2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Benimki nasil desem pelte gibi böyle acik kahvemsi kirli pembemsi gibiydi

Boyunu söylemeseler de ultrason çıktısında kilo hafta vs yazıyor ya orada FL yazan rakamı 7 ile çarparsan boyunu buluyorsun. Ben öyle hesaplıyorum

Sütü gelmeyen varmı benim dün ikinci gündü rezene ve anason içtim şimdi sütüm çok geliyor aklınızda olsun kızlar
Ben elimin altında bulunsun, hastane çantasına koyarım diye kayınvalidemden istemiştim. Aktarı rezene, tane kimyon ve anasonu ayrı ayrı paketlerde vermiş karışım yapmamış. Oran ne şekilde nasıl kullanıyorsun?

Çok az az sadece anason ve rezene cay kaşığı ucuyla yaptık hem hafif oldu hem baya ise yaradı inşallah sarılığa yakalanmaz sutumuz sayesinde bebeklerimiz

40. Haftadan herkese selamlar hiç bir belirti yok kız bebek erken gelir diye erken başladık beklemeye ister istemez herkes de soruyor bebek doğmuyor mu daha şimdi ki aklım olsa bir kaç hafta sonrasını söylerdim, ahududu çayı ananas, göğse masaj merdiven vs vs tüm tuşlara basıyorum ama nafile bebiş gününü bekliyor

Geç mi kaldık tutmaz mı mememi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…