2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Doğuma yakın bebeğin yeri daraldığı için hareketleri azalabiliyormuş. Ama içini rahatlatmak için tedbir amaçlı git istersen acile hiçbir şey çıkmicak umarım
Herkese selam kızlar bende doğurdum dün son kontrolüme geldim dün sancım çıktı apar topar sezaryen alındım bebek tersti yine şuan iyiyim çok şükür kavuştuk oğlumla,
Gözün aydın Allah analı babalı büyütsün

Valla ben simdi dayanamadim nstye girdim zaten yoktu sancim da nst de de cikmadi vallahi
Kanaman oluyor mu tekrardan acaba. Benim geceden sabaha kadar az az geldi. Sabah kesildi. İkindin bir daha geldi. Annem gilde şaşkın onların sancıları geldikten sonra nişanları gelmiş şimdiye dogurman lazımdi diyorlar

Ya bende böyle gelip gitmesi iyi değil çünkü gerçekten anlamıyorum. Gerçek mi değil mi 37 de başladı 38,5 kadar devam etti. Sonra durdu . 39+3 de başladı sonra nişan geldi . Ben hâlâ yalancı sancı sandım. Ama hâlâ doğum yok

Yalancı sancı dediğiniz nstde çıkıyor mu

Bende nişan su vs hâlâ yok ama karnım sürekli aşağı iniyor gibi hissediyorum. Başı zaten kanaldaydı daha da aşağı kayıyor bu çocuk ama başka bir belirti yok

Evet oluyor yürürken de aşağı doğru baskı hissediyorum ,bebeğin kafası olması gerekenden aşağıda dedi dr
Merhabalar umarım iyisinizdir. Ben de 30 haftalığım da bugün doktorum bebeğin kafası olması gerekenden aşağıda dedi. Ben de sizin yorumunuzu gördüm. Bir öneriniz olur mu dikkat etmem gereken? Bir de doğum yaptınız mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…