- 2 Eylül 2022
- 7.741
- En iyi cevaplar
- 2
- 9.210
- 118
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #6.701
Siz de öylesinizGenceciksiniz maşallah bende 24 yaşımdayıminşallah bir sonuç çıkmaz, tabii ki bildiği daha fazla güzel sonuçlar alalım inşallah
Instagramda ben bir doktoru takip ediyorum 10. Haftada söylüyor herkese o bakmakla alakalı bir de risk almakla
Evet evet Niğde miydi neydi pat diye söylüyorevet bende gördüm onu kayseride mi neydinasıl da güzel çat diye çeviriyor o ultrasonu bacak arasına doğru
Ben yaptirdim. Sonuc bekliyorumAnladım çok teşekkür ederim siz yaptırdınız mı veya yaptırmayı düşünüyor musunuz
tüm anomaliler derken tam olarak hangi hastalıkları tespit ediyor down sendromu dışında bunun cevabını bir türlü bulamadım. mesela allah korusun sma falan bu testte çıkıyor mu?İkisi de zorunlu degil
İkili test %85 dogruluk payi ile calisio ve devlet karsiliyo
Fetal dna %99.9 dogruluk ile calisiyor ozelde yaptiriliyor yurtdisina gonderiliyor ornekler (tr de yapan da var)
Down sendromunu ikili test diger tum anomaliler fetal dnada cikiyor
ben araştırmalarıma istinaden bir kaç farklı yani farklı derken daha fazla şeye baktıkları ve fiyat olarak 3 gruba aytırdıklarını gördüm sizinki hangisinden? en detaylısı 12-13 bin falan çünkü galiba
ben araştırmalarıma istinaden bir kaç farklı yani farklı derken daha fazla şeye baktıkları ve fiyat olarak 3 gruba aytırdıklarını gördüm sizinki hangisinden? en detaylısı 12-13 bin falan çünkü galiba
ozel hastane mi ve dolar uzerinden mi
canim ocean mummy mi kullaniyorsun bir de en son folat degerin kactiFolik asit içinde folicus plus çok modemi ağrıyordu ocean aldım. Benim hiç Folik asit kullanmamayim diye bir düşüncem olmadı. Arkadaşımin bebeğinin kafatası folik asit eksikliği yüzünden kapanmadı kürtaj olmak zorunda kaldı. Bence doktorların çoğu Folik asit diye bu kadar üstünde duruyorsa kullanmak gerekir zaten 12. Hafta bitince isteseniz bile kullanma diyorlar. Bunların dışında kendime Bebeğin ile alakalı olumsuz bir şey olursa Allah korusun senin keşke diyeceğin bir şey olmasın diyorum.
Canım sen ekolde sadık beye mi gidiyordun konuşmuştuk sanki eğer öyleyse orada mı yaptırdın yarın benim de randevum var da soracağım, bir de ne kadara yaptılar acabaBen yaptirdim. Sonuc bekliyorum
ozel hastane mi ve dolar uzerinden mi
Seninki belli baya benimkine dün baktım arkası dönüktü bizeEki Görüntüle 3248976 10 haftalık olmuşuznub teorisinden anlayan var mı? Cinsiyet tahmini yapabilecek misiniz?
Sma babadan once ornek aliniyor babada tasiyicilik varsa yonlendirme yapilio bunda sma ciktigini sanmiyorum. Atarim bulursam hangilerine bakiliyotüm anomaliler derken tam olarak hangi hastalıkları tespit ediyor down sendromu dışında bunun cevabını bir türlü bulamadım. mesela allah korusun sma falan bu testte çıkıyor mu?
Sen hastanede mi çalışıyon kız nasıl biliyon herşeyiSma babadan once ornek aliniyor babada tasiyicilik varsa yonlendirme yapilio bunda sma ciktigini sanmiyorum. Atarim bulursam hangilerine bakiliyo
Karıştırmışım kusura bakma canım hayaletçizgi isimli arkadaşmış sadık beye gidenBen yaptirdim. Sonuc bekliyorum
Teşekkür ederim çok sevinirimBen cumartesi yaptıracağım inşallah size de söylerim nasıl olduğunu
İnşallah canımTeşekkür ederim çok seviniriminşallah güzel haberlerle de gelirsiniz belki cinsiyeti de belli olur
Ocean folat Allah nasip ederse haftaya 12. Hafta oluyor doktor folik asit yerine belki onu tavsiye eder hiç folat değerime baktirmadim ama hamilelik istediğim için hamilelik öncesi de kullanıyordumcanim ocean mummy mi kullaniyorsun bir de en son folat degerin kacti
Ben de 24 yaşındayım. 1 yıllık evliyim. Kendimde erken hissediyorum. Acaba bir ben mi böyleyim? İlk çok üzülmüştüm hatta. Bu nedenle kendimi çok eksik hissediyorum. Sınıf öğretmeniyim geçen yıl mezun oldum. Kpss ye hazırlanıyordum çok ani oldu benim için. Bir yandan da türlü zorluklarla bebek sahibi olmak isteyen insanlar varken böyle düşünmemin çok yanlış olduğunu da hissediyorum. Eskiye oranla şimdi daha mutluyum ama arada hala üzülmüyor değilim.Genceciksiniz maşallah bende 24 yaşımdayıminşallah bir sonuç çıkmaz, tabii ki bildiği daha fazla güzel sonuçlar alalım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?