2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Kızlar doğum yaptım bende spinal anestezi ile.
Akşam 10 da başlayan sancılar öğlen 1 e kadar sürdü. Şiddetli sık sancılardı ama 1 cm açıldı sabaha kadar . bebek riske girince sezeryan olmaya karar verdim Kızım iyi ama küvezde şekeri düşük onu tedavi edecekler inşallah kısa zamanda iyileşir. Dualarınızı bekliyorum

Uyuz degilsindjr o zaman bence canım, belki son zaman değişik bişiler yedin o da alerji gibi bisi yapmıştır… kaşınan yerlerinde tünel gibi kırmızılıklar yoksa korkma
Ay insallqh yok öyle tünel gibi değil ama kasimaktan kızardı belki de ondandır insalalh oteldir 15 gündür nerdeyse böyleyim uyuz olsam eşime kızıma da bulasirdi dimi

Gözün aydın

En kısa zamanda yanına gelsin inşallah prenses

Ay insallqh yok öyle tünel gibi değil ama kasimaktan kızardı belki de ondandır insalalh oteldir 15 gündür nerdeyse böyleyim uyuz olsam eşime kızıma da bulasirdi dimi
Ebet tabi bulaşırdı… tunel
Gibi de toksa uyuz değildir, ben son zaman mesela yer fıstığı biraz fazla yedim hemen vücudumda kabarcıklar oldu normalde alerjim yok ama hamilelikte değişimler oluyormuş senin de öyle bişi olabilir…

Gözün aydın. Allah hemen küvezden çıkmayı nasip etsin. Sağlıkla büyüsün.

Onun bir adı var, hamilelikte oluyormuş yine Kağan kocatepedn dinlemistim, onun da eşinde olmuştu karpal tünel diye geçiyor, bir araştır aynısı mı canım..
KArpal tünel var canım zaten aylardır, bu da ekstra çıktı 3 gündür bu da mı o sendromla bağlantılı acaba

Maşallah canım gelişimi güzel benim prenses geriden geliyor bakalım
Canım 2 hafta ileri/geri hiç fark etmiyor (sana yazmıştım sanırım yumurta, kaşar peynir, et güzel kilo aldırıyor diye). Benim bugün 34+2 ama 34+6 ile uyumlu. Gebelik şekeri olduğu için de korkuyorum fazla ileriden giderse diye. İnşallah sağlıklı sıhhatli alalım kucağımıza yavrularımızı tüm anneler

Allah analı babalı büyütsün doğumda yoruldu yavrucak ama hemen toparlar

Evet canım ben zaten şeker diyetindeyim, protein ve sebze ağırlıklı besleniyorum ona rağmen böyle. Yemeden içmeden bağımsız bir durum onu anladım

Sen bılırsın canım, Ben olsam alırım

Gözün aydın canım, saglıkla büyüt bebegını

Yalancı sancı nasıl oluyor

Kızlar 2 gün sonra 12 aralıkta bebişi kucağıma alacağım Allah’ın izniyle. Çok korkuyorum sezeryandan. Normal doğum istemedim. Bu süreçte dr a sanki çok az gittim dr um çok yoğundu sormasam bilgi bile vermiyordu biraz bunun stresi de bastı acaba çocukla ilgili bilmediğim bir şeyle karşılaşacak mıyım vs. Bide zaten doğum korkusu ya masadan kalkamazsam diye korkuyorum sigarayı tam anlamıyla bırakamadım hiç 1-2 tane içiyordum içime çekmeden. İnşallah sorun olmaz

Doğurdum kızlar
Spinal şiddetle tavsiye ediyorum
Eğer sezeryan olacaksa
Kahve bitter çikolata bol su ile yeme izni olunca anestezi etkisini atacağız inşallah
Gözün aydın allah analı babalı büyütsün.
Gözün aydın umarım en kısa sürede kucagına alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…