- Konu Sahibi sunshine__
-
- #60.881
Evet benim de öyle oluyor oturup dinlenince geçiyorKızlar fazla ayakta kalınca sizinde bebis kasıklara aşırı baskı ve ağrı yapıyor mu? Hareket edemiyorum neredeyse
Yok bu oglan nisani atti ama kendi yok henüz piyasada hahahha canim oglum bak yarin anneyle babanin tanisma yıldönümü
Sizin yine nişan gelmis bende oda yokHahaha aynı aynı
Ayyy tamam o zaman artık az kaldi diye biraz yoruyorum kendimiEvet benim de öyle oluyor oturup dinlenince geçiyor
İki gün olduSizin yine nişan gelmis bende oda yok
Rabbim sağlıklı sıhhatli büyütsun inşallah, sezeryan mi olcakti zatenkızlar bende doğurdum hala inanamıyorum bugün kontrole diye geldik gelecek hafta için gün verecekti ama yumuşama ve bebek aşağıda olduğu için sezeryana alındım ağrılarım biraz daha iyi bebeğim 37 ılduğu hün doğdu 3,130 gr doğdu maşallah iyiyiz birazcık minik gibi geldi banasormak istediklerüniz varsa alayım bu arada tok karnaydım ve lavman falan yapılmadı sanki bazısı diyordu sezeryqndada lavman yapılıyor
Doğum oluyor 24 saat icinde gazın cikmazsa o zaman yapılıyor. Dikişlerin sizlamasin diyekızlar bende doğurdum hala inanamıyorum bugün kontrole diye geldik gelecek hafta için gün verecekti ama yumuşama ve bebek aşağıda olduğu için sezeryana alındım ağrılarım biraz daha iyi bebeğim 37 ılduğu hün doğdu 3,130 gr doğdu maşallah iyiyiz birazcık minik gibi geldi banasormak istediklerüniz varsa alayım bu arada tok karnaydım ve lavman falan yapılmadı sanki bazısı diyordu sezeryqndada lavman yapılıyor
evet sezeryan istiyordum zatenRabbim sağlıklı sıhhatli büyütsun inşallah, sezeryan mi olcakti zaten
Maşallah, cok teşekkür ederim öncelikle böyle güzel anlattığıniz için suan kalkıp yürüyesim geldi hattaDogum yaptığım günü anlatmak istiyorum. Görünceye annen Artık heran dogururum diye yanımda 2 haftadır kaliyorlardi. Artık hergun bugün dogururum diye bekliyorduk her kasilmayi takip ediyordum ama geçiyordu düzensizdi. Dogum yapmadan bir gün öncesi çatı muayenesi nst falan hersey bakıldı. Doktor açılma yok,sancı yok,bebeğin sağlığı iyi 41e kadar bekleyelim yoksa suni sancı verilir dedi. Sabah oldu ne nisan ne sancı artık isyan ettim dedim eşime yeter beni doktora götür dogurtsunlar bu çocuk dogmicak diyorum. O da ise giderken bugün sen dogurucaksin görürsün diyip gitti. Neyse o gün çıktım annemle biraz yürüyelim dedik. A101e bime tek tek marketleri geziyorum öylesine birkaç bir şey aldık arada yine sancı vuruyor bana ama anneme de birsey demiyorum geçer yalancı sancidir diyip umursamıyorum. Kırtasiyeye gittik yani baya bir yürüdük. Eve gittim çaktırmadan sancıları takip edim bi dedim. Kullandığım bi uygulama var sancilar 7 dakka da bir geliyor o sırada öğlen yemeği yiyorum. Bildirim geldi uygulamadan hastaneye gitmek için çantanızı falan hazırlayın diye. Eşimde uzakta olduğunu bildiğim için gideceğim hastanede eve trafik olmazsa 1 saat uzaklıkta. Aradım dedim ben bugün doğurucam elini çabuk tut. Annem görümcem hadi diyo doktora gidelim telaslandilar. Ben dedim sakın olun eşim gelsin arabayla gideriz. Ben duş alicam dedim. Girdim duşta da kaldım bi 45 dk falan. Çıktım işte 8 katlı bir binada oturuyoruz. Açılma hızlı olsun diye dedim anne gel merdivenleri inip çıkim böyle boş