2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Kızlar ya benim hiç bir yerimde şişlik yoktu şuan ayaklarım bana ait değil sanki damarlarım çatlayacak ne iyi gelir ağrılarına bilen var mı birde şeyi sorucam sağ omuzdan sol omuzdan sanki böyle kas sinir sıkışması gibi dayanılmaz ağrı var milim hareket ettirmiyor tavsiyelerinizi bekliyorum

Merhaba geçmiş olsun benimde geçen haftadan beri alt ast değerlerim kötü doktorum kullandığım tüm vitaminleri bıraktırdı. Tansiyondan takipliyim ben senin şikayetin var kaşıntı mı?

Merhaba geçmiş olsun benimde geçen haftadan beri alt ast değerlerim kötü doktorum kullandığım tüm vitaminleri bıraktırdı. Tansiyondan takipliyim ben senin şikayetin var kaşıntı mı?
Merhaba! Cmm banada başta dediler tüm ilaclari birak biraktim . Ama benim kullanmak zorunda olduğum levitron ve oksopar hariç . Değerlerim yine düşmedi . Bi gece yağli bişeyler yedim o gece bayiliyordum öyle doktora gittik crp artti sonra hizli bi şekilde ast alt arti.hemen ursactive başladilar bir hafta kulandim 140 alt 160 olmuştu.

Canımsın, moralını yuksek tutmaya calıs, kısa surede kavusacaksınız zatenn, sen iyi ol ki bol bol sütün olsun. Güzelce dınlen toparlan, bebıs gelene kadar enerjı topla

Kızlar bu gece hiç uyuyamadım, sol kol bilek ağrım bir taraftan, mide bulantım bir taraftan, bebek hareket ettikçe hem kasıklarım hem de belim sızladı, korktum gece erken mi gelecek diye hala da midem bulanıyor, kolum sızım sızım

Canım ödeme baglı sinir sıkısması oluyor, dogumdan sonnra gececekmıs, benım de sag parmaklarım uyusuyor, kapanmıyor resmen sabah uyandıgımda.. Doktora sordum, cok asırı rahatsız edıyorsa fızık tedavıye yınlendıreyım dedı, ben de dayanırım bı kac hafta daha dedım..suyu artırıp tuzu kes bı de, aksamları asıt etkısı yaratacak bıseyler yememeye calıs, ben mıde yanması olur korkusuna su ıcmeye korkuyorum, bazen 2 yudum ıcıtıgım su sabaha kadar uyutmuyır benı

Geçmiş olsun Bileğine ilaç doktora danışmadan süremezsin ama acaba bilek bandı gibi şeyler var eczanede satılıyordur. Yumuşak lastik sargı bezi gibi onlardan mı sarsan rahatlatsa?

Hayırlı olsun sudem yeni fark ettim doğum yaptığını
Bebek kaç kilo doğdu bu arada. Şekerden çok çektik senle doktorun verdiği kiloda mı doğdu?

Çok mutlu oldum senin adına
Hayır aynı çıkmadı asla
Daha kilolu çıktı doktora sordum biz kemiği ölçüp ortalama hesap yapıyoruz eti değil dedi
Ne boy ne kilo hiç bir dediği çıkmadı
Daha yüksek çıktı sonrada şekerden dir dedi
İnsülin ve diyete rağmen düşün.
Haaa muhteşem yapmadım diyeti arada ufak kaçamağım da oldu tabi
Kızlar ben hastaneye yattım salı günü olacak olan sezaryen sabah olcak sancidan duramadim dua edin

Doğumum gerçekleşti 7.15te kızımı oksijen için yoğun bakım a aldılar inşallah biran önce gelir yanıma
Gözün aydın
Normal mi doğurdun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…