2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Sohrab @sheilata kızlar nerelerdesiniz her sey yolunda mi
Henuz bılmıyorum, yarın kontrolde ogrenıcem, ama agrılarım var 3 gundur, sanırım bebek dıkısı zorluyor, hıc keyfım yok, ayaga kalkınca agrım artıyor, yatınca daha ıyıyım.. Ilaclsrı bırskınca kasılmalar agrılar basladı

Gecmıs sayfaları okuyamadım, umarım herkes ıyıdır

60 canım. Zaten çok şiddetli hissetmiyordum çok da sık değildi suyu falan ne olur ne olmaz bakalım diye gittik. Ama iğne batması hissinden dolayı açılma olmuştur diye umuyordum etkisi yokmuş meğer
İnşallah acilaman olur ya suni sanci denerler ilk aşamda bence belki sancı aratrsa açılma hemen olur inşallah öyle olur da bi avazda alırsın kucağına

Iyidir Merak etme annesi, daha erken Gelse de iyi ama 2 gün daha dursun
Ay inşallah canım tam şu an 38+0 oldu baklaim ne olcak gelişmeler
Evet işte bu gün hep karnım taş Allah'ım doğurdum dogurucam diye filler gibi 10. Aya girdik inşallah bı avazda hepimiz allaim kucağımıza bu bilinmezlik uykularımı kaçırdı rüyamda hep nişan goremye başladim
39+0 benim bide hep erken doğacak diye düşünüyordum is yerinde fln kasılıyodu
Ay evet ya ben diyordum ki 32 de dogucak bu çocuk inşallah 38 görürüz vala 38+0 oldu şu an ne gelen ne giden var

60 canım. Zaten çok şiddetli hissetmiyordum çok da sık değildi suyu falan ne olur ne olmaz bakalım diye gittik. Ama iğne batması hissinden dolayı açılma olmuştur diye umuyordum etkisi yokmuş meğer
Benim sancım gelmedikçe annem benim de gelmemişti sizi hep suni sancıyla doğurdum diyor da ondan sormak istedim. Ben hep 20lerde ilerliyorum. Max bir tane 40 gördüm onda da hareket etmiştim sanırım. Suni sancı gözümü çok korkutuyor. Normal doğurasım var ama kesi dikiş de istemiyorum. Hakkımızda hayırlısı.

Kesi dikiş için perine masajı çok öneriyorlar canım yapmıyorsan onu dene

Maşallah keyifilerine düşkün minnoslar. Biliyorlar kış geldi soğuk hava gelesileri kaçtı

Sezeryan olan anneler ağrılarınız nasıl birde bu su gecirmez bantları nasıl çıkardınız
17. Gunden bildiriyorum, rahat oturup kalkabiliyorum günlük her isimi kendim yapacak kadar iyi hissediyorum kendimi tabi yinede kendimi korumaya devam ediyorum.
Benimki su geçirmez degildi herhalde sali sez. Oldum cumartesi günü kontrolde doktor acti o zamana kadar banyo yok demişti. Ama kendin acacaksan eger kolonya yada dezenfektan döküp yapiskanligini azaltabilirsin bence

Herkese selam kızlar bende doğurdum dün son kontrolüme geldim dün sancım çıktı apar topar sezaryen alındım bebek tersti yine şuan iyiyim çok şükür kavuştuk oğlumla,
Hayırlı olsun sağlıkla büyütün inşallah
Kızlar çok sağolun sabah doğum yaptım öğlen ağrım fazlaydı ama şimdi gayet iyiyim. Allah bekleyen hamişlere de kolaylıkla doğurmayı nasip etsin
Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah
Sezeryan olan anneler ağrılarınız nasıl birde bu su gecirmez bantları nasıl çıkardınız
Benim ağrım sadece ilk gün çoktu onda da hastanede serum ile ağrı kesici veriyorlardı yürümeye başladıktan sonra ağrılara çok iyi geldi eve gelince de bebek uyurken anneme bırakıp eşimle 10 dk bile olsa gün içinde 2-3 kere temiz havaya yürüyüşe çıktık 15. Gün kendimi yorduğum zaman hafif sızlama oluyor ama dinlenince geçiyor öyle beklediğim gibi çok bir ağrım olmadı çok şükür, su geçirmez bandı da 6.günde kontrole gittiğimde doktorumun hemşiresi direkt çekip çıkarttı zorlanmadan çıktı bişey de sıkmadı canım da yanmadı

Rabbim tez zamanda sağ saglim kucağına almayı nasip etsin bir avazda inşallah

Hastaneye gidiyorum bı yarım saatlik yol diye bu sefer riske atmak istemdim orda bekliycem çok artığı zaman gitmeyi düşünüyorum yine hastaneden kaçarsan kurtulurum metoduyla ilerliyorumne olcak bilmiyorum
Gözün aydın. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…