2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
tüm anomaliler derken tam olarak hangi hastalıkları tespit ediyor down sendromu dışında bunun cevabını bir türlü bulamadım. mesela allah korusun sma falan bu testte çıkıyor mu?

detaylı nipt seçtik bizde. 6200 verdik. az çnce şirketten kız aradı dubai laboratuvarına ulaşmış kanda bebeğin dna sı yeterli mi diye bakılıyıormuş. yeterli ise yarın çalışmaya başlanacakmış

canim ocean mummy mi kullaniyorsun bir de en son folat degerin kacti

tüm anomaliler derken tam olarak hangi hastalıkları tespit ediyor down sendromu dışında bunun cevabını bir türlü bulamadım. mesela allah korusun sma falan bu testte çıkıyor mu?
Sma babadan once ornek aliniyor babada tasiyicilik varsa yonlendirme yapilio bunda sma ciktigini sanmiyorum. Atarim bulursam hangilerine bakiliyo

Sma babadan once ornek aliniyor babada tasiyicilik varsa yonlendirme yapilio bunda sma ciktigini sanmiyorum. Atarim bulursam hangilerine bakiliyo
Sen hastanede mi çalışıyon kız nasıl biliyon herşeyi

canim ocean mummy mi kullaniyorsun bir de en son folat degerin kacti
Ocean folat Allah nasip ederse haftaya 12. Hafta oluyor doktor folik asit yerine belki onu tavsiye eder hiç folat değerime baktirmadim ama hamilelik istediğim için hamilelik öncesi de kullanıyordum

Genceciksiniz maşallah bende 24 yaşımdayım inşallah bir sonuç çıkmaz, tabii ki bildiği daha fazla güzel sonuçlar alalım inşallah
Ben de 24 yaşındayım. 1 yıllık evliyim. Kendimde erken hissediyorum. Acaba bir ben mi böyleyim? İlk çok üzülmüştüm hatta. Bu nedenle kendimi çok eksik hissediyorum. Sınıf öğretmeniyim geçen yıl mezun oldum. Kpss ye hazırlanıyordum çok ani oldu benim için. Bir yandan da türlü zorluklarla bebek sahibi olmak isteyen insanlar varken böyle düşünmemin çok yanlış olduğunu da hissediyorum. Eskiye oranla şimdi daha mutluyum ama arada hala üzülmüyor değilim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…