- Konu Sahibi sunshine__
-
- #60.561
Herkesi tokat manyağı yapasım geliyorDoğum yapan herkese tebrikler,saglikla mutlulukla gule gule buyusun butun bebisler insallah
Uzun uzun telefonu elime alamiyorum.Tum sayfalari okuyamadımAma sut ve mama konusundakileri okudum, herkes ayni muameleye maruz kaliyor herhalde.Bizim sarilik durumundan dolayi surekli bu bebek ac,ac birakmissiniz,aaa kormal doguma ragmen sut yok mu yorumlari geldi.Bu sadece tanidiklardan degil bu arada hastanede asansorde karsilastigimiz bi teyze,sira beklerken biberonlar mama verdigimi goren bi anne falan bu yorumlari yapanlar.Tum kulturumuz anneye kendini yetersiz hissettirmek yonunde..Zaten acemiyiz,zaten zorlaniyoruz.Bir cift guzel soz duymadan surekli elestiri ve garip yorumlar duyuyoruz.Bu donemde de insanin iyi bisiler duymaya cok ihtiyaci oluyor,basarabildigini duymak istiyorsun.Biri omzunu sivazlasin iyi gidiyorsun desin istiyorsun ama duydugun bu yorumlar oluyor.
Kendini boşuna üzme, verseydin cevabını yabancılara bile… sanki keyfimden mama veriyorum, aç mı kalsın bebek? Ben söylerim valla eğer süt veremezsem… sanki biz bebeğimizi düşünmüyoruz… insanlar gerçekten herseye hakkı olduğunu düşünüyor özellikle Türk milleti…Doğum yapan herkese tebrikler,saglikla mutlulukla gule gule buyusun butun bebisler insallah
Uzun uzun telefonu elime alamiyorum.Tum sayfalari okuyamadımAma sut ve mama konusundakileri okudum, herkes ayni muameleye maruz kaliyor herhalde.Bizim sarilik durumundan dolayi surekli bu bebek ac,ac birakmissiniz,aaa kormal doguma ragmen sut yok mu yorumlari geldi.Bu sadece tanidiklardan degil bu arada hastanede asansorde karsilastigimiz bi teyze,sira beklerken biberonlar mama verdigimi goren bi anne falan bu yorumlari yapanlar.Tum kulturumuz anneye kendini yetersiz hissettirmek yonunde..Zaten acemiyiz,zaten zorlaniyoruz.Bir cift guzel soz duymadan surekli elestiri ve garip yorumlar duyuyoruz.Bu donemde de insanin iyi bisiler duymaya cok ihtiyaci oluyor,basarabildigini duymak istiyorsun.Biri omzunu sivazlasin iyi gidiyorsun desin istiyorsun ama duydugun bu yorumlar oluyor.
37+5 im ama hala doğum yapmadım 35. Haftadan itibaren sürüyorum benMeme ucuna krem sürmeye ne zaman başlıyorduk? Çok kaşınıyor.
Kız karnını kestiler içinden bebek çıkardılar, ağrıycak tabi kiKızlar çok şükür evimize geldik biz iyiz bebekte çok iyi rabbim bekleyen diğer annelere de bu sevinci yaşatsın tek sıkıntım çok ağrım var büyük cisi yaptım gazimda tamam ama ağrım oluyor
Allah razı olsun canooCanımcığım darısı senin başına inşallah sağlıkla kolaylıkla sen de kucağına alacaksın
mutluanne2779 canım geçmiş olsun gözün aydın Allah analı babalı sağlıkla mutlulukla büyütsün inşallah
Kız karnını kestiler içinden bebek çıkardılar, ağrıycak tabi kiparol alabiliyorsun diye biliyorum. Bi de rahim kendini toparlarken yine kasıla kasıla toparlıyormuş. Ağrılar normal. Hadi evinizde güzel günleriniz olsun. Bol bol kokla bebeği.
Benim inanılmaz boynum ve ensem ağrıyor. Ameliyat yeri bu kadar ağrı yapmıyor yaEvet canım ya ne bilim normalmi herkeste böyle mi diye merak ettim yürürken özellikle
Ben 5 günlüktüm. Kuvöze bebeklerimi görmeye gittiğimde tekerlekli sandalyeyle dolasmıştım hastanede. Bünye farkı oluyor elbette ama buyük bir ameliyat geçirdiğimiz. Öyle 3 cmlik bir kesi değil ki. Geçecek ama Allah'ın izniyle.Evet canım ya ne bilim normalmi herkeste böyle mi diye merak ettim yürürken özellikle
Herkesi tokat manyağı yapasım geliyor
Sen çok güzel bir annesin. Çocuğun için en iyisini istersinburda desteğiz hepimiz birbirimize.
Hepinize çok teşekkür ederim bu yolculukta beraberdik isteyen herkese nasip etsin sağlıkla kucağına alsın mucizelerini sizleri iyiki tanıdımmutluanne2779 canım gözün aydın, sağlıcakla büyüt paşanı
Kızlar mutluanne2779 oğluna kuavuştu
@pozitifbiri @savascii @Papatyamaviss @Mervenur277 @melisaa93 @imagination forever @melegim can @fnd_50 @Safransari @sevayd @bebekheyecani @Tikabasa @Trueliving @tweeetyyy @Deepblues @destinesiaa @Cey1an @Niqu
Rabbim sizede nasip etsin Allah razı olsun
Ya ben bukadar ağrı normal mi diyorum doktora normal diyor yataktan kalkmak çok zor oluyo birde baş ağrısı eklendi birde bebeklerle çok zor olurdu heralde iki gece sonrası bugün eve çıktım dikiş yerimden çok az pembe bi sızıntı geldi bi o eksikti yarın bebeklere gideceğim doktora gösteririm bir dedim anne olmak çok zor 20 kilo almıştım 10 kilom hemen gitti vucudumda özellikle bacaklarım da çok ödem var dr normal dedi ödemler üç hafta sürer dediOf keşke kimse gelmese. Arkadaşım hangi hastanede doğuracaksın, ziyarete gelicez dedi ama söylemedim, söylemiycemdoğum sonrası çok zor. Memeler açık, bebekle mi uğraşcam misafirle mi…
Karnın kesiliyor canım, ister istemez ağrın sancın oluyor. Ben eve gidince rahatlamıştım. İnşallah sen de çabucak atlatırsın.
Hayırlı olsun canım Rabbim sağlıkla ve mutlulukla büyütmeyi nasip etsinBu arada 2023 aralık anneleri sizlerede çok teşekkür ederim destek oldunuz birlikte büyütelim sağlıkla bebişlerimizi Allah hepinize kolay doğum nasip etsin
Onlar da gidince 5 kilo daha gitmiş olacak.Ya ben bukadar ağrı normal mi diyorum doktora normal diyor yataktan kalkmak çok zor oluyo birde baş ağrısı eklendi birde bebeklerle çok zor olurdu heralde iki gece sonrası bugün eve çıktım dikiş yerimden çok az pembe bi sızıntı geldi bi o eksikti yarın bebeklere gideceğim doktora gösteririm bir dedim anne olmak çok zor 20 kilo almıştım 10 kilom hemen gitti vucudumda özellikle bacaklarım da çok ödem var dr normal dedi ödemler üç hafta sürer dedi
Merhaba herkese doğum yaptım kızlar daha yeni girebildim çok şükürDoğum yapan arkadaşlar hepinize hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün
S sunshine__mutluanne2779 sizin doğum oldu mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?