boş beklemim. Neyse 3 tür 8 katlı merdivenleri çıktım indim o sırada takip ediyorum sancilar 2 dakka olmadan geliyor çok sıklaştı. Baktım eşim gelemicek eve 15 dakka yürüme mesafesinde devlet hastanesi var. Gidim bi muayene olim dedim hem orda beklerim esimi daha güvenli olur. Ama ne şu geldi ne Nisan. Saat 17:45 falan görümceme dedim gel taksi çağırma yavaş yavaş yürüyerek gidelim. Deli cesareti vallahi yolda iyiki dogurmadim. Aldık bebenin bavulunu yokuş yukarı baya hastane yürüdük. Kadın Doğum acilden girdim bi muayene oldum 6cm açıklık var dediler dogumhaneye almalıyız. Eşim yok beklicem dedim gelince yanına alırız görürsün dediler 18:30 hastaneye yatisim yapıldı. Harika bir oda sanki özel gibi yanıma 3 ,4 tane ebe bi tane kadın dogum doktoru bi tane bebek hemşiresi doğurana kadar hiç başımdan ayrilmadılar. Sakinleştirici müzik açtık, sohbet dedikodu muhabbet bi yandan ebelerle birlikte açılma egzersizleri pilates topunda yapmam gerekenler dogururken nasıl ikinmam gerekiyor nefesimi nasıl almaliyim herseyi anlattılar. Beni bi gazladilar bi motivasyon ettiler ki. Belime 2 ebe birden mesajlar yapıyor bi yandan sıcak havlu biri kasığımda biti belimde durmadan koyuyorlar. 9cm açıklıkla dedim duşa girmek istiyorum. Duşa da soktular bi güzel çok iyi geldi. İstersen doğumuna esin gelebilir dediler istemedim. O an sadece doğuma konsantre olmak istedim. Dediler sen çok güçlüsün Harika dogurucaksin o merdivenleri nasıl çıktın senin gibisini görmedik hastaneye nasıl yürüdün şok oldular. Sonrasında çatala çıkmayı hiç istemediğimi söyledim bana örekede doğurmak ister misin dediler bende kabul ettim. Dogum anına kadar hep ayaktaydim ikinma gelince örekeye oturdum ve sadece 1 dakika içinde dogurmustum. Ikınmam 1 dakika sürdü suyum dogum anında geldi. Ne kesik ne dikiş ne lahma hiç bir müdahale olmadan sanki özelde doğurur gibi doğurdum. Harika bir ekipti. Dogum anımı da çektiler fotoğraflar videolar müthişti. Bebegi hemen kucağıma aldım. Emzirdim plasenta da göbekte daha kesilmemisti. İlk aşısı yanımda yapıldı taburcu olana kadar işitme dahil bütün muayeneleri için doktor odamıza geldi. Bebeğimi hiç alıp goturmediler yanımda tarttilar giydirdiler kucağımda çıktım dogumhaneden ve hiçbir ücret almadan bana ait büyük bir odada kaldım. Herkes çok ilgiliydi rüya gibi bir gündüoğlum 3800 kilo 53 cm doğdu. Saat 21:36 da yani hastaneye gitmemden 3 saat sonrası kucağımdaydi
Kullandığın sancı uygulamasi neydi canımDogum yaptığım günü anlatmak istiyorum. Görünceye annen Artık heran dogururum diye yanımda 2 haftadır kaliyorlardi. Artık hergun bugün dogururum diye bekliyorduk her kasilmayi takip ediyordum ama geçiyordu düzensizdi. Dogum yapmadan bir gün öncesi çatı muayenesi nst falan hersey bakıldı. Doktor açılma yok,sancı yok,bebeğin sağlığı iyi 41e kadar bekleyelim yoksa suni sancı verilir dedi. Sabah oldu ne nisan ne sancı artık isyan ettim dedim eşime yeter beni doktora götür dogurtsunlar bu çocuk dogmicak diyorum. O da ise giderken bugün sen dogurucaksin görürsün diyip gitti. Neyse o gün çıktım annemle biraz yürüyelim dedik. A101e bime tek tek marketleri geziyorum öylesine birkaç bir şey aldık arada yine sancı vuruyor bana ama anneme de birsey demiyorum geçer yalancı sancidir