- 12 Nisan 2019
- 24.223
- 38.434
- 598
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #68.481
Eczacı buz aküsüyle verdi ve buzdolabinin kapaginda bununla dursun dedi canım ben iki kere felan kullandım keske sana versem
Nasıl yani ben hep buzdolabında kalacak diye biliyorum kullanabilirim o zaman? AtacaktımAcıldıktan sonra dolaba koymaya gerek yok canım
Duphaloc bize de verdiler sürekli kullanmamız gerekiyor mu peki ne zamana kadar kullandınız sizCok normal dedi bana doktorumuz daha bagırsakları tam gelişmediği için oluyomuş benım kızımla reflüde oldu cok kusuyodu o da geciyo 1 haftadır kusmuyo eskisi gibi bagırsaklarıda duzene giriyo onuda farkettim. Bizim doktor 4 gun falan kabız olursa duphalac diye bi şurup verdi hamileykende ben olursam diye vermişlerdi 3 gun yapamamıştı vermiştim o zaman
Benim de ii gündür cok huysuzKızlar iki gündür kızım değişti katıla katıla ağlıyor susturamıyoruz napcamı şaşırdım. 1 saat önce mama verdim aç da değil. Yarım saat önce başladı ağlamaya memede zor susturdum şu an memede uyuyor bırakmaya korkuyorum. Atak dönemi mi? Ne rahatsızlığı olabilir anlamıyorum kafayı yicem
Benimki de öyle. Bugün perişan oldum. 6’dan sonra ağlaya ağlaya kendim de bayılacak hale geldim. Memede sakinliyor ama 5 dk emip bırakıyor, yine sinirleniyor. Arabayla gezmek bile kar etmedi. En sonunda emziği tuttu da 15 dakikadır uyuyor. Gün içinde 3 kere yarım saat uyudu sadece.Kızlar iki gündür kızım değişti katıla katıla ağlıyor susturamıyoruz napcamı şaşırdım. 1 saat önce mama verdim aç da değil. Yarım saat önce başladı ağlamaya memede zor susturdum şu an memede uyuyor bırakmaya korkuyorum. Atak dönemi mi? Ne rahatsızlığı olabilir anlamıyorum kafayı yicem
Bilmiyorum iki gündür böyle bugün kafayı yicektim artık. 3 saati beklemeden mamasını verdim yatırdım yatağına şimdi, yoksa asla susmuyor ve hala uyumadıBenimki de öyle. Bugün perişan oldum. 6’dan sonra ağlaya ağlaya kendim de bayılacak hale geldim. Memede sakinliyor ama 5 dk emip bırakıyor, yine sinirleniyor. Arabayla gezmek bile kar etmedi. En sonunda emziği tuttu da 15 dakikadır uyuyor. Gün içinde 3 kere yarım saat uyudu sadece.
12. Haftanın içindeyiz biz. Siz de yeni bitirdiniz. O atak dönemidir belki.
Ben hıc koymadım buzdolabına.. Zaten 10 gunde bıtıyorNasıl yani ben hep buzdolabında kalacak diye biliyorum kullanabilirim o zaman? Atacaktım
Benimki de geri uyandı. Babası bakıyor şimdi ama ıh ıh ıh seslerinden sinirlerim bozuldu.Bilmiyorum iki gündür böyle bugün kafayı yicektim artık. 3 saati beklemeden mamasını verdim yatırdım yatağına şimdi, yoksa asla susmuyor ve hala uyumadıneyi var bilmiyorum, bir yeri mi ağrıyor, gazdan dolayı mı napcamı bilmiyorum ne kahvaltı ne yemek ne çay içebildim bugün
Çok mu damlatıyorsun canım niye o kadar az gidiyor günde 5 damla demişti doktor banaBen hıc koymadım buzdolabına.. Zaten 10 gunde bıtıyor
Evet bi camii karşısıda kuşlu mu bilmemKuşlu camiinin ordaki tantuni mien güzel orası yapıyor
5 damla aynenÇok mu damlatıyorsun canım niye o kadar az gidiyor günde 5 damla demişti doktor bana
Allah allah benim 20 gün rahat gidiyor5 damla aynen
Valla bılmıyorum ortalama o civarda gıdıyor, gun olarak saymadım da cok gitmiyor yaniAllah allah benim 20 gün rahat gidiyor
Canım nerde oturuyorsun ben geleyim sana benim kız kanguruda dışarı çıkınca çıldırıyor heyecanlı heyecanlı etrafa bakıyor, nefes nefese yeni dünyaya karşı uyumak nerdeeeeeAaaa bak dısarda cok guzel uyuyorlar ama karnı tok olunca cıkar bi dene rahatlıyorlar acık havada. Bi de kangurun var mı bılmıyorum tak önüne yürürken bebek 10. Dkkada uyumazsa gel bana direkben evdede birini kanguruya alıyorum diğerini elimle tutuyorum kucakta
Canım bana onun dolapta kalması gerektiğini söylemediker hiç üzerinde de oda sıcaklığında saklayın yazıyodu ben hep oda sıcaklığında kullandım hiç sorun yaşamadımKızlar biogaia yı gece dışarda unutmuşum 3 saat kadar. Artık kullanılmaz mı atmam mı gerekiyor?
O harfi var farklı olarakKızlar bigaia kafamı karıştırdı siz yazınca,, ben de dolaba hiç koymadım. Sonra araştırdım.
Bigaia D vitamini 25C altı sıcaklık deniliyor.( Benim kullandığım)
Biogaia gaz damlası -8 ile 2 C arası saklanmalı.
Farklı derecelerde yorum yapmamız bundan mı kaynaklı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?