- Konu Sahibi sunshine__
-
- #60.581
Hoşgeldin. Nasıl bebiş?Merhaba herkese doğum yaptım kızlar daha yeni girebildim çok şükür
Ben varımKaç kişiyizz doğum yapmayan
39+2 hala bekliyorumKaç kişiyizz doğum yapmayan
Senin de az kalmış benim daha 1 ay varBen varımPerşembe sezeryan kısmetse Ama çoğumuz doğurdu sanki
Umarım kolay geçmiştir doğumMerhaba herkese doğum yaptım kızlar daha yeni girebildim çok şükür
Ne kadarlık oldun canım
Hayırlı olsun Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsİnMerhaba herkese doğum yaptım kızlar daha yeni girebildim çok şükür
Çok şükür beslenmeye çalışıyoruz sütüm anca gelmeye başladıHoşgeldin. Nasıl bebiş?
38+4 Doğum yaptım canımS sunshine__ gözün aydın canım Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin kaç haftalık doğurdun
sheilata
Ay bende varım ya daha doğurmayan kız 37+4moralim bozuldu dogurmadim gitti ya
Çok şükür iyim emme işini nasıl çözeriz yardımcı olur musunuzUmarım kolay geçmiştir doğumAllah analı babalı büyütsün
Ben ilk doğumumda anlamamıştım bütün gün kasılmalarım vardı kendimi çok dinlemedim bütün gün ayakta geçri ama dk tutunca 5 dk da bir olduğunu gördüm bi gidip bakalım dedik hastane çantası bile yanıma almadım. Doğumhaneye girince 10 cm açılma ve son aşamada bulmuştum kendimi.Bende varim 37+3 um.. pazartesi kontrolum vardi doktor on gune dogum olur dedi ama illa sanci mi olacak kasılmaları da saymali miyim onu sormayi unuttum.. ilk dogumum ve sifir bilgi ya anlamazsam diye endise ediyorum
Ayy işte kesin bende öyleyim yada öyle olucam gibi ya. Kasılma da bebek hareketi ama sanki icerden gerdiriyor gibi bir yere birikme gibi demi. Doktorum anlamaman imkansiz diyor ama bak anlayamayabiliyoruz demekki. Korkuyorum ya anlayamazsam ona birşey olursa diyeBen ilk doğumumda anlamamıştım bütün gün kasılmalarım vardı kendimi çok dinlemedim bütün gün ayakta geçri ama dk tutunca 5 dk da bir olduğunu gördüm bi gidip bakalım dedik hastane çantası bile yanıma almadım. Doğumhaneye girince 10 cm açılma ve son aşamada bulmuştum kendimi.
Gözün aydın. Allah analı babalı büyütsünKizlaaar bende bugun sezeryanla dogum yaptim saat 13:30 da spinal anesteziyle aslinda normal dogum cok istedim cok bekledim fakat hiç açılmam olmadi bugun 40+2 iydi hoca alttan ilac verelim 12 saat sanci cekersin normal istiyorsan ama yine acilman olmayabilir o zamanda zorunlu sezeryan olur dedi. Bizde dusunduk eger bosuna agri cekme durumum olucaksa bastan sezeryan olmak daha mantikli diye. O yuzden spinalli sezeryan oldum ve gercekten burada bir arkadasta oneriyorum demisti bende oneriyorum . İlk dogumum cok korkuyordum belden igne vuruldugu icin cok aciyacak saniyordum ama inanin damar yolu acilirken daha cok aciyor ignesi o kadar inceki m cok sukur bebegim yanimda hersey yolunda sadece biraz sancim var o da zamanla gecicektir artik dogum yapan arkadaslari tebrik ederim hep beraber saglikla bebislerini buyutsunler inşallah . Dogum yapicak arkadaslarda hic korkmasin , ben dun heyecandab ve stresten hic uyuyamadim ama suan bakiyorum da o kadar kolaymiski stres yapmayin tek avazda dogurun inşallah
AdChoices
ADVERTISING
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?