- 2 Ağustos 2021
- 5.615
- En iyi cevaplar
- 1
- 5.381
- 148
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #60.321
BenHâlâ doğurmayan, bir doğum tarihi olmayan kaç kişi kaldık kızlar
Senin sat benden bir gün sonraymış nerdeyse 40 a kadar bekleyecek o zaman doktorunBenn.. Beybi dönmedi 18 aralığa sezaryan günü aldık hayırlısı olur inşallah
Amin ya çok tesekur ederim canım guznduz her neyse akşam berbat kaşıntı çok kötü birseymis bunu analdim dediğin gibi Allah beterinden saklasın ama çok berabt bı ilet insallah uyuz değildir yara falan yok çünkü vücudumdaCanım Allah beterinden saklasın, git muhakkak tedavini ol uyuzda diger hastalıklar gibi bi hastalık Allah korusun geri dönüşü olmayan bir sey de değil, yattigimiz sedyeden bile bulasmis olabilir cok normal bu seni kötü hissettirmesin
Hayır hiç kıyafet denemedim aam kızıma ve eşime aldım ama onlati da getirdiğim gibi yıkadım birde hastaneye sağlık ocağına falan son zamanlarda çok gittim ordan da bulaşma ihtimali yüksek sanki ceketimi de bı kaç yerde astım insallah uyuz değildir canım tam doğum arifesinde hiç sırası değildi gerçekten tedirginimSon zaman disarida kiyafet filan denedin mi? Yani uyuzun gecmesi 10 dk filan uyuzlu bir seye temas etmelisin, Öyle bisi olmadiysa umut degilsindir… Ya da Mesela ceketini bi yere astin baska ceketlerin oldugu yere gibi vs…
Canım hiç stres yapma inşallah herşey gönlüne göre olur o kiloyla acilman iyiyse dogurursub iyi bı doktorla benceMerhaba kızlaaaaarrrr
sudem34 gözün aydın canım, sağlıkla güzellikle büyüsün inşallah.
Ya ben çok tedirginim doğuran birilerini beni rahatlatabilir mi???
Bugün itibari ile 39 bitti 40. Haftaya girdim. Doktor dün bebeğin ağırlığını 3900 ölçtü ve hiç açılmam yok bebekte Kanala girmemiş. Kilosu fazla ve açılma olmayınca beklemeyelim dedi. Çünkü daha fazla kilo alırsa normal doğum yapma zorlaşırmış.
Pazartesi günü suni sancı ile normal doğum olabilir mi bi süre bakacak eğer açılma olmaz çocuk aşağı inmezse sezeryan yapacak.
Sorularım şunlar…
1- 3900 normal doğum zor mu olur
2- sancı gerçekten çok çok zor bir şey mi
3- sezeryan yaptırdıktan sonra iz kalır mı-iyileşme ne kadar sürer
4- açılmayı etkileyecek şu 3 günlük süreçte neler yapabilirim
5- bu kadar kaygımın olması normal mi?
