- 15 Haziran 2022
- 56
- 88
- 8
- 25
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #60.621
Yarın kontrolüm var ben de sorayım kanala inmiş mi diye
Rabb'im analı babalı büyütsün inşallahKızlar bugun öğlen doğum yaptım mesaj yazan dua eden herkese teşekkürler bebişde bende iyiyiz çok şükür 2800 dogdu bebişBiraz Küçük henüz ememıyor mama veriyoruz sarılık olmasın diye Rabbim hepinizi bir avazda kurtarsın inşallah
Ben de öyle duydum ama ben erken gelmemişim, bir de instada takip ettiğim birinin kızı da 40 haftadan sonra geldiBenim de ilk bebeğim ve daha doğurmadım o yüzden burdaki kızlardan bildiğim kadar sadecesıcak duş, sırtına sıcak su torbası süt kanallarını açıyormuş. Bir de bebişi kucağında tutunca vücut doğurduğunu anlayıp süt üretiyormuş. Ne kadar çok emerse/sağarsan süt o kadar artarmış
Çevremdekiler hep kız bebekler vaktinden önce gelir diyorlarbakacuk
Geçmiş olsun allah analı babalı büyütsün kaç haftalık doğdu?Kızlar bugun öğlen doğum yaptım mesaj yazan dua eden herkese teşekkürler bebişde bende iyiyiz çok şükür 2800 dogdu bebişBiraz Küçük henüz ememıyor mama veriyoruz sarılık olmasın diye Rabbim hepinizi bir avazda kurtarsın inşallah
Teşekkür ederim 37+5Geçmiş olsun allah analı babalı büyütsün kaç haftalık doğdu?
Maşallah Allah analı babalı büyütsünKızlar bugun öğlen doğum yaptım mesaj yazan dua eden herkese teşekkürler bebişde bende iyiyiz çok şükür 2800 dogdu bebişBiraz Küçük henüz ememıyor mama veriyoruz sarılık olmasın diye Rabbim hepinizi bir avazda kurtarsın inşallah
Gözün aydın, geçmiş olsun. Umarım bir an önce toparlar bebiş kavuşursunuzHerkese merhaba anneler,
Ben 08-12-23 te doğum yaptım. Maalesef bebeğimi halen kucağıma alamadım bebek yoğun bakıma aldılar. Bebeğimin ciğerleerinde lekelenmeler ve zatürre tanısı konuldu. Bugün 4.gün, ama herhangi bir ilerleme maalesef yok. Lütfen hamiş anneler olarak sizden dua istiyorumrabbim kimseye yaşatmasın.
Her gün hastaneye gidip 5 dk görüp çıkıyoruz. Evde yokluğu çok zor. Son haftalarda dikkat edin kendinize. Benim çok düşük oranda idrar yolu enfeksiyonu vardı. Ama çocuğu etkiledi sanırım.
Valla ben de 40 + da gelmişim, gelesim yokmuş :)Ben de öyle duydum ama ben erken gelmemişim, bir de instada takip ettiğim birinin kızı da 40 haftadan sonra geldi
Hemşire önce altını aç, rahat rahat emsin diyordu ama uyanınca ciyak ciyak ağladığı için ben önce biraz emzirip, sonra altını açıp, sonra biraz daha emziriyordumKızlar ya bu alt değiştirme emzirme gaz uyku döngüsünü nasıl yapıyorsunuz emzirmek için uyanması lazım uyanması için altını açayım diyorum bu sefer emzirdikten sonra tekrar yapıyor altına gazını çıkartırken uyanıyor bazen bilemedim bi türlü
Arkadaşımın iki kızıda 42’de doğdu. Başka bir arkadaşımın kızı 40’ta, 2. Çocuk erkek 38’de doğdu.Ben de öyle duydum ama ben erken gelmemişim, bir de instada takip ettiğim birinin kızı da 40 haftadan sonra geldi
Canim gözün aydın sağlıkla insallah biran önce bebeğine kavuşur eve götürsün. çok geçmiş olsun vala şaşırdım yeni doğmuş bebek nasıl zature olur inşallah hemencecik toparlar minik kuzuHerkese merhaba anneler,
Ben 08-12-23 te doğum yaptım. Maalesef bebeğimi halen kucağıma alamadım bebek yoğun bakıma aldılar. Bebeğimin ciğerleerinde lekelenmeler ve zatürre tanısı konuldu. Bugün 4.gün, ama herhangi bir ilerleme maalesef yok. Lütfen hamiş anneler olarak sizden dua istiyorumrabbim kimseye yaşatmasın.
