- 24 Aralık 2011
- 5.251
- 8.713
- 448
- 35
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #60.701
Amin çok teşekkürler..
Benimki nasil desem pelte gibi böyle acik kahvemsi kirli pembemsi gibiydiCanım o ne renkti afedersin benim her lavaboya gittiğimde beyaz bı akıntı dokuluyor ve inetenete baktım o doğumdan önce de yavaştan gelebiliyormus nişan ayrı o ayrı bı akıntı mi acaba benim kızımda direk kırmızı bı pıhtı dusmuştu
Evet ya doğum yapanlar hangi bezleri kullandiklarını ve memnuniyet durumlarını paylaşabilirler mi pliiiiz? Ben daha hiç bez almadım.
Boyunu söylemeseler de ultrason çıktısında kilo hafta vs yazıyor ya orada FL yazan rakamı 7 ile çarparsan boyunu buluyorsun. Ben öyle hesaplıyorumDeğilim canım o kadar da sıcak basan insan değilimdir de bir de öyle denicem
38+2 kilosu icin ne dediler, bana boyunu soylemiyorlar hiç 38+5 kilosuna 3400 dediler
Canim 1 cm acikliktan sonra istenilen seviyeye gelmesi ne kadar zaman alıyormus
Ben elimin altında bulunsun, hastane çantasına koyarım diye kayınvalidemden istemiştim. Aktarı rezene, tane kimyon ve anasonu ayrı ayrı paketlerde vermiş karışım yapmamış. Oran ne şekilde nasıl kullanıyorsun?Sütü gelmeyen varmı benim dün ikinci gündü rezene ve anason içtim şimdi sütüm çok geliyor aklınızda olsun kızlar
Çok az az sadece anason ve rezene cay kaşığı ucuyla yaptık hem hafif oldu hem baya ise yaradı inşallah sarılığa yakalanmaz sutumuz sayesinde bebeklerimizKirmizimartenicka .!.:Ben elimin altında bulunsun, hastane çantasına koyarım diye kayınvalidemden istemiştim. Aktarı rezene, tane kimyon ve anasonu ayrı ayrı paketlerde vermiş karışım yapmamış. Oran ne şekilde nasıl kullanıyorsun?
Geç mi kaldık tutmaz mı mememiHayırlı olsun sağlıkla
başlarda hem uyansın diye değiştirdim hem emzirmeden sonra değiştirdim 2 gündür falan emzirdikten sonra değiştiriyorum sadece
Allah kucağına alıp bir an önce eve götürmeyi nasip etsin inşallah
Ebebekten kaşık biberon aldık mamayı öyle verdik biz biberon kullanmayın dediler kolayına geliyormuş
Sleepy kullanıyorum sorun yok şuan canımEvet ya doğum yapanlar hangi bezleri kullandiklarını ve memnuniyet durumlarını paylaşabilirler mi pliiiiz? Ben daha hiç bez almadım.
Tutar bence ya bir de silikon uçla deneyin istersenizGeç mi kaldık tutmaz mı mememi
Sürekli sağıp vermek çok zor oluyorTutar bence ya bir de silikon uçla deneyin isterseniz
Evet sağmak zor gerçekten ben de sağdım biraz başta, benimki de sol göğsümü almakta zorlanıyordu ama alıştı şimdi zorlaya zorlaya kahverengi kısmı ile beraber ağzına iterek sokuyordum 10 kere falan deneyince ancak alıyorduSürekli sağıp vermek çok zor oluyor
Benim nişandan 2 gün sonra doğum olduEee benim nisan geleli bi kac saat oluyor ne sanci var ne su boyle de beklemek zor yahu
Hadi ya evet internetten baktim oyle olabiliyormus neyse beyefendiyi 11 yil bekledik bekleriz artikBenim nişandan 2 gün sonra doğum oldu
Eee benim nisan geleli bi kac saat oluyor ne sanci var ne su boyle de beklemek zor yahu
Kızlar Nişan geldiğini nasıl farkediyorsunuz, camasiriniza mi akıyor, pecete mi tuvalete mi düşüyorBenim nişandan 2 gün sonra doğum oldu
Gözün aydın sağlıcakla büyütün inşallahdoğurdumsüreci daha sonra yazacağım artık
Benim az önce açık kahve leke geldi nişan sanırım. Vajinada iğne batması arkasına hafif akıntı hissettim silince peçeteye geldiKızlar Nişan geldiğini nasıl farkediyorsunuz, camasiriniza mi akıyor, pecete mi tuvalete mi düşüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?