- Konu Sahibi sunshine__
-
- #60.521
Önceden başlayabilirdin, genelde 1 ay önce filanMeme ucuna krem sürmeye ne zaman başlıyorduk? Çok kaşınıyor.
mutluanne2779 canım gözün aydın, sağlıcakla büyüt paşanı
Kızlar mutluanne2779 oğluna kuavuştu
pozitifbiri savascii Papatyamaviss Mervenur277 melisaa93 imagination forever melegim can fnd_50 Safransari sevayd bebekheyecani Tikabasa Trueliving T tweeetyyy @Deepblues destinesiaa Cey1an Niqu
Gözün aydın canım sağlıklı ömrü oldun inşallahmutluanne2779 canım gözün aydın, sağlıcakla büyüt paşanı
pozitifbiri savascii Papatyamaviss Mervenur277 melisaa93 imagination forever melegim can fnd_50 Safransari sevayd bebekheyecani Tikabasa Trueliving T tweeetyyy @Deepblues destinesiaa Cey1an Niqu
Çok şükür sağlıkla kucağına aldınHayır aynı çıkmadı asla
Daha kilolu çıktı doktora sordum biz kemiği ölçüp ortalama hesap yapıyoruz eti değil dedi
Ne boy ne kilo hiç bir dediği çıkmadı
Daha yüksek çıktı sonrada şekerden dir dedi
İnsülin ve diyete rağmen düşün.
Haaa muhteşem yapmadım diyeti arada ufak kaçamağım da oldu tabi
Gözün aydın
Normal mi doğurdun?
Ben de 40+3 um, dua edin ben de suniye kalmadan sizin gibi dogurayim. Ne imrendim. Maşallah. :') Perşembe randevumvar. İnşallah o güne kalmaz sancilanirimKızlar ben 40+3 te normal doğum yaptım gece 3 te sancım başladı sabah 10 hastanedeydim 4 cm açılmam vardı 12:58 de geldi Ali Asaf'ım3,340g kilosu emzirmeye başladım rabbim hepimizi bir avazda kurtarsın
Ay anlamadım bişey kendikimle kıyaslayayım dedim bende yüksek çıkanlar alt ve ast olması gerekenden 3 kat yüksek benimkiler bütün vitamin haplarımı kesti 5 gün sonra çok hafif düşmüşlerdi. Safra kesesi taşı içün ultrasonla baktılar değil mi? O öyle anlaşılıyor çünkü hayır benim safra kesemde yok 1 sene önce ameliyatla aldırdım kendisiniDeğer ne çıktı bilmiyorum canım sana e nabizdan bakıp atım safra taşi tanısı konmuş yani ben hiç birşey anlamdım kinormal olmayan iki şey çıkmış işte bu gün ki sonuçlardan onu atım sana anliyorsan beni de aydınlat
Ben ilk 2 saat olarak gittim ama olmadı şimdi 1.30 saat gidiyorum uyanmadan 15 dk önce bi göğsümü sağıyorum uyandırıp memeye alıyorum 20-25 dk memede duruyor sonra mama veriyorum yarım saatte 4 şırınga içiyor sonra gazını çıkartıp altını temizleyip yatırıyorum yattıktan sonra 1 buçuk saat sayıyorumKızlar yine uyanmıyor benimki ya
HHastaneden geldik
İlk doğunda 2.günden sonra kaç saatte beslemek lazım?
Sağlık olsun doğum sonrası herşey daha güzel olucak sezeryanın ikinci günü bile ilk güne göre daha iyi ilk defa şuan yataktan tek kalktımBenim de aşağı yukarı bu fiyatlardır. Doğum teminatım 15 bin benim. Doktor muayene hakkım da bitti. Bugün dahil cepten artık.
Bu sancı konusunu bende anlamadım değildir deriz çıkar doktora sormanda fayda varKızlar 37+5 im bu gece aralıkları düzensiz bir şekilde adet sancım oluyor orta şiddette baska bir belirti yok ama idrar yolu enfeksiyonum vardı ilaç kullanmadım ondan olabilir mi acaba bu saatte uyumayanınız var mıdır bilmıyorum ama 2.hamileliğim olmasına ragmen dıgum sancısımı tam kestiremedim çok korkuyorum
3.53
3.55
4.01
4.12
4.19 sancı zamanları düzensiz biliyorum ama şiddetliye yakın sayılır
Yaaaa maşallah sübhanallahmutluanne2779 canım gözün aydın, sağlıcakla büyüt paşanı
Allah yardımcın olsunSuyum geldi hastaneye gidiyorum dua edin kızlar korkuyorum
Korkma,bebegıne kavusacaksın az kaldıSuyum geldi hastaneye gidiyorum dua edin kızlar korkuyorum
Benim gece iki gibi belimden karnıma doğru sancım oldu. Adet gibi de gaz gibi de kaka gibi de bilemedim. Ama gidip gelen bi ağrı değil sürekliydi. Sonra uyumuşum, kalktığımda hiç bişey yoktu. Dedim herhalde uykumda sağlam bi pırt yaptımAy masallah kızlar, hergun 2 dogumu goruyorz, cok sukur herkes saglıkla kavusuyor bebeklerıne, darısı henuz dogurmayan bizlere
sheilata Nilsibel Kirmizimartenicka
Gelen geçeni dinleme, daha fazla stres yapma kendine… Elbet gelecek sütün, gelmezsede sağlık olsun, hiç annesini görmemiş koklamamış insan dolu dünya… illa süt vereceksin diye bu kural yok, bazı ülkelerde kadinlar hiç süt vermiyor, direk mama… sen yine elinden geleni yapıyorsunBirde süt konusunda aşırı bir baskı oluşturdular hastanede en son psikolojik mi ne gıcık oldum herkese lohusalıktan heraldeüç saatte bir masaj yapıyorum öncesinde sonra hastane tipi cihaz kiraladık onu önerdiler onunla sağmaya çalışıyoruz uyarılsınlar die benim lansinoh çift başlıklı var ama iki gece hastanede kalacağım için onu evde kullanırım dedim yok yok eşim sahra çölüne dönmüşsün die espiri yapıo bestlak damla aldım normal de sütü kafama takmazdım mama veririm ki ben mamayla büyümüşüm annem beni emzirememiş ama okadar baskı kuruyorlarki sürekli gelen geçen süt soruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?