2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Amin ya çok tesekur ederim canım guznduz her neyse akşam berbat kaşıntı çok kötü birseymis bunu analdim dediğin gibi Allah beterinden saklasın ama çok berabt bı ilet insallah uyuz değildir yara falan yok çünkü vücudumda

Son zaman disarida kiyafet filan denedin mi? Yani uyuzun gecmesi 10 dk filan uyuzlu bir seye temas etmelisin, Öyle bisi olmadiysa umut degilsindir… Ya da Mesela ceketini bi yere astin baska ceketlerin oldugu yere gibi vs…
Hayır hiç kıyafet denemedim aam kızıma ve eşime aldım ama onlati da getirdiğim gibi yıkadım birde hastaneye sağlık ocağına falan son zamanlarda çok gittim ordan da bulaşma ihtimali yüksek sanki ceketimi de bı kaç yerde astım insallah uyuz değildir canım tam doğum arifesinde hiç sırası değildi gerçekten tedirginim
Canım hiç stres yapma inşallah herşey gönlüne göre olur o kiloyla acilman iyiyse dogurursub iyi bı doktorla bence
Sancı kişiden kişiye değişiyor herkes bir olmuyor
Sezeryan da aynı izi bırakıyor bence normal doğumda o yüzden boş ver iylesme de kişiden kişiye değişiyor normal doğum.yapan bı arakdasim bı haftada iylesti ben 50 günde açılma için ilişki de iyi oluyor fikrimce ama hurma çok duydum canım kaygın normal bende ikinci doğum olamsina rağmen yine tedirginim açıkçası
Hâlâ doğurmayan, bir doğum tarihi olmayan kaç kişi kaldık kızlar
Ben de varım canım 37+1

sudem34 gözün aydın canım çok sevindim uyanır bence hiç acele etme @winner123 canım sağlıcakla al kucağına inşallah çabucak toparlasin

Tanesı 17,3 e gelecek, en son 18,5 ten almıstık bir arkadaş

Tanesı 17,3 e gelecek, en son 18,5 ten almıstık
Bir arkadaş çok ıslak bırakıyor demişti mendiller Aslında çok güzelmiş ama nemli bıraktığın için şimdilik pamuğa geçmiş sonra devam edecekmiş bilgin olsun Ben bugün başladım kullanmaya nasıl ilerleyecek şimdilik bilmiyorum stok yapıp yapmamakta Kararsızım zaten 4 kolum var öyle işte Sence ne yapayım

Evet belki döner bu sürede dönmez de ters kanala girer diye de korkuyorum aslında işte ne şekilde olursa olsun insan endişelenşyor nasip bakalım
Kesinlikle bende de şu an mekonyumunu yapar da ben anlamazsam diye bir korku başladı. Sürekli hareket etsin diye dürtüyorum çocuğu. Doktorum artık beklemeyelim alalım dese hemen dicem. Normalinden sezaryeninden geçtim gibi şu an. Sağlıkla gelsin de…

Hâlâ doğurmayan, bir doğum tarihi olmayan kaç kişi kaldık kızlar
Ben benim size göre daha var gözüküyor sheilata ile önlü arkalıyız gibi. Bugün 34+2 olduk randevum vardı. Bebik 2.600 gr, 45.5 cm olmuş . Doktoruma sordum aşağı yukarı ne zaman olur diye. Şimdiden net birşey söyleyemem ama 39 u bekliyeceğiz, 5 hafta daha var dedi rüyamda da 8 ocakta doğurduğumu görmüştüm

Maşallah canım gelişimi güzel benim prenses geriden geliyor bakalım

Kızlar 3 gündür sol bileğimin ağrısından uyuyamıyorum. Çok sızlıyor. Neden olabilir acaba, böyle bir durum yaşayan var mı?

Uyuz degilsindjr o zaman bence canım, belki son zaman değişik bişiler yedin o da alerji gibi bisi yapmıştır… kaşınan yerlerinde tünel gibi kırmızılıklar yoksa korkma

Kızlar 3 gündür sol bileğimin ağrısından uyuyamıyorum. Çok sızlıyor. Neden olabilir acaba, böyle bir durum yaşayan var mı?
Onun bir adı var, hamilelikte oluyormuş yine Kağan kocatepedn dinlemistim, onun da eşinde olmuştu karpal tünel diye geçiyor, bir araştır aynısı mı canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…