- Konu Sahibi sunshine__
-
- #60.661
Ben hem mars hem venüs akrepim. Anlar mısın haritadan?ayy ben de 38+5im herkes doğurunca bi noluyo oldum
Ben de doğum haritasından dolayı 41de doğsun istiyorum. 30 aralık gibivenüs akrepten çıkıyo o zaman
İyi olmuş sezeryan olması, antibiyotikle vs bebek hemen düzelir, çok endişelenecek bir durum değildir diye düşünüyorumSezeryan doğum yaptım. Plesanta rahmin üstüne tutunduğu için normal doğum yapamadım.
Tesettürlü müsün? Değilsen atlet gibi tişört gibi bişeyle girsen nst’ye? Bazı ortamlarda bana fenalık geliyor, hemen soyunuyorum. Normale dönüyorum o zaman.Kizlar bugun randevum vardı ntsde bebekte geçen hafta olduğu gibi bu hafta da taşikardi var deyip acile gönderdiler, acilde yine normal çıktı, herhalde ilk ölçülen oda çok sıcak bana fenalıklar geliyor ona bağlıyorum artık çünkü iki haftadir ust uste bu durumu yaşıyorum, sonra 38+5 açılma yok ilk gebelikte 41 bekleriz biz dedi41de 29 aralik felan eger 40 olup yay burcu olmucaksa bari yeni yılda dogsa 41+3 ile
İki çocuğu da iriydi bebekken. 4 kilonun üstündeydi 42’de doğan. Hem de normal doğdu. 38’de doğan da 4 kiloya çok yakındı diye hatırlıyorum. Şimdi kızı 10 yaşında peri gibi ama oğlu tombalak hala, mutfakta saklanıp saklanıp bişeyler yiyor.Canım 42 de kac kilo dogdular peki, benim buhun 38+5 3400 dedi, 42de baya tombis olur o zaman
Hakkında hayırlısı olsun. Benim doğum haritamda da boşanma varmış ama daha bişey yok.Ben normalde astrolojiyi cok takip ederim, nişanımı, evlenecegm günü fln hep Dinçer Güner'e bir sorum var uygulamasindan hesaplattim, ama simdi boşanıyorumo yüzden artık cok inanmıyorum ve bebegin karmasına girmiyim diye burcuna asla müdahale etmicem. Ben yay olsun eglenelim isterim ama belki hayata karşı daha güçlü bir kız olması gerekiyordur oglak olarak
Yok ben de müdahale anlamında demedim. Ama hem oğlak hem venüs akrep acaba çok mu sıkıntı diye düşünmeden edemiyorum. Ben boğayım venüsüm koç belki o da toprak ateş karışık olsun istiyorumdurBen normalde astrolojiyi cok takip ederim, nişanımı, evlenecegm günü fln hep Dinçer Güner'e bir sorum var uygulamasindan hesaplattim, ama simdi boşanıyorumo yüzden artık cok inanmıyorum ve bebegin karmasına girmiyim diye burcuna asla müdahale etmicem. Ben yay olsun eglenelim isterim ama belki hayata karşı daha güçlü bir kız olması gerekiyordur oglak olarak
Kendi burcun ney? teraziyse eyvah eyvahBen hem mars hem venüs akrepim. Anlar mısın haritadan?astrolog arkadaşım çok şaşırmıştı buna. Aşkımı parayla satın alabilirsin diye dalga geçiyorum
Kaka değil canım çişi çıkıyor kakası çıksa normal deKız 38+5
Bugun ebeye sordum, önce altını değiştir emerken rahat emsin, sonra gaz uyku dedi, bir sonraki emmede altını kontrol et belki yapmamis olur ztn ama kontrol et sonra emsin sonra gaz dedi
Benimde 38+5 hic açıklık yok ntsde sancı yok
Canım annemin zamanında sleepy felan yoktu yani bezden bağımsız bir şekilde sey der, zaten yeni doğduğunda ıslak kaka yapacak sırtına kadar çıkacak sürekli kiyafetini degistiricez felan der, yani bezden olmayabilir
AkrepKendi burcun ney? teraziyse eyvah eyvah
Ben de o şekilde yapmıştım. Cigitin fitilli taytını değil ama hem mevsimlik hem kışlık alt üst takımlarını kullandım. Kalitesi çok güzel. O zamanlar c&a vardı, ordan almıştım taytları. Şimdi hiç almadım ama. Kıyafet konusunda resmen Allaha emanet kuzenlerimin verdikleriyleyim. Lazım oldukça alıcam sanırım. Bir iki ay hep kundaklı oluyor zaten, 3 aydan sonra daha bi uyanık duruyor ya, o zamanlar daha lazım sanki.Benimde bugün kontrolüm vardı dün gece o kadar kasılma sancı oldu ki kontrol degil doğuma gidecez dedim ama sabah nst de yine hiç bişey yoktu muayenede de açılma yok dedi 38+2 kilosu bi hafta güzel bi hafta geri düşüyor artık doktorun düzgün ölçemedigini düşünmeye başladım.