diyip umursamıyorum. Kırtasiyeye gittik yani baya bir yürüdük. Eve gittim çaktırmadan sancıları takip edim bi dedim. Kullandığım bi uygulama var sancilar 7 dakka da bir geliyor o sırada öğlen yemeği yiyorum. Bildirim geldi uygulamadan hastaneye gitmek için çantanızı falan hazırlayın diye. Eşimde uzakta olduğunu bildiğim için gideceğim hastanede eve trafik olmazsa 1 saat uzaklıkta. Aradım dedim ben bugün doğurucam elini çabuk tut. Annem görümcem hadi diyo doktora gidelim telaslandilar. Ben dedim sakın olun eşim gelsin arabayla gideriz. Ben duş alicam dedim. Girdim duşta da kaldım bi 45 dk falan. Çıktım işte 8 katlı bir binada oturuyoruz. Açılma hızlı olsun diye dedim anne gel merdivenleri inip çıkim böyle boş boş beklemim. Neyse 3 tür 8 katlı merdivenleri çıktım indim o sırada takip ediyorum sancilar 2 dakka olmadan geliyor çok sıklaştı. Baktım eşim gelemicek eve 15 dakka yürüme mesafesinde devlet hastanesi var. Gidim bi muayene olim dedim hem orda beklerim esimi daha güvenli olur. Ama ne şu geldi ne Nisan. Saat 17:45 falan görümceme dedim gel taksi çağırma yavaş yavaş yürüyerek gidelim. Deli cesareti vallahi yolda iyiki dogurmadim. Aldık bebenin bavulunu yokuş yukarı baya hastane yürüdük. Kadın Doğum acilden girdim bi muayene oldum 6cm açıklık var dediler dogumhaneye almalıyız. Eşim yok beklicem dedim gelince yanına alırız görürsün dediler 18:30 hastaneye yatisim yapıldı. Harika bir oda sanki özel gibi yanıma 3 ,4 tane ebe bi tane kadın dogum doktoru bi tane bebek hemşiresi doğurana kadar hiç başımdan ayrilmadılar. Sakinleştirici müzik açtık, sohbet dedikodu muhabbet bi yandan ebelerle birlikte açılma egzersizleri pilates topunda yapmam gerekenler dogururken nasıl ikinmam gerekiyor nefesimi nasıl almaliyim herseyi anlattılar. Beni bi gazladilar bi motivasyon ettiler ki. Belime 2 ebe birden mesajlar yapıyor bi yandan sıcak havlu biri kasığımda biti belimde durmadan koyuyorlar. 9cm açıklıkla dedim duşa girmek istiyorum. Duşa da soktular bi güzel çok iyi geldi. İstersen doğumuna esin gelebilir dediler istemedim. O an sadece doğuma konsantre olmak istedim. Dediler sen çok güçlüsün Harika dogurucaksin o merdivenleri nasıl çıktın senin gibisini görmedik hastaneye nasıl yürüdün şok oldular. Sonrasında çatala çıkmayı hiç istemediğimi söyledim bana örekede doğurmak ister misin dediler bende kabul ettim. Dogum anına kadar hep ayaktaydim ikinma gelince örekeye oturdum ve sadece 1 dakika içinde dogurmustum. Ikınmam 1 dakika sürdü suyum dogum anında geldi. Ne kesik ne dikiş ne lahma hiç bir müdahale olmadan sanki özelde doğurur gibi doğurdum. Harika bir ekipti. Dogum anımı da çektiler fotoğraflar videolar müthişti. Bebegi hemen kucağıma aldım. Emzirdim plasenta da göbekte daha kesilmemisti. İlk aşısı yanımda yapıldı taburcu olana kadar işitme dahil bütün muayeneleri için doktor odamıza geldi. Bebeğimi hiç alıp goturmediler yanımda tarttilar giydirdiler kucağımda çıktım dogumhaneden ve hiçbir ücret almadan bana ait büyük bir odada kaldım. Herkes çok ilgiliydi rüya gibi bir gündüoğlum 3800 kilo 53 cm doğdu. Saat 21:36 da yani hastaneye gitmemden 3 saat sonrası kucağımdaydi
