- 17 Mart 2010
- 26.619
- 68.249
- 1.123
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #60.301
Senin dünkü sıkıntın devam ediyor mu? Nasılsın?Doğuranlar gözünüz Aydın rabbim hayırlı evlat etsin sağlıkla büyütünbakalım bizim kiz ne zaman gelecek 39+5 i beklerse oğlumla aynı gün olacak doğum günleri
BenHâlâ doğurmayan, bir doğum tarihi olmayan kaç kişi kaldık kızlar
Ben varım 39+1 sancı falan tık yokHâlâ doğurmayan, bir doğum tarihi olmayan kaç kişi kaldık kızlar
Kaç tl olmuşKızlar fıyatı dusmus sleppy ıslak mendılın
Aralık40 koduyla tanesı 17,3 e gelıyor, kacırmayın derim
sheilata
sudem34 sen kacırmazsın bunu
n11'den Sleepy Bio Natural Yenidoğan Islak Bebek Bakım Havlusu 12 X 40'Lı seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla sana gelir!
Sleepy Bio Natural Yenidoğan Islak Bebek Bakım Havlusu 12 X 40'Lı Fiyatları ve Özellikleri
Sleepy Bio Natural Yenidoğan Islak Bebek Bakım Havlusu 12 X 40'Lı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.www.n11.com
Ben de varım 36+6Hâlâ doğurmayan, bir doğum tarihi olmayan kaç kişi kaldık kızlar
Yarın 39 olacağım. Heyecanla bekliyorumHâlâ doğurmayan, bir doğum tarihi olmayan kaç kişi kaldık kızlar
Ben 38+6Hâlâ doğurmayan, bir doğum tarihi olmayan kaç kişi kaldık kızlar
Tanesı 17,3 e gelecek, en son 18,5 ten almıstıkKaç tl olmuş
Uyanır ya, yenı dunyaya alısmaya calısıyordur mınık beyKızlar dua edin uyandıramıyoruz emzirmek için
Canım kaygıların çok normal. Ama endişe etme olup bitiyor. Benim normal doğum tecrübem yok. İki sezaryan oldum epidural ile. Bence müthiş bişey iki operasyonumdan sonra da çok çabuk iyileştim. Sadece operasyondan sonra bi 6 saat ayağa kalkamayınca çok daralmıştım ama ayağa kalkmaya başladıktan sonra çabuk iyileştim. Psikolojinin de çok etkilediğini düşünüyorum. Sezaryan yarası aklıma gelmiyor bile diyebilirim. Bikini bölgesinde kalıyor görünmüyor zatenMerhaba kızlaaaaarrrr
sudem34 gözün aydın canım, sağlıkla güzellikle büyüsün inşallah.
Ya ben çok tedirginim doğuran birilerini beni rahatlatabilir mi???
Bugün itibari ile 39 bitti 40. Haftaya girdim. Doktor dün bebeğin ağırlığını 3900 ölçtü ve hiç açılmam yok bebekte Kanala girmemiş. Kilosu fazla ve açılma olmayınca beklemeyelim dedi. Çünkü daha fazla kilo alırsa normal doğum yapma zorlaşırmış.
Pazartesi günü suni sancı ile normal doğum olabilir mi bi süre bakacak eğer açılma olmaz çocuk aşağı inmezse sezeryan yapacak.
Sorularım şunlar…
1- 3900 normal doğum zor mu olur
2- sancı gerçekten çok çok zor bir şey mi
3- sezeryan yaptırdıktan sonra iz kalır mı-iyileşme ne kadar sürer
4- açılmayı etkileyecek şu 3 günlük süreçte neler yapabilirim
5- bu kadar kaygımın olması normal mi?
Şimdiden yardımcı olan annelere teşekkürler
Gözün aydın canım Allah Analı babalı sağlıklı büyütmek nasip etsin inşallahKızlar dua edin uyandıramıyoruz emzirmek için
Ağrı var ama ateş yok şimdilik sadece dokununca yada üstüne yatınca sızlıyor inşallah geçer doğuma kadarSenin dünkü sıkıntın devam ediyor mu? Nasılsın?
Bir de ikinci üçüncü doğum erken olur derler senin bebişin de gelmeye niyeti yokmuşYarın 39 olacağım. Heyecanla bekliyorum2 normal doğumdan sonra 3. Doğumum olacak hala korku stres yaşıyorum tabiki. Ki önceki doğumlarımın çok iyi geçmesine rağmen. Aklıma doğum yapacağım geldikçe panik oluyorum
Benn.. Beybi dönmedi 18 aralığa sezaryan günü aldık hayırlısı olur inşallahHâlâ doğurmayan, bir doğum tarihi olmayan kaç kişi kaldık kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?