- Konu Sahibi sunshine__
-
- #60.921
Tebrik ederim su gibi doğum olmuş maşallah darısı başımızaKızlar günaydın dün nişanı sormuştum ya o benim nişanın başlangıcıymış akşam eşimle yürüyüşe çıktık ama hiç halim yoktu dönüşte de ananas aldık yiyeyim belki faydası olur yumuşar rahim dedim. Daha ananas tabağını elimden bırakmadan bana bir şeyler oluyor dedim eşime. WC’ye gittim. Dönüşte adet sancım var diye pilates topuna oturdum biraz 8 çiziyordum bir on dk sürdü tam kalkayım derken suyum geldi. Duşta da nişanın geri kalan kanlı kısmı geldi. (Saat 23.00) 7 cm açıklıkla gelmişim hastaneye bir saat sürdü yol ilçeden. 2.13 te de oğluşum kollarımdaydı.Hep her şey çok hızlı olsun istemiştim. Kabul oldu çok şükür.
Doğurmayanlar listesindeyim bende hala ne zaman gelecek o kadar merak ediyorum kiiiiBikaç gündür doğumlar arttı yine tek tek etiketleyemiyorum sağlıkla büyütün hepiniz gözünüz aydın
Doğurmayan kim kim kaldık şimdi ben de artık sabırsızlanıyorum
Gunaydin ay masallah masallah saglikla buyusun hayirli evlat olsun darisi da bize insallahKızlar günaydın dün nişanı sormuştum ya o benim nişanın başlangıcıymış akşam eşimle yürüyüşe çıktık ama hiç halim yoktu dönüşte de ananas aldık yiyeyim belki faydası olur yumuşar rahim dedim. Daha ananas tabağını elimden bırakmadan bana bir şeyler oluyor dedim eşime. WC’ye gittim. Dönüşte adet sancım var diye pilates topuna oturdum biraz 8 çiziyordum bir on dk sürdü tam kalkayım derken suyum geldi. Duşta da nişanın geri kalan kanlı kısmı geldi. (Saat 23.00) 7 cm açıklıkla gelmişim hastaneye bir saat sürdü yol ilçeden. 2.13 te de oğluşum kollarımdaydı.Hep her şey çok hızlı olsun istemiştim. Kabul oldu çok şükür.
Olabiliyor evet yanılma, şehrimin iyi doktorlarından biri iyi bir usg cihazıyla yanıldı ilk çocuğumda, 2900 3000 gelir dedi 3555 geldi. Tam tersi beklenenden az kiloyla doğanlar da var duyuyorumKızlar günaydın biz hala 1 hafta gerideyiz. Nst de de sıkıntı çıkmadı, açılma yok, doğum kanalına girmemiş. 2600 gram dedi ama kağıtta +-383 gram yazıyor yanında. Bu kadar yanılma payı olur mu? İnanamadım pek gramına. Sizin nasıl yazıyordu nasıl doğdu?
Baya fark olmuş amaOlabiliyor evet yanılma, şehrimin iyi doktorlarından biri iyi bir usg cihazıyla yanıldı ilk çocuğumda, 2900 3000 gelir dedi 3555 geldi. Tam tersi beklenenden az kiloyla doğanlar da var duyuyorum
Canım benim arkadasimin ikinci çocuğu 3400 diyolardi 2500 doğdu, ödemmis çoğu prematüre kiyafetler bile küçük geliyordu zamanında doğdugu haldeKızlar günaydın biz hala 1 hafta gerideyiz. Nst de de sıkıntı çıkmadı, açılma yok, doğum kanalına girmemiş. 2600 gram dedi ama kağıtta +-383 gram yazıyor yanında. Bu kadar yanılma payı olur mu? İnanamadım pek gramına. Sizin nasıl yazıyordu nasıl doğdu?
