- 24 Aralık 2011
- 5.251
- 8.713
- 448
- 35
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #60.681
Hadi bakalım. Allah hayırlı zamanda kolaylıkla doğurmayı nasip etsinSelaaam biraz once mukus tikacim geldi suyum henüz yok bakalim ne olacak
Oncelikle hem gözün aydın evladin doğmuş kardeşim sonrasinda ise sana bol bol dua gönderiyorum insallah tez zamanda saglikla birlikte yuvaniza dönersinizHerkese merhaba anneler,
Ben 08-12-23 te doğum yaptım. Maalesef bebeğimi halen kucağıma alamadım bebek yoğun bakıma aldılar. Bebeğimin ciğerleerinde lekelenmeler ve zatürre tanısı konuldu. Bugün 4.gün, ama herhangi bir ilerleme maalesef yok. Lütfen hamiş anneler olarak sizden dua istiyorumrabbim kimseye yaşatmasın.
Her gün hastaneye gidip 5 dk görüp çıkıyoruz. Evde yokluğu çok zor. Son haftalarda dikkat edin kendinize. Benim çok düşük oranda idrar yolu enfeksiyonu vardı. Ama çocuğu etkiledi sanırım.
Amin insallah.. suan belimde belli belirsiz bi agri var birde bebek zaten kanala. İnmişti kasiklarimda baski vardiHadi bakalım. Allah hayırlı zamanda kolaylıkla doğurmayı nasip etsinağrın var mı?
Beni herkes o kadar korkutuyor ki sakin evde bekleme 1. Gibi olmaz ikinci yetisemezsin falan diye sizi 4 cm el eve bile yollamışlar 3. Doğum bide. Bende ilk doğumda evde cektim sancıları 4 cm açılmayla gitmiştim hastaneye 6 saat evde sancıların 15 dk 1 e düşmesini beklemiştim. Şimdi sakın bekleme diye herkes tembihliyorDün gece kasılmalarla hafif sancılarım geldi kahverengimsi akıntı oldu. Bir süre sonra sancılarım geçti öğlen gibi hastaneye gittim nstde düzensiz sancılarım göründü. Açıklık 4 cm, evim hastaneye 5 dk mesafede yatırmadılar her an bişi olursa sancıların artarsa suyun gelirse o zaman gel dediler. Eve geldim bekliyorumbu arada nişanı görmüş oldum. bu gece gelir sanırım çünkü doğum başlamış artık açılma da 3.doğum olacağı için daha kısa sürede olacağı tahmin ediliyor. Bakalım hayırlısı
Bende alayım o zaman bi kaç taneBen de o şekilde yapmıştım. Cigitin fitilli taytını değil ama hem mevsimlik hem kışlık alt üst takımlarını kullandım. Kalitesi çok güzel. O zamanlar c&a vardı, ordan almıştım taytları. Şimdi hiç almadım ama. Kıyafet konusunda resmen Allaha emanet kuzenlerimin verdikleriyleyim. Lazım oldukça alıcam sanırım. Bir iki ay hep kundaklı oluyor zaten, 3 aydan sonra daha bi uyanık duruyor ya, o zamanlar daha lazım sanki.
