2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Kizlar çok kötüyüm yaaa kaşintidan uyuyamıyorum ya bu gün hastaneye gittim kızımı götürdüm annem o ara acilde tahlilerini yaptır dedi yine yapamdim gündüz değil gece olan bı kaşıntı var bu gün aşırı sidetlendi çok ağladım internetten baktım uyuz olabilir mi onu da bilmiyorum çok üzgünüm o gün inat etigim için eşime sataştiğim için benim gibi olan varmiydi ya lütfen bana birşey diyin pazrtesi randevu aldım inşallah bı ilaç falan verir çok kötüyüm çünkü uyuzsa diye piskoljim de daha çok bozuldu

Canım Allah beterinden saklasın, git muhakkak tedavini ol uyuzda diger hastalıklar gibi bi hastalık Allah korusun geri dönüşü olmayan bir sey de değil, yattigimiz sedyeden bile bulasmis olabilir cok normal bu seni kötü hissettirmesin

Kizlar bir de benim plesantam ön tarafta o yüzden hareketlerini gec hissetmistim suanda da belki cok güçlü hissetmiyorumdur ama acaba sancı olsa hissetmez miyim diye de korkuyorum, sancıyla plesantanin konumu fark ediyor mu?
Bildigim kadsriyla etmiyo, Benim de önde… sadece bebek hareketlerini etkiliyo… zaten sancimiz baslarsa anlamamamiz imkansiz, cok agriyormus

Son zaman disarida kiyafet filan denedin mi? Yani uyuzun gecmesi 10 dk filan uyuzlu bir seye temas etmelisin, Öyle bisi olmadiysa umut degilsindir… Ya da Mesela ceketini bi yere astin baska ceketlerin oldugu yere gibi vs…

Allah yardımcın olsun sağlıkla kucağına al inşallah bende hastanedeyim yatış yapıldı serum takıldı sabah ki nst ye göre doktor karar verecek bende bekliyorum
Sabaha güzel haberler kaç haftalık oldu? Sağlıklı sıhhatli gelsin, bir avazda doğur demekki o sıklıkta çektiğin ağrı doğum ağrısıymış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…