2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Hayırlı olsun. Rabb'im analı babalı büyütsün inşallah

Merhabalar bugün yani salı günü 39+2 yiz. Bebiş doğum kanalına yerleşmedi. Önereceğiniz birşeyler var mı? 20.haftadan itibaren hamilelik pilatesi yapıyorum ama beyfendinin gelmeye niyeti yok

Merhabalar bugün yani salı günü 39+2 yiz. Bebiş doğum kanalına yerleşmedi. Önereceğiniz birşeyler var mı? 20.haftadan itibaren hamilelik pilatesi yapıyorum ama beyfendinin gelmeye niyeti yok
Doğum kanalına yerleşmesi baş aşağı dönmesi mi demek yoksa dönse bile yerleşmeyebiliyor mu?

Benim de 39+5 çarşamba itibariyle ve galiba benimki de kanala yerleşmedi. Yerleşmediğini nasıl anlıyoruz, benimki yukarı vuruyor ve aşağıda baskı yok şekil olarak da inmemiş gibi. Yerleşmemiştir bu durumda değil mi

Benim 39+0 oluyor çarşamba itibariyle bebek uzun zamandır kanalda, rahme baskı da yapıyor 2 cm açıklık da var ama ne gelen var ne giden ahududu çayı, adaçayı, merdiven inip çıkma, yürüyüş, kaldırım kenarında aksak yürüyüş, pilates topu basmadığım tuş kalmadı

Rabb'im kolaylik versin inşallah bir ebe dinlendim bebisi ne kadar tetiklemeye çalışmakta o zamanında gelir. Sadece yaptığınız şeye denk gelmiş olabilir yazıyordu

Karnın bir tık iniyormus galiba. Nefesin rahatlıyor diyorlar. Ben de pek anlamıyorum. Ama bebiş büyüyor ya her türlü yukarı vuracaktır diye düşünüyorum. Bana ebe ve Dr söyledi yerleşmemis daha var doğuma diye

Rabb'im kolaylik versin inşallah bir ebe dinlendim bebisi ne kadar tetiklemeye çalışmakta o zamanında gelir. Sadece yaptığınız şeye denk gelmiş olabilir yazıyordu
Doktorum ve bir ebe de aynısını söyledi. Sen onu bekleme o geleceği zamanı bilir dedi. ters psikoloji yapacakmışız yine gebelik oluşurken de en beklemediğim zamanda oldu muhabbeti var ya doğarken de beklemediğimiz zamanda gelmeyi seviyorlarmış kendileri

Daha doğmadan şaka yapmayı öğreniyor minikler hep folik asitten çok zekiler bizim ki her Dra gittigimde karnımın içinde öyle bir dönüyor ki yüzünü kapatıyor. Bilerek yaptığına emin oldum artık sağlıcakla kavusalim inşallah

Maşallah hayırlı olsun sağlıkla büyütün

Çok şükür iyim emme işini nasıl çözeriz yardımcı olur musunuz
Benim de ilk bebeğim ve daha doğurmadım o yüzden burdaki kızlardan bildiğim kadar sadece sıcak duş, sırtına sıcak su torbası süt kanallarını açıyormuş. Bir de bebişi kucağında tutunca vücut doğurduğunu anlayıp süt üretiyormuş. Ne kadar çok emerse/sağarsan süt o kadar artarmış
Cinsiyeti ne merak ettim.zamanını bekleyen bebeklerin cinsiyeti ne oluyor acaba böyle bir genelleme var mı ki
Çevremdekiler hep kız bebekler vaktinden önce gelir diyorlar bakacuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…