2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Evet ya doğum yapanlar hangi bezleri kullandiklarını ve memnuniyet durumlarını paylaşabilirler mi pliiiiz? Ben daha hiç bez almadım.

Evet ya doğum yapanlar hangi bezleri kullandiklarını ve memnuniyet durumlarını paylaşabilirler mi pliiiiz? Ben daha hiç bez almadım.
İyi yapmışsın bence almayarak ben de iyi ki stok yapmamışım 3-4 gündür aynı problem oluyor artık 1 numara küçük geliyordur diye 2 numara bağladım şimdi yine sırtı ıslak çocuğun bi de nasıl oluyorsa sırtına sızıyor çözemedim

Bez bol geliyor o yüzden sızıyor bizim birde ayaklar hep hareket halinde emerken yanda durunca hep yana geçiyor

Çok mu hareketli acaba? İnşallah başka bezle cözülür. Çok can sıkıcı bir durum.

İnşallah hemen iyileşir bebeğin, çok geçmiş olsun normal doğum mu yaptın yoksa sezeryan mı?

Biberonla verdim anne sütünü mamayı ağladığında memeyi veriyorum kafasını çeviriyor
Ama biberonu hemen alıyor 5 günlük bebek emmekten vazgeçebilir mi
Bende ilk meme verdiğimde reddetti istersen birde silikon uçla dene tam kavrayamıyorkar çünkü benim göğsümde koku vardı batikon kokusu büyük ihtimalle ondan almadı diye tahmin ediyorum onu hatırladım belki bu tarz bişey olabilir birde uçla dene eğer yine almazsa biberonu değiştir antikolik al çekme emme refleksi zayıftır antikolik iyi geliyormuş kendisi bakumluyor ya yani çok bilgili değilim ama 4 günlük deneyimim bu şekilde şuan bi uyandığında sadece silikon uçlu meme bir uyandığında antikolik biberonla mama veriyorum iyi gidiyoruz doyduğundan emin oluyorum en azından sütüm biraz daha artsa kilosu toparlasa önce mamayı sonra silikonu bi şekil bırakıcaz artık ama başlangıçta takılmamak lazımmış

Biberonla verdim anne sütünü mamayı ağladığında memeyi veriyorum kafasını çeviriyor
Canım hangi biberonu kullanıyorsun? Ben avent ve tommy tip aldım ama antikoliklerini ve yavaş akışlılarını. Böylece meme reddini en aza indiriyormuş. Bir de medela’nın calme biberonunu öneriyorlar. Biberonu değiştir bence.
Popitosuna hangisi iyi gelecek bilmediğim için birer paket 1 numara prima premium care ve sleepy bionatural, 2 ve 3 numara da aynı şekilde aldım. Stok yapmaya çekindim açıkçası beğenmezsem elimde patlamasın diye

Geçmiş olsun allah analı babalı büyütsün kaç haftalık doğdu?
39+2 doğdu. Kilo olarak 3280 boy 52 cm baş 35. Herşey çok normaldi
Gözün aydın, geçmiş olsun. Umarım bir an önce toparlar bebiş kavuşursunuz
İnşallah çok sağolun iyi dilekleriniz için.
Bu sıralar çok oluyormuş. doktorum 35 yıllık deneyimli bir doktor. Eskiden çok rastlıyorduk, uzun süredir bu kadar sık rastlamıyorduk dedi. Havada bir mikrop var, anneye tutunmuyor çocuğa tutunuyor herhalde dedi.
Allah kucağına alıp bir an önce eve götürmeyi nasip etsin inşallah
İnşallah tez vakitte gelse evimize keşke

Cinsiyeti ne merak ettim.zamanını bekleyen bebeklerin cinsiyeti ne oluyor acaba böyle bir genelleme var mı ki
Kız 38+5
Bugun ebeye sordum, önce altını değiştir emerken rahat emsin, sonra gaz uyku dedi, bir sonraki emmede altını kontrol et belki yapmamis olur ztn ama kontrol et sonra emsin sonra gaz dedi
Arkadaşımın iki kızıda 42’de doğdu. Başka bir arkadaşımın kızı 40’ta, 2. Çocuk erkek 38’de doğdu.

Allah korusun 42 ye kadar bekleyemem bekletmesin
Benimde 38+5 hic açıklık yok ntsde sancı yok
Canım annemin zamanında sleepy felan yoktu yani bezden bağımsız bir şekilde sey der, zaten yeni doğduğunda ıslak kaka yapacak sırtına kadar çıkacak sürekli kiyafetini degistiricez felan der, yani bezden olmayabilir

ayy ben de 38+5im herkes doğurunca bi noluyo oldum

Ben de doğum haritasından dolayı 41de doğsun istiyorum. 30 aralık gibi venüs akrepten çıkıyo o zaman

Kizlar bugun randevum vardı ntsde bebekte geçen hafta olduğu gibi bu hafta da taşikardi var deyip acile gönderdiler, acilde yine normal çıktı, herhalde ilk ölçülen oda çok sıcak bana fenalıklar geliyor ona bağlıyorum artık çünkü iki haftadir ust uste bu durumu yaşıyorum, sonra 38+5 açılma yok ilk gebelikte 41 bekleriz biz dedi 41de 29 aralik felan eger 40 olup yay burcu olmucaksa bari yeni yılda dogsa 41+3 ile

Maşallah gelişimi çok güzel

ayy ben de 38+5im herkes doğurunca bi noluyo oldum

Ben de doğum haritasından dolayı 41de doğsun istiyorum. 30 aralık gibi venüs akrepten çıkıyo o zaman
Ben normalde astrolojiyi cok takip ederim, nişanımı, evlenecegm günü fln hep Dinçer Güner'e bir sorum var uygulamasindan hesaplattim, ama simdi boşanıyorum o yüzden artık cok inanmıyorum ve bebegin karmasına girmiyim diye burcuna asla müdahale etmicem. Ben yay olsun eglenelim isterim ama belki hayata karşı daha güçlü bir kız olması gerekiyordur oglak olarak

Kizlar serum fizyolojik kullanmaya baslayan var mi aranizda? Duzenli kullaniyor musunuz?
Ben günlük 1tur kullaniyorum hani boyle geniz akintimiz olurya oyle hissediyorum emerken bazen hiril hiril oluyor, hos pek birseyde çıkmıyor ama.
Emzirmeden once degistiriyorum genellikle beslenme seansindan sonra yine yapiyor zatende, gaz cikarirken minik kaka da cikiyor tabi tekrar degisiyoruz filan döngüyü hala oturtamadik bizde
Biberonun hizli akisini meme de istiyorlar ama kendini iyi hissediyorsan eger bi sure gezerek kucaginda tipislayarak filan emzirmeyi deneyebilirsin. Kaşık biberon kullan az az gelsin ağzına yahut enjektörle verebilirsin. Birkac gun o durumuda yadirgar ama daha farkina varmadan kurtarabilirsin bence.
Ben prima premium care kullaniyorum 3.pakete basladik dun gece 3-4 kere sizdirdigi oldu tabi ama bence oda duruş seklinden filandi emzirirken cis yapinca yandan akip gidiyor birde erkekse bebegin pipinin ucu yana yukari donukse ondan da siziyor bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…