- 15 Haziran 2022
- 56
- 88
- 8
- 25
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #60.601
39+2 Çarşamba+3oluyoruz gelen giden yokKaç kişiyizz doğum yapmayan
Hayırlı olsun. Rabb'im analı babalı büyütsün inşallahKizlaaar bende bugun sezeryanla dogum yaptim saat 13:30 da spinal anesteziyle aslinda normal dogum cok istedim cok bekledim fakat hiç açılmam olmadi bugun 40+2 iydi hoca alttan ilac verelim 12 saat sanci cekersin normal istiyorsan ama yine acilman olmayabilir o zamanda zorunlu sezeryan olur dedi. Bizde dusunduk eger bosuna agri cekme durumum olucaksa bastan sezeryan olmak daha mantikli diye. O yuzden spinalli sezeryan oldum ve gercekten burada bir arkadasta oneriyorum demisti bende oneriyorum . İlk dogumum cok korkuyordum belden igne vuruldugu icin cok aciyacak saniyordum ama inanin damar yolu acilirken daha cok aciyor ignesi o kadar inceki m cok sukur bebegim yanimda hersey yolunda sadece biraz sancim var o da zamanla gecicektir artik dogum yapan arkadaslari tebrik ederim hep beraber saglikla bebislerini buyutsunler inşallah . Dogum yapicak arkadaslarda hic korkmasin , ben dun heyecandab ve stresten hic uyuyamadim ama suan bakiyorum da o kadar kolaymiski stres yapmayin tek avazda dogurun inşallah
AdChoices
ADVERTISING
Nerde sorun yaşıyorsun kavramada mı canın mı acıyor bebek mi emmiyor hayırlı olsun bu arada sağlıkla büyüt inşallahÇok şükür iyim emme işini nasıl çözeriz yardımcı olur musunuz
Cinsiyeti ne merak ettim.zamanını bekleyen bebeklerin cinsiyeti ne oluyor acaba böyle bir genelleme var mı ki39+2 Çarşamba+3oluyoruz gelen giden yok
Doğum kanalına yerleşmesi baş aşağı dönmesi mi demek yoksa dönse bile yerleşmeyebiliyor mu?Merhabalar bugün yani salı günü 39+2 yiz. Bebiş doğum kanalına yerleşmedi. Önereceğiniz birşeyler var mı? 20.haftadan itibaren hamilelik pilatesi yapıyorum ama beyfendinin gelmeye niyeti yok
Benim de 39+5 çarşamba itibariyle ve galiba benimki de kanala yerleşmedi. Yerleşmediğini nasıl anlıyoruz, benimki yukarı vuruyor ve aşağıda baskı yok şekil olarak da inmemiş gibi. Yerleşmemiştir bu durumda değil miMerhabalar bugün yani salı günü 39+2 yiz. Bebiş doğum kanalına yerleşmedi. Önereceğiniz birşeyler var mı? 20.haftadan itibaren hamilelik pilatesi yapıyorum ama beyfendinin gelmeye niyeti yok
Farklı ikisi. Baş aşağı olsa da kanala yerleşmeyebiliyor hemen. Ters olsa da yerleşebiliyor bir de, o durum oluşmasın diye sezaryene alıyorlarDoğum kanalına yerleşmesi baş aşağı dönmesi mi demek yoksa dönse bile yerleşmeyebiliyor mu?
Benim ki erkekCinsiyeti ne merak ettim.zamanını bekleyen bebeklerin cinsiyeti ne oluyor acaba böyle bir genelleme var mı ki
Yok canım benim. İkisi de farklı. Baş aşağıda olup doğum kanalına yerleşmeye bebisler de oluyor. Benim ki 7. Aydan beri baş aşağıda ama yerleşmiyorDoğum kanalına yerleşmesi baş aşağı dönmesi mi demek yoksa dönse bile yerleşmeyebiliyor mu?