Şimdiden yardımcı olan annelere teşekkürler
Ben de varım canım 37+1Hâlâ doğurmayan, bir doğum tarihi olmayan kaç kişi kaldık kızlar
Tanesı 17,3 e gelecek, en son 18,5 ten almıstık bir arkadaş
Bir arkadaş çok ıslak bırakıyor demişti mendiller Aslında çok güzelmiş ama nemli bıraktığın için şimdilik pamuğa geçmiş sonra devam edecekmiş bilgin olsun Ben bugün başladım kullanmaya nasıl ilerleyecek şimdilik bilmiyorum stok yapıp yapmamakta Kararsızım zaten 4 kolum var öyle işte Sence ne yapayımTanesı 17,3 e gelecek, en son 18,5 ten almıstık
Zor da olsa Uyandırdık biraz uyumasına izin verdik dinlen diye öyle işteUyanır ya, yenı dunyaya alısmaya calısıyordur mınık bey
Topugunu sıkın veya gıdıklayın demıstı emzırme danısmanı
Sağ ol Allah razı olsunGözün aydın canım Allah Analı babalı sağlıklı büyütmek nasip etsin inşallah
Evet belki döner bu süredeSenin sat benden bir gün sonraymış nerdeyse 40 a kadar bekleyecek o zaman doktorun
Kesinlikle bende de şu an mekonyumunu yapar da ben anlamazsam diye bir korku başladı. Sürekli hareket etsin diye dürtüyorum çocuğu.Evet belki döner bu sürededönmez de ters kanala girer diye de korkuyorum aslında işte ne şekilde olursa olsun insan endişelenşyor nasip bakalım
Maşallah canım gelişimi güzel benim prenses geriden geliyor bakalımBenbenim size göre daha var gözüküyor sheilata ile önlü arkalıyız gibi. Bugün 34+2 olduk randevum vardı. Bebik 2.600 gr, 45.5 cm olmuş . Doktoruma sordum aşağı yukarı ne zaman olur diye. Şimdiden net birşey söyleyemem ama 39 u bekliyeceğiz, 5 hafta daha var dedi rüyamda da 8 ocakta doğurduğumu görmüştüm
Beenn benn varım o kategorideHâlâ doğurmayan, bir doğum tarihi olmayan kaç kişi kaldık kızlar
Uyuz degilsindjr o zaman bence canım, belki son zaman değişik bişiler yedin o da alerji gibi bisi yapmıştır… kaşınan yerlerinde tünel gibi kırmızılıklar yoksa korkmaAmin ya çok tesekur ederim canım guznduz her neyse akşam berbat kaşıntı çok kötü birseymis bunu analdim dediğin gibi Allah beterinden saklasın ama çok berabt bı ilet insallah uyuz değildir yara falan yok çünkü vücudumda
Hayır hiç kıyafet denemedim aam kızıma ve eşime aldım ama onlati da getirdiğim gibi yıkadım birde hastaneye sağlık ocağına falan son zamanlarda çok gittim ordan da bulaşma ihtimali yüksek sanki ceketimi de bı kaç yerde astım insallah uyuz değildir canım tam doğum arifesinde hiç sırası değildi gerçekten tedirginim
Canım hiç stres yapma inşallah herşey gönlüne göre olur o kiloyla acilman iyiyse dogurursub iyi bı doktorla bence
Sancı kişiden kişiye değişiyor herkes bir olmuyor
Sezeryan da aynı izi bırakıyor bence normal doğumda o yüzden boş veriylesme de kişiden kişiye değişiyor normal doğum.yapan bı arakdasim bı haftada iylesti ben 50 günde açılma için ilişki de iyi oluyor fikrimce ama hurma çok duydum canım kaygın normal bende ikinci doğum olamsina rağmen yine tedirginim açıkçası
Ben de varım canım 37+1
Onun bir adı var, hamilelikte oluyormuş yine Kağan kocatepedn dinlemistim, onun da eşinde olmuştu karpal tünel diye geçiyor, bir araştır aynısı mı canım..Kızlar 3 gündür sol bileğimin ağrısından uyuyamıyorum. Çok sızlıyor. Neden olabilir acaba, böyle bir durum yaşayan var mı?
Gözün aydınKızlar etiketlere bakamadım 10:55 de doğdu bebeğim çok şükür 2 saat kontrol amaçlı aldılar küveze geri getirdiler 2570 doğdu emziriyorum şimdi
Benim 18.12. İnşallahHâlâ doğurmayan, bir doğum tarihi olmayan kaç kişi kaldık kızlar
Sudem, masallahhhhh sağlıkla büyüsün inşallah sen de hemen iyileşEvet
Hayır direk iğne takıp uyuşturuyor çok kolay korkma kambur oluyorsun yönlendiriyorlar
Aralık annesi olmayı başardım şükürler olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?