- 25 Ekim 2023
- 1.263
- 2.451
- 53
- 40
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #60.721
doğurdumsüreci daha sonra yazacağım artık
Bu gece uyku yok sanaBenim az önce açık kahve leke geldi nişan sanırım. Vajinada iğne batması arkasına hafif akıntı hissettim silince peçeteye geldi
Benim 1-2 haftadir cok az böyle 2-3 mm kadar sümüksü yapiyo ya her gün ya da 2-3 günde bir pecetede oluyor, doktorumda yavas yavas geliyo olabilir bu haftalarda normal dedi… yani böyle komple cok gelmedi henüz, Benim yavas yavas ve az az geliyoKızlar Nişan geldiğini nasıl farkediyorsunuz, camasiriniza mi akıyor, pecete mi tuvalete mi düşüyor
Aynen canımBu gece uyku yok sanainşallah kolaylıkla tamamlanır süreç vaktinde gelmis
Ben tuvalete gitmistim tesaduf peceteye geldiKızlar Nişan geldiğini nasıl farkediyorsunuz, camasiriniza mi akıyor, pecete mi tuvalete mi düşüyor
Ay çok şükür canım iyi yapmışsın sürekli parmak seni çok rahatsız ederdi inşallah bu gece birden kucagna Ali ver nisandan sonra benim sancı coktu doğum kolay oldu Allah sana da nasip etsin inşallahKalmadım canım çıktım sancı sıklaşınca ya da (olmaz inşallah) bebeğin hareketinde azalma olursa gideceğiz
Amin inşallah hepimiz
He anladım canım teşekur ederim benim de ilk kızımda o dediğin gibiydi kırmızı iki parça gördüm sonra sancıyla berabere artan bı mukus vardı hep geliyordu ama bunda merak etim idrarda ila beyaz birşey var hep akıntım da var ama bilemiyorumBenimki nasil desem pelte gibi böyle acik kahvemsi kirli pembemsi gibiydi
Hah bak aradığım cevap sanırım bu bende afedersin her gün var ila bide tuvalete idrarda ila beyaz sümüksü birşey oluyor o tıkaç mi dedim acaba yavaştan geliyor mu diye ama benimkinin gelemeye niyeti hiç yokkkkkkBenim 1-2 haftadir cok az böyle 2-3 mm kadar sümüksü yapiyo ya her gün ya da 2-3 günde bir pecetede oluyor, doktorumda yavas yavas geliyo olabilir bu haftalarda normal dedi… yani böyle komple cok gelmedi henüz, Benim yavas yavas ve az az geliyo
İnşallah kolay olur canım çok sağolAy çok şükür canım iyi yapmışsın sürekli parmak seni çok rahatsız ederdi inşallah bu gece birden kucagna Ali ver nisandan sonra benim sancı coktu doğum kolay oldu Allah sana da nasip etsin inşallah
He anladım canım teşekur ederim benim de ilk kızımda o dediğin gibiydi kırmızı iki parça gördüm sonra sancıyla berabere artan bı mukus vardı hep geliyordu ama bunda merak etim idrarda ila beyaz birşey var hep akıntım da var ama bilemiyorum
Hah bak aradığım cevap sanırım bu bende afedersin her gün var ila bide tuvalete idrarda ila beyaz sümüksü birşey oluyor o tıkaç mi dedim acaba yavaştan geliyor mu diye ama benimkinin gelemeye niyeti hiç yokkkkkkyoruldum
Kirmizi değil benimki aslinda seffaf ama nasil seffaf boyle cok acik kirli pembe rengi gibi kahvemsi gibi jel gibi birşey.. ama çok çeşitli olabiliyormuş. Pazartesi çatı muayenesi olmuştum belki o tetiklemistir..zaten doktorum heran dogum olabilir dedi muayene ettikten sonra.. ay valla gelsin acabalarla geçmesin gunlerAy çok şükür canım iyi yapmışsın sürekli parmak seni çok rahatsız ederdi inşallah bu gece birden kucagna Ali ver nisandan sonra benim sancı coktu doğum kolay oldu Allah sana da nasip etsin inşallah
