2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Of keşke kimse gelmese. Arkadaşım hangi hastanede doğuracaksın, ziyarete gelicez dedi ama söylemedim, söylemiycem doğum sonrası çok zor. Memeler açık, bebekle mi uğraşcam misafirle mi…
Karnın kesiliyor canım, ister istemez ağrın sancın oluyor. Ben eve gidince rahatlamıştım. İnşallah sen de çabucak atlatırsın.

Nasılsın? Devam etti mi?

Hâlâ doğurmayan, bir doğum tarihi olmayan kaç kişi kaldık kızlar

Evet canım tahmin edebiliyorum, ben kendi istegimle ztn emzirmek istediğim halde, süt gelmezse diye mamada koydum diye sanki keyfiyetten emzirmek istemiyorum aslında gibi hesap soran insanlara açıklama yapıyorum.

Evet canım tahmin edebiliyorum, ben kendi istegimle ztn emzirmek istediğim halde, süt gelmezse diye mamada koydum diye sanki keyfiyetten emzirmek istemiyorum aslında gibi hesap soran insanlara açıklama yapıyorum.
Ya bizim bu Türkler de ne kadar şey. Kim nerden biliyor senin hastane çantana ne koyduğunu. Meme benim süt benim ne istersem yaparım.
Bebek görmeye okulca gelmişlerdi bana. 30 öğretmen falan. Ben de misafirle oturmak istiyorum ama salonda mememi açmak istemiyorum. Kendi sütümü biberonla veriyordum. Yok yazık buna meme ver vs. Bi de okumuş bu insanlar.
Herkesin memesine kimse karışamaz!

Ay masallah kızlar, hergun 2 dogumu goruyorz, cok sukur herkes saglıkla kavusuyor bebeklerıne, darısı henuz dogurmayan bizlere
@sheilata Nilsibel Kirmizimartenicka
İnşallah canım istedikleri, kendilerini hazır hissettikleri zaman gelsinler son 2 gündür ağırlaştığımı hissediyorum hareketlerim yavaşladı, çabuk yoruluyorum …

Ay vala keşke bende Anlasaydın sordumda anlamak için ama doktorum kasintina sebep olan şey diye açıklama yaptı bu gittiğim her doktor bı acayip kağıda safra kesesi. Yazdığını gördüm artık taş mi toz mu onu da bilmiyorum sende safradavyoksa bu nedir kız vala okadar haklısın vücut artık erir veriyor uetişemiyorum aynı şeyleri dusunuyorym senle eşim bana kızıyor cok dilendiriyorsunn doktora bile dogurmadim siyorsun diyor ee ne yapıyım dokuz aydır yeter yaaaainşallah dediğin gibidir onlarda biliyordur ama içime dert oldu koca koca haplar
Benim de ikinci doğumum canım benim de sanki adet ağrım var şu an ben de anlamdım gaz mi sancı mi vala bende şu an doğum sancısını unutum sanki okudum suyun gelmiş sağlıcakla al kucağına bı avada rabim kolay bı doğum nasip etsin canım
Kız öyle güldüm sabah sabah senle aynıyım adet mi gaz mi ama afedersin gaz gidiyorda ağrı var çok değil ama nedir anlamdım doğrusu benim de şu an öyle gece yoktu

O ıste gecen persembe bende de oldu uykudan uyandırdı, ıdrar yolu enfeksıyonu olabılır, bır de karnını sıcak tut, uzerını ört hep. Tek kullanımlık şase verdı o rahatlsttı benı.. Aksamlsrı kasılıyorum ben de uyanınca yumusyor, gun yaklasıyor artık, ben cok gideceğimi sanmıyorum..

Canımcığım darısı senin başına inşallah sağlıkla kolaylıkla sen de kucağına alacaksın

mutluanne2779 canım geçmiş olsun gözün aydın Allah analı babalı sağlıkla mutlulukla büyütsün inşallah

Kızlar online emzirme eğitimi var Cuma saat 12:00’de. Fotiyi aşağıya bırakıyorum. Güzel eğitimler var orda bilginize. Ben bir de yarın bebek ilk yardım eğitimine kaydoldum. İnstagramdan takip ederseniz “ilkadimlarim” sayfasını oradan eğitimleri paylaşıyorlar.

Ekleme yapıyorum topicteki doğumu bekleyen tüm güzel anneler hepiniz sağlıkla hayırla kolaylıkla göz açıp kapayınca çabukluğunda bebeklerinizi kucağınıza alırsınız inşallah benim gibi hala gebe olmaya çalışanlara sizin hissettiklerinizi hissetmeye çalışanlara da dualarınızı eksik etmeyin lütfen

BEn de katılacağım bu eğitilmere. Ama saatleri uymadı bana. Youtube tekrar yayınları varsa onları izlerim belki. Ya da uyan başka zamana. Özelilkle bebek ilkyardım eğitimini bence anne baba dışında anneanne babaanne dede falan onlar da kesinlikle almalı.

Dün kan ve idrar tahlilim vardı, bişey çıkmadı. Akşam salatada turp yemiştim. O gaz yaptı herhalde bana. Bi de banyodan sonra çok üşüdüm battaniyenin altında bornozla oturdum. Neyse şimdilik bişey yok. senin dikiş alındıktan sonra kendi gelir belki.

Umarım bır yanım normal dogum ıstıyor, bır yanım sezeryan.. Bakalım prenses hangısını sececek

Doğum yapan herkese tebrikler,saglikla mutlulukla gule gule buyusun butun bebisler insallah

Uzun uzun telefonu elime alamiyorum.Tum sayfalari okuyamadım Ama sut ve mama konusundakileri okudum, herkes ayni muameleye maruz kaliyor herhalde.Bizim sarilik durumundan dolayi surekli bu bebek ac,ac birakmissiniz,aaa kormal doguma ragmen sut yok mu yorumlari geldi.Bu sadece tanidiklardan degil bu arada hastanede asansorde karsilastigimiz bi teyze,sira beklerken biberonlar mama verdigimi goren bi anne falan bu yorumlari yapanlar.Tum kulturumuz anneye kendini yetersiz hissettirmek yonunde..Zaten acemiyiz,zaten zorlaniyoruz.Bir cift guzel soz duymadan surekli elestiri ve garip yorumlar duyuyoruz.Bu donemde de insanin iyi bisiler duymaya cok ihtiyaci oluyor,basarabildigini duymak istiyorsun.Biri omzunu sivazlasin iyi gidiyorsun desin istiyorsun ama duydugun bu yorumlar oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…