2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Tebrik ederim su gibi doğum olmuş maşallah darısı başımıza kaç haftalık doğdu bebiş? Benimde sümüksü sarı beyaz tarzda akıntım var ama doktorum nişan değil demişti

Bikaç gündür doğumlar arttı yine tek tek etiketleyemiyorum sağlıkla büyütün hepiniz gözünüz aydın

Doğurmayan kim kim kaldık şimdi ben de artık sabırsızlanıyorum
Doğurmayanlar listesindeyim bende hala ne zaman gelecek o kadar merak ediyorum kiiii

Gunaydin ay masallah masallah saglikla buyusun hayirli evlat olsun darisi da bize insallah

Kızlar günaydın biz hala 1 hafta gerideyiz. Nst de de sıkıntı çıkmadı, açılma yok, doğum kanalına girmemiş. 2600 gram dedi ama kağıtta +-383 gram yazıyor yanında. Bu kadar yanılma payı olur mu? İnanamadım pek gramına. Sizin nasıl yazıyordu nasıl doğdu?

Olabiliyor evet yanılma, şehrimin iyi doktorlarından biri iyi bir usg cihazıyla yanıldı ilk çocuğumda, 2900 3000 gelir dedi 3555 geldi. Tam tersi beklenenden az kiloyla doğanlar da var duyuyorum

36.haftada nasıldınız kızlar, herhangi bir doğum belirtisi var mıydı? Bebek doğum kanalına girmiş miydi? Gelişimi vs

Canım benim arkadasimin ikinci çocuğu 3400 diyolardi 2500 doğdu, ödemmis çoğu prematüre kiyafetler bile küçük geliyordu zamanında doğdugu halde

Gözünüz aydın sağlıkla büyütün
hayırlı olsun analı babalı büyüsün
kızım sarılık oldu uyuyor bugün hiç durmadan zorla uyandiriyorum az emiyor öyle kalıyor sarılık olanlar ne yaptı bilgi verirlerse sevinirim yarın doktora goturcrz
canım zorla soyup uyandır önce bezini değiştir sonra evin sıcaklığına göre sadece bezle ya da sadece zıbın ile emzir memede uyudukça hafifçe memeni çekiyor gibi yap emmeye devam etsin gece 2 saat gündüz daha bile sık emzirmeye çalış bir de doktorumuz emzirdikten sonra 30ml tek ölçü mama teklif edin mamayı şırınga veya kaşık biberonla verin dedi hala aranıyorsa 2. 30ml yi teklif edin içebildiği kadar içsin dedi bu şekilde atlattık çok şükür
hayırlı olsun sağlıkla büyüsün
maşallah sağlıkla büyüsün inşallah
hayırlı olsun sağlıkla büyüsün

Kızlar ben de artık tüm tuşlara basayım diyorum yoksa ben bu doğuma olan inancımı kaybedicem Ela ne içmiştiniz okudum da hatırlamıyorum ananaslı bişey vardı ve onun haricinde ne önerirsiniz
Vallahi naparsan yap bazen vakti dolmayinca gelmiyor benimki 40+3te doğdu hersey bianda başladı hiçbir belirti yoktu. O gün ki sancı farklıydı ve dogurucagimi anladım

Vallahi naparsan yap bazen vakti dolmayinca gelmiyor benimki 40+3te doğdu hersey bianda başladı hiçbir belirti yoktu. O gün ki sancı farklıydı ve dogurucagimi anladım
Benim ilk çocuk canım o yüzden 41 42 yi bulmasından korkuyorum ne yalan söyleyim, bide yatış yapmayı pek istemiyorum elimden geleni yapayım da olmazsa artık kısmet napalım

1 kilo bile yanılma oluyor, mm ölçüm hatasıyla hersey değişiyor, çok takma geride ileride.. 2 hafta hepsi normal…

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…