- 12 Nisan 2019
- 24.227
- 38.441
- 598
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #60.841
Henuz bılmıyorum, yarın kontrolde ogrenıcem, ama agrılarım var 3 gundur, sanırım bebek dıkısı zorluyor, hıc keyfım yok, ayaga kalkınca agrım artıyor, yatınca daha ıyıyım.. Ilaclsrı bırskınca kasılmalar agrılar basladı
41 herhalde , daha da gelmezse sezeryanla aliyorlar sanırım kakasini yapmasin diyeBenim açılma hiç artmamış 40 +0 olduk. Nstde sancı çıktı ama şiddetli değil. Kaç gün sürer acaba böyle
En fazla kaça kadar çıktı sancılarınBenim açılma hiç artmamış 40 +0 olduk. Nstde sancı çıktı ama şiddetli değil. Kaç gün sürer acaba böyle
Ay bu kadar beklemişken sezaryen istemiyorum tabi hayırlısı olsun da41 herhalde , daha da gelmezse sezeryanla aliyorlar sanırım kakasini yapmasin diye
60 canım. Zaten çok şiddetli hissetmiyordum çok da sık değildi suyu falan ne olur ne olmaz bakalım diye gittik. Ama iğne batması hissinden dolayı açılma olmuştur diye umuyordum etkisi yokmuş meğerEn fazla kaça kadar çıktı sancıların
İnşallah acilaman olur ya suni sanci denerler ilk aşamda bence belki sancı aratrsa açılma hemen olur inşallah öyle olur da bi avazda alırsın kucağına60 canım. Zaten çok şiddetli hissetmiyordum çok da sık değildi suyu falan ne olur ne olmaz bakalım diye gittik. Ama iğne batması hissinden dolayı açılma olmuştur diye umuyordum etkisi yokmuş meğer
Ay inşallah canım tam şu an 38+0 oldu baklaim ne olcak gelişmelerIyidir Merak etme annesi, daha erken Gelse de iyi ama 2 gün daha dursun
Evet işte bu gün hep karnım taş Allah'ım doğurdum dogurucam diye filler gibi 10. Aya girdikYa bende böyle gelip gitmesi iyi değil çünkü gerçekten anlamıyorum. Gerçek mi değil mi37 de başladı 38,5 kadar devam etti. Sonra durdu . 39+3 de başladı sonra nişan geldi . Ben hâlâ yalancı sancı sandım. Ama hâlâ doğum yok
Ay evet ya ben diyordum ki 32 de dogucak bu çocuk inşallah 38 görürüz vala 38+0 oldu şu an ne gelen ne giden var39+0 benim bide hep erken doğacak diye düşünüyordum is yerinde fln kasılıyodu
Benim sancım gelmedikçe annem benim de gelmemişti sizi hep suni sancıyla doğurdum diyor da ondan sormak istedim. Ben hep 20lerde ilerliyorum. Max bir tane 40 gördüm onda da hareket etmiştim sanırım.60 canım. Zaten çok şiddetli hissetmiyordum çok da sık değildi suyu falan ne olur ne olmaz bakalım diye gittik. Ama iğne batması hissinden dolayı açılma olmuştur diye umuyordum etkisi yokmuş meğer
İnşallah olur canım. Hepimiz kolayca doğuralım İnşallahİnşallah acilaman olur ya suni sanci denerler ilk aşamda bence belki sancı aratrsa açılma hemen olur inşallah öyle olur da bi avazda alırsın kucağına
Kesi dikiş için perine masajı çok öneriyorlar canım yapmıyorsan onu deneBenim sancım gelmedikçe annem benim de gelmemişti sizi hep suni sancıyla doğurdum diyor da ondan sormak istedim. Ben hep 20lerde ilerliyorum. Max bir tane 40 gördüm onda da hareket etmiştim sanırım.Suni sancı gözümü çok korkutuyor. Normal doğurasım var ama kesi dikiş de istemiyorum. Hakkımızda hayırlısı.
Maşallah28 de her şeyi yıkadım, ütüledim, dezenfekte ettim. 34 de anne yanını kurduk. 36 da valizi kapatıp bagaja attık. 37 de göğüs ucu kremi ve gümüş kapak kullanmaya, ada çayı içmeye başladım. Baktım yine olmuyor merdiven inip çıkmalara, top üstünde hoplama zıplamalara başladım en son ahududu çayı da aldım her gün onu içiyorum.39+1iz şu an 28 den beri dilimde pelesenk oldu artık eşime her an gelebilir oğluşum diyorum ama hâlâ paşamın keyfini bekliyoruz geçen doktor da bana soruyordu 2 cm açıklık vardı sen de e neden gelmiyor diye pazarlık da yapamıyoruz ki
Birkaç kez denedim de beceremiyorum gibi onuKesi dikiş için perine masajı çok öneriyorlar canım yapmıyorsan onu dene
17. Gunden bildiriyorum, rahat oturup kalkabiliyorum günlük her isimi kendim yapacak kadar iyi hissediyorum kendimi tabi yinede kendimi korumaya devam ediyorum.Sezeryan olan anneler ağrılarınız nasıl birde bu su gecirmez bantları nasıl çıkardınız
Hayırlı olsun sağlıkla büyütün inşallahHerkese selam kızlar bende doğurdum dünson kontrolüme geldim dün sancım çıktı apar topar sezaryen alındım bebek tersti yine şuan iyiyim çok şükür kavuştuk oğlumla,
Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün inşallahKızlar çok sağolun sabah doğum yaptım öğlen ağrım fazlaydı ama şimdi gayet iyiyim. Allah bekleyen hamişlere de kolaylıkla doğurmayı nasip etsin
Benim ağrım sadece ilk gün çoktu onda da hastanede serum ile ağrı kesici veriyorlardı yürümeye başladıktan sonra ağrılara çok iyi geldi eve gelince de bebek uyurken anneme bırakıp eşimle 10 dk bile olsa gün içinde 2-3 kere temiz havaya yürüyüşe çıktık 15. Gün kendimi yorduğum zaman hafif sızlama oluyor ama dinlenince geçiyor öyle beklediğim gibi çok bir ağrım olmadı çok şükür, su geçirmez bandı da 6.günde kontrole gittiğimde doktorumun hemşiresi direkt çekip çıkarttı zorlanmadan çıktı bişey de sıkmadı canım da yanmadıSezeryan olan anneler ağrılarınız nasıl birde bu su gecirmez bantları nasıl çıkardınız
Rabbim tez zamanda sağ saglim kucağına almayı nasip etsin bir avazda inşallahKizlar benim nişan 4 54 te geldi şu anda adet ağrısı gibi gelip giden sancılarım var ama böyle çok değil bana dua edin bı avazda kucagima alıyım şu an bekliyorum evde ama annem erkek çocuklarında sancı çok olmaz dedikorkuyorum bana dua edin
Hadi Hayirlisi olsunHastaneye gidiyorum bı yarım saatlik yol diye bu sefer riske atmak istemdim orda bekliycem çok artığı zaman gitmeyi düşünüyorum yine hastaneden kaçarsan kurtulurum metoduyla ilerliyorumne olcak bilmiyorum
Gözün aydın. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Hastaneye gidiyorum bı yarım saatlik yol diye bu sefer riske atmak istemdim orda bekliycem çok artığı zaman gitmeyi düşünüyorum yine hastaneden kaçarsan kurtulurum metoduyla ilerliyorumne olcak bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?