- Konu Sahibi sunshine__
-
- #60.361
Ben kolum kırıldığı için ameliyat olurken anestezi ekibi daha önce ameliyat olup olmadığımı sormuştu. Sezaryen olduğumu söylediğimde onu ameliyattan saymıyoruz demişlerdi. Çok hafif bir şey olduğunu düşünebilirsin. Yani tabi ameliyat ama masada kalmalık bi durum yok. Kendini rahatlatmaya çalış. Evladını kucağına alacağını, onu koklayacağını düşün.Kızlar 2 gün sonra 12 aralıkta bebişi kucağıma alacağım Allah’ın izniyle. Çok korkuyorum sezeryandan. Normal doğum istemedim. Bu süreçte dr a sanki çok az gittim dr um çok yoğundu sormasam bilgi bile vermiyordu biraz bunun stresi de bastı acaba çocukla ilgili bilmediğim bir şeyle karşılaşacak mıyım vs. Bide zaten doğum korkusu ya masadan kalkamazsam diye korkuyorum sigarayı tam anlamıyla bırakamadım hiç 1-2 tane içiyordum içime çekmeden. İnşallah sorun olmaz
Hayırlı olsun canım sağlıkla büyüsün bebeğinizYazan yazmayan herkese teşekkür ederim Allah razı olsun . Kısada olsa kucağıma aldım Allah herkese sağlıkla kavuşmayı nasip etsin tüm acılara değer
Hayırlı olsun canım sağlıkla mutlulukla büyüsün bebeğinizDoğurdum kızlar
Spinal şiddetle tavsiye ediyorum
Eğer sezeryan olacaksa
Kahve bitter çikolata bol su ile yeme izni olunca anestezi etkisini atacağız inşallah
Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah biran önce kucağına alırsın canımKızlar doğum yaptım bende spinal anestezi ile.
Akşam 10 da başlayan sancılar öğlen 1 e kadar sürdü. Şiddetli sık sancılardı ama 1 cm açıldı sabaha kadar . bebek riske girince sezeryan olmaya karar verdim Kızım iyi ama küvezde şekeri düşük onu tedavi edecekler inşallah kısa zamanda iyileşir. Dualarınızı bekliyorum
Bende korkuyorum buraya da girmiyorum belki okuduklarım dan etkilenirim diye ama kendine olumlu yönde telkin ver baksana kaç arkadaşımız doğum yaptı hepsi de iyiler evlerine döndülerKızlar 2 gün sonra 12 aralıkta bebişi kucağıma alacağım Allah’ın izniyle. Çok korkuyorum sezeryandan. Normal doğum istemedim. Bu süreçte dr a sanki çok az gittim dr um çok yoğundu sormasam bilgi bile vermiyordu biraz bunun stresi de bastı acaba çocukla ilgili bilmediğim bir şeyle karşılaşacak mıyım vs. Bide zaten doğum korkusu ya masadan kalkamazsam diye korkuyorum sigarayı tam anlamıyla bırakamadım hiç 1-2 tane içiyordum içime çekmeden. İnşallah sorun olmaz
Ay içimi rahatlatın Allah razı olsun inşallah öyledir akşam acile gittim zaten gebelik kolestazindan şüphelenip kan aldılar sonuçlar temiz çıktı çok az şekerim varmış krem yazamdi yazamam risk almam dedi pazartesi kadın dogumcuna danış seni cildiyeye yonlendirsin dedi canım inşallah birsey çıkmaz uyuz dedim diye eşimde piskoljik kaşinmaya başladiEbet tabi bulaşırdı… tunel
Gibi de toksa uyuz değildir, ben son zaman mesela yer fıstığı biraz fazla yedim hemen vücudumda kabarcıklar oldu normalde alerjim yok ama hamilelikte değişimler oluyormuşsenin de öyle bişi olabilir…
Maşallah, herseyin iyi geçmesine sevindimHayır 34+4 de doğdu 2 gün sancı çektim ama açılmamıştı hiç mecbur sezeryan oldum
Süper önemli bisi değildir, bende ki gibi bişi olmuştur bence, hayatımda hiç olmamıştı ama hamilelikte herşey olabiliyo işteAy içimi rahatlatın Allah razı olsun inşallah öyledir akşam acile gittim zaten gebelik kolestazindan şüphelenip kan aldılar sonuçlar temiz çıktı çok az şekerim varmış krem yazamdi yazamam risk almam dedi pazartesi kadın dogumcuna danış seni cildiyeye yonlendirsin dedi canım inşallah birsey çıkmaz uyuz dedim diye eşimde piskoljik kaşinmaya başladi
Ay inşallah inşallah şu son günleri bı atlataydim hayırlısıylaSüper önemli bisi değildir, bende ki gibi bişi olmuştur bence, hayatımda hiç olmamıştı ama hamilelikte herşey olabiliyo işte
Hiç hissedilmiyor canım çok ince bir iğne sinek ısırığı gibi oluyorKızlar sezaryen olanlar bu belden uyuşma da hissediyormusunuzkorku başladı son 3 gün iğne yapılırken çok acı oluyormu kesilirken fln hissediliyormu acaba
anım sezaryen izi içten dikiş yaptıkları için çok az oluyor ben şaşırdım açıkçası görünce evet belli oluyor ama arkadaşlarımın da dediği bir süre sonra kayboluyormuş yaklaşık 10 cm bi kesi oluyor ve bayağı aşağıda külodun falan içinde kalıyoMerhaba kızlaaaaarrrr
sudem34 gözün aydın canım, sağlıkla güzellikle büyüsün inşallah.
Ya ben çok tedirginim doğuran birilerini beni rahatlatabilir mi???
