- 23 Ekim 2023
- 83
- 205
- 13
- 35
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #60.481
Gözün aydınKızlar ben 40+3 te normal doğum yaptım gece 3 te sancım başladı sabah 10 hastanedeydim 4 cm açılmam vardı 12:58 de geldi Ali Asaf'ım3,340g kilosu emzirmeye başladım rabbim hepimizi bir avazda kurtarsın
Hayırlısı olsunkızımda tansiyonum çıktığı için acil sezaryen olmuştum. 37+3’te dönmemişti. Bu sefer tansiyon yok şükür. Normal doğum da yaptım. İkisini de tattım. Seç desen seçememplanlı bi şekilde gitmek daha iyi, ben çok paniğim çünkü. 4 ocak 38+4 oluyor. O zamana kadar acil bişey olmaz inşallah.
Hayırlı olsun canım bir an önce bebişlerine kavuşursun umarımKızlaar ben dün gece doğum yaptım bebeklerim kontrol amaçlı küvezdeler ama sezeryan da çok zormuş biraz ağrım var sütüm ise hiç gelmiyor tüm hamile arkadaşlara sağlıklı güzel doğumlar diliyorum
Gözün aydınKızlaar ben dün gece doğum yaptım bebeklerim kontrol amaçlı küvezdeler ama sezeryan da çok zormuş biraz ağrım var sütüm ise hiç gelmiyor tüm hamile arkadaşlara sağlıklı güzel doğumlar diliyorum
Ocak zammı ekleyecekler mi?kızımda tansiyonum çıktığı için acil sezaryen olmuştum. 37+3’te dönmemişti. Bu sefer tansiyon yok şükür. Normal doğum da yaptım. İkisini de tattım. Seç desen seçememplanlı bi şekilde gitmek daha iyi, ben çok paniğim çünkü. 4 ocak 38+4 oluyor. O zamana kadar acil bişey olmaz inşallah.
Gözün aydınKızlaar ben dün gece doğum yaptım bebeklerim kontrol amaçlı küvezdeler ama sezeryan da çok zormuş biraz ağrım var sütüm ise hiç gelmiyor tüm hamile arkadaşlara sağlıklı güzel doğumlar diliyorum
Ay benim 38+1 olursa 1 ocak oluyor. Doktoru falan bulamsm. Olmasın.Ocak zammı ekleyecekler mi?
Ben 38 de gittim 38+4 e randevu aldım. 38 ı gecesi sancı tuttu hastaneye git yat derken gece yarısı doğurdum 38+1 ancak oldu
İnşallah seninki gönlüne göre olur
Gözün aydın
Kolayca doğur inşallah.Bebeğimin suyu kendisi her şekilde iyi ama gelme emaresi yok Perşembe sabah 8de suni sancı verilecek. Çok korkuyorum beklenen doğum tarihi 8 Aralık'ti.
Eee yılbaşından önce doğursan ucuz olur yaAy benim 38+1 olursa 1 ocak oluyor. Doktoru falan bulamsm. Olmasın.
Ben doktorun muayenehanesine gidiyorum. Doktora ayrı, hastaneye ayrı ödeme yapıcaz. Hiç de sormadık fiyat.
Hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütsünDoğumum gerçekleşti 7.15te kızımı oksijen için yoğun bakım a aldılar inşallah biran önce gelir yanıma
sezaryenden sonra benim de ayaklarım davul gibi şişti ama normalmiş 2-3 güne geçiyor bol su iç yürümeye çalışKızlar ya benim hiç bir yerimde şişlik yoktu şuan ayaklarım bana ait değil sanki damarlarım çatlayacak ne iyi gelir ağrılarına bilen var mı birde şeyi sorucam sağ omuzdan sol omuzdan sanki böyle kas sinir sıkışması gibi dayanılmaz ağrı var milim hareket ettirmiyor tavsiyelerinizi bekliyorum
Maşallah hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsünKızlar ben 40+3 te normal doğum yaptım gece 3 te sancım başladı sabah 10 hastanedeydim 4 cm açılmam vardı 12:58 de geldi Ali Asaf'ım3,340g kilosu emzirmeye başladım rabbim hepimizi bir avazda kurtarsın
Gözün aydın Allah analı babalı büyütsünKızlaar ben dün gece doğum yaptım bebeklerim kontrol amaçlı küvezdeler ama sezeryan da çok zormuş biraz ağrım var sütüm ise hiç gelmiyor tüm hamile arkadaşlara sağlıklı güzel doğumlar diliyorum
Maşallah yine çok güzelEvet canım önlem amaçlı ama 2820 doğdu 3 değilmiş
Ayyy harika, olsun sütün gelir, bol bol göğsüne al bebekleriniKızlaar ben dün gece doğum yaptım bebeklerim kontrol amaçlı küvezdeler ama sezeryan da çok zormuş biraz ağrım var sütüm ise hiç gelmiyor tüm hamile arkadaşlara sağlıklı güzel doğumlar diliyorum
Boşver eşim içkiye saçma sapan para harcıyor. Çocuğa harcasınEee yılbaşından önce doğursan ucuz olur ya
Ya hadi bizimki 2 gundude arkadaslarda yazinca onlem amacli diye dedim acaba neden oyle oluyor ama kısa süreli girenler icin soylediginiz mantikli, benim dogum yaptigim gun doktorumun 4 ameliyati vardi benimkiyle beraber hepside kuveze girdi kimi 2 saat kimi 4 saat sonra geldiHastaneler küveze giren her bebek için devletten para alıyor. Ben biraz bu sebeple olduğunu düşünüyorum. Tabiki hepsi bu sebeple girmiyor ama bence bi çoğu bundan giriyor.
Hayirli olsun. Sutum gelmiyor diye sartlandirma gelecek elbette hormonlar anlayacak bebek emmeye baslayinca da tam anlamiyla gelecek 3.gunde tam doldu benim göğüslerim, kuvezdeyken hemsire sutun olmasa da her 3 saatte gel emzir dedi o emdikce dolmaya basladi. Evet kolay degil tabi sezeryanda ama sekersiz kahve bol su iyi geliyor sivi almaya basladiysan eger, ha birde yürüyüş yapmak bence iyilestiren en önemli detay ilk ikisi cok zordu ama 3. Yuruyusumden sonra rahatladim benKızlaar ben dün gece doğum yaptım bebeklerim kontrol amaçlı küvezdeler ama sezeryan da çok zormuş biraz ağrım var sütüm ise hiç gelmiyor tüm hamile arkadaşlara sağlıklı güzel doğumlar diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?