- 11 Ocak 2015
- 2.265
- 3.680
- 333
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #60.821
Ne kadar bir kanamaEvet ilk. Geceden beri kanamam var beklemem herhalde ama
Merhaba. Doktorum 32 haftalık bebeğin kafasını aşağıda buldu ve ciğer geliştirici iğne vurdurdu 2 gün peş peşe 2 şer doz vuruldum. Nidicard ilacı başlattı kasılmaları önlemek için, hala içiyorum ilacı 8 saatte 1, 35+2 oldum. Ve bunlara ek istirahat etmemi kendimi yormamamı söyledi. Bugün kontrolüm vardı nst de hiç sancım çıkmadı ve kafası biraz daha yukardaydı çok şükürMerhabalar umarım iyisinizdir. Ben de 30 haftalığım da bugün doktorum bebeğin kafası olması gerekenden aşağıda dedi. Ben de sizin yorumunuzu gördüm. Bir öneriniz olur mu dikkat etmem gereken? Bir de doğum yaptınız mı
İlk belli belirsiz akıntının içinde sonra hemen hemen yarım pedi dolduracak şekilde. Sonra kesildi bir daha başladı yarım ped yine anca o kadar geldiNe kadar bir kanama
Gittim gittim. Normalmiş aşırı gelmedikten sonra sıkıntı yokmuş. Acilmalarim olmaya çalışıyor galibaCanım kan gelmesi normal mi Allah korusun, doktoruna sordun mu
28 de her şeyi yıkadım, ütüledim, dezenfekte ettim. 34 de anne yanını kurduk. 36 da valizi kapatıp bagaja attık. 37 de göğüs ucu kremi ve gümüş kapak kullanmaya, ada çayı içmeye başladım. Baktım yine olmuyor merdiven inip çıkmalara, top üstünde hoplama zıplamalara başladım en son ahududu çayı da aldım her gün onu içiyorum.Kaç haftalık oldu bebisleriniz
Kanama yok hiç olmadi sadece cati muayenesinden sonra coook hafif peceteye hafif pembe sekilde oldu sonra kesildiKanaman oluyor mu tekrardan acaba. Benim geceden sabaha kadar az az geldi. Sabah kesildi. İkindin bir daha geldi. Annem gilde şaşkınonların sancıları geldikten sonra nişanları gelmiş şimdiye dogurman lazımdi diyorlar
Yaa çok şükür demek ki yukarıya da çıkabililiyor yine, inşallah zamanında sağlıkla dünyaya gelirMerhaba. Doktorum 32 haftalık bebeğin kafasını aşağıda buldu ve ciğer geliştirici iğne vurdurdu 2 gün peş peşe 2 şer doz vuruldum. Nidicard ilacı başlattı kasılmaları önlemek için, hala içiyorum ilacı 8 saatte 1, 35+2 oldum. Ve bunlara ek istirahat etmemi kendimi yormamamı söyledi. Bugün kontrolüm vardı nst de hiç sancım çıkmadı ve kafası biraz daha yukardaydı çok şükürbenim tavsiyem tüm tedbirleri alın doktorunuz önlem için birşey yapmadı mı
Catı muayenesi sırasında zedelenmiş olabilir. Normal diyorlarKanama yok hiç olmadi sadece cati muayenesinden sonra coook hafif peceteye hafif pembe sekilde oldu sonra kesildi
Allahim sagsaglim kavusun insallah..
Kızlar çok sağolun sabah doğum yaptım öğlen ağrım fazlaydı ama şimdi gayet iyiyim. Allah bekleyen hamişlere de kolaylıkla doğurmayı nasip etsinSağlıklı mutlulukla kucağına almak nasip olsun, cok heyecanlı, uyumasan da haklısın kocanla son iki kisilik gecenizin tadını çıkartın
Allahim evet ya hic istemiyorum oglak bir oglum olsun.. yaya yetistirmem lazim bu bebeyiYay burcu beybitoları için son haftaya girmişiz.
Allahim evet ya hic istemiyorum oglak bir oglum olsun.. yaya yetistirmem lazim bu bebeYay burcu beybitoları için son haftaya girmişiz.
Hastaneye gittin mi cnm ne alemdesin gelismeler nelerBenim doğum başladı azar azar su geliyor ve duzensiz sancılarım var
Çok teşekkür ederim inşallah sağlıkla gelsin bebişim aynen öyle herşeyin bir vakti zamanı var güzel düşünmek lazimm
Ayy gözün aydin hayirli saglikli evlat olsun insallahKızlar çok sağolun sabah doğum yaptım öğlen ağrım fazlaydı ama şimdi gayet iyiyim. Allah bekleyen hamişlere de kolaylıkla doğurmayı nasip etsin
Saol canım sorduğun için
Çok geçmiş olsun bir an önce toparlan canımSaol canım sorduğun içinSoğuk algınlığıyla mücadele ediyorum canım, hem gebelik ağrıları hem hastalık mahvetti 2 gündür, birazdan yine uykuya geçicem
Saol canım inşÇok geçmiş olsun bir an önce toparlan canımzencefil bal limon karabiber sıcak su karışımı yap iç bu çayı soğuk algınlığına bire bir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?