2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Herkesi tokat manyağı yapasım geliyor
Sen çok güzel bir annesin. Çocuğun için en iyisini istersin burda desteğiz hepimiz birbirimize.

Kendini boşuna üzme, verseydin cevabını yabancılara bile… sanki keyfimden mama veriyorum, aç mı kalsın bebek? Ben söylerim valla eğer süt veremezsem… sanki biz bebeğimizi düşünmüyoruz… insanlar gerçekten herseye hakkı olduğunu düşünüyor özellikle Türk milleti…

Kızlar çok şükür evimize geldik biz iyiz bebekte çok iyi rabbim bekleyen diğer annelere de bu sevinci yaşatsın tek sıkıntım çok ağrım var büyük cisi yaptım gazimda tamam ama ağrım oluyor
Kız karnını kestiler içinden bebek çıkardılar, ağrıycak tabi ki parol alabiliyorsun diye biliyorum. Bi de rahim kendini toparlarken yine kasıla kasıla toparlıyormuş. Ağrılar normal. Hadi evinizde güzel günleriniz olsun. Bol bol kokla bebeği.

Allah razı olsun canoo tüm hamişler inşallah Rabbim tez zamanda sizlerinde gönlündekini hayırlısıyla nasip etsin

Kizlar 38+5 gümüş kapağı kullanmaya basliyim dedim ama göğsümde herhangi bi sey hissetmedim hiç zaten değmiyor bile dogru düzgün bana yaramicak herhalde

Evet canım ya ne bilim normalmi herkeste böyle mi diye merak ettim yürürken özellikle

Evet canım ya ne bilim normalmi herkeste böyle mi diye merak ettim yürürken özellikle
Ben 5 günlüktüm. Kuvöze bebeklerimi görmeye gittiğimde tekerlekli sandalyeyle dolasmıştım hastanede. Bünye farkı oluyor elbette ama buyük bir ameliyat geçirdiğimiz. Öyle 3 cmlik bir kesi değil ki. Geçecek ama Allah'ın izniyle.

Hepinize çok teşekkür ederim bu yolculukta beraberdik isteyen herkese nasip etsin sağlıkla kucağına alsın mucizelerini sizleri iyiki tanıdım

Ya ben bukadar ağrı normal mi diyorum doktora normal diyor yataktan kalkmak çok zor oluyo birde baş ağrısı eklendi birde bebeklerle çok zor olurdu heralde iki gece sonrası bugün eve çıktım dikiş yerimden çok az pembe bi sızıntı geldi bi o eksikti yarın bebeklere gideceğim doktora gösteririm bir dedim anne olmak çok zor 20 kilo almıştım 10 kilom hemen gitti vucudumda özellikle bacaklarım da çok ödem var dr normal dedi ödemler üç hafta sürer dedi

Onlar da gidince 5 kilo daha gitmiş olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…