2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
65-160 arasi dalgalandi surekli. Bazen artti bazen azaldi,surekli artis olmadi
Peki ursactive kulandiniz mi ? Sebebi neymiş ? Ben doktor doktor geziyorum sebebi için benimde ast alt değerlerim yüksek bi tek diğer hersey normal kaşinti filan yok . Daha 18. Haftamdayim panik olduk

Bakalım bizimkiler ne zaman dönecek. Hocaya dedim bu bebek geziyor karnımda diye, hoca da hala yeri var dolaşır şimdilik dedi
Benimki hiç gezmiyor ya. İki aydır aynı duruyor, olduğu yerde kolunu bacağını oynatıyor ablası gibi kuduruk olmayacak inşallah. ama kızıma hamileliğimi hiç hatırlamıyorum. Son güne kadar çalıştım çünkü.

Canım her zaman birden gelmiyormuş su azar azar geliyormuş genelde, muhtemelen sudur, doktora görün derim yarın ya da şimdiden haber ver

Gözün aydın Allah analı babali büyütsün

Doğurdum kızlar
Spinal şiddetle tavsiye ediyorum
Eğer sezeryan olacaksa
Kahve bitter çikolata bol su ile yeme izni olunca anestezi etkisini atacağız inşallah
Hayirli ugurlu olsun,gule gule buyutun
Peki ursactive kulandiniz mi ? Sebebi neymiş ? Ben doktor doktor geziyorum sebebi için benimde ast alt değerlerim yüksek bi tek diğer hersey normal kaşinti filan yok . Daha 18. Haftamdayim panik olduk
Hayir kullanmadim. Bende de bi sebep bulunamadi malesef.Dogum yapali 10 gun oldu ALT AST normale dondu

Hayırlı olsun sudem yeni fark ettim doğum yaptığını
Bebek kaç kilo doğdu bu arada. Şekerden çok çektik senle doktorun verdiği kiloda mı doğdu?

Çok mutlu oldum senin adına

Soy da emzir canım benimki de çok ağır uyuyor hep öyle yapıyorum uyanıyor altını açıyorum emzirmeden önce o da uyandırıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…