Her gün hastaneye gidip 5 dk görüp çıkıyoruz. Evde yokluğu çok zor. Son haftalarda dikkat edin kendinize. Benim çok düşük oranda idrar yolu enfeksiyonu vardı. Ama çocuğu etkiledi sanırım.
Biberonla verdim anne sütünü mamayı ağladığında memeyi veriyorum kafasını çeviriyorNerde sorun yaşıyorsun kavramada mı canın mı acıyor bebek mi emmiyor hayırlı olsun bu arada sağlıkla büyüt inşallah
O büyük problem benim oğlum da öyleydi. Uyanınca agzına bişey girene kadar hepimizin elini ayağını birbirine doluyordu. Önden emzirince de altinı açarken kusuyordu. O yüzden ben emzik vermeye baslamıştım. Ve çok rahatlamıştım. Uyanınca direk emzik verip altinı değistiriyordum. Sonra besliyordum.Hemşire önce altını aç, rahat rahat emsin diyordu ama uyanınca ciyak ciyak ağladığı için ben önce biraz emzirip, sonra altını açıp, sonra biraz daha emziriyordum
Allah korusun 42 ye kadar bekleyememArkadaşımın iki kızıda 42’de doğdu. Başka bir arkadaşımın kızı 40’ta, 2. Çocuk erkek 38’de doğdu.
O daha çok küçük. Ne yapacağı hiç belli olmaz. Bence uyanır uyanmaz altinı değistirmek en mantıklısı. Kirli kalmaktan hiç hoslanmiyorlar. Varsın emdikten sonra yine yapsın. Hem beslendiğini gösteriyor. Ne güzel bol.bol yapsın. Daha oturur rutini inşallahKızlar ya bu alt değiştirme emzirme gaz uyku döngüsünü nasıl yapıyorsunuz emzirmek için uyanması lazım uyanması için altını açayım diyorum bu sefer emzirdikten sonra tekrar yapıyor altına gazını çıkartırken uyanıyor bazen bilemedim bi türlü
Ya ne şanslıymışsın. Çeşit çeşit emzikler aldım. Emmedi gavurun kızıO büyük problem benim oğlum da öyleydi. Uyanınca agzına bişey girene kadar hepimizin elini ayağını birbirine doluyordu. Önden emzirince de altinı açarken kusuyordu. O yüzden ben emzik vermeye baslamıştım. Ve çok rahatlamıştım. Uyanınca direk emzik verip altinı değistiriyordum. Sonra besliyordum.
Hayırlı olsun sağlıklaKızlar bugun öğlen doğum yaptım mesaj yazan dua eden herkese teşekkürler bebişde bende iyiyiz çok şükür 2800 dogdu bebişBiraz Küçük henüz ememıyor mama veriyoruz sarılık olmasın diye Rabbim hepinizi bir avazda kurtarsın inşallah
başlarda hem uyansın diye değiştirdim hem emzirmeden sonra değiştirdim 2 gündür falan emzirdikten sonra değiştiriyorum sadeceKızlar ya bu alt değiştirme emzirme gaz uyku döngüsünü nasıl yapıyorsunuz emzirmek için uyanması lazım uyanması için altını açayım diyorum bu sefer emzirdikten sonra tekrar yapıyor altına gazını çıkartırken uyanıyor bazen bilemedim bi türlü
Allah kucağına alıp bir an önce eve götürmeyi nasip etsin inşallahHerkese merhaba anneler,
Ebebekten kaşık biberon aldık mamayı öyle verdik biz biberon kullanmayın dediler kolayına geliyormuşBiberonla verdim anne sütünü mamayı ağladığında memeyi veriyorum kafasını çeviriyor
Ama biberonu hemen alıyor 5 günlük bebek emmekten vazgeçebilir mi
Hayırlısı olsun canım. Ben şimdi bile zor dayanıyorum. Dün sağlığımı kaybettim bi daha eskisi gibi olacak mıyım diye ağlıyordum… bu arada erkek kardeşim de ben de doktorun dediğinden 10 gün önce doğmuşuz. Sanırım cinsiyetle de, kişiyle de, hiç bi şeyle de ilgisi yok. Geleceği zaman geliyor.Allah korusun 42 ye kadar bekleyemembekletmesin
Ay çok güldüm gavurun kızınaYa ne şanslıymışsın. Çeşit çeşit emzikler aldım. Emmedi gavurun kızıama zararlı diye ilk 5 gün vermemiştim. Sonra fototerapide hemşire durmuyor, bunun emziği yok mu deyince vermiştim. Şimdi ilk günden koycam ağzına emziği
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?