- 8 Mart 2023
- 749
- 876
- 33
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #60.781
Evet öyle diyorlar. İçin nasıl rahat edecekse öyle yap o zaman sen canım, çok sıkıntı yaparsan gidersin hastaneyeBu mesajı yazarken 08 geçe, 09da 24 geçe hareket etti mesela. Dinleyince de evhamlı olmak istemiyorum. Ama güçlü tekmesi yokta yavas, yeri daraldığı için olabilir mi
Valla benim sabah 10 dan beri ağrım devam ediyor belime de vuruyor ama bu ağrı ile doğum sancisinin nasıl bir farkı var hiç bilmiyorum ve bende şu an beklemedeyim ister istemezÖğlen muayenemi oldum ciktim bir başladı ertesi gun sabaha kadardi.. ertesi gun hafiflemisti baya yok gibiydi.. ilk korktum yalan yok ama sonra zaten cok şükür gelişim tamam simdi bile gelebilir demistim.. hatta iki gundur gozune bakiyorum gel evladim diye
Sakın endişelenme benim doğumum da herhangi bir belirti olmadan doktor müdahalesiyle başlatıldı. Ve ilk doğumum olmasına rağmen bence yine çok uzun sürmedi.Müdahale olsa da olmasa da unutma herşey senin elinde ve ne kadar rahat olursan doğumun da o kadar kusursuz geçerBugün açılma kontrolüm vardı çok anlatmak istemiyorum ama beni epey zorladı 1 cm fln açılma varmış bebek tam kanala girmemiş dedi ve sancı vs de yoktu ama muayeneden sonra ağrım başladı eve geldigimde iç çamaşırımda kırmızılık vardı şeffaf peceteye silince de aynı sekilde geldi şu an hala biraz alt tarafta ağrı var bu durum beni sanırım doğuma sevk edecek ancak endişem hic doğum emaresi olmadan doktorun müdahalesi ile doğumun başlamasi sorun yaratır mı yani böyle bır durum ile karşılaşıp doğuran var mı sancı tam anlamıyla gelmez açılma olmaz doğum normalinden daha uzun ve zorlu geçer diye korkuyorum bilgisi olan beni aydınlatır mi endiseliyimyada bu kan sonrası doğum olmadan devam eder mi kesin doğum olur mu
Acabalarla dolu oldugumuz icin Ne rahat rahat takilabiliyorum ne bir iş yapasim var öff cok zor ya beklemek 9 ay geçti de su saatler geçmiyorValla benim sabah 10 dan beri ağrım devam ediyor belime de vuruyor ama bu ağrı ile doğum sancisinin nasıl bir farkı var hiç bilmiyorum ve bende şu an beklemedeyim ister istemez
Bebek fazla hareketlendi aşağı vuruyor o vurduğu için mi bilmiyorum batma hissi arttı. Sancı da o anlarda az az oluyor sadece. Açılma durumumuz ne acabahtmcicegi ne alemdesin.. benim sabah gelen sancilar gitti gibi meyve falan yedim harekrtlensin diye yavrum
Benim sancilar gitti.. ama dun gece o batmalar bi tik fazlaydi.. sabahta bel ağrım coktu simdi hicbirseycik yok.. işte kafami kurcalayan bebek bu kadar hareketsizken nasil sanci yapip dogacak onu merak ediyorumBebek fazla hareketlendi aşağı vuruyor o vurduğu için mi bilmiyorum batma hissi arttı. Sancı da o anlarda az az oluyor sadece. Açılma durumumuz ne acabasenin sancı batma var mı
Batmalar açılmayı mı sağlıyor onu da anlamadımBenim sancilar gitti.. ama dun gece o batmalar bi tik fazlaydi.. sabahta bel ağrım coktu simdi hicbirseycik yok.. işte kafami kurcalayan bebek bu kadar hareketsizken nasil sanci yapip dogacak onu merak ediyorum
Tecrube edecegiz artik.. bugün cok musaitim asil bey gelebilir hahaBatmalar açılmayı mı sağlıyor onu da anlamadımbirden kesiliyor ağrılar bir süre sonra başlıyor demekki ama çözemedim bu doğum işini anam
Gözün aydın. Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.Herkese selam kızlar bende doğurdum dünson kontrolüme geldim dün sancım çıktı apar topar sezaryen alındım bebek tersti yine şuan iyiyim çok şükür kavuştuk oğlumla,
Benim doğum başladı azar azar su geliyor ve duzensiz sancılarım varAcabalarla dolu oldugumuz icin Ne rahat rahat takilabiliyorum ne bir iş yapasim var öff cok zor ya beklemek 9 ay geçti de su saatler geçmiyor
Çok teşekkür ederim inşallah sağlıkla gelsin bebişim aynen öyle herşeyin bir vakti zamanı var güzel düşünmek lazimmSakın endişelenme benim doğumum da herhangi bir belirti olmadan doktor müdahalesiyle başlatıldı. Ve ilk doğumum olmasına rağmen bence yine çok uzun sürmedi.Müdahale olsa da olmasa da unutma herşey senin elinde ve ne kadar rahat olursan doğumun da o kadar kusursuz geçer
Ya benimde oldu dün gece . Hâlâ ara ara oluyor sancım gece vardı gündüz gittiHadi ya evet internetten baktim oyle olabiliyormus neyse beyefendiyi 11 yil bekledik bekleriz artik
Hayırlı olsun allah analı babalı büyütsünHerkese selam kızlar bende doğurdum dünson kontrolüme geldim dün sancım çıktı apar topar sezaryen alındım bebek tersti yine şuan iyiyim çok şükür kavuştuk oğlumla,
Of senin sat benden bir gün sonraydı sen de elendin.Herkese selam kızlar bende doğurdum dünson kontrolüme geldim dün sancım çıktı apar topar sezaryen alındım bebek tersti yine şuan iyiyim çok şükür kavuştuk oğlumla,
Iyidir Merak etme annesi, daha erken Gelse de iyi ama 2 gün daha dursunKizlar vala siz sancı gelip gidiyor diyorsunuz ya ben şoktayım benim ilkinde giden hiç birşey yoktu dolu gibi aniden bastırdı doğurdumtamda bu gün 37+6 da ama ogluşum durmuş gelmiyyor ya yoruldum gerçekten stres yaptim kendimi bende harketleri az hisediyorum bu gün karnım sürekli taş kesiliyor insallah sağlıcakla alalım kalanlar kucağımıza ya
Valla ben simdi dayanamadim nstye girdim zaten yoktu sancim da nst de de cikmadi vallahiYa benimde oldu dün gece . Hâlâ ara ara oluyor sancım gece vardı gündüz gittine yapacağız böyle acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?