- 24 Aralık 2011
- 5.251
- 8.713
- 448
- 35
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #60.801
Ayy gercekten mii cok sevindim insallah biran once saglikla kavusunBenim doğum başladı azar azar su geliyor ve duzensiz sancılarım var
Çok teşekkür ederim inşallah sağlıkla gelsin bebişim aynen öyle herşeyin bir vakti zamanı var güzel düşünmek lazimm
Doğuma yakın bebeğin yeri daraldığı için hareketleri azalabiliyormuş. Ama içini rahatlatmak için tedbir amaçlı git istersen acileKizlar yardım edin, benim kızım normalde aşırı tekmelerdi güçlü güçlü, gecen haftadan beri hareketlerini cok cok az alıyorum dikkatli olup hadi hareket et artik diye bekleynce seyirme kadar az oluyor. Ama gecen cuma hastaneye gittm kalbi cok atıyor muhabbeti oldu, saglik ocagina gittm hic hareket etmiyor diye kalbi cok güzel atıyor dediler, dün hastaneye gittim yine kalbi çok atıyordu.
Kalbi atiyordu harekette sıkıntı yok mu, yani var olduğunu anlicak kadar cook nadir hareketini anliyorum ama çok güçsüz normalde bi tekme atardi karnimin derisi hareket ederdi. Napiyim acile gidiyim mi. Bu arada hastaneye gittigim zamanlar doktorla bu meseleyi konusamadm kalbi yüksek diye telaslandklari için hep ona baktk oh degilmis dedik çıktık
Gözün aydınHerkese selam kızlar bende doğurdum dünson kontrolüme geldim dün sancım çıktı apar topar sezaryen alındım bebek tersti yine şuan iyiyim çok şükür kavuştuk oğlumla,
Kanaman oluyor mu tekrardan acaba. Benim geceden sabaha kadar az az geldi. Sabah kesildi. İkindin bir daha geldi. Annem gilde şaşkınValla ben simdi dayanamadim nstye girdim zaten yoktu sancim da nst de de cikmadi vallahi
Ya bende böyle gelip gitmesi iyi değil çünkü gerçekten anlamıyorum. Gerçek mi değil miKizlar vala siz sancı gelip gidiyor diyorsunuz ya ben şoktayım benim ilkinde giden hiç birşey yoktu dolu gibi aniden bastırdı doğurdumtamda bu gün 37+6 da ama ogluşum durmuş gelmiyyor ya yoruldum gerçekten stres yaptim kendimi bende harketleri az hisediyorum bu gün karnım sürekli taş kesiliyor insallah sağlıcakla alalım kalanlar kucağımıza ya
Yalancı sancı dediğiniz nstde çıkıyor muYa bende böyle gelip gitmesi iyi değil çünkü gerçekten anlamıyorum. Gerçek mi değil mi37 de başladı 38,5 kadar devam etti. Sonra durdu . 39+3 de başladı sonra nişan geldi . Ben hâlâ yalancı sancı sandım. Ama hâlâ doğum yok
Galiba evetBenimde bugun camasirimda ıslatmayacak kadar ama leke birakacak kadar hafif kahvemsi leke geliyor, bu nişan alemeti midir acaba
Hiç bilmiyorum. Nst de az az çıktı çok değilYalancı sancı dediğiniz nstde çıkıyor mu
Bir anda doğurcan sen de benceBende nişan su vs hâlâ yok ama karnım sürekli aşağı iniyor gibi hissediyorum. Başı zaten kanaldaydı daha da aşağı kayıyor bu çocuk ama başka bir belirti yok
Ay hadi inşallahBir anda doğurcan sen de bence
Kaç haftalık oldu bebislerinizDoğuramadim içimde kaldi gibi bi duygu var hepimizde
39+0 benim bide hep erken doğacak diye düşünüyordum is yerinde fln kasılıyoduKaç haftalık oldu bebisleriniz
Bende 37 den itibaren doğururum sanıyordum39+0 benim bide hep erken doğacak diye düşünüyordum is yerinde fln kasılıyodu
İlk cocuk mu sizinde doktor ilk gebelikte 41 bekleriz dediBende 37 den itibaren doğururum sanıyordum39+4
Merhabalar umarım iyisinizdir. Ben de 30 haftalığım da bugün doktorum bebeğin kafası olması gerekenden aşağıda dedi. Ben de sizin yorumunuzu gördüm. Bir öneriniz olur mu dikkat etmem gereken? Bir de doğum yaptınız mıEvet oluyor yürürken de aşağı doğru baskı hissediyorum ,bebeğin kafası olması gerekenden aşağıda dedi dr
Evet ilk. Geceden beri kanamam var beklemem herhalde amaİlk cocuk mu sizinde doktor ilk gebelikte 41 bekleriz dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?