3200 dedi bir haftada 150 gr almış görünüyor geçen kontrolde 400 almıştı yani az almış sanırımDeğilim canım o kadar da sıcak basan insan değilimdir de bir de öyle denicem
38+2 kilosu icin ne dediler, bana boyunu soylemiyorlar hiç 38+5 kilosuna 3400 dediler
Canim 1 cm acikliktan sonra istenilen seviyeye gelmesi ne kadar zaman alıyormus
Valla ilk doğuma 10 cm le, ikinci doğuma 6 cm ile gitmiştim. Bunda doktorum evde doğurma dikkat et vakit kaybetme gel diye tembihledi. Bugün sancılarım düzenli olsaydı yatırırlardı muhtemelen düzensiz olunca ev de yakın olunca aman dikkat et oyalanmadan gel diye tembihleyip gönderdiler. Her an tetikteyim. Sancılar arada geliyor gidiyor ama daha şiddetli kasılmalarım tabi geldiğinde. Hatta doktorum mesaj attı evden çıkmadan haber ver ki yetişebileyim diyeBeni herkes o kadar korkutuyor ki sakin evde bekleme 1. Gibi olmaz ikinci yetisemezsin falan diye sizi 4 cm el eve bile yollamışlar 3. Doğum bide. Bende ilk doğumda evde cektim sancıları 4 cm açılmayla gitmiştim hastaneye 6 saat evde sancıların 15 dk 1 e düşmesini beklemiştim. Şimdi sakın bekleme diye herkes tembihliyor
Ben uyandirir uyandirmaz kakaliysa degistiriyorum cisli ise degistirmiyorum.Iki meme arasinda degistiriyorum.Cunku birinci memenin sonlarinda tekrar uykulu oluyor.Kızlar ya bu alt değiştirme emzirme gaz uyku döngüsünü nasıl yapıyorsunuz emzirmek için uyanması lazım uyanması için altını açayım diyorum bu sefer emzirdikten sonra tekrar yapıyor altına gazını çıkartırken uyanıyor bazen bilemedim bi türlü
Bende biraz bekleyip öyle gitmek istiyorum yine çünkü sürekli açılma muayenesi yapılacak erken gidersem. Zaten az çok anlarız artık gitmeliyiz diye çünkü o sancıyı tanıyoruz bi seferde olsa diye düşünüyorumValla ilk doğuma 10 cm le, ikinci doğuma 6 cm ile gitmiştim. Bunda doktorum evde doğurma dikkat et vakit kaybetme gel diye tembihledi. Bugün sancılarım düzenli olsaydı yatırırlardı muhtemelen düzensiz olunca ev de yakın olunca aman dikkat et oyalanmadan gel diye tembihleyip gönderdiler. Her an tetikteyim. Sancılar arada geliyor gidiyor ama daha şiddetli kasılmalarım tabi geldiğinde. Hatta doktorum mesaj attı evden çıkmadan haber ver ki yetişebileyim diye
İlk gün bir kez emzir sonra ver emziği benim kızıma öyle yaptım alt değişirken lavaboya giderken banyoya girerken büyük rahatlık korkmayın meme reddi yasamazsinizYa ne şanslıymışsın. Çeşit çeşit emzikler aldım. Emmedi gavurun kızıama zararlı diye ilk 5 gün vermemiştim. Sonra fototerapide hemşire durmuyor, bunun emziği yok mu deyince vermiştim. Şimdi ilk günden koycam ağzına emziği
Molfix mavi aldım şu anlık bı sikintim yok yeniya ondanmi bilmemEvet ya doğum yapanlar hangi bezleri kullandiklarını ve memnuniyet durumlarını paylaşabilirler mi pliiiiz? Ben daha hiç bez almadım.
Açılma için belli olmaz dediler canım süre veremiyorlar bir de ilk doğum olduğu için. Tanıdığım var mesela kızın 2 cm açıklık kaldı 4 5 gün artmadı hiç. Benim artar inşallahDeğilim canım o kadar da sıcak basan insan değilimdir de bir de öyle denicem
38+2 kilosu icin ne dediler, bana boyunu soylemiyorlar hiç 38+5 kilosuna 3400 dediler
Canim 1 cm acikliktan sonra istenilen seviyeye gelmesi ne kadar zaman alıyormus
Valla Her bebek bir olmuyor o yüzden önerirken bi kez daha düşünün.bu sefer Emzik biberon hiç birşey almadım meme reddinden o kadar çektim ki 1. De bu kez hastane çantasına şırınga ve anne sütü kaşığı koydum sadece o kadar korkulu rüyam Emzik ve biberonİlk gün bir kez emzir sonra ver emziği benim kızıma öyle yaptım alt değişirken lavaboya giderken banyoya girerken büyük rahatlık korkmayın meme reddi yasamazsiniz
Canım o ne renkti afedersin benim her lavaboya gittiğimde beyaz bı akıntı dokuluyor ve inetenete baktım o doğumdan önce de yavaştan gelebiliyormus nişan ayrı o ayrı bı akıntı mi acaba benim kızımda direk kırmızı bı pıhtı dusmuştuSelaaam biraz once mukus tikacim geldi suyum henüz yok bakalim ne olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?