- 17 Mart 2010
- 26.619
- 68.249
- 1.123
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #60.261
Allah yardımcın olsunDua edin bana
Hadi sağlıklı guzel haberler ver bizeKızlar ben hastaneye gidiyorum
Karnım patlayacak gibi ağrı da hissediyorum
Canım Allah beterinden saklasın, git muhakkak tedavini ol uyuzda diger hastalıklar gibi bi hastalık Allah korusun geri dönüşü olmayan bir sey de değil, yattigimiz sedyeden bile bulasmis olabilir cok normal bu seni kötü hissettirmesinKizlar çok kötüyüm yaaakaşintidan uyuyamıyorum ya bu gün hastaneye gittim kızımı götürdüm annem o ara acilde tahlilerini yaptır dedi yine yapamdim gündüz değil gece olan bı kaşıntı var bu gün aşırı sidetlendi çok ağladım internetten baktım uyuz olabilir mi onu da bilmiyorum çok üzgünüm o gün inat etigim için eşime sataştiğim için benim gibi olan varmiydi ya lütfen bana birşey diyin pazrtesi randevu aldım inşallah bı ilaç falan verir çok kötüyüm çünkü uyuzsa diye piskoljim de daha çok bozuldu
Bildigim kadsriyla etmiyo, Benim de önde… sadece bebek hareketlerini etkiliyo… zaten sancimiz baslarsa anlamamamiz imkansiz, cok agriyormusKizlar bir de benim plesantam ön tarafta o yüzden hareketlerini gec hissetmistim suanda da belki cok güçlü hissetmiyorumdur ama acaba sancı olsa hissetmez miyim diye de korkuyorum, sancıyla plesantanin konumu fark ediyor mu?
Son zaman disarida kiyafet filan denedin mi? Yani uyuzun gecmesi 10 dk filan uyuzlu bir seye temas etmelisin, Öyle bisi olmadiysa umut degilsindir… Ya da Mesela ceketini bi yere astin baska ceketlerin oldugu yere gibi vs…Kizlar çok kötüyüm yaaakaşintidan uyuyamıyorum ya bu gün hastaneye gittim kızımı götürdüm annem o ara acilde tahlilerini yaptır dedi yine yapamdim gündüz değil gece olan bı kaşıntı var bu gün aşırı sidetlendi çok ağladım internetten baktım uyuz olabilir mi onu da bilmiyorum çok üzgünüm o gün inat etigim için eşime sataştiğim için benim gibi olan varmiydi ya lütfen bana birşey diyin pazrtesi randevu aldım inşallah bı ilaç falan verir çok kötüyüm çünkü uyuzsa diye piskoljim de daha çok bozuldu
Canım her şey yolunda mı, haber ver bize deDua edin bana
Allah yardımcın olsunZamanı geldiyse sağlıkla kavuşun inşallah
Yarım saat içinde doğuma gırerım büyük ihtimalleCanım her şey yolunda mı, haber ver bize de
Allah yardımcın olsun canım sağlıkla kavuşunDua edin
Allah yardımcın olsun sağlıkla kucağına al inşallahYarım saat içinde doğuma gırerım büyük ihtimalle
Sancım çıktı
Yatış yapıldı direk
Aynn canm cok sukur darisi tüm hamişlerin başımaOlsun yine çok şükür hayirlisyla kucağına almişsin canim
Allah yardımcın olsun canım insallah çok kolay en az acıyla gerçekleşir doğumun
Bir avazda doğur inşallahYarım saat içinde doğuma gırerım büyük ihtimalle
Sancım çıktı
Yatış yapıldı direk
Sabaha güzel haberlerAllah yardımcın olsun sağlıkla kucağına al inşallahbende hastanedeyim yatış yapıldı serum takıldı sabah ki nst ye göre doktor karar verecek bende bekliyorum
Haftan erken aslında bir sıkıntı yoksa bekletir belki doktorun sancın da kesilmişKızlar bende açılamadım bi türlü suniyi de kestiler sancımda yok sezeryana ya doktor gelir gelmez alacak yada öğle arasında
3-4 cm açılma var ama gerisi gelmiyor açıklıkla da eve göndermiyor hastanede de daha kaç gün tutar bilmiyorumHaftan erken aslında bir sıkıntı yoksa bekletir belki doktorun sancın da kesilmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?