2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Kizlar bende bu gün hasteneye gittim bebiş iyidi 3 kilo 200 gram ölçtü 37+3 bu kasintimin sebebi için alt ast falan dedi ben anlamdım Alp yüksek çıkmış ilaç yazdı kadın doğum o ilacı yazmiyormus genel cerahiye gittim yazdı onlarada söyledim hamileyim diye bı zararı olmaz dimi bu ilacın bide benim gibi olan varmiydi aranızda anladığım kadariyla safra kesesinden olan birşey bu midem gece aşırı yanıyor oda mi etkiliyor acaba birde kaşıntı sol koltuk altim sivilce gibi bir şeylerle dolmuş ve aşırı da kaşiniyor mahf oldum gitti

Kızlar yine uyanmıyor benimki ya
HHastaneden geldik
İlk doğunda 2.günden sonra kaç saatte beslemek lazım?
Bizim ilk 3 gune kadar kuvezde 3 saatte bir besliyorlardi. 8-9 . Gunlere yaklasirken sarilik degeri yukseldi o zaman ben 1-2 saate dusurdum beslenme aralığını sarilik surecinde uyandirmak icin son care olarak temixleme pamugu varya onu islatio elimde ilitip yuzunu siliyordum yanaklarini fln oyle aciliyordu uykusu, yada her emzirme öncesinde bezini degistirebilirsin rahati kactigi icin uyanucaktir

Kizlar ilaç bu benim gibi bunu kullanan oldu mu aynı sikeyeten ya

Eklentiler

• IMG-20231211-WA0000.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 267
Kızlar yine uyanmıyor benimki ya
HHastaneden geldik
İlk doğunda 2.günden sonra kaç saatte beslemek lazım?
Kilosuna göre farklılaşıyormuş canım. 3 kilo altındaysa 2 saatte bir, 3 kilonun üstündeyse 3 saatte bir. İlk emmeye başladığından itibaren 2 ya da 3 saat sayılıyormuş. Bir kitap okuyorum görselleri ekliyorum aşağıya tavsiye ederim.

Yeni doğmuş bebike ne aktivite yapıcaz
Yeni yargı paketinin getirdiği yenilikler üzerine tartışmayı düşünüyorum kitapta 4 haftadan küçük bebeler için soyma, giydirme, alt değiştirme ve banyo hep aktivite olarak belirtilmiş canım

Ay benim 38+1 olursa 1 ocak oluyor. Doktoru falan bulamsm. Olmasın.
Ben doktorun muayenehanesine gidiyorum. Doktora ayrı, hastaneye ayrı ödeme yapıcaz. Hiç de sormadık fiyat.
Bende öyle yaptım hastane 20 bin istedi doktorum 35 bin ama daha pahalı hastanede vardı daha uygunda bize üç hastane seçeneği sundu doğum teminatım hastane parasını karşıladı

Doğum yapan herkese hayırlı olsun, sağlıklıca büyüsünler, hayırlı evlat olsunlar inşallah

Benim de bugün kontrolüm vardı. Çatı muayenesinden sonra sezaryene karar vermiştik. Bu gittiğimde de cuma gününe, ayın 15’ine sezaryen için gün aldık cuma gününe Allah nasip ederse 38+3 olacak. Bugün kilosu da 3 kg, boyu 49 cmdi. Her şey yolunda gözüküyor şimdilik. Allah hepimizin yardımcısı olsun

Kaç çıktı değerlerinde ilaç verdi benimde yüksek ama ilaç vermediler
Değer ne çıktı bilmiyorum canım sana e nabizdan bakıp atım safra taşi tanısı konmuş yani ben hiç birşey anlamdım ki normal olmayan iki şey çıkmış işte bu gün ki sonuçlardan onu atım sana anliyorsan beni de aydınlat

Eklentiler

• Screenshot_2023-12-11-22-39-40-72_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 66
  • Screenshot_2023-12-11-22-38-06-64_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 88
  • Screenshot_2023-12-11-22-38-03-27_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 83
Bende öyle yaptım hastane 20 bin istedi doktorum 35 bin ama daha pahalı hastanede vardı daha uygunda bize üç hastane seçeneği sundu doğum teminatım hastane parasını karşıladı
Benim de aşağı yukarı bu fiyatlardır. Doğum teminatım 15 bin benim. Doktor muayene hakkım da bitti. Bugün dahil cepten artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…