Bugün itibari ile 39 bitti 40. Haftaya girdim. Doktor dün bebeğin ağırlığını 3900 ölçtü ve hiç açılmam yok bebekte Kanala girmemiş. Kilosu fazla ve açılma olmayınca beklemeyelim dedi. Çünkü daha fazla kilo alırsa normal doğum yapma zorlaşırmış.
Pazartesi günü suni sancı ile normal doğum olabilir mi bi süre bakacak eğer açılma olmaz çocuk aşağı inmezse sezeryan yapacak.
Sorularım şunlar…
1- 3900 normal doğum zor mu olur
2- sancı gerçekten çok çok zor bir şey mi
3- sezeryan yaptırdıktan sonra iz kalır mı-iyileşme ne kadar sürer
4- açılmayı etkileyecek şu 3 günlük süreçte neler yapabilirim
5- bu kadar kaygımın olması normal mi?
Şimdiden yardımcı olan annelere teşekkürler
Hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün inşallahKızlar spinal anestezi ile doğum yaptımkızım iyi ben de iyi sayılırım anestezi etkisi omuz sırt ağrısı yaptı kahve içiyorum ama etki etmiyor ağrı kesici yapıyorlar hala hastanedeyiz sütüm gelmedi kızımı sürekli emziriyorum bekliyorum gelmesini ama yok bebişim sürekli benim kucağımda memede uyumak istiyor bıraktığım anda irkiliyor ağlıyor yaka iğnem gibi oldu ben de omuz ağrısından dikiş ağrısında uzun süre tutamıyorum biz de durumlar böyle inşallah herkes iyidir süt gelmesi için tavsiyesi olan var mı doktorlar süt pompası tavsiye etmiyor elle sağıp az bile olsa kolostrum gelsin diye uğraşıyorum
Gözünüz aydınKızlar spinal anestezi ile doğum yaptımkızım iyi ben de iyi sayılırım anestezi etkisi omuz sırt ağrısı yaptı kahve içiyorum ama etki etmiyor ağrı kesici yapıyorlar hala hastanedeyiz sütüm gelmedi kızımı sürekli emziriyorum bekliyorum gelmesini ama yok bebişim sürekli benim kucağımda memede uyumak istiyor bıraktığım anda irkiliyor ağlıyor yaka iğnem gibi oldu ben de omuz ağrısından dikiş ağrısında uzun süre tutamıyorum biz de durumlar böyle inşallah herkes iyidir süt gelmesi için tavsiyesi olan var mı doktorlar süt pompası tavsiye etmiyor elle sağıp az bile olsa kolostrum gelsin diye uğraşıyorum
Bebeğin başıyla baskı yapıyor olabilir mi ki pozisyonu nasıldı dönmüş müydüBir şey soracağım. Birkaç saattir çok özür diliyorum sürekli kakam varmış gibi bir his var. Çok fazla zonklama hissediyorum makatta. Sanki kabızmışım da çıkamıyormuş gibi rahatsız hissediyorum kendimi. Lakin kabız falan da değilim. Neden olur, nasıl geçer bilgisi olan var mı?
Dönmüştü zaten ama ilk defa bu kadar canım acıyorBebeğin başıyla baskı yapıyor olabilir mi ki pozisyonu nasıldı dönmüş müydü
Geçmiş olsun gözünüz aydın, Allah analı babalı büyütsün inşallahKızlar spinal anestezi ile doğum yaptımkızım iyi ben de iyi sayılırım anestezi etkisi omuz sırt ağrısı yaptı kahve içiyorum ama etki etmiyor ağrı kesici yapıyorlar hala hastanedeyiz sütüm gelmedi kızımı sürekli emziriyorum bekliyorum gelmesini ama yok bebişim sürekli benim kucağımda memede uyumak istiyor bıraktığım anda irkiliyor ağlıyor yaka iğnem gibi oldu ben de omuz ağrısından dikiş ağrısında uzun süre tutamıyorum biz de durumlar böyle inşallah herkes iyidir süt gelmesi için tavsiyesi olan var mı doktorlar süt pompası tavsiye etmiyor elle sağıp az bile olsa kolostrum gelsin diye uğraşıyorum
Hayırlı olsun canım sağlıkla mutlulukla büyüsün minik yavrunuzKızlar spinal anestezi ile doğum yaptımkızım iyi ben de iyi sayılırım anestezi etkisi omuz sırt ağrısı yaptı kahve içiyorum ama etki etmiyor ağrı kesici yapıyorlar hala hastanedeyiz sütüm gelmedi kızımı sürekli emziriyorum bekliyorum gelmesini ama yok bebişim sürekli benim kucağımda memede uyumak istiyor bıraktığım anda irkiliyor ağlıyor yaka iğnem gibi oldu ben de omuz ağrısından dikiş ağrısında uzun süre tutamıyorum biz de durumlar böyle inşallah herkes iyidir süt gelmesi için tavsiyesi olan var mı doktorlar süt pompası tavsiye etmiyor elle sağıp az bile olsa kolostrum gelsin diye uğraşıyorum
Maşallah gözün aydınKızlar spinal anestezi ile doğum yaptımkızım iyi ben de iyi sayılırım anestezi etkisi omuz sırt ağrısı yaptı kahve içiyorum ama etki etmiyor ağrı kesici yapıyorlar hala hastanedeyiz sütüm gelmedi kızımı sürekli emziriyorum bekliyorum gelmesini ama yok bebişim sürekli benim kucağımda memede uyumak istiyor bıraktığım anda irkiliyor ağlıyor yaka iğnem gibi oldu ben de omuz ağrısından dikiş ağrısında uzun süre tutamıyorum biz de durumlar böyle inşallah herkes iyidir süt gelmesi için tavsiyesi olan var mı doktorlar süt pompası tavsiye etmiyor elle sağıp az bile olsa kolostrum gelsin diye uğraşıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?