2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Oncelikle hem gözün aydın evladin doğmuş kardeşim sonrasinda ise sana bol bol dua gönderiyorum insallah tez zamanda saglikla birlikte yuvaniza dönersiniz

Beni herkes o kadar korkutuyor ki sakin evde bekleme 1. Gibi olmaz ikinci yetisemezsin falan diye sizi 4 cm el eve bile yollamışlar 3. Doğum bide. Bende ilk doğumda evde cektim sancıları 4 cm açılmayla gitmiştim hastaneye 6 saat evde sancıların 15 dk 1 e düşmesini beklemiştim. Şimdi sakın bekleme diye herkes tembihliyor

Bende alayım o zaman bi kaç tane

3200 dedi bir haftada 150 gr almış görünüyor geçen kontrolde 400 almıştı yani az almış sanırım

Valla ilk doğuma 10 cm le, ikinci doğuma 6 cm ile gitmiştim. Bunda doktorum evde doğurma dikkat et vakit kaybetme gel diye tembihledi. Bugün sancılarım düzenli olsaydı yatırırlardı muhtemelen düzensiz olunca ev de yakın olunca aman dikkat et oyalanmadan gel diye tembihleyip gönderdiler. Her an tetikteyim. Sancılar arada geliyor gidiyor ama daha şiddetli kasılmalarım tabi geldiğinde. Hatta doktorum mesaj attı evden çıkmadan haber ver ki yetişebileyim diye

Ben uyandirir uyandirmaz kakaliysa degistiriyorum cisli ise degistirmiyorum.Iki meme arasinda degistiriyorum.Cunku birinci memenin sonlarinda tekrar uykulu oluyor.

Bende biraz bekleyip öyle gitmek istiyorum yine çünkü sürekli açılma muayenesi yapılacak erken gidersem. Zaten az çok anlarız artık gitmeliyiz diye çünkü o sancıyı tanıyoruz bi seferde olsa diye düşünüyorum

İlk gün bir kez emzir sonra ver emziği benim kızıma öyle yaptım alt değişirken lavaboya giderken banyoya girerken büyük rahatlık korkmayın meme reddi yasamazsiniz

Açılma için belli olmaz dediler canım süre veremiyorlar bir de ilk doğum olduğu için. Tanıdığım var mesela kızın 2 cm açıklık kaldı 4 5 gün artmadı hiç. Benim artar inşallah

İlk gün bir kez emzir sonra ver emziği benim kızıma öyle yaptım alt değişirken lavaboya giderken banyoya girerken büyük rahatlık korkmayın meme reddi yasamazsiniz
Valla Her bebek bir olmuyor o yüzden önerirken bi kez daha düşünün.bu sefer Emzik biberon hiç birşey almadım meme reddinden o kadar çektim ki 1. De bu kez hastane çantasına şırınga ve anne sütü kaşığı koydum sadece o kadar korkulu rüyam Emzik ve biberon

Selaaam biraz once mukus tikacim geldi suyum henüz yok bakalim ne olacak
Canım o ne renkti afedersin benim her lavaboya gittiğimde beyaz bı akıntı dokuluyor ve inetenete baktım o doğumdan önce de yavaştan gelebiliyormus nişan ayrı o ayrı bı akıntı mi acaba benim kızımda direk kırmızı bı pıhtı dusmuştu

Kizlar doğumu beklemek ne zormuş hic bi belirti felan yok nst cekilirken sancı sayılarına da baktım, demek ki bu bebek hareketleri sancı da değil ama ha içerde ha dışarda büyüyorlar en azından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…