2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
17 güne bende iyi olurum inşallah ben 4.gune girdim artık ilk günler olduğu için heralde dün sağlık ocağına gittik yürüyerek yakın diye sol taraf iç dikişlerin bitim yeri mahvetti beni tek merak ettim bu içteki dikislerde çekilme hissi kaçıncı gün geçer

Bu arada size bir sorum var
Bebeğim yatağa yattığında ellerinde titreme oluyor 5-6 sn sürüyor en fazla ama sık oluyor. İrkilmeleri normal biliyorum ama bunun elleri titriyor.
Bu normal mi sizin bebeklerinizde de oldu mu?
Doğum yapmadım çocuğum yok ama o esnada video çekmeye çalışıp doktoruna danış bence, kuzenimin kızı yeni doğan döneminde elini sallıyordu ileri geri. Anne karnındayken annenin içtiği ilaçlara bağımlılık oluşmuş, doğumdan sonra ilacı alamayınca vücudu atak geçirmeye başlamıştı. 2-3 gün içinde düzeldi, doktoruna danış muhakkak

Rabb'im kolaylik versin inşallah nişan geldikten sonra hemen doğum olmayabiliyor haberin olsun. Benim geldi iki gün oldu samci falan yok

Kızlarrr günaydın ve hayırlı cumalar 39+0 oldum ben de bugün. skolyoz ameliyatı olduğum için normali zorlamayalım diyor 2 kadın doğum doktoru da. Ancak beni ameliyat eden doktor yapabilirsin omurganın alt diskleri platinli değil dedi. Dün nst ve ultrasonda her şey normaldi. Müdahale etmek istemiyorum ne zaman istiyosa o zaman gelsin

Hiç korkma canim dualarimiz seninle benim nisan geleli ucuncu gun ne su ne sancim var hala bekliyorum

Gunaydin hayirli cumalar.. insallah sagsaglim nasil olacaksa o şekilde kavus yavruna doktorlarija guveniyorsan hic korkma

Video çekip izlettim canım normal ama yinede takip edelim dediler kuzenin ne ilaçları kullandı acaba biliyormusun bende tansiyon ilacı kullandım ama bilemiyorum ki. Birde 2-3 gün içinde geçtiyse çok iyi birşey yapmışlar mı geçmesi için herhangi bir tedavi yani

Kızlar bu nişan illa pembe ya da kahverengi mi olmak zorunda bana bir şeyler geldi ama koyu sarı böyle yoğun tıkaç şeklinde. Enfeksiyon da olabilir dedim ama nete nişan yazınca çıkanlara da benziyor. Tecrübeli anneler yardım.

Benim nişanım pembe kırmızı arasıydı ve bolca gelmişti birkaç damla değildi akıntı nişan sayılırmı bilemiyorum ama akıntım aşırıydı benim nişan zannetmezdim muhtemelen

Akinti gibi mi yoksa akintiyla karisik boyle peltedeb hallice bi tik dokulu mu

Ben İstanbul'dayım o tekirdağ da yaşıyor doğumdan hemen sonra görüşemedik bende rahatsız etmek istemediğim için çok arayıp sormadım sonrasında konusabildik net bilmiyorum ama bizim ki kuvozde kaldı doktor kontrolünde, sizle aynı durum değildir muhakkak bir şeyler vermişlerdir bebeğe ama mesafe olarak yakın olmadığım için bilemiyorum net olarak yanlış bilgi vermiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…