- 23 Ekim 2023
- 83
- 205
- 13
- 35
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #60.461
Kötü düşünme umarım en kısa sürede kucağına alırsın. Çok geçmiş olsun.Günaydın ben bugün taburcu oluyorum kızım küvezde kalacak. İlk gün sütüm geldi hemen verdim bugün bir damla bile veremedim çok üzgünüm kötü rüyalar görüyorumonu bırakıp çıkmak çok zor geliyor nolur dua edin
Gözün aydın. Sen de çabucak kucağına al insallahDoğumum gerçekleşti 7.15te kızımı oksijen için yoğun bakım a aldılar inşallah biran önce gelir yanıma
Canım tuz yok denecek kadar az tüketiyorum su da günde en az 2 litre. Buna rağmen var bende, bir 5 hafta daha dayanıcam mecburCanım ödeme baglı sinir sıkısması oluyor, dogumdan sonnra gececekmıs, benım de sag parmaklarım uyusuyor, kapanmıyor resmen sabah uyandıgımda.. Doktora sordum, cok asırı rahatsız edıyorsa fızık tedavıye yınlendıreyım dedı, ben de dayanırım bı kac hafta daha dedım..suyu artırıp tuzu kes bı de, aksamları asıt etkısı yaratacak bıseyler yememeye calıs, ben mıde yanması olur korkusuna su ıcmeye korkuyorum, bazen 2 yudum ıcıtıgım su sabaha kadar uyutmuyır benı
Teşekkür ederim, onu ben de düşündüm evde vardı denicemGeçmiş olsunBileğine ilaç doktora danışmadan süremezsin ama acaba bilek bandı gibi şeyler var eczanede satılıyordur. Yumuşak lastik sargı bezi gibi onlardan mı sarsan rahatlatsa?
Ben de dıkkat edıyorum, ama var, dogumdan sonra odemler gıdınce rahatlıcaz ınsallahCanım tuz yok denecek kadar az tüketiyorum su da günde en az 2 litre. Buna rağmen var bende, bir 5 hafta daha dayanıcam mecbur
Evet canım önlem amaçlı ama 2820 doğdu 3 değilmişÖnlem amaçlıdır herhaldemaşallah, hemen kavuşun inşallah, sağlıkla büyüsün
Hastaneler küveze giren her bebek için devletten para alıyor. Ben biraz bu sebeple olduğunu düşünüyorum. Tabiki hepsi bu sebeple girmiyor ama bence bi çoğu bundan giriyor.S sansllsudem34 kizlar gözünüz aydın yasi uzun ömrü güzel olsun. Ara ara okuyabiliyorum kacirdigim dogum yapanlar varsa kusura bakmayin. Doguran herkese goz aydınlığı diliyorum
Bizimde fototerapiye gerek kalmadan düştü şükür sariligimiz ama surec cok yorucuydu saat basi tekrarlayan döngü uyandirmaya calismak fln cok şükür rahatladik, biraz gaz sancilari baslayacak herhalde artik karninin ici gurul gurul yavrumun.
10.gunde gobegi düştü banyosunu yapinca rahatladi sevecek sanirim yikanmayi.
Ve dikkatimi ceken birsey var gruptan cok az bebek kuveze girmeden annesine geldi, neden boyle oluyor acaba erken dogumdan sebeplerden haric . Bizimde oldu 2gecelik kuvez surecimiz
Hayırlı olsunKızlar ben 40+3 te normal doğum yaptım gece 3 te sancım başladı sabah 10 hastanedeydim 4 cm açılmam vardı 12:58 de geldi Ali Asaf'ım3,340g kilosu emzirmeye başladım rabbim hepimizi bir avazda kurtarsın
Gözün aydın canım. Mutlu mesut büyütünKızlar ben 40+3 te normal doğum yaptım gece 3 te sancım başladı sabah 10 hastanedeydim 4 cm açılmam vardı 12:58 de geldi Ali Asaf'ım3,340g kilosu emzirmeye başladım rabbim hepimizi bir avazda kurtarsın
Seninki biraz daha yüksekmiş bilemedim ki canım. Yağlı yemekle bağdaştırınca aklıma safra kesesi geldi bakıldı mı safra kesene sıkıntı varsa yaplı yemek çok rahatsız eder çünküMerhaba! Cmm banada başta dediler tüm ilaclari birak biraktim . Ama benim kullanmak zorunda olduğum levitron ve oksopar hariç . Değerlerim yine düşmedi . Bi gece yağli bişeyler yedim o gece bayiliyordum öyle doktora gittik crp artti sonra hizli bi şekilde ast alt arti.hemen ursactive başladilar bir hafta kulandim 140 alt 160 olmuştu.
Senin haftan kaçtı canım4 ocak için gün aldık biz de. Çok heyecanlı
Neden sezeryan canım? Herhangi bir sıkıntı mı var senin isteğin mi?4 ocak için gün aldık biz de. Çok heyecanlı
35+1Senin haftan kaçtı canım
kızımda tansiyonum çıktığı için acil sezaryen olmuştum. 37+3’te dönmemişti. Bu sefer tansiyon yok şükür. Normal doğum da yaptım. İkisini de tattım. Seç desen seçememNeden sezeryan canım? Herhangi bir sıkıntı mı var senin isteğin mi?
Maşallah gözün aydınKızlar ben 40+3 te normal doğum yaptım gece 3 te sancım başladı sabah 10 hastanedeydim 4 cm açılmam vardı 12:58 de geldi Ali Asaf'ım3,340g kilosu emzirmeye başladım rabbim hepimizi bir avazda kurtarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?