Acaba içlik niyetine giydirmek için ince taytlar alsam mı kilotlu çorap doktorlar önermiyor diye hiç almadım bugün kuzenim ben hep tayt giydirmiştim içten çok rahat oluyor dedi. Cigit markasının fitilli taytlarını önerdi alan kullanan oldu mu hiç acaba
Ooo senin stelyumun var. Boğa burcuna yakın bir kafa yapın olabilir. Ama neşelisin çok mesajlardan anladım maşallah diyelim
Sağol canım, boğaz konusunda boğaya çekmişim.Ooo senin stelyumun var. Boğa burcuna yakın bir kafa yapın olabilir. Ama neşelisin çok mesajlardan anladım maşallah diyelim
Allah kolaylıkla doğurmayı nasip etsin.Kontrole geldim düzenli sancım çıktı açıklık çok az 1 cm. Yatış önerdi şehir hast takipliyim. Açıklık az olunca kalmak istemedim bir de sürekli açıklık kontrolü sorunu yaşamak istemiyorumhareketlerini sancı sıklığını takip edeceğim artık
Teşekkür ederim canım amin hepimizeAllah kolaylıkla doğurmayı nasip etsin.
Ay çok heyecanlı. Allah bir avazda kurtarsınDün gece kasılmalarla hafif sancılarım geldi kahverengimsi akıntı oldu. Bir süre sonra sancılarım geçti öğlen gibi hastaneye gittim nstde düzensiz sancılarım göründü. Açıklık 4 cm, evim hastaneye 5 dk mesafede yatırmadılar her an bişi olursa sancıların artarsa suyun gelirse o zaman gel dediler. Eve geldim bekliyorumbu arada nişanı görmüş oldum. bu gece gelir sanırım çünkü doğum başlamış artık açılma da 3.doğum olacağı için daha kısa sürede olacağı tahmin ediliyor. Bakalım hayırlısı
ayy ben de 38+5im herkes doğurunca bi noluyo oldum
Ben de doğum haritasından dolayı 41de doğsun istiyorum. 30 aralık gibivenüs akrepten çıkıyo o zaman
Değilim canım o kadar da sıcak basan insan değilimdir de bir de öyle denicemTesettürlü müsün? Değilsen atlet gibi tişört gibi bişeyle girsen nst’ye? Bazı ortamlarda bana fenalık geliyor, hemen soyunuyorum. Normale dönüyorum o zaman.
38+2 kilosu icin ne dediler, bana boyunu soylemiyorlar hiç 38+5 kilosuna 3400 dedilerBenimde bugün kontrolüm vardı dün gece o kadar kasılma sancı oldu ki kontrol degil doğuma gidecez dedim ama sabah nst de yine hiç bişey yoktu muayenede de açılma yok dedi 38+2 kilosu bi hafta güzel bi hafta geri düşüyor artık doktorun düzgün ölçemedigini düşünmeye başladım.
Acaba içlik niyetine giydirmek için ince taytlar alsam mı kilotlu çorap doktorlar önermiyor diye hiç almadım bugün kuzenim ben hep tayt giydirmiştim içten çok rahat oluyor dedi. Cigit markasının fitilli taytlarını önerdi alan kullanan oldu mu hiç acaba
Canim 1 cm acikliktan sonra istenilen seviyeye gelmesi ne kadar zaman alıyormusKontrole geldim düzenli sancım çıktı açıklık çok az 1 cm. Yatış önerdi şehir hast takipliyim. Açıklık az olunca kalmak istemedim bir de sürekli açıklık kontrolü sorunu yaşamak istemiyorumhareketlerini sancı sıklığını takip edeceğim artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?