2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Eşim uyudu benim ahhahha. Benim en son 2 bucuk saat önce sancım oldu normal mi böyle acaba, ondan önce 20 dakikada bir falan oldu bir 4 5 kere. Anlayamadım bu işi
Benimki de heyecanli heyecanli uyudu.. ya benimde tecrubem yok ki.. sanci mi kasilmami bebek hareketi mi daha onu bilemiyorum nasil anlicam doguracagimi diyorum doktoruma merak etme anlayacaksin diyor baska da bisi demiyor

Benimki de heyecanli heyecanli uyudu.. ya benimde tecrubem yok ki.. sanci mi kasilmami bebek hareketi mi daha onu bilemiyorum nasil anlicam doguracagimi diyorum doktoruma merak etme anlayacaksin diyor baska da bisi demiyor
Sırttan vuruyor benim sancı. Sancı varken bebek hareket etmez diyorlardı ama benim öyle değil nstde de sancı çıktığında bebek gayet hareketliydi. İyice düzenli hale gelince doğum zamanı gelmiş olur diye düşünüyorum yaşayıp görücez inşallah

Ebet senin de benim gibi olabilir

İnsallah biran once saglikla kavusalim

Ay kızlar cuma günü doğumum var benim de şaka gibi geliyor Allah hepimize sağlıklıca kucağımıza almayı nasip etsin ya bir de ben bugün saç boyamayı düşünüyorum ama ne dersiniz ? Doktorum gebeliğin ilk 3 ayı için önermemişti ama sonrasında yapabilirsin demişti. Gene de boyamamıştım. Şimdi tekrar boyamakla boyamamak arasında git gel yaşıyorum sizler ne dersiniz ?

Boyanın içeriği konusunda eminsen kuaförüne güveniyorsan bir sorun olacağını düşünmüyorum benim çok arkadaşım doğum öncesi çekimleri için dip boya yaptırdı bir sorun yaşamadı

Boyanın içeriği konusunda eminsen kuaförüne güveniyorsan bir sorun olacağını düşünmüyorum benim çok arkadaşım doğum öncesi çekimleri için dip boya yaptırdı bir sorun yaşamadı
Organik olan boyalardan kuzum. Kendim boyayacağım. Senelerdir de öyle yapıyorum. Alerji vs durumu olmayacağından eminim, daha önce kullandım çünkü. Sadece sonrasında emzirme döneminde sıkıntı olur mu bu durum o konuda endişelerim var

Dediğim gibi arkadaşlarım bir sorun yaşamadı. Umarım sende de bir sıkıntı olmaz.

Boyanın kanıtlanmış bir zararı bulamamislar zaten bir de organik boya kullanacakmissiniz ben sorun etmezdim, aklima takılan acaba boyama yikama vs gibi uzun işlem sürüyor ya rahat edebilir misin onca saat oturarak

Boyanın kanıtlanmış bir zararı bulamamislar zaten bir de organik boya kullanacakmissiniz ben sorun etmezdim, aklima takılan acaba boyama yikama vs gibi uzun işlem sürüyor ya rahat edebilir misin onca saat oturarak
Boyadım ve oturdum bekliyorum şu an bu aralıkta da kolidorun halısını makineye attım onu yıkayayım bari dedim belki zaman geçsin diye koltukları bir deterjanlı su yapıp kendimi zorlamadan üstten bi silerim

Sanirim guncelleme geldi kizlar.. böyle belime ufaktan agrilar geliyor adet oldugumuzdaki bel agrisi gibi bir de vajinaya dogru ufak igneler batiyormus gibi
Bende de var o kuzum. Yalnız değilsin

Ay bir de bu nişan olayı şeffaf falan gelmez dimi ? Deli gibi akıntım var. Nişan dedikleri şey mi yoksa normal mi bilemedim onu

Ayy çok heycanlı günler geçiriyorum artık sjsjsj doktorum geçen gün su gelir nişan gelir ya da sancıların olur bekleme gel dedi nişan için beyaz sümüksü bir yapı olabilir mi diye sorduğum da hayır o rahim akıntısıdır dedi ama şimdi sizde de Ocak grubunda da bu tarz akıntı yaşayan çok olmuş insan acabaya düşüyor daha 37+2

Öyle de olabiliyormuş canım belkii de dediğin gibi bende bı kere ilişki olsa dogurcam sanki ama korkuyorum çatı muayenesinden sonra dogurani çok gördüm inşallah ya benim de. Tek derdim o acaba demekten stres oldum
Ebet senin de benim gibi olabilir
Ay inşallah o gün yakındır artık sabrım kalmadı bu gün yarın demekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…