Biraz uzun oldu ama her detayı çok güzeldi darısı dogum yapicak olanlara. Amin hepimizinkine Allah uzun ömürler versinMaşallah, cok teşekkür ederim öncelikle böyle güzel anlattığıniz için suan kalkıp yürüyesim geldi hattainşallah bebeginle sağlıklı sıhhatli analı babalı büyüsün
Kasılma zamanlayıcı adıKullandığın sancı uygulamasi neydi canım
Amin canım Allah hepinizden razı olsunRabbim tez zamanda sağ saglim kucağına almayı nasip etsin bir avazda inşallah
Çok sağol canım doğurdumHadi Hayirlisi olsun
Sağol canım Allah razı olsunGözün aydın. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Çok tesekur ederim Allah razı olsun teşekur ederimAllah yardımcın olsun canım sağlıkla kavuşun inşallah
Benim ilk kızımda sancı sıklığı çöktü nişandan iki saat sonra doğum oldu ama bunda olmadi canımRabb'im kolaylik versin inşallahnişan geldikten sonra hemen doğum olmayabiliyor haberin olsun. Benim geldi iki gün oldu samci falan yok
Ay Allah razı olsun darısı senin başına bı avazda inşallah senin nişan benden önceydi hala doğurmadinHiç korkma canim dualarimiz seninle benim nisan geleli ucuncu gun ne su ne sancim var hala bekliyorum
Ay ne güzel anlatın seni tebrik ediyorum ekip çok önemli bu gün onu anladım senin galiba kızdı sancı aynı ilk kızımda ki gibi maşallah diyorum sadeceDogum yaptığım günü anlatmak istiyorum. Görünceye annen Artık heran dogururum diye yanımda 2 haftadır kaliyorlardi. Artık hergun bugün dogururum diye bekliyorduk her kasilmayi takip ediyordum ama geçiyordu düzensizdi. Dogum yapmadan bir gün öncesi çatı muayenesi nst falan hersey bakıldı. Doktor açılma yok,sancı yok,bebeğin sağlığı iyi 41e kadar bekleyelim yoksa suni sancı verilir dedi. Sabah oldu ne nisan ne sancı artık isyan ettim dedim eşime yeter beni doktora götür dogurtsunlar bu çocuk dogmicak diyorum. O da ise giderken bugün sen dogurucaksin görürsün diyip gitti. Neyse o gün çıktım annemle biraz yürüyelim dedik. A101e bime tek tek marketleri geziyorum öylesine birkaç bir şey aldık arada yine sancı vuruyor bana ama anneme de birsey demiyorum geçer yalancı sancidir diyip umursamıyorum. Kırtasiyeye gittik yani baya bir yürüdük. Eve gittim çaktırmadan sancıları takip edim bi dedim. Kullandığım bi uygulama var sancilar 7 dakka da bir geliyor o sırada öğlen yemeği yiyorum. Bildirim geldi uygulamadan hastaneye gitmek için çantanızı falan hazırlayın diye. Eşimde uzakta olduğunu bildiğim için gideceğim hastanede eve trafik olmazsa 1 saat uzaklıkta. Aradım dedim ben bugün doğurucam elini çabuk tut. Annem görümcem hadi diyo doktora gidelim telaslandilar. Ben dedim sakın olun eşim gelsin arabayla gideriz. Ben duş alicam dedim. Girdim duşta da kaldım bi 45 dk falan. Çıktım işte 8 katlı bir binada oturuyoruz. Açılma hızlı olsun diye dedim anne gel merdivenleri inip çıkim böyle boş boş beklemim. Neyse 3 tür 8 katlı merdivenleri çıktım indim o sırada takip ediyorum sancilar 2 dakka olmadan geliyor çok sıklaştı. Baktım eşim gelemicek eve 15 dakka yürüme mesafesinde devlet hastanesi var. Gidim bi muayene olim dedim hem orda beklerim esimi daha güvenli olur. Ama ne şu geldi ne Nisan. Saat 17:45 falan görümceme dedim gel taksi çağırma yavaş yavaş yürüyerek gidelim. Deli cesareti vallahi yolda iyiki dogurmadim. Aldık bebenin bavulunu yokuş yukarı baya hastane yürüdük. Kadın Doğum acilden girdim bi muayene