2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    335
Ocean folat Allah nasip ederse haftaya 12. Hafta oluyor doktor folik asit yerine belki onu tavsiye eder hiç folat değerime baktirmadim ama hamilelik istediğim için hamilelik öncesi de kullanıyordum
benimde haftaya cuma 12. hafta canim. ana ocean mummy verdi bunu da folat degerime bakip verdi

Merhaba bende neredeyse 1 yıl olacak ilk aylar işimiz kesin olmadığı için istemedik ama atanınca hemen istedik. Bence bebek istememek veya hazır olmamak asla kötü bişey değil. Herkesin psikolojisi, maddi durumu, kişisel sebepleri farklıdır . Bence kendinizi hiç üzmeyin bunu düşünerek. İnsanlar ne yazık ki bebek sahibi olamıyor ama bu diğer insanların hemen olması gerektiği anlamı taşımıyor. Ayrıca benim de istememe rağmen korkularım var endişeliyim bakımı, sevgisi, yetebilme isteği ve yetememe ihtimali. Birde şuan daha çok yeniyiz, evet hamileyiz bir duygusal bağ var ama henüz hissedemedik, dokunamadık, en azından tekme bile atmadılar henüz bu yüzden olabilir. Ben biraz daha bu yolda ilerleyince bu endişelerinizin kaybolacağını hatta o güzel duyguya tamamen adapte olup olumsuz bütün duyguları unutacağınızı düşünüyorum. Lütfen kendinizi böyle üzüp, düşünüp bu güzel süreçte yıpranmayın. Sağlıkla gelsin bebeğiniz

Ben atanma ihtimaline karşı bebeği nereye bırakacağımı da çok düşünüyorum. Siz nasıl bir şey düşünüyorsunuz? Mesela orada tanıdık kimse yanımda olmayacak. Bu arada çok haklısınız doktor muayenesinde bile yüzümü gülümserken buluyorum. İleride nasıl hissedeceğimi tahmin bile edemem. Çok ani olduğu için birden şoka uğradım resmen ve hiç beklemiyordum. Sizin de bebeğiniz sağlıkla gelsin. Her türlü ona yeteceğinize eminim.

Yetmeye çalışacağız diyelim. Ben hemşireyim büyük ihtimalle ücretsiz izine ayrılacağım çünkü hem işim gereği nöbetler olduğu için gece bebeği bırakıp gidemem ve normal günlerde de çalışma alanımız malum hastane her türlü mikrop hastalık orada bunları bebeğe getirme ihtimalim olduğu için ara vereceğim. Zaten eşimde nöbetli çalışıyor kendisi infaz koruma memuru ve bizde yabancı şehirdeyiz ailelerimiz yok yanımızda. Sanırım bir süre ailelerimiz gelip yanımızda kalacak. Bu arada sizde yeteceksiniz eminim gerekirse bir süre izinli olacaksınız mecburen. İlerledikçe çok çok daha güzel hissedeceğinize eminim

Çok teşekkür ederim. Ben de her türlü şark görevine gideceğim. Eşim özel harekat polisi önümüzde ancak 1 yıl var. Doğuma vs ailemin yanında oluyorum fakat birazcık büyüyünce biz de ayrılacağız mecburen. Evet hastane koşullarında daha zor zaten o zamanlarını hep yanında geçirmek çok iyi gelecek size. Bakalım nasibimiz neyse o olacak. İnşallah her şey rahatça olur.

Kızlar merhaba herkese hayırlı akşamlar .
Bende 8+4 günlük hamileyim Allah nasip ederse Aralık görünüyor doğum. Hamileliği geç öğrendim. O yüzden folik asit kullanmaya yeni başlayacağım. Ama en güvenilir hangisi acaba ? Doğal olanından almak istiyorum ve caiz olması da önemli benim için tabiki. Cevap verirseniz çok sevinirim

İnşallah sağlıkla gelsinler gerisi hallolur bir şekilde ya

Merhaba hayırlı olsun öncelikle. folik asitin caiz olmayanı mı var yani ilaç sonuçta. En iyisine gelince doktorunuz bilir burda belkide hepimiz farklı marka kullanıyoruzdur

Merhaba hayırlı olsun öncelikle. folik asitin caiz olmayanı mı var yani ilaç sonuçta. En iyisine gelince doktorunuz bilir burda belkide hepimiz farklı marka kullanıyoruzdur
Teşekkür ederim.
Bir ara içinde helal olmayan şeyler olduğu ile ilgili dava açılmıştı bir markaya o yüzden sormak istedim. Belki araştırıp kullanan vardır diye

