sürmesin yoksa sabah sezeryana alacaklar
Uyuştuğunu hissediyorsun tabiki ama iğne acılı bişey değil, anestezi uzmanı iğneyi yaptıktan sonra beni sedyeye aldılar bacaklarımı alıp düz pozisyona getirdi hemşire aaa dedim bunlar benim bacaklarım mı elliyor düz yapıyor ama hissetmiyorumKızlar sezaryen olanlar bu belden uyuşma da hissediyormusunuzkorku başladı son 3 gün iğne yapılırken çok acı oluyormu kesilirken fln hissediliyormu acaba
Ben de yapamıycam galiba ya. Düşününce bile midem bulanıyor. Yine genel anestezi istiycem sanırım.Uyuştuğunu hissediyorsun tabiki ama iğne acılı bişey değil, anestezi uzmanı iğneyi yaptıktan sonra beni sedyeye aldılar bacaklarımı alıp düz pozisyona getirdi hemşire aaa dedim bunlar benim bacaklarım mı elliyor düz yapıyor ama hissetmiyorumkesilirken hissetmen mümkün değil öyle olsa kimse katlanamazdı, ama işlem sırasında sallanıyorsun sarsılıyorsun onları hissediyorsun ağrısız bi şekilde, mesela ben bi sarsıldım aa dedim tamam çıkıyor benim bebiş eşim de yanımdaydı ona söyledim sanırım dpğdu dedim, korkma, iyi bi doktor iyi bir hastane olması önemli onun dışında herşey yolunda gider allahın izniyle
Allah yardımcın olsun. Umarım çok rahat bir şekilde geçirirsin doğumunu.Kızlar suniye başlıyoruz dua edin çok sürmesin yoksa sabah sezeryana alacaklar
İnşallah bizde hissetmeyiz doktor hissini değil acını alıyoruz dediYouTube’da doğum videoları çok izledim, çoğu hissetmiyokişiden kişiye değişiyordur o da herşey de olduğu gibi bence… izlediklerim hiç biri acı çekmiyor
Ben izledigim icin korkmuyorumİnşallah bizde hissetmeyiz doktor hissini değil acını alıyoruz dedi
Çok geçmiş olsun canım benimGüzel anneler dün butjn gun hastanede gectı, oncekı gun sabah uykudan uyandıran regl agrısıyla hazırlanıp kostur kostur hastaneye gıttık, endısemın sebebı dikiş var, rahmı yırtar dıye korktum, neyse gıttık hemen nst, max 30 goren 2 tane sancı cıktı ama onemsız, agr. ı belıme vuruyordu, yatıs verıldı, serum takıldı, rahatlama geldı bana, 4 saatre bır nst, sancı cıkmadı tabı, ıdrar yolunda enfeksıyon cıktı, urocare aldım gece suan ıyıyım. Rahım agzı kapalı, uzunluk da fena deıl, 2 hafta daha gıder en az dıye dusunuyorum dedı doktorum.. Bı panıkledık, cantaları valızlerı bagaja doldurup gıttık, bi fragman oldu bize gece 4bucuk kalkıp gitmek.. Dıkısım hala duruyor yerınde cok sukur bır aksılık olmazsa 37.haftada alıcak, bugun 35 olduk sukur..
Ben ucuna ve kahverengi olan yerlere sürüyorum hepKizlar bu meme kremini memenin ucuna mi sürmeliyiz yoksa komple renkli kısımlara mi
Geçmiş olsun canımGüzel anneler dün butjn gun hastanede gectı, oncekı gun sabah uykudan uyandıran regl agrısıyla hazırlanıp kostur kostur hastaneye gıttık, endısemın sebebı dikiş var, rahmı yırtar dıye korktum, neyse gıttık hemen nst, max 30 goren 2 tane sancı cıktı ama onemsız, agr. ı belıme vuruyordu, yatıs verıldı, serum takıldı, rahatlama geldı bana, 4 saatre bır nst, sancı cıkmadı tabı, ıdrar yolunda enfeksıyon cıktı, urocare aldım gece suan ıyıyım. Rahım agzı kapalı, uzunluk da fena deıl, 2 hafta daha gıder en az dıye dusunuyorum dedı doktorum.. Bı panıkledık, cantaları valızlerı bagaja doldurup gıttık, bi fragman oldu bize gece 4bucuk kalkıp gitmek.. Dıkısım hala duruyor yerınde cok sukur bır aksılık olmazsa 37.haftada alıcak, bugun 35 olduk sukur..
Bendede geliyor hamileliğin başından beri progesteronu bıraktım ama yine geliyorSalı günü kontrolüm var tan 37 oluyorum, en son 35+4 te gitmiştim çatı muayenesi yapmamıştı şimdi 37 de yapar mı sizce nasıl oluyor bu muayne?
2 haftadır 3-4 kere olacak şekilde peceteye beyaz sümüksü akıntı geldi, internette normal diyor ancak yaşayan var mı doğum yakın olduğu için bu akıntı geliyor diyende var?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?