2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Bu mesajı yazarken 08 geçe, 09da 24 geçe hareket etti mesela. Dinleyince de evhamlı olmak istemiyorum. Ama güçlü tekmesi yokta yavas, yeri daraldığı için olabilir mi
Evet öyle diyorlar. İçin nasıl rahat edecekse öyle yap o zaman sen canım, çok sıkıntı yaparsan gidersin hastaneye

Valla benim sabah 10 dan beri ağrım devam ediyor belime de vuruyor ama bu ağrı ile doğum sancisinin nasıl bir farkı var hiç bilmiyorum ve bende şu an beklemedeyim ister istemez

Sakın endişelenme benim doğumum da herhangi bir belirti olmadan doktor müdahalesiyle başlatıldı. Ve ilk doğumum olmasına rağmen bence yine çok uzun sürmedi.Müdahale olsa da olmasa da unutma herşey senin elinde ve ne kadar rahat olursan doğumun da o kadar kusursuz geçer

Valla benim sabah 10 dan beri ağrım devam ediyor belime de vuruyor ama bu ağrı ile doğum sancisinin nasıl bir farkı var hiç bilmiyorum ve bende şu an beklemedeyim ister istemez
Acabalarla dolu oldugumuz icin Ne rahat rahat takilabiliyorum ne bir iş yapasim var öff cok zor ya beklemek 9 ay geçti de su saatler geçmiyor

Bebek fazla hareketlendi aşağı vuruyor o vurduğu için mi bilmiyorum batma hissi arttı. Sancı da o anlarda az az oluyor sadece. Açılma durumumuz ne acaba senin sancı batma var mı
Benim sancilar gitti.. ama dun gece o batmalar bi tik fazlaydi.. sabahta bel ağrım coktu simdi hicbirseycik yok.. işte kafami kurcalayan bebek bu kadar hareketsizken nasil sanci yapip dogacak onu merak ediyorum

Benim sancilar gitti.. ama dun gece o batmalar bi tik fazlaydi.. sabahta bel ağrım coktu simdi hicbirseycik yok.. işte kafami kurcalayan bebek bu kadar hareketsizken nasil sanci yapip dogacak onu merak ediyorum
Batmalar açılmayı mı sağlıyor onu da anlamadım birden kesiliyor ağrılar bir süre sonra başlıyor demekki ama çözemedim bu doğum işini anam

Acabalarla dolu oldugumuz icin Ne rahat rahat takilabiliyorum ne bir iş yapasim var öff cok zor ya beklemek 9 ay geçti de su saatler geçmiyor
Benim doğum başladı azar azar su geliyor ve duzensiz sancılarım var
Çok teşekkür ederim inşallah sağlıkla gelsin bebişim aynen öyle herşeyin bir vakti zamanı var güzel düşünmek lazimm

Merhabalar hanımlar. 39+4 olduk bugün gece kanamam geldi sancım düzensiz vardı sabah acile gittim. Acilmam 1 cm . Sancım sabah kesildi kanamam da durmuştu tekrardan başladı. Böyle kanaması olupta doğum yapan var mı? Nisan deniyor galiba

Kizlar vala siz sancı gelip gidiyor diyorsunuz ya ben şoktayım benim ilkinde giden hiç birşey yoktu dolu gibi aniden bastırdı doğurdum tamda bu gün 37+6 da ama ogluşum durmuş gelmiyyor ya yoruldum gerçekten stres yaptim kendimi bende harketleri az hisediyorum bu gün karnım sürekli taş kesiliyor insallah sağlıcakla alalım kalanlar kucağımıza ya

Herkese selam kızlar bende doğurdum dün son kontrolüme geldim dün sancım çıktı apar topar sezaryen alındım bebek tersti yine şuan iyiyim çok şükür kavuştuk oğlumla,
Of senin sat benden bir gün sonraydı sen de elendin. Gözünüz aydın. Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin ve çoook geçmiş olsun

Iyidir Merak etme annesi, daha erken Gelse de iyi ama 2 gün daha dursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…