- Konu Sahibi sunshine__
-
- #60.761
Ben de ne renk boyayacağıma karar versem boyıycamBoyadım ve oturdum bekliyorum şu anbu aralıkta da kolidorun halısını makineye attım onu yıkayayım bari dedim belki zaman geçsin diye koltukları bir deterjanlı su yapıp kendimi zorlamadan üstten bi silerim
Çok heçmiş olsun dualarım seninle zorlü süreç geçirıyosun ama Allah ın izniyle yüzün gülecek inşallah bebeğine sağlıcakla kavuşacaksınHerkese merhaba anneler,
Ben 08-12-23 te doğum yaptım. Maalesef bebeğimi halen kucağıma alamadım bebek yoğun bakıma aldılar. Bebeğimin ciğerleerinde lekelenmeler ve zatürre tanısı konuldu. Bugün 4.gün, ama herhangi bir ilerleme maalesef yok. Lütfen hamiş anneler olarak sizden dua istiyorumrabbim kimseye yaşatmasın.
Her gün hastaneye gidip 5 dk görüp çıkıyoruz. Evde yokluğu çok zor. Son haftalarda dikkat edin kendinize. Benim çok düşük oranda idrar yolu enfeksiyonu vardı. Ama çocuğu etkiledi sanırım.
Çok teşekkürler
Yok yok normal akintidan farkli google da resimleri var bakabilirsin.. ben de cektim kendime belki doktor ister diye ama tabi buraya atmamBende de var o kuzum. Yalnız değilsin
Ay bir de bu nişan olayı şeffaf falan gelmez dimi ? Deli gibi akıntım var. Nişan dedikleri şey mi yoksa normal mi bilemedim onu
Benim sancı kesildi yaGunaydin.. dogurmadim henüzama adet sancisi var bunlari nasil takip edicem o konuda bile surekli celiskilerim var bakalim artik ya
Ya beni de zaten bu bilinmemezlik mahvediyor ya.. gece saclarimi bile yaptim dedim dedim hastaneye gideriz falan süssüz durmayayim hahhaha.. normaldir herhaldeBenim sancı kesildi yaduşa giricem normal mi böyle kesilmesi acaba
Benimde aynen dedigin gibi oldu eve gelene kadar dedim bu cocuk bir saat sürmez dogar o kadar sanci yapti bi de dedigin gibi sefaf kirmizi akinti oldu ama merak etme geciyor zaten doktor uyardi korkma diyeBugün açılma kontrolüm vardı çok anlatmak istemiyorum ama beni epey zorladı 1 cm fln açılma varmış bebek tam kanala girmemiş dedi ve sancı vs de yoktu ama muayeneden sonra ağrım başladı eve geldigimde iç çamaşırımda kırmızılık vardı şeffaf peceteye silince de aynı sekilde geldi şu an hala biraz alt tarafta ağrı var bu durum beni sanırım doğuma sevk edecek ancak endişem hic doğum emaresi olmadan doktorun müdahalesi ile doğumun başlamasi sorun yaratır mı yani böyle bır durum ile karşılaşıp doğuran var mı sancı tam anlamıyla gelmez açılma olmaz doğum normalinden daha uzun ve zorlu geçer diye korkuyorum bilgisi olan beni aydınlatır mi endiseliyimyada bu kan sonrası doğum olmadan devam eder mi kesin doğum olur mu
Benim de aynı şekilde kanama yaptı sonra geçti. Zamanın gelmiş canım öyle düşünme tetiklemesi de kötü bişey değil ki burda yazan arkadaşlardan muayene sonrası hiç bir değişiklik olmayanlar var doğum başlaması falanBugün açılma kontrolüm vardı çok anlatmak istemiyorum ama beni epey zorladı 1 cm fln açılma varmış bebek tam kanala girmemiş dedi ve sancı vs de yoktu ama muayeneden sonra ağrım başladı eve geldigimde iç çamaşırımda kırmızılık vardı şeffaf peceteye silince de aynı sekilde geldi şu an hala biraz alt tarafta ağrı var bu durum beni sanırım doğuma sevk edecek ancak endişem hic doğum emaresi olmadan doktorun müdahalesi ile doğumun başlamasi sorun yaratır mı yani böyle bır durum ile karşılaşıp doğuran var mı sancı tam anlamıyla gelmez açılma olmaz doğum normalinden daha uzun ve zorlu geçer diye korkuyorum bilgisi olan beni aydınlatır mi endiseliyimyada bu kan sonrası doğum olmadan devam eder mi kesin doğum olur mu
Ben de bu tarz kontrollerde zorlanan biriyim fazla sancı yaşıyorum maalesef. Biraz sürdü ağrısı ve kanama hissi. Akşam ve gece leke geldi ama ben nişan olduğunu düşünüyorum hala onun kanaması sebebiyle değildir heralde
