- 8 Mart 2023
- 749
- 876
- 33
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #60.741
Eşim uyudu benim ahhahha. Benim en son 2 bucuk saat önce sancım oldu normal mi böyle acaba, ondan önce 20 dakikada bir falan oldu bir 4 5 kere. Anlayamadım bu işiBuralarda takılıyorum bende ev de dolu çokta uyumadigimi caktirmamaya çalışıyorum oyle bakalim hahhaha
Canim aynı şey başıma geldi ama beslenmesine dikkat et sonra düşer ayni olmuştu düşüp yükseldi ama şimdi düşüyor Allahtan
Benimki de heyecanli heyecanli uyudu.. ya benimde tecrubem yok ki.. sanci mi kasilmami bebek hareketi mi daha onu bilemiyorum nasil anlicam doguracagimi diyorum doktoruma merak etme anlayacaksin diyor baska da bisi demiyorEşim uyudu benim ahhahha. Benim en son 2 bucuk saat önce sancım oldu normal mi böyle acaba, ondan önce 20 dakikada bir falan oldu bir 4 5 kere. Anlayamadım bu işi
Sırttan vuruyor benim sancı. Sancı varken bebek hareket etmez diyorlardı ama benim öyle değil nstde de sancı çıktığında bebek gayet hareketliydi. İyice düzenli hale gelince doğum zamanı gelmiş olur diye düşünüyorum yaşayıp görücez inşallahBenimki de heyecanli heyecanli uyudu.. ya benimde tecrubem yok ki.. sanci mi kasilmami bebek hareketi mi daha onu bilemiyorum nasil anlicam doguracagimi diyorum doktoruma merak etme anlayacaksin diyor baska da bisi demiyor
Ebet senin de benim gibi olabilirAy çok şükür canım iyi yapmışsın sürekli parmak seni çok rahatsız ederdi inşallah bu gece birden kucagna Ali ver nisandan sonra benim sancı coktu doğum kolay oldu Allah sana da nasip etsin inşallah
He anladım canım teşekur ederim benim de ilk kızımda o dediğin gibiydi kırmızı iki parça gördüm sonra sancıyla berabere artan bı mukus vardı hep geliyordu ama bunda merak etim idrarda ila beyaz birşey var hep akıntım da var ama bilemiyorum
Hah bak aradığım cevap sanırım bu bende afedersin her gün var ila bide tuvalete idrarda ila beyaz sümüksü birşey oluyor o tıkaç mi dedim acaba yavaştan geliyor mu diye ama benimkinin gelemeye niyeti hiç yokkkkkkyoruldum
İnsallah biran once saglikla kavusalimSırttan vuruyor benim sancı. Sancı varken bebek hareket etmez diyorlardı ama benim öyle değil nstde de sancı çıktığında bebek gayet hareketliydi. İyice düzenli hale gelince doğum zamanı gelmiş olur diye düşünüyorum yaşayıp görücez inşallah
Boyanın içeriği konusunda eminsen kuaförüne güveniyorsan bir sorun olacağını düşünmüyorum benim çok arkadaşım doğum öncesi çekimleri için dip boya yaptırdı bir sorun yaşamadıAy kızlar cuma günü doğumum var benim de şaka gibi geliyorAllah hepimize sağlıklıca kucağımıza almayı nasip etsin ya bir de ben bugün saç boyamayı düşünüyorum ama ne dersiniz ? Doktorum gebeliğin ilk 3 ayı için önermemişti ama sonrasında yapabilirsin demişti. Gene de boyamamıştım. Şimdi tekrar boyamakla boyamamak arasında git gel yaşıyorum sizler ne dersiniz ?
Organik olan boyalardan kuzum. Kendim boyayacağım. Senelerdir de öyle yapıyorum. Alerji vs durumu olmayacağından eminim, daha önce kullandım çünkü. Sadece sonrasında emzirme döneminde sıkıntı olur mu bu durum o konuda endişelerim varBoyanın içeriği konusunda eminsen kuaförüne güveniyorsan bir sorun olacağını düşünmüyorum benim çok arkadaşım doğum öncesi çekimleri için dip boya yaptırdı bir sorun yaşamadı
Dediğim gibi arkadaşlarım bir sorun yaşamadı. Umarım sende de bir sıkıntı olmaz.Organik olan boyalardan kuzum. Kendim boyayacağım. Senelerdir de öyle yapıyorum. Alerji vs durumu olmayacağından eminim, daha önce kullandım çünkü. Sadece sonrasında emzirme döneminde sıkıntı olur mu bu durum o konuda endişelerim var
İnşallah kuzum. Çok teşekkür ederimDediğim gibi arkadaşlarım bir sorun yaşamadı. Umarım sende de bir sıkıntı olmaz.
Boyanın kanıtlanmış bir zararı bulamamislar zaten bir de organik boya kullanacakmissiniz ben sorun etmezdim, aklima takılan acaba boyama yikama vs gibi uzun işlem sürüyor ya rahat edebilir misin onca saat oturarakAy kızlar cuma günü doğumum var benim de şaka gibi geliyorAllah hepimize sağlıklıca kucağımıza almayı nasip etsin ya bir de ben bugün saç boyamayı düşünüyorum ama ne dersiniz ? Doktorum gebeliğin ilk 3 ayı için önermemişti ama sonrasında yapabilirsin demişti. Gene de boyamamıştım. Şimdi tekrar boyamakla boyamamak arasında git gel yaşıyorum sizler ne dersiniz ?
Benim de aynı canımSanirim guncelleme geldi kizlar.. böyle belime ufaktan agrilar geliyor adet oldugumuzdaki bel agrisi gibi bir de vajinaya dogru ufak igneler batiyormus gibi
Boyadım ve oturdum bekliyorum şu anBoyanın kanıtlanmış bir zararı bulamamislar zaten bir de organik boya kullanacakmissiniz ben sorun etmezdim, aklima takılan acaba boyama yikama vs gibi uzun işlem sürüyor ya rahat edebilir misin onca saat oturarak
Bende de var o kuzum. Yalnız değilsinSanirim guncelleme geldi kizlar.. böyle belime ufaktan agrilar geliyor adet oldugumuzdaki bel agrisi gibi bir de vajinaya dogru ufak igneler batiyormus gibi
Öyle de olabiliyormuş canım belkii de dediğin gibi bende bı kere ilişki olsa dogurcam sanki ama korkuyorumKirmizi değil benimki aslinda seffaf ama nasil seffaf boyle cok acik kirli pembe rengi gibi kahvemsi gibi jel gibi birşey.. ama çok çeşitli olabiliyormuş. Pazartesi çatı muayenesi olmuştum belki o tetiklemistir..zaten doktorum heran dogum olabilir dedi muayene ettikten sonra.. ay valla gelsin acabalarla geçmesin gunler
Ay inşallah o gün yakındır artık sabrım kalmadı bu gün yarın demektenEbet senin de benim gibi olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?