2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Kızlar fıyatı dusmus sleppy ıslak mendılın
Aralık40 koduyla tanesı 17,3 e gelıyor, kacırmayın derim
sheilata
sudem34 sen kacırmazsın bunu

n11'den Sleepy Bio Natural Yenidoğan Islak Bebek Bakım Havlusu 12 X 40'Lı seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla sana gelir!

Kaç tl olmuş

Hâlâ doğurmayan, bir doğum tarihi olmayan kaç kişi kaldık kızlar
Yarın 39 olacağım. Heyecanla bekliyorum 2 normal doğumdan sonra 3. Doğumum olacak hala korku stres yaşıyorum tabiki. Ki önceki doğumlarımın çok iyi geçmesine rağmen. Aklıma doğum yapacağım geldikçe panik oluyorum

Canım kaygıların çok normal. Ama endişe etme olup bitiyor. Benim normal doğum tecrübem yok. İki sezaryan oldum epidural ile. Bence müthiş bişey iki operasyonumdan sonra da çok çabuk iyileştim. Sadece operasyondan sonra bi 6 saat ayağa kalkamayınca çok daralmıştım ama ayağa kalkmaya başladıktan sonra çabuk iyileştim. Psikolojinin de çok etkilediğini düşünüyorum. Sezaryan yarası aklıma gelmiyor bile diyebilirim. Bikini bölgesinde kalıyor görünmüyor zaten

Bir de ikinci üçüncü doğum erken olur derler senin bebişin de gelmeye niyeti yokmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…