Teşekkür ederim.
Bir ara içinde helal olmayan şeyler olduğu ile ilgili dava açılmıştı bir markaya o yüzden sormak istedim. Belki araştırıp kullanan vardır diye
Ay bu zavallı folik asitler birsürü şeyden dava açıldı ya bilmiyordum öyle olduğunu ama ben doktor ne verdiyse onu aldım ViFolic şuan kullandığımın ismi ama ben aralıklı kullanıyorum

Ay bu zavallı folik asitler birsürü şeyden dava açıldı ya bilmiyordum öyle olduğunu ama ben doktor ne verdiyse onu aldım ViFolic şuan kullandığımın ismi ama ben aralıklı kullanıyorum
Başka neyden dava açıldı ki
Bana da elenatal 1 yazmış henüz içeriğini araştırmadım dava açıldı mı buna bilmiyorum

Bahar alerjim inanılmaz kötü oldu benim bugün. İlaç almıyorum tabii. Bir öneriniz var mı? hapşırıp sümkürmekten mahvoldum.
Keçi boynuzu pekmezi ya da özü aç karnına bir çay kaşığı biraz kesiyor.
Ancak şeker ihtiva ettiği için hekiminize sorun veya araştırın.
Ben hamileyken içilir mi bilmiyorum.
Yanlış yönlendirmek istemem.
38
Testin doğruluk payı 85 zaten.
Yaş faktörü sebebiyle ufak da risk çıksa ben stres olurum. Yapımı biliyor doktor. Kaygılı panik bir insanım.
DNA yaptır daha iyi illa yaptıracaksan dedi.
Yapılan yerin kağıdını verdi.
İlk değil
25 yaşında ve 27 yaşında da hamile oldum.
O zaman ikili üçlü ne var ne yok bütün testleri yaptırdım çok şükür o zaman hepsi temiz çıkmıştı.

Çocuk sağlıklı olur olmaz Allah bilir canım.
35 üstü hamilelikler için riskli gözüyle bakılıyor.
Değerim 12 idi ilaca başladım.
İlacım 4 gün sonra bitiyor. (Elenatal 1)

Doktora eve gelince mesaj attım.
Kan magnezyum dışında
Folidoce 400 mikro gram al yazmış.
Eksikliği de problem ben yine içeceğim.
Gıdalar ne kadar organik doğal ve yeterli sanki.

Folidoce 400 yazdı tekrar.
Dış gebelik sonrası bende kan b12 vs takviye almıştım.
Ama aradan zaman geçti bir yıl olmuş.
Size de geçmiş olsun.
Ben 12 . Haftaya kadar içme kararı aldım.
Eksikliği de problem.
folat degeri arkadasimin 5 cikmisti ki buyuk bir risk be ek icin acil takviyeye baslamisti bu cevabinizi okuyanlar folat degerinden emin olup uygulamalilar
Ölçtürmek lazım aynen.
Ben de bu yüzden gebe kaldığımı öğrenir öğrenmez direk beta ile aynı gün baktırdım.

Başka neyden dava açıldı ki
Bana da elenatal 1 yazmış henüz içeriğini araştırmadım dava açıldı mı buna bilmiyorum
Otizm yapıyor diye açıldı, hiperaktiflik yapıyor diye açıldı, başka bir kaç şey daha vardı da unuttum o ilacı kullanmadım ben decavit protonal kullandım gebelik öncesi şimdi de ViFolic

Benim folat değerim 20 üzerinde zaten üst sınır 26 yani ben eksiklik sınırını geçtim

DNA testi yaptıran arkadaşlar nasıl yapılıyor bilgi verebilir misiniz?

Bugün ayakta çok kaldım çok yoruldum sanırım.
Karnım ağrıdı.
Hafif sancım oldu.
Ya kendi kendime nazar ettim.
Keyfim yerinde dedim.

Neyse şimdi ayağımı yükseğe uzattım uzanıyorum.

Otizm yapıyor diye açıldı, hiperaktiflik yapıyor diye açıldı, başka bir kaç şey daha vardı da unuttum o ilacı kullanmadım ben decavit protonal kullandım gebelik öncesi şimdi de ViFolic
Oov dosya baya kabarık o zaman.
Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin
Teşekkür ederim cevabınız içinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…