2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Merhaba. Doktorum 32 haftalık bebeğin kafasını aşağıda buldu ve ciğer geliştirici iğne vurdurdu 2 gün peş peşe 2 şer doz vuruldum. Nidicard ilacı başlattı kasılmaları önlemek için, hala içiyorum ilacı 8 saatte 1, 35+2 oldum. Ve bunlara ek istirahat etmemi kendimi yormamamı söyledi. Bugün kontrolüm vardı nst de hiç sancım çıkmadı ve kafası biraz daha yukardaydı çok şükür benim tavsiyem tüm tedbirleri alın doktorunuz önlem için birşey yapmadı mı

Kaç haftalık oldu bebisleriniz
28 de her şeyi yıkadım, ütüledim, dezenfekte ettim. 34 de anne yanını kurduk. 36 da valizi kapatıp bagaja attık. 37 de göğüs ucu kremi ve gümüş kapak kullanmaya, ada çayı içmeye başladım. Baktım yine olmuyor merdiven inip çıkmalara, top üstünde hoplama zıplamalara başladım en son ahududu çayı da aldım her gün onu içiyorum. 39+1iz şu an 28 den beri dilimde pelesenk oldu artık eşime her an gelebilir oğluşum diyorum ama hâlâ paşamın keyfini bekliyoruz geçen doktor da bana soruyordu 2 cm açıklık vardı sen de e neden gelmiyor diye pazarlık da yapamıyoruz ki

Kanama yok hiç olmadi sadece cati muayenesinden sonra coook hafif peceteye hafif pembe sekilde oldu sonra kesildi

Yaa çok şükür demek ki yukarıya da çıkabililiyor yine, inşallah zamanında sağlıkla dünyaya gelir ek bir önlem almadı şimdilik sadece ayakta çok fazla durma dedi. Çok teşekkür ederim mesajınız için

Allahim sagsaglim kavusun insallah..
Sağlıklı mutlulukla kucağına almak nasip olsun, cok heyecanlı, uyumasan da haklısın kocanla son iki kisilik gecenizin tadını çıkartın
Kızlar çok sağolun sabah doğum yaptım öğlen ağrım fazlaydı ama şimdi gayet iyiyim. Allah bekleyen hamişlere de kolaylıkla doğurmayı nasip etsin

Bu arada size bir sorum var
Bebeğim yatağa yattığında ellerinde titreme oluyor 5-6 sn sürüyor en fazla ama sık oluyor. İrkilmeleri normal biliyorum ama bunun elleri titriyor.
Bu normal mi sizin bebeklerinizde de oldu mu?

Saol canım sorduğun için Soğuk algınlığıyla mücadele ediyorum canım, hem gebelik ağrıları hem hastalık mahvetti 2 gündür, birazdan yine uykuya geçicem
Çok geçmiş olsun bir an önce toparlan canım zencefil bal limon karabiber sıcak su karışımı yap iç bu çayı soğuk algınlığına bire bir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…