- 1 Eylül 2011
- 1.226
- 1.938
- 333
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #60.421
Alt ast değerleriniz nasil artiş gösterdi peki ? Kaça kadar cikti ? Çok teşekkür ederim
Peki ursactive kulandiniz mi ? Sebebi neymiş ? Ben doktor doktor geziyorum sebebi için benimde ast alt değerlerim yüksek bi tek diğer hersey normal kaşinti filan yok . Daha 18. Haftamdayim panik olduk65-160 arasi dalgalandi surekli. Bazen artti bazen azaldi,surekli artis olmadi
Bakalım bizimkiler ne zaman dönecek. Hocaya dedim bu bebek geziyor karnımda diye, hoca da hala yeri var dolaşır şimdilik dediAynı ama benimkinin kafası sol, ayakları sağda.
Benimki hiç gezmiyor ya. İki aydır aynı duruyor, olduğu yerde kolunu bacağını oynatıyorBakalım bizimkiler ne zaman dönecek. Hocaya dedim bu bebek geziyor karnımda diye, hoca da hala yeri var dolaşır şimdilik dedi
Canım her zaman birden gelmiyormuş su azar azar geliyormuş genelde, muhtemelen sudur, doktora görün derim yarın ya da şimdiden haber verHanımlar merhaba. Beklenen doğum tarihim 7 Aralık'ti. 40+3 uz şu anda. Geçtiğimiz pazartesi akşamı nişanım geldi sanırım. Sarı/yeşil/saydam sümüksü akıntım oldu. Bu sabah da afedersiniz eşofmanim ıslanacak derecede ıslaklık ile uyandım. Anlam veremedim. 1. Doğumumda suyum birden gelmişti, bu su mu akıntı mi anlayamadim. Doktorum 15ine kadar beklerim, doğumu başlatirim 41den sonra beklemem diyor. Suni sancidan korkuyorum.
Gözün aydın Allah analı babali büyütsünKızlar spinal anestezi ile doğum yaptımkızım iyi ben de iyi sayılırım anestezi etkisi omuz sırt ağrısı yaptı kahve içiyorum ama etki etmiyor ağrı kesici yapıyorlar hala hastanedeyiz sütüm gelmedi kızımı sürekli emziriyorum bekliyorum gelmesini ama yok bebişim sürekli benim kucağımda memede uyumak istiyor bıraktığım anda irkiliyor ağlıyor yaka iğnem gibi oldu ben de omuz ağrısından dikiş ağrısında uzun süre tutamıyorum biz de durumlar böyle inşallah herkes iyidir süt gelmesi için tavsiyesi olan var mı doktorlar süt pompası tavsiye etmiyor elle sağıp az bile olsa kolostrum gelsin diye uğraşıyorum
Uyandırdım canımsudem34 nasılsın, bebek nasıl? Uyandırabiliyor musun?
Hayirli ugurlu olsun,gule gule buyutunDoğurdum kızlar
Spinal şiddetle tavsiye ediyorum
Eğer sezeryan olacaksa
Kahve bitter çikolata bol su ile yeme izni olunca anestezi etkisini atacağız inşallah
Hayir kullanmadim. Bende de bi sebep bulunamadi malesef.Dogum yapali 10 gun oldu ALT AST normale donduPeki ursactive kulandiniz mi ? Sebebi neymiş ? Ben doktor doktor geziyorum sebebi için benimde ast alt değerlerim yüksek bi tek diğer hersey normal kaşinti filan yok . Daha 18. Haftamdayim panik olduk
Ben merakla bekliyorum kavuşmayı bakalım nasıl olacakKızlar ya bebeğin saniyesi saniyesine tutmuyor
Bir bakmışsın öyle bir bakmışsın böyle
Bi keresinde uyutmaya çalışırken çok uzun sürmüştü de ağlamıştım. Bi baktım ben ağlarken uyumuş.Kızlar ya bebeğin saniyesi saniyesine tutmuyor
Bir bakmışsın öyle bir bakmışsın böyle
Kesin nişan mı peki enfeksiyon vs olamaz değil miHastanaye geldim yatış verdi serviks uzunluğum 19 dan 13 düşmüş açıklık yok nst iyi ciğer geliştirici vuracak 35. Haftamdayım nişanım benim sarımsı idi kanlı veya pembe değildi
Hayırlı olsun sudem yeni fark ettim doğum yaptığını
Bebek kaç kilo doğdu bu arada. Şekerden çok çektik senle doktorun verdiği kiloda mı doğdu?
Çok mutlu oldum senin adına
Soy da emzir canım benimki de çok ağır uyuyor hep öyle yapıyorum uyanıyor altını açıyorum emzirmeden önce o da uyandırıyorDoğum yapan anneler bebekleriniz ne kadar uyuyor yeni doğan uyur ama bu kızım çok uyuyor sanki 13günlük olduk bugün uyandırmak çok zor uyuyunca ememiyor nasıl besleyeceğimi şaşırdımsarılık olmadık daha olma herhalde
Hayırlısı ile al kucağına inşallahKızlar ben hastaneye yattım salı günü olacak olan sezaryen sabah olcak sancidan duramadim dua edin
Aminnn inşallah canımHayırlısı ile al kucağına inşallah
Allah yardımcın olsun canım. Sağlıkla kavuşun.Kızlar ben hastaneye yattım salı günü olacak olan sezaryen sabah olcak sancidan duramadim dua edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?