- Konu Sahibi sunshine__
-
- #60.281
Normal seyrınde ılerlesenız, max 1-2gune gelır dıye dusunuyorum, arkadasım 4 cmm acıklıklıkla 18 saat sonrası cıvarı normal dogum yaptı, onun doktoru demıstı 1-2gune de gelebılır, bu gece de gelebılır dıye3-4 cm açılma var ama gerisi gelmiyor açıklıkla da eve göndermiyor hastanede de daha kaç gün tutar bilmiyorum
sunide kalp ritmi çok düzensiz gidiyor zannetmiyorum açılma için bekleyeceğini tamamen bilinmezlik içindeyim şuan sadece oğlumu kucağıma alıp emzirmek istiyorum sütümde geldi göğüslerim acıyorNormal seyrınde ılerlesenız, max 1-2gune gelır dıye dusunuyorum, arkadasım 4 cmm acıklıklıkla 18 saat sonrası cıvarı normal dogum yaptı, onun doktoru demıstı 1-2gune de gelebılır, bu gece de gelebılır dıye
O zaman bekletmez ama kuvoze girebilir belkı haftanıza gore, ama sutünüzün gelmesı cok ıyı, hakkınızda hayırlısı, saglıkla gelsın bebıssunide kalp ritmi çok düzensiz gidiyor zannetmiyorum açılma için bekleyeceğini tamamen bilinmezlik içindeyim şuan sadece oğlumu kucağıma alıp emzirmek istiyorum sütümde geldi göğüslerim acıyor
Ay masallahh sizeDoğurdum kızlar
Spinal şiddetle tavsiye ediyorum
Eğer sezeryan olacaksa
Kahve bitter çikolata bol su ile yeme izni olunca anestezi etkisini atacağız inşallah
Bende kararsızdım spinal mi epidural mi iğneyi yapmadan önce uyuşturuyor mu bölgeyi sağsalim çıkmanız dileğiyle bu arada hayırlı olsun sıra bende inşallahDoğurdum kızlar
Eğer sezeryan olacaksa
Kahve bitter çikolata bol su ile yeme izni olunca anestezi etkisini atacağız inşallah
Ay sudem sen de elendin valla gözünüz aydın.Doğurdum kızlar
Eğer sezeryan olacaksa
Yaa hayırlısı olsun canım. Kolaylıkla kavuşun inşYarım saat içinde doğuma gırerım büyük ihtimalle
Sancım çıktı
Yatış yapıldı direk
Gözünaydın canımDoğurdum kızlar
Eğer sezeryan olacaksa
Gözün aydın canım sağlıklı sıhhatli büyüsün inşallah, tebrik ederimDoğurdum kızlar
Eğer sezeryan olacaksa
Hayırlısı olsun şimdiden bildiklerime cevap vermye çalışayım 3900 doğurursun doğurmasına ama tam açılma olması lazım bence kesiyle falan zorlanabilirsin ilk doğumunsa sancı dediğin suniyse eğer suni sancıyı birden vermiyorlar azar azar senin ve bebeğin gidişatına göre ekstra bi sancı olmuyor sadece kendi sancını düzenli devam etmesini sağlıyor açılma için önce kendini rahatlatman ve herşeyin güzel olduğu bir senaryoyu kafanda oturtman lazım hurma iyi geliyormuş bide bol bol hareket kaygıların normal ama benek nasıl geleceğini kendisi seçiyor ne yazıkki 2 gündür hastanedeyim normal doğum için herşeyi yaptım ama açılmam 4 de kaldı o yüzden soğukkanlı ol akışına bırakMerhaba kızlaaaaarrrr
sudem34 gözün aydın canım, sağlıkla güzellikle büyüsün inşallah.
Ya ben çok tedirginim doğuran birilerini beni rahatlatabilir mi???
Bugün itibari ile 39 bitti 40. Haftaya girdim. Doktor dün bebeğin ağırlığını 3900 ölçtü ve hiç açılmam yok bebekte Kanala girmemiş. Kilosu fazla ve açılma olmayınca beklemeyelim dedi. Çünkü daha fazla kilo alırsa normal doğum yapma zorlaşırmış.
Pazartesi günü suni sancı ile normal doğum olabilir mi bi süre bakacak eğer açılma olmaz çocuk aşağı inmezse sezeryan yapacak.
Sorularım şunlar…
1- 3900 normal doğum zor mu olur
2- sancı gerçekten çok çok zor bir şey mi
3- sezeryan yaptırdıktan sonra iz kalır mı-iyileşme ne kadar sürer
4- açılmayı etkileyecek şu 3 günlük süreçte neler yapabilirim
5- bu kadar kaygımın olması normal mi?
Şimdiden yardımcı olan annelere teşekkürler
Canım şimdiye kadar aşırı rahattım ama sona gelince ve birden pazartesi alalım deyince bi kaygı sardı beniHayırlısı olsun şimdiden bildiklerime cevap vermye çalışayım 3900 doğurursun doğurmasına ama tam açılma olması lazım bence kesiyle falan zorlanabilirsin ilk doğumunsa sancı dediğin suniyse eğer suni sancıyı birden vermiyorlar azar azar senin ve bebeğin gidişatına göre ekstra bi sancı olmuyor sadece kendi sancını düzenli devam etmesini sağlıyor açılma için önce kendini rahatlatman ve herşeyin güzel olduğu bir senaryoyu kafanda oturtman lazım hurma iyi geliyormuş bide bol bol hareket kaygıların normal ama benek nasıl geleceğini kendisi seçiyor ne yazıkki 2 gündür hastanedeyim normal doğum için herşeyi yaptım ama açılmam 4 de kaldı o yüzden soğukkanlı ol akışına bırak
EvetAy masallahh sizeyanında mı bebiş gözün aydın canımm
Hayır direk iğne takıp uyuşturuyor çok kolay korkma kambur oluyorsun yönlendiriyorlarBende kararsızdım spinal mi epidural mi iğneyi yapmadan önce uyuşturuyor mu bölgeyi sağsalim çıkmanız dileğiyle bu arada hayırlı olsun sıra bende inşallah
Aralık annesi olmayı başardım şükürler olsunAy sudem sen de elendin valla gözünüz aydın.Mutlu, huzurlu, sağlıklı bir ömrü olsun bebişinin. Kokusu da ağrılarına şifa olsun inşallah, çok geçmiş olsun.
Yaaaa gözün aydın, maşallah yanında olmasına da çok sevindimDoğurdum kızlar
Eğer sezeryan olacaksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?