2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Kızlar ne çok doğuran olmuş hepiniz sağlıkla büyütün ömürlü olsun minik kuşlar Benimde 14 üne sezeryan randevum heyecanla bekliyorum.
Doğuran arkadaşlarım emzirme nasıl gidiyor benim göğüslerim çok hassas çok korkuyorum yine yara olur diye

Doğum yapan anneler bebekleriniz ne kadar uyuyor yeni doğan uyur ama bu kızım çok uyuyor sanki 13günlük olduk bugün uyandırmak çok zor uyuyunca ememiyor nasıl besleyeceğimi şaşırdım sarılık olmadık daha olma herhalde

Ay kizlar sol gogsumun altı kaburgam çok ağrıyor ya bu normal mi geberdim agridan yaaaaaaagerçekten Allah afetsin bende doğurmak iatoyorum ya yeter artık çok yoruldum ya 37+2 bu gün korkuyorum üç hafta daha kalmam inşallah

Benim de sağ kaburga altım fena, içim morarmış gibi, ezilmiş hep

Benim de sağ kaburga altım fena, içim morarmış gibi, ezilmiş hep
Heh tam olarak öyleyim ha artık tarifte edemiyorum çok yoruldum dün iyiydim bu gün yine aynı bu çocuğun aşağıya inemsi gerekmiyor mu artık bu ağzıma doğru kanala girdi heralde

Su olsa ağrın sancın bişeyin de olmaz mıydı?

Sarılık değilse 3 saatte bir uyanıp emmesi gerekiyor. Kalan zamanda istediği kadar uyusun

Kizlar göğsünüzün ortası kahverengi leke oldu mu benim aşırı bı leke oldu iki gogsumun ortası neden acaaba

Ben duzenli kontrol ettiriyorum bende ALT AST yuksek ciktigi icin.En fazla 3 gordum şimdiye kadar.Guvenli aralik <10
Merhaba 17 haftalık hamileyim alt 140 lara çıktı safra asidi 0,84 te . Gebelik kolestazında safra asidi hemen artar mi yoksa süreç yavaş mi ilerliyor . Alt deperlerım çok hızlı arttı sözün nasıldı süreç nasıl ilerledı baya korkuyorum

Yok canım hala makat gelişli. Ayakları sol kasığımın orda kafası sağ kaburgamın orda ve inatla sağ kaburgamla oynuyor daha 5 hafta var diyorum bakalım :))

Hastanaye geldim yatış verdi serviks uzunluğum 19 dan 13 düşmüş açıklık yok nst iyi ciğer geliştirici vuracak 35. Haftamdayım nişanım benim sarımsı idi kanlı veya pembe değildi
Canım kilosu kaç çıkmıştı en son kontrolünde. 35 hafta güzel bir hafta hiç panik yapma. hayırlı zamanda gelsin

Safra asidi ve karaciger ultrasonum normal oldugu icin ben kan tahlili takibi disinda tedavi gormedim.3.trimester boyunca ALT AST artti azaldi ancak kasinti,mide bulantisi vs gibi baska hicbir belirtim olmadigi icin kolestaz teshisi almadim.Zamaninda saglikli dogum yaptim.Diger bulgular yok ise rahat olun.Sevgiler

Canim aynı şey başıma geldi ama beslenmesine dikkat et sonra düşer ayni olmuştu düşüp yükseldi ama şimdi düşüyor Allahtan

Bizde her öğünde mama ile destekliyoruz bugun ilk defa düşüş gorduk degerlerinde
Ama bu süreç beni çok yordu..
Yasayan herkese kolaylıklar ve gecmis olsun diliyorum

Alt ast değerleriniz nasil artiş gösterdi peki ? Kaça kadar cikti ? Çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…