Oyy allah kolaylık versin canımSenin de az kalmış benim daha 1 ay var
Rabb'im kolaylik versin inşallahBenim 39+0 oluyor çarşamba itibariyle bebek uzun zamandır kanalda, rahme baskı da yapıyor 2 cm açıklık da var ama ne gelen var ne giden ahududu çayı, adaçayı, merdiven inip çıkma, yürüyüş, kaldırım kenarında aksak yürüyüş, pilates topu basmadığım tuş kalmadı
Karnın bir tık iniyormus galiba. Nefesin rahatlıyor diyorlar. Ben de pek anlamıyorum. Ama bebiş büyüyor ya her türlü yukarı vuracaktır diye düşünüyorum. Bana ebe ve Dr söyledi yerleşmemis daha var doğuma diyeBenim de 39+5 çarşamba itibariyle ve galiba benimki de kanala yerleşmedi. Yerleşmediğini nasıl anlıyoruz, benimki yukarı vuruyor ve aşağıda baskı yok şekil olarak da inmemiş gibi. Yerleşmemiştir bu durumda değil mi
Doktorum ve bir ebe de aynısını söyledi. Sen onu bekleme o geleceği zamanı bilir dedi.Rabb'im kolaylik versin inşallahbir ebe dinlendim bebisi ne kadar tetiklemeye çalışmakta o zamanında gelir. Sadece yaptığınız şeye denk gelmiş olabilir yazıyordu
Yarın kontrolüm var ben de sorayım kanala inmiş mi diyeKarnın bir tık iniyormus galiba. Nefesin rahatlıyor diyorlar. Ben de pek anlamıyorum. Ama bebiş büyüyor ya her türlü yukarı vuracaktır diye düşünüyorum. Bana ebe ve Dr söyledi yerleşmemis daha var doğuma diye
Doktorum ve bir ebe de aynısını söyledi. Sen onu bekleme o geleceği zamanı bilir dedi.ters psikoloji yapacakmışız yine gebelik oluşurken de en beklemediğim zamanda oldu muhabbeti var ya doğarken de beklemediğimiz zamanda gelmeyi seviyorlarmış kendileri
Daha doğmadan şaka yapmayı öğreniyor miniklerDoktorum ve bir ebe de aynısını söyledi. Sen onu bekleme o geleceği zamanı bilir dedi.ters psikoloji yapacakmışız yine gebelik oluşurken de en beklemediğim zamanda oldu muhabbeti var ya doğarken de beklemediğimiz zamanda gelmeyi seviyorlarmış kendileri
Maşallah hayırlı olsun sağlıkla büyütünKizlaaar bende bugun sezeryanla dogum yaptim saat 13:30 da spinal anesteziyle aslinda normal dogum cok istedim cok bekledim fakat hiç açılmam olmadi bugun 40+2 iydi hoca alttan ilac verelim 12 saat sanci cekersin normal istiyorsan ama yine acilman olmayabilir o zamanda zorunlu sezeryan olur dedi. Bizde dusunduk eger bosuna agri cekme durumum olucaksa bastan sezeryan olmak daha mantikli diye. O yuzden spinalli sezeryan oldum ve gercekten burada bir arkadasta oneriyorum demisti bende oneriyorum . İlk dogumum cok korkuyordum belden igne vuruldugu icin cok aciyacak saniyordum ama inanin damar yolu acilirken daha cok aciyor ignesi o kadar inceki m cok sukur bebegim yanimda hersey yolunda sadece biraz sancim var o da zamanla gecicektir artik dogum yapan arkadaslari tebrik ederim hep beraber saglikla bebislerini buyutsunler inşallah . Dogum yapicak arkadaslarda hic korkmasin , ben dun heyecandab ve stresten hic uyuyamadim ama suan bakiyorum da o kadar kolaymiski stres yapmayin tek avazda dogurun inşallah
AdChoices
ADVERTISING
Benim de ilk bebeğim ve daha doğurmadım o yüzden burdaki kızlardan bildiğim kadar sadeceÇok şükür iyim emme işini nasıl çözeriz yardımcı olur musunuz
Çevremdekiler hep kız bebekler vaktinden önce gelir diyorlarCinsiyeti ne merak ettim.zamanını bekleyen bebeklerin cinsiyeti ne oluyor acaba böyle bir genelleme var mı ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?