- 22 Kasım 2014
- 2.673
- 3.060
- 133
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #60.641
Evet ya doğum yapanlar hangi bezleri kullandiklarını ve memnuniyet durumlarını paylaşabilirler mi pliiiiz? Ben daha hiç bez almadım.Kızlar bez olarak sleepy bionaturel kullananlar ben hiç memnun kalmadım nasıl oluyorsa çocuğun sırtına çişi sızıyor cırtları hiç iyi tutmuyor sizin de böyle bi sorun var mı yoksa ben mi bağlamayı beceremiyorum
İyi yapmışsın bence almayarak ben de iyi ki stok yapmamışım 3-4 gündür aynı problem oluyor artık 1 numara küçük geliyordur diye 2 numara bağladım şimdi yine sırtı ıslak çocuğun bi de nasıl oluyorsa sırtına sızıyor çözemedimEvet ya doğum yapanlar hangi bezleri kullandiklarını ve memnuniyet durumlarını paylaşabilirler mi pliiiiz? Ben daha hiç bez almadım.
Nerdeyse aynıyızz 2 gün var aramızda bakalım ne zaman gelecekler grupta böyle doğum yapanları okudukça heyecanlanıyorum sabırsızlanıyorum37+3 yarin
Bez bol geliyor o yüzden sızıyor bizim birde ayaklar hep hareket halinde emerken yanda durunca hep yana geçiyorİyi yapmışsın bence almayarak ben de iyi ki stok yapmamışım 3-4 gündür aynı problem oluyor artık 1 numara küçük geliyordur diye 2 numara bağladım şimdi yine sırtı ıslak çocuğun bi de nasıl oluyorsa sırtına sızıyor çözemedim
Ama 1 numaranın da bol gelmemesi lazım yaBez bol geliyor o yüzden sızıyor bizim birde ayaklar hep hareket halinde emerken yanda durunca hep yana geçiyor
Çok mu hareketli acaba?İyi yapmışsın bence almayarak ben de iyi ki stok yapmamışım 3-4 gündür aynı problem oluyor artık 1 numara küçük geliyordur diye 2 numara bağladım şimdi yine sırtı ıslak çocuğun bi de nasıl oluyorsa sırtına sızıyor çözemedim
Evet kıpırdak hiç durmuyorÇok mu hareketli acaba?İnşallah başka bezle cözülür. Çok can sıkıcı bir durum.
İnşallah hemen iyileşir bebeğin, çok geçmiş olsunHerkese merhaba anneler,
Ben 08-12-23 te doğum yaptım. Maalesef bebeğimi halen kucağıma alamadım bebek yoğun bakıma aldılar. Bebeğimin ciğerleerinde lekelenmeler ve zatürre tanısı konuldu. Bugün 4.gün, ama herhangi bir ilerleme maalesef yok. Lütfen hamiş anneler olarak sizden dua istiyorumrabbim kimseye yaşatmasın.
Her gün hastaneye gidip 5 dk görüp çıkıyoruz. Evde yokluğu çok zor. Son haftalarda dikkat edin kendinize. Benim çok düşük oranda idrar yolu enfeksiyonu vardı. Ama çocuğu etkiledi sanırım.