oldum 6cm açıklık var dediler dogumhaneye almalıyız. Eşim yok beklicem dedim gelince yanına alırız görürsün dediler 18:30 hastaneye yatisim yapıldı. Harika bir oda sanki özel gibi yanıma 3 ,4 tane ebe bi tane kadın dogum doktoru bi tane bebek hemşiresi doğurana kadar hiç başımdan ayrilmadılar. Sakinleştirici müzik açtık, sohbet dedikodu muhabbet bi yandan ebelerle birlikte açılma egzersizleri pilates topunda yapmam gerekenler dogururken nasıl ikinmam gerekiyor nefesimi nasıl almaliyim herseyi anlattılar. Beni bi gazladilar bi motivasyon ettiler ki. Belime 2 ebe birden mesajlar yapıyor bi yandan sıcak havlu biri kasığımda biti belimde durmadan koyuyorlar. 9cm açıklıkla dedim duşa girmek istiyorum. Duşa da soktular bi güzel çok iyi geldi. İstersen doğumuna esin gelebilir dediler istemedim. O an sadece doğuma konsantre olmak istedim. Dediler sen çok güçlüsün Harika dogurucaksin o merdivenleri nasıl çıktın senin gibisini görmedik hastaneye nasıl yürüdün şok oldular. Sonrasında çatala çıkmayı hiç istemediğimi söyledim bana örekede doğurmak ister misin dediler bende kabul ettim. Dogum anına kadar hep ayaktaydim ikinma gelince örekeye oturdum ve sadece 1 dakika içinde dogurmustum. Ikınmam 1 dakika sürdü suyum dogum anında geldi. Ne kesik ne dikiş ne lahma hiç bir müdahale olmadan sanki özelde doğurur gibi doğurdum. Harika bir ekipti. Dogum anımı da çektiler fotoğraflar videolar müthişti. Bebegi hemen kucağıma aldım. Emzirdim plasenta da göbekte daha kesilmemisti. İlk aşısı yanımda yapıldı taburcu olana kadar işitme dahil bütün muayeneleri için doktor odamıza geldi. Bebeğimi hiç alıp goturmediler yanımda tarttilar giydirdiler kucağımda çıktım dogumhaneden ve hiçbir ücret almadan bana ait büyük bir odada kaldım. Herkes çok ilgiliydi rüya gibi bir gündüoğlum 3800 kilo 53 cm doğdu. Saat 21:36 da yani hastaneye gitmemden 3 saat sonrası kucağımdaydi
Erkekti canım Allah hepimizinkine sağlık versin hayırlı olsun sanadaAmin canım Allah hepinizden razı olsun
Çok sağol canım doğurdum
Sağol canım Allah razı olsun
Çok tesekur ederim Allah razı olsun teşekur ederim
Benim ilk kızımda sancı sıklığı çöktü nişandan iki saat sonra doğum oldu ama bunda olmadi canım
Ay Allah razı olsun darısı senin başına bı avazda inşallah senin nişan benden önceydi hala doğurmadinbı avazda bı sancida kurtul
Ay ne güzel anlatın seni tebrik ediyorum ekip çok önemli bu gün onu anladım senin galiba kızdı sancı aynı ilk kızımda ki gibi maşallah diyorum sadece
Amin canım Allah hepinizden razı olsun
Çok sağol canım doğurdum
Sağol canım Allah razı olsun
Çok tesekur ederim Allah razı olsun teşekur ederim
Benim ilk kızımda sancı sıklığı çöktü nişandan iki saat sonra doğum oldu ama bunda olmadi canım
Ay Allah razı olsun darısı senin başına bı avazda inşallah senin nişan benden önceydi hala doğurmadinbı avazda bı sancida kurtul
Ay ne güzel anlatın seni tebrik ediyorum ekip çok önemli bu gün onu anladım senin galiba kızdı sancı aynı ilk kızımda ki gibi maşallah diyorum sadece
Hahah vallahi ya olsun be demekki sırayla değilmiş bu işlerAy Allah razı olsun darısı senin başına bı avazda inşallah senin nişan benden önceydi hala doğurmadinbı avazda bı sancida kurtul
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?