Canım benim, ilkinde açılma muayenesi olduktan bir hafta sonra nişanım geldi. Muayeneden sonra hiç kanama olmadı çünkü açıklık yoktu. İkincide cumartesi muayene etti doktor açıklık 2 cm gibi dedi kanama olabilir korkma dedi. Eve geldim cumartesi pazar hep az az kanama vardı. Pazartesi sabah kalkınca da devam edince aradım doktoru gel bi bakalım dedi 4cm olmuş. Ama benim normal sancı olmuyor yada hissetmiyorum bilmiyorum. Kızımda da suni sancı vermişlerdi bunda da verelim dedi doktor. Öyle doğum oldu. Normal yaniBugün açılma kontrolüm vardı çok anlatmak istemiyorum ama beni epey zorladı 1 cm fln açılma varmış bebek tam kanala girmemiş dedi ve sancı vs de yoktu ama muayeneden sonra ağrım başladı eve geldigimde iç çamaşırımda kırmızılık vardı şeffaf peceteye silince de aynı sekilde geldi şu an hala biraz alt tarafta ağrı var bu durum beni sanırım doğuma sevk edecek ancak endişem hic doğum emaresi olmadan doktorun müdahalesi ile doğumun başlamasi sorun yaratır mı yani böyle bır durum ile karşılaşıp doğuran var mı sancı tam anlamıyla gelmez açılma olmaz doğum normalinden daha uzun ve zorlu geçer diye korkuyorum bilgisi olan beni aydınlatır mi endiseliyimyada bu kan sonrası doğum olmadan devam eder mi kesin doğum olur mu
Benim de sizin gibi kontrole bağlı mı oldu acaba lekelenme, nişan değil midirCanım benim, ilkinde açılma muayenesi olduktan bir hafta sonra nişanım geldi. Muayeneden sonra hiç kanama olmadı çünkü açıklık yoktu. İkincide cumartesi muayene etti doktor açıklık 2 cm gibi dedi kanama olabilir korkma dedi. Eve geldim cumartesi pazar hep az az kanama vardı. Pazartesi sabah kalkınca da devam edince aradım doktoru gel bi bakalım dedi 4cm olmuş. Ama benim normal sancı olmuyor yada hissetmiyorum bilmiyorum. Kızımda da suni sancı vermişlerdi bunda da verelim dedi doktor. Öyle doğum oldu. Normal yani
Bence git canım stres oluşturabilir sende. Önemli zamanlardayız, dün hastanede de denk geldim bi olaya fazla söylemek istemiyorum ama bence temkinli olmakta fayda var kafana takıldıysa git derimKizlar yardım edin, benim kızım normalde aşırı tekmelerdi güçlü güçlü, gecen haftadan beri hareketlerini cok cok az alıyorum dikkatli olup hadi hareket et artik diye bekleynce seyirme kadar az oluyor. Ama gecen cuma hastaneye gittm kalbi cok atıyor muhabbeti oldu, saglik ocagina gittm hic hareket etmiyor diye kalbi cok güzel atıyor dediler, dün hastaneye gittim yine kalbi çok atıyordu.
Kalbi atiyordu harekette sıkıntı yok mu, yani var olduğunu anlicak kadar cook nadir hareketini anliyorum ama çok güçsüz normalde bi tekme atardi karnimin derisi hareket ederdi. Napiyim acile gidiyim mi. Bu arada hastaneye gittigim zamanlar doktorla bu meseleyi konusamadm kalbi yüksek diye telaslandklari için hep ona baktk oh degilmis dedik çıktık
Olabilir canımBenim de sizin gibi kontrole bağlı mı oldu acaba lekelenme, nişan değil midir
Bu mesajı yazarken 08 geçe, 09da 24 geçe hareket etti mesela. Dinleyince de evhamlı olmak istemiyorum. Ama güçlü tekmesi yokta yavas, yeri daraldığı için olabilir miBence git canım stres oluşturabilir sende. Önemli zamanlardayız, dün hastanede de denk geldim bi olaya fazla söylemek istemiyorum ama bence temkinli olmakta fayda var kafana takıldıysa git derim
Öğlen muayenemi oldum ciktim bir başladı ertesi gun sabaha kadardi.. ertesi gun hafiflemisti baya yok gibiydi.. ilk korktum yalan yok ama sonra zaten cok şükür gelişim tamam simdi bile gelebilir demistim.. hatta iki gundur gozune bakiyorum gel evladim diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?