- Konu Sahibi sunshine__
-
- #60.341
Ay insallqh yok öyle tünel gibi değil ama kasimaktan kızardı belki de ondandır insalalh oteldir 15 gündür nerdeyse böyleyim uyuz olsam eşime kızıma da bulasirdi dimiUyuz degilsindjr o zaman bence canım, belki son zaman değişik bişiler yedin o da alerji gibi bisi yapmıştır… kaşınan yerlerinde tünel gibi kırmızılıklar yoksa korkma
Gözün aydınKızlar doğum yaptım bende spinal anestezi ile.
Akşam 10 da başlayan sancılar öğlen 1 e kadar sürdü. Şiddetli sık sancılardı ama 1 cm açıldı sabaha kadar . bebek riske girince sezeryan olmaya karar verdim Kızım iyi ama küvezde şekeri düşük onu tedavi edecekler inşallah kısa zamanda iyileşir. Dualarınızı bekliyorum
Kızlar doğum yaptım bende spinal anestezi ile.
Akşam 10 da başlayan sancılar öğlen 1 e kadar sürdü. Şiddetli sık sancılardı ama 1 cm açıldı sabaha kadar . bebek riske girince sezeryan olmaya karar verdim Kızım iyi ama küvezde şekeri düşük onu tedavi edecekler inşallah kısa zamanda iyileşir. Dualarınızı bekliyorum
Ebet tabi bulaşırdı… tunelAy insallqh yok öyle tünel gibi değil ama kasimaktan kızardı belki de ondandır insalalh oteldir 15 gündür nerdeyse böyleyim uyuz olsam eşime kızıma da bulasirdi dimi
Gözün aydın. Allah hemen küvezden çıkmayı nasip etsin. Sağlıkla büyüsün.Kızlar doğum yaptım bende spinal anestezi ile.
KArpal tünel var canım zaten aylardır, bu da ekstra çıktı 3 gündür bu da mı o sendromla bağlantılı acabaOnun bir adı var, hamilelikte oluyormuş yine Kağan kocatepedn dinlemistim, onun da eşinde olmuştu karpal tünel diye geçiyor, bir araştır aynısı mı canım..
Muhtemelen ondandır canımKArpal tünel var canım zaten aylardır, bu da ekstra çıktı 3 gündür bu da mı o sendromla bağlantılı acaba
Canım 2 hafta ileri/geri hiç fark etmiyor (sana yazmıştım sanırım yumurta, kaşar peynir, et güzel kilo aldırıyor diye). Benim bugün 34+2 ama 34+6 ile uyumlu. Gebelik şekeri olduğu için de korkuyorum fazla ileriden giderse diye. İnşallah sağlıklı sıhhatli alalım kucağımıza yavrularımızı tüm annelerMaşallah canım gelişimi güzel benim prenses geriden geliyor bakalım
Allah analı babalı büyütsünKızlar doğum yaptım bende spinal anestezi ile.
Evet canım ben zaten şeker diyetindeyim, protein ve sebze ağırlıklı besleniyorum ona rağmen böyle. Yemeden içmeden bağımsız bir durum onu anladımCanım 2 hafta ileri/geri hiç fark etmiyor (sana yazmıştım sanırım yumurta, kaşar peynir, et güzel kilo aldırıyor diye). Benim bugün 34+2 ama 34+6 ile uyumlu. Gebelik şekeri olduğu için de korkuyorum fazla ileriden giderse diye. İnşallah sağlıklı sıhhatli alalım kucağımıza yavrularımızı tüm anneler
Sen bılırsın canım, Ben olsam alırımBir arkadaş çok ıslak bırakıyor demişti mendiller Aslında çok güzelmiş ama nemli bıraktığın için şimdilik pamuğa geçmiş sonra devam edecekmiş bilgin olsun Ben bugün başladım kullanmaya nasıl ilerleyecek şimdilik bilmiyorum stok yapıp yapmamakta Kararsızım zaten 4 kolum var öyle işte Sence ne yapayım
Gözün aydın canım, saglıkla büyüt bebegınıKızlar doğum yaptım bende spinal anestezi ile.
Yalancı sancı nasıl oluyorDoğum yapan arkadaşlar Allah analı babalı büyütsün sağlıklı uzun ömürleri olsunben daha doğurmadım yalancı sancı harici hiç bir belirtim yok 40+2 haftalık olduk gelmeye niyeti yok pazartesi doktorum çağırdı bakalım hayırlısı olsun
Aynı doğum sancısı gibi fakat geçiyor gerçek doğum sancısı geçmiyor ve şiddeti artıyor bende hiç sancı yok şuan hareketlerini takip ediyorum bebeğinYalancı sancı nasıl oluyor
Gözün aydınDoğurdum kızlar
Spinal şiddetle tavsiye ediyorum
Eğer sezeryan olacaksa
Kahve bitter çikolata bol su ile yeme izni olunca anestezi etkisini atacağız inşallah
Gözün aydın umarım en kısa sürede kucagına alırsınKızlar doğum yaptım bende spinal anestezi ile.
Hayır 34+4 de doğdu 2 gün sancı çektim ama açılmamıştı hiç mecbur sezeryan oldumGözün aydınnormal
Doğum mu yaptın ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?