2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Kumsari portofheaven ben kızımda 2 numaraları prima premium care kullanmıştım. En iyi tutan bez o demişlerdi. Çıktığı da oluyordu ama genelde memnundum. Şu an fiyatlar uçmuş tabi. Pure soft mu bişeyden 4 paket 2 numara aldık. Başka bez almadık. Bu sefer araştırmasını eşim yapıyor. Benim kafam kaldırmıyor artık yok içerik araştır yok fiyat hesapla
3 numaradan itibaren de minies külot bez kullanmıştım. Kızım minişti zaten 3’e geç geçtik. Bez değiştirirken dönüp kaçıyordu. Hem ucuzdu hem çok memnundum. Arada tabi başka markalar da aldığımız olmuştu. Aklımda en çok bu ikisi kaldı, uzun süreli kullanımda.

ayy ben de 38+5im herkes doğurunca bi noluyo oldum

Ben de doğum haritasından dolayı 41de doğsun istiyorum. 30 aralık gibi venüs akrepten çıkıyo o zaman
Ben hem mars hem venüs akrepim. Anlar mısın haritadan? astrolog arkadaşım çok şaşırmıştı buna. Aşkımı parayla satın alabilirsin diye dalga geçiyorum

Tesettürlü müsün? Değilsen atlet gibi tişört gibi bişeyle girsen nst’ye? Bazı ortamlarda bana fenalık geliyor, hemen soyunuyorum. Normale dönüyorum o zaman.

Canım 42 de kac kilo dogdular peki, benim buhun 38+5 3400 dedi, 42de baya tombis olur o zaman
İki çocuğu da iriydi bebekken. 4 kilonun üstündeydi 42’de doğan. Hem de normal doğdu. 38’de doğan da 4 kiloya çok yakındı diye hatırlıyorum. Şimdi kızı 10 yaşında peri gibi ama oğlu tombalak hala, mutfakta saklanıp saklanıp bişeyler yiyor.

Hakkında hayırlısı olsun. Benim doğum haritamda da boşanma varmış ama daha bişey yok. belli olmuyor böyle şeyler.

Yok ben de müdahale anlamında demedim. Ama hem oğlak hem venüs akrep acaba çok mu sıkıntı diye düşünmeden edemiyorum. Ben boğayım venüsüm koç belki o da toprak ateş karışık olsun istiyorumdur

Kaka değil canım çişi çıkıyor kakası çıksa normal de

Benimde bugün kontrolüm vardı dün gece o kadar kasılma sancı oldu ki kontrol degil doğuma gidecez dedim ama sabah nst de yine hiç bişey yoktu muayenede de açılma yok dedi 38+2 kilosu bi hafta güzel bi hafta geri düşüyor artık doktorun düzgün ölçemedigini düşünmeye başladım.
Acaba içlik niyetine giydirmek için ince taytlar alsam mı kilotlu çorap doktorlar önermiyor diye hiç almadım bugün kuzenim ben hep tayt giydirmiştim içten çok rahat oluyor dedi. Cigit markasının fitilli taytlarını önerdi alan kullanan oldu mu hiç acaba

Ben de o şekilde yapmıştım. Cigitin fitilli taytını değil ama hem mevsimlik hem kışlık alt üst takımlarını kullandım. Kalitesi çok güzel. O zamanlar c&a vardı, ordan almıştım taytları. Şimdi hiç almadım ama. Kıyafet konusunda resmen Allaha emanet kuzenlerimin verdikleriyleyim. Lazım oldukça alıcam sanırım. Bir iki ay hep kundaklı oluyor zaten, 3 aydan sonra daha bi uyanık duruyor ya, o zamanlar daha lazım sanki.

Kontrole geldim düzenli sancım çıktı açıklık çok az 1 cm. Yatış önerdi şehir hast takipliyim. Açıklık az olunca kalmak istemedim bir de sürekli açıklık kontrolü sorunu yaşamak istemiyorum hareketlerini sancı sıklığını takip edeceğim artık

Allah kolaylıkla doğurmayı nasip etsin.

Dün gece kasılmalarla hafif sancılarım geldi kahverengimsi akıntı oldu. Bir süre sonra sancılarım geçti öğlen gibi hastaneye gittim nstde düzensiz sancılarım göründü. Açıklık 4 cm, evim hastaneye 5 dk mesafede yatırmadılar her an bişi olursa sancıların artarsa suyun gelirse o zaman gel dediler. Eve geldim bekliyorum bu arada nişanı görmüş oldum. bu gece gelir sanırım çünkü doğum başlamış artık açılma da 3.doğum olacağı için daha kısa sürede olacağı tahmin ediliyor. Bakalım hayırlısı

Ay çok heyecanlı. Allah bir avazda kurtarsın

ayy ben de 38+5im herkes doğurunca bi noluyo oldum

Ben de doğum haritasından dolayı 41de doğsun istiyorum. 30 aralık gibi venüs akrepten çıkıyo o zaman

Tesettürlü müsün? Değilsen atlet gibi tişört gibi bişeyle girsen nst’ye? Bazı ortamlarda bana fenalık geliyor, hemen soyunuyorum. Normale dönüyorum o zaman.
Değilim canım o kadar da sıcak basan insan değilimdir de bir de öyle denicem
38+2 kilosu icin ne dediler, bana boyunu soylemiyorlar hiç 38+5 kilosuna 3400 dediler
Canim 1 cm acikliktan sonra istenilen seviyeye gelmesi ne kadar zaman alıyormus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…