2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Kötü düşünme umarım en kısa sürede kucağına alırsın. Çok geçmiş olsun.
Doğumum gerçekleşti 7.15te kızımı oksijen için yoğun bakım a aldılar inşallah biran önce gelir yanıma
Gözün aydın. Sen de çabucak kucağına al insallah

Canım tuz yok denecek kadar az tüketiyorum su da günde en az 2 litre. Buna rağmen var bende, bir 5 hafta daha dayanıcam mecbur

S sansll sudem34 kizlar gözünüz aydın yasi uzun ömrü güzel olsun. Ara ara okuyabiliyorum kacirdigim dogum yapanlar varsa kusura bakmayin. Doguran herkese goz aydınlığı diliyorum
Bizimde fototerapiye gerek kalmadan düştü şükür sariligimiz ama surec cok yorucuydu saat basi tekrarlayan döngü uyandirmaya calismak fln cok şükür rahatladik, biraz gaz sancilari baslayacak herhalde artik karninin ici gurul gurul yavrumun.
10.gunde gobegi düştü banyosunu yapinca rahatladi sevecek sanirim yikanmayi.
Ve dikkatimi ceken birsey var gruptan cok az bebek kuveze girmeden annesine geldi, neden boyle oluyor acaba erken dogumdan sebeplerden haric . Bizimde oldu 2gecelik kuvez surecimiz

Hastaneler küveze giren her bebek için devletten para alıyor. Ben biraz bu sebeple olduğunu düşünüyorum. Tabiki hepsi bu sebeple girmiyor ama bence bi çoğu bundan giriyor.

Kızlar ben 40+3 te normal doğum yaptım gece 3 te sancım başladı sabah 10 hastanedeydim 4 cm açılmam vardı 12:58 de geldi Ali Asaf'ım 3,340g kilosu emzirmeye başladım rabbim hepimizi bir avazda kurtarsın
Gözün aydın canım. Mutlu mesut büyütün

Seninki biraz daha yüksekmiş bilemedim ki canım. Yağlı yemekle bağdaştırınca aklıma safra kesesi geldi bakıldı mı safra kesene sıkıntı varsa yaplı yemek çok rahatsız eder çünkü

Neden sezeryan canım? Herhangi bir sıkıntı mı var senin isteğin mi?
kızımda tansiyonum çıktığı için acil sezaryen olmuştum. 37+3’te dönmemişti. Bu sefer tansiyon yok şükür. Normal doğum da yaptım. İkisini de tattım. Seç desen seçemem planlı bi şekilde gitmek daha iyi, ben çok paniğim çünkü. 4 ocak 38+4 oluyor. O zamana kadar acil bişey olmaz inşallah.

Kızlar ben 40+3 te normal doğum yaptım gece 3 te sancım başladı sabah 10 hastanedeydim 4 cm açılmam vardı 12:58 de geldi Ali Asaf'ım 3,340g kilosu emzirmeye başladım rabbim hepimizi bir avazda kurtarsın
Maşallah gözün aydın Allah analı babalı büyütsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…