2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Gözün aydın canımm, bol su ıc ve sıvak bır havlu ıle goguslerıne kompres yap, sırt agrın ıcın de sıcak su torbası kullan, ben valıze de koydum ondan, bır de sırta yapılan masaj da süt getiriyormus

Hayırlı olsun canım gözün aydın rabim annali babalı büyütmeyi nasip etsin aslında uzanarak da kucağına tutabilirsin belki öyle daha iyi olur o şekilde sütun de çabuk gelir beli ama sabret gelir insalalh hemen benim iki gün yoktu eve falan gittim sıcak duş falan gelmişti hemen
Sen dahaa dogum yapmamistin dimi canım acaba doguruyormusn o his doğurmak uzere olunca oluyormuş amaa anladigim kadarıyla sancın da yok
Kızlar bebişlerin göbeği düşen var mı bizim bugün düştü ama hafif sulu gibi kalan kısmı tam kurumamış bişey yapmak gerekir mi
Canım benim kızın da düşmüştü o zaman oraya yumuşak ve kuru bı bez ile ortuyorduk kurudu oda sende öyle yap elbiseye falan fazla değmesin diye kurur oda bı kaç güne

Kızlar bebişlerin göbeği düşen var mı bizim bugün düştü ama hafif sulu gibi kalan kısmı tam kurumamış bişey yapmak gerekir mi
Canım takip et, akmaya devam ederse çocuk doktoruna söyle onlar orayı yakıp kurutuyor. Benim iki çocuğumda da öyle oldu. Çok az sızıntı vardı. Yakıyor dediğimde büyük kirbit gibi bişey oraya sürtüyor. Saniyelik bir işlem korkutmasın seni. Sağlıkla büyüt kuzunu

Teşekkür ederim ilk olunca insan endişe ediyormuş her şeyden
Ay inşallah teşekkür ederim yumuşak ağız mendillerinden örttüm şimdi akıp akmadığını takip edicem

Sohrab ikiniz de bekliyceksiniz o zaman. Benimki önce gelecek. normal doğum iyidir. İnşallah bu şekilde devam eder.
İnş bekleriz canım 38 den önce gelmesi taraftarı değilim, gelişimini tamamlasın istiyorum nolacağı belli olmaz tabi. Benim de dün kasıklarımda değişik sancılar vardı, ara ara giriyor yine insan bir tedirgin oluyor. Senin de belli olmaz ama ben son hafta döneni bile duydum baş pozisyonuna.

Hanımlar merhaba. Beklenen doğum tarihim 7 Aralık'ti. 40+3 uz şu anda. Geçtiğimiz pazartesi akşamı nişanım geldi sanırım. Sarı/yeşil/saydam sümüksü akıntım oldu. Bu sabah da afedersiniz eşofmanim ıslanacak derecede ıslaklık ile uyandım. Anlam veremedim. 1. Doğumumda suyum birden gelmişti, bu su mu akıntı mi anlayamadim. Doktorum 15ine kadar beklerim, doğumu başlatirim 41den sonra beklemem diyor. Suni sancidan korkuyorum.

Bende 40+2 haftalığım beklenen tarihimiz 8 aralıktı ne nişan geldi nede suyum geldi sancıda yok 2 kızımda sancıyla gittim oğlumun gelmeye niyeti yok yarın kontrole gidexeğim suni sancı verir veya sezeryan diyebilir bilmiyorum neden böyle gecikti

Acile gidip baktırdın mı suyun mu değil mi diye belki bebişin gelme kararı almıştır

Acile gidip baktırdın mı suyun mu değil mi diye belki bebişin gelme kararı almıştır
Benim de yarın kontrolüm var, bebek hareketli olunca hastahane ye gitmedim. Muhtemelen yarın gün verecek, şu gün gel doğum başlatalım diyecek. Stres oldum, gelmeye pek niyeti yok gibi duruyor. Allah affetsin iyice bunaldım. Hareket kısıtlılığı olsun gelmedi stresi olsun.. oyh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…