2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Kızlar ben 40+3 te normal doğum yaptım gece 3 te sancım başladı sabah 10 hastanedeydim 4 cm açılmam vardı 12:58 de geldi Ali Asaf'ım 3,340g kilosu emzirmeye başladım rabbim hepimizi bir avazda kurtarsın
Gözün aydın amin ınsallah bakalım bizimkiler ne zaman gelecek.

Hayırlısı olsun

Hayırlı olsun canım bir an önce bebişlerine kavuşursun umarım

Gözün aydın Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. 2 gün bayağı ağrı oluyor ama yavaş yavaş geçecek. Sırtına sıcak su torbası koy. Hem sütün gelmesini kolaylaştırır hem gazını atarsın ağrıların azalır.

Ocak zammı ekleyecekler mi?
Ben 38 de gittim 38+4 e randevu aldım. 38 ı gecesi sancı tuttu hastaneye git yat derken gece yarısı doğurdum 38+1 ancak oldu
İnşallah seninki gönlüne göre olur
Gözün aydın

Ocak zammı ekleyecekler mi?
Ben 38 de gittim 38+4 e randevu aldım. 38 ı gecesi sancı tuttu hastaneye git yat derken gece yarısı doğurdum 38+1 ancak oldu
İnşallah seninki gönlüne göre olur

Gözün aydın
Ay benim 38+1 olursa 1 ocak oluyor. Doktoru falan bulamsm. Olmasın.
Ben doktorun muayenehanesine gidiyorum. Doktora ayrı, hastaneye ayrı ödeme yapıcaz. Hiç de sormadık fiyat.

Doğumum gerçekleşti 7.15te kızımı oksijen için yoğun bakım a aldılar inşallah biran önce gelir yanıma
Hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsün
sezaryenden sonra benim de ayaklarım davul gibi şişti ama normalmiş 2-3 güne geçiyor bol su iç yürümeye çalış
Kızlar ben 40+3 te normal doğum yaptım gece 3 te sancım başladı sabah 10 hastanedeydim 4 cm açılmam vardı 12:58 de geldi Ali Asaf'ım 3,340g kilosu emzirmeye başladım rabbim hepimizi bir avazda kurtarsın
Maşallah hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün
Gözün aydın Allah analı babalı büyütsün

Ayyy harika, olsun sütün gelir, bol bol göğsüne al bebeklerini sağlıkla büyüsünler

Kızlar yine uyanmıyor benimki ya
HHastaneden geldik
İlk doğunda 2.günden sonra kaç saatte beslemek lazım?

Hastaneler küveze giren her bebek için devletten para alıyor. Ben biraz bu sebeple olduğunu düşünüyorum. Tabiki hepsi bu sebeple girmiyor ama bence bi çoğu bundan giriyor.
Ya hadi bizimki 2 gundude arkadaslarda yazinca onlem amacli diye dedim acaba neden oyle oluyor ama kısa süreli girenler icin soylediginiz mantikli, benim dogum yaptigim gun doktorumun 4 ameliyati vardi benimkiyle beraber hepside kuveze girdi kimi 2 saat kimi 4 saat sonra geldi
Hayirli olsun. Sutum gelmiyor diye sartlandirma gelecek elbette hormonlar anlayacak bebek emmeye baslayinca da tam anlamiyla gelecek 3.gunde tam doldu benim göğüslerim, kuvezdeyken hemsire sutun olmasa da her 3 saatte gel emzir dedi o emdikce dolmaya basladi. Evet kolay degil tabi sezeryanda ama sekersiz kahve bol su iyi geliyor sivi almaya basladiysan eger, ha birde yürüyüş yapmak bence iyilestiren en önemli detay ilk ikisi cok zordu ama 3. Yuruyusumden sonra rahatladim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…