He anladım canım teşekur ederim benim de ilk kızımda o dediğin gibiydi kırmızı iki parça gördüm sonra sancıyla berabere artan bı mukus vardı hep geliyordu ama bunda merak etim idrarda ila beyaz birşey var hep akıntım da var ama bilemiyorum
Hah bak aradığım cevap sanırım bu bende afedersin her gün var ila bide tuvalete idrarda ila beyaz sümüksü birşey oluyor o tıkaç mi dedim acaba yavaştan geliyor mu diye ama benimkinin gelemeye niyeti hiç yokkkkkkyoruldum
Sanki herkes doğuruyor bir ben kalmışım gibi bir günKirmizi değil benimki aslinda seffaf ama nasil seffaf boyle cok acik kirli pembe rengi gibi kahvemsi gibi jel gibi birşey.. ama çok çeşitli olabiliyormuş. Pazartesi çatı muayenesi olmuştum belki o tetiklemistir..zaten doktorum heran dogum olabilir dedi muayene ettikten sonra.. ay valla gelsin acabalarla geçmesin gunler
Yok kiz bende de nisan geldi ama tık yok . Uyuyamiyorum da ya hareketi kesilirse ya uykumda dogmaya kalkarda anlamazsam diyeSanki herkes doğuruyor bir ben kalmışım gibi bir gündaha bugün çatıya baktı hicbisi tetiklemiyor
Allahim sagsaglim kavusun insallah..Kızlar yarın sabah 8:30 da doğumum olacak inşallah sezeryan, heyecandan uyku tutmuyor dua edin bana
Ben de aynı şekildeYok kiz bende de nisan geldi ama tık yok . Uyuyamiyorum da ya hareketi kesilirse ya uykumda dogmaya kalkarda anlamazsam diye
Sağlıklı mutlulukla kucağına almak nasip olsun, cok heyecanlı, uyumasan da haklısın kocanla son iki kisilik gecenizin tadını çıkartınKızlar yarın sabah 8:30 da doğumum olacak inşallah sezeryan, heyecandan uyku tutmuyor dua edin bana
Yok kiz bende de nisan geldi ama tık yok . Uyuyamiyorum da ya hareketi kesilirse ya uykumda dogmaya kalkarda anlamazsam diye
Gerçekten de cahillik mutluluk, ben nişanım gelse, tabi doktora gözüktükten sonra doktorum bekle daha dese, uyumuyum diye düşünmezdim. Zaten sürekli hissediyor musunuz hareketleri. Ben bugun ntsde bebegin kalbi cok hızlı attığı halde hissetmiyordumBen de aynı şekildeuyumadan da nasıl olacak bacaklarım ağrıdı hareket etmekten
Hissediyorum canım hareketli bir bebiş benimki. Zaten hissetmezsem giderim ki doktor da öyle söyledi.Gerçekten de cahillik mutluluk, ben nişanım gelse, tabi doktora gözüktükten sonra doktorum bekle daha dese, uyumuyum diye düşünmezdim. Zaten sürekli hissediyor musunuz hareketleri. Ben bugun ntsde bebegin kalbi cok hızlı attığı halde hissetmiyordum
Normalde inanilmaz hareketli bir bebek fakat bugun hareketleri azaldi ama biraz once hickirdi baya bir icim ferahladi resmen.. hakikaten bazen herşeyi bilmemek gerekiyor yaGerçekten de cahillik mutluluk, ben nişanım gelse, tabi doktora gözüktükten sonra doktorum bekle daha dese, uyumuyum diye düşünmezdim. Zaten sürekli hissediyor musunuz hareketleri. Ben bugun ntsde bebegin kalbi cok hızlı attığı halde hissetmiyordum
Buralarda takılıyorum bende ev de dolu çokta uyumadigimi caktirmamaya çalışıyorum oyle bakalim hahhahaBen de aynı şekildeuyumadan da nasıl olacak bacaklarım ağrıdı hareket etmekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?