Bende ilk meme verdiğimde reddetti istersen birde silikon uçla dene tam kavrayamıyorkar çünkü benim göğsümde koku vardı batikon kokusu büyük ihtimalle ondan almadı diye tahmin ediyorum onu hatırladım belki bu tarz bişey olabilir birde uçla dene eğer yine almazsa biberonu değiştir antikolik al çekme emme refleksi zayıftır antikolik iyi geliyormuş kendisi bakumluyor ya yani çok bilgili değilim ama 4 günlük deneyimim bu şekilde şuan bi uyandığında sadece silikon uçlu meme bir uyandığında antikolik biberonla mama veriyorum iyi gidiyoruz doyduğundan emin oluyorum en azından sütüm biraz daha artsa kilosu toparlasa önce mamayı sonra silikonu bi şekil bırakıcaz artık ama başlangıçta takılmamak lazımmışBiberonla verdim anne sütünü mamayı ağladığında memeyi veriyorum kafasını çeviriyor
Ama biberonu hemen alıyor 5 günlük bebek emmekten vazgeçebilir mi
Canım hangi biberonu kullanıyorsun? Ben avent ve tommy tip aldım ama antikoliklerini ve yavaş akışlılarını. Böylece meme reddini en aza indiriyormuş. Bir de medela’nın calme biberonunu öneriyorlar. Biberonu değiştir bence.Biberonla verdim anne sütünü mamayı ağladığında memeyi veriyorum kafasını çeviriyor
Popitosuna hangisi iyi gelecek bilmediğim için birer paket 1 numara prima premium care ve sleepy bionatural, 2 ve 3 numara da aynı şekilde aldım. Stok yapmaya çekindim açıkçası beğenmezsem elimde patlamasın diyeEvet ya doğum yapanlar hangi bezleri kullandiklarını ve memnuniyet durumlarını paylaşabilirler mi pliiiiz? Ben daha hiç bez almadım.
39+2 doğdu. Kilo olarak 3280 boy 52 cm baş 35. Herşey çok normaldiGeçmiş olsun allah analı babalı büyütsün kaç haftalık doğdu?
İnşallah çok sağolun iyi dilekleriniz için.Gözün aydın, geçmiş olsun. Umarım bir an önce toparlar bebiş kavuşursunuz
Bu sıralar çok oluyormuş. doktorum 35 yıllık deneyimli bir doktor. Eskiden çok rastlıyorduk, uzun süredir bu kadar sık rastlamıyorduk dedi. Havada bir mikrop var, anneye tutunmuyor çocuğa tutunuyor herhalde dedi.Canim gözün aydın sağlıkla insallah biran önce bebeğine kavuşur eve götürsün. çok geçmiş olsun vala şaşırdım yeni doğmuş bebek nasıl zature olur inşallah hemencecik toparlar minik kuzu
İnşallah tez vakitte gelse evimize keşkeAllah kucağına alıp bir an önce eve götürmeyi nasip etsin inşallah
Sezeryan doğum yaptım. Plesanta rahmin üstüne tutunduğu için normal doğum yapamadım.İnşallah hemen iyileşir bebeğin, çok geçmiş olsunnormal doğum mu yaptın yoksa sezeryan mı?
Kız 38+5Cinsiyeti ne merak ettim.zamanını bekleyen bebeklerin cinsiyeti ne oluyor acaba böyle bir genelleme var mı ki
Bugun ebeye sordum, önce altını değiştir emerken rahat emsin, sonra gaz uyku dedi, bir sonraki emmede altını kontrol et belki yapmamis olur ztn ama kontrol et sonra emsin sonra gaz dediKızlar ya bu alt değiştirme emzirme gaz uyku döngüsünü nasıl yapıyorsunuz emzirmek için uyanması lazım uyanması için altını açayım diyorum bu sefer emzirdikten sonra tekrar yapıyor altına gazını çıkartırken uyanıyor bazen bilemedim bi türlü
Arkadaşımın iki kızıda 42’de doğdu. Başka bir arkadaşımın kızı 40’ta, 2. Çocuk erkek 38’de doğdu.