Gözünüz aydın sağlıkla büyütünkızlar bende doğurdum hala inanamıyorum bugün kontrole diye geldik gelecek hafta için gün verecekti ama yumuşama ve bebek aşağıda olduğu için sezeryana alındım ağrılarım biraz daha iyi bebeğim 37 ılduğu hün doğdu 3,130 gr doğdu maşallah iyiyiz birazcık minik gibi geldi banasormak istediklerüniz varsa alayım bu arada tok karnaydım ve lavman falan yapılmadı sanki bazısı diyordu sezeryqndada lavman yapılıyor
hayırlı olsun analı babalı büyüsünMerhaba benim normalde dogum zamanı Kasım ayı içinde bekleniyordu ama oğlum 40+3te gelince Aralık 2 de dogum yaptım. Hiç doğurmicak gibiydim ama harika bir normal doğum yaptım. Hem de özelde bile bulamayacağım imkanlarla muameleyle eşimin trafikte kalmasıyla şans eseri son anda evimin en yakınındaki devlet hastanesinde doğurdum. Müthiş bir dogum oldu. Sanki ünlü birini dogum yaptırıyorlar gibi ilgilendiler
canım zorla soyup uyandır önce bezini değiştir sonra evin sıcaklığına göre sadece bezle ya da sadece zıbın ile emzir memede uyudukça hafifçe memeni çekiyor gibi yap emmeye devam etsin gece 2 saat gündüz daha bile sık emzirmeye çalış bir de doktorumuz emzirdikten sonra 30ml tek ölçü mama teklif edin mamayı şırınga veya kaşık biberonla verin dedi hala aranıyorsa 2. 30ml yi teklif edin içebildiği kadar içsin dedi bu şekilde atlattık çok şükürkızım sarılık oldu uyuyor bugün hiç durmadan zorla uyandiriyorum az emiyor öyle kalıyor sarılık olanlar ne yaptı bilgi verirlerse sevinirim yarın doktora goturcrz
hayırlı olsun sağlıkla büyüsünKizlar
Bugün gündüz doğumum oldu çok şükür bebisimizi aldık kucagimiza, 24 saat sancı 12 saat şiddetli sancı uykusuzluk vs zorlu bir süreçti Allah tüm doğum yapacaklara yardımcı olsun herrkese gönülden kolayca bir doğum yapmasını diliyorum
maşallah sağlıkla büyüsün inşallahKızlar günaydın dün nişanı sormuştum ya o benim nişanın başlangıcıymış akşam eşimle yürüyüşe çıktık ama hiç halim yoktu dönüşte de ananas aldık yiyeyim belki faydası olur yumuşar rahim dedim. Daha ananas tabağını elimden bırakmadan bana bir şeyler oluyor dedim eşime. WC’ye gittim. Dönüşte adet sancım var diye pilates topuna oturdum biraz 8 çiziyordum bir on dk sürdü tam kalkayım derken suyum geldi. Duşta da nişanın geri kalan kanlı kısmı geldi. (Saat 23.00) 7 cm açıklıkla gelmişim hastaneye bir saat sürdü yol ilçeden. 2.13 te de oğluşum kollarımdaydı.Hep her şey çok hızlı olsun istemiştim. Kabul oldu çok şükür.
hayırlı olsun sağlıkla büyüsünKizlar
Bugün gündüz doğumum oldu çok şükür bebisimizi aldık kucagimiza, 24 saat sancı 12 saat şiddetli sancı uykusuzluk vs zorlu bir süreçti Allah tüm doğum yapacaklara yardımcı olsun herrkese gönülden kolayca bir doğum yapmasını diliyorum
Vallahi naparsan yap bazen vakti dolmayinca gelmiyorKızlar ben de artık tüm tuşlara basayım diyorum yoksa ben bu doğuma olan inancımı kaybedicem Elane içmiştiniz okudum da hatırlamıyorum ananaslı bişey vardı ve onun haricinde ne önerirsiniz
Daha öncesinde açılma küçük sancılar, nişan su vs gelmedi mi?Vallahi naparsan yap bazen vakti dolmayinca gelmiyorbenimki 40+3te doğdu hersey bianda başladı hiçbir belirti yoktu. O gün ki sancı farklıydı ve dogurucagimi anladım
Benim ilk çocuk canım o yüzden 41 42 yi bulmasından korkuyorum ne yalan söyleyim, bide yatış yapmayı pek istemiyorum elimden geleni yapayım da olmazsa artık kısmet napalımVallahi naparsan yap bazen vakti dolmayinca gelmiyorbenimki 40+3te doğdu hersey bianda başladı hiçbir belirti yoktu. O gün ki sancı farklıydı ve dogurucagimi anladım
1 kilo bile yanılma oluyor, mm ölçüm hatasıyla hersey değişiyor, çok takma geride ileride.. 2 hafta hepsi normal…Kızlar günaydın biz hala 1 hafta gerideyiz. Nst de de sıkıntı çıkmadı, açılma yok, doğum kanalına girmemiş. 2600 gram dedi ama kağıtta +-383 gram yazıyor yanında. Bu kadar yanılma payı olur mu? İnanamadım pek gramına. Sizin nasıl yazıyordu nasıl doğdu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?