- Konu Sahibi sunshine__
-
- #60.501
Bizim ilk 3 gune kadar kuvezde 3 saatte bir besliyorlardi. 8-9 . Gunlere yaklasirken sarilik degeri yukseldi o zaman ben 1-2 saate dusurdum beslenme aralığını sarilik surecinde uyandirmak icin son care olarak temixleme pamugu varya onu islatio elimde ilitip yuzunu siliyordum yanaklarini fln oyle aciliyordu uykusu, yada her emzirme öncesinde bezini degistirebilirsin rahati kactigi icin uyanucaktirKızlar yine uyanmıyor benimki ya
HHastaneden geldik
İlk doğunda 2.günden sonra kaç saatte beslemek lazım?
3 kilodan azsa 2 saatte bir. Hatta bence mama takviyesiKızlar yine uyanmıyor benimki ya
HHastaneden geldik
Kilosuna göre farklılaşıyormuş canım. 3 kilo altındaysa 2 saatte bir, 3 kilonun üstündeyse 3 saatte bir. İlk emmeye başladığından itibaren 2 ya da 3 saat sayılıyormuş. Bir kitap okuyorum görselleri ekliyorum aşağıya tavsiye ederim.Kızlar yine uyanmıyor benimki ya
HHastaneden geldik
Yeni doğmuş bebike ne aktivite yapıcazKilosuna göre farklılaşıyormuş canım. 3 kilo altındaysa 2 saatte bir, 3 kilonun üstündeyse 3 saatte bir. İlk emmeye başladığından itibaren 2 ya da 3 saat sayılıyormuş. Bir kitap okuyorum görselleri ekliyorum aşağıya tavsiye ederim.
Eki Görüntüle 3350216 Eki Görüntüle 3350217
İlk hafta 2 saatte bır dendı emzırme egıtımındeKızlar yine uyanmıyor benimki ya
HHastaneden geldik
Tummy timeYeni doğmuş bebike ne aktivite yapıcaz
Ben krem almadım hıc, ama 36.hafta olunca gümüş kapak kullanmaya baslıcamMeme ucuna krem sürmeye ne zaman başlıyorduk? Çok kaşınıyor.
Şimdi kullansam kapağı kaşıntıyı alır mı acabaBen krem almadım hıc, ama 36.hafta olunca gümüş kapak kullanmaya baslıcam
Yeni yargı paketinin getirdiği yenilikler üzerine tartışmayı düşünüyorumYeni doğmuş bebike ne aktivite yapıcaz
40 dk aralıklarls kullan, kasıntın gecınce cıksr, pazar gunu 36 oluyorsun sen deŞimdi kullansam kapağı kaşıntıyı alır mı acaba
Tamam deniycem şimdi. Teşekkürler.40 dk aralıklarls kullan, kasıntın gecınce cıksr, pazar gunu 36 oluyorsun sen de
İyileştirici ozellıği var, ınsallah gecırır kasıntıyı daTamam deniycem şimdi. Teşekkürler.
Kaç çıktı değerlerinde ilaç verdi benimde yüksek ama ilaç vermedilerKizlar ilaç bu benim gibi bunu kullanan oldu mu aynı sikeyeten ya
Bende öyle yaptım hastane 20 bin istedi doktorum 35 bin ama daha pahalı hastanede vardı daha uygunda bize üç hastane seçeneği sundu doğum teminatım hastane parasını karşıladıAy benim 38+1 olursa 1 ocak oluyor. Doktoru falan bulamsm. Olmasın.
Ben doktorun muayenehanesine gidiyorum. Doktora ayrı, hastaneye ayrı ödeme yapıcaz. Hiç de sormadık fiyat.
Değer ne çıktı bilmiyorum canım sana e nabizdan bakıp atım safra taşi tanısı konmuş yani ben hiç birşey anlamdım kiKaç çıktı değerlerinde ilaç verdi benimde yüksek ama ilaç vermediler
Benim de aşağı yukarı bu fiyatlardır. Doğum teminatım 15 bin benim. Doktor muayene hakkım da bitti. Bugün dahil cepten artık.Bende öyle yaptım hastane 20 bin istedi doktorum 35 bin ama daha pahalı hastanede vardı daha uygunda bize üç hastane seçeneği sundu doğum teminatım hastane parasını karşıladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?