Benimde 38+5 hic açıklık yok ntsde sancı yokAllah korusun 42 ye kadar bekleyemembekletmesin
Canım annemin zamanında sleepy felan yoktu yani bezden bağımsız bir şekilde sey der, zaten yeni doğduğunda ıslak kaka yapacak sırtına kadar çıkacak sürekli kiyafetini degistiricez felan der, yani bezden olmayabilirKızlar bez olarak sleepy bionaturel kullananlar ben hiç memnun kalmadım nasıl oluyorsa çocuğun sırtına çişi sızıyor cırtları hiç iyi tutmuyor sizin de böyle bi sorun var mı yoksa ben mi bağlamayı beceremiyorum
ayy ben de 38+5im herkes doğurunca bi noluyo oldumKız 38+5
Bugun ebeye sordum, önce altını değiştir emerken rahat emsin, sonra gaz uyku dedi, bir sonraki emmede altını kontrol et belki yapmamis olur ztn ama kontrol et sonra emsin sonra gaz dedi
Benimde 38+5 hic açıklık yok ntsde sancı yok
Canım annemin zamanında sleepy felan yoktu yani bezden bağımsız bir şekilde sey der, zaten yeni doğduğunda ıslak kaka yapacak sırtına kadar çıkacak sürekli kiyafetini degistiricez felan der, yani bezden olmayabilir
Maşallah gelişimi çok güzel39+2 doğdu. Kilo olarak 3280 boy 52 cm baş 35. Herşey çok normaldi
İnşallah çok sağolun iyi dilekleriniz için.
Bu sıralar çok oluyormuş. doktorum 35 yıllık deneyimli bir doktor. Eskiden çok rastlıyorduk, uzun süredir bu kadar sık rastlamıyorduk dedi. Havada bir mikrop var, anneye tutunmuyor çocuğa tutunuyor herhalde dedi.
İnşallah tez vakitte gelse evimize keşke
Ben normalde astrolojiyi cok takip ederim, nişanımı, evlenecegm günü fln hep Dinçer Güner'e bir sorum var uygulamasindan hesaplattim, ama simdi boşanıyorumayy ben de 38+5im herkes doğurunca bi noluyo oldum
Ben de doğum haritasından dolayı 41de doğsun istiyorum. 30 aralık gibivenüs akrepten çıkıyo o zaman
Canım 42 de kac kilo dogdular peki, benim buhun 38+5 3400 dedi, 42de baya tombis olur o zamanArkadaşımın iki kızıda 42’de doğdu. Başka bir arkadaşımın kızı 40’ta, 2. Çocuk erkek 38’de doğdu.
Ben günlük 1tur kullaniyorum hani boyle geniz akintimiz olurya oyle hissediyorum emerken bazen hiril hiril oluyor, hos pek birseyde çıkmıyor ama.Kizlar serum fizyolojik kullanmaya baslayan var mi aranizda? Duzenli kullaniyor musunuz?
Emzirmeden once degistiriyorum genellikle beslenme seansindan sonra yine yapiyor zatende, gaz cikarirken minik kaka da cikiyor tabi tekrar degisiyoruz filan döngüyü hala oturtamadik bizdeKızlar ya bu alt değiştirme emzirme gaz uyku döngüsünü nasıl yapıyorsunuz emzirmek için uyanması lazım uyanması için altını açayım diyorum bu sefer emzirdikten sonra tekrar yapıyor altına gazını çıkartırken uyanıyor bazen bilemedim bi türlü
Biberonun hizli akisini meme de istiyorlar ama kendini iyi hissediyorsan eger bi sure gezerek kucaginda tipislayarak filan emzirmeyi deneyebilirsin. Kaşık biberon kullan az az gelsin ağzına yahut enjektörle verebilirsin. Birkac gun o durumuda yadirgar ama daha farkina varmadan kurtarabilirsin bence.Biberonla verdim anne sütünü mamayı ağladığında memeyi veriyorum kafasını çeviriyor
Ben prima premium care kullaniyorum 3.pakete basladik dun gece 3-4 kere sizdirdigi oldu tabi ama bence oda duruş seklinden filandi emzirirken cis yapinca yandan akip gidiyor birde erkekse bebegin pipinin ucu yana yukari donukse ondan da siziyor bence.Evet ya doğum yapanlar hangi bezleri kullandiklarını ve memnuniyet durumlarını paylaşabilirler mi pliiiiz? Ben daha hiç bez almadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?