2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Kızlar iki gündür kızım değişti katıla katıla ağlıyor susturamıyoruz napcamı şaşırdım. 1 saat önce mama verdim aç da değil. Yarım saat önce başladı ağlamaya memede zor susturdum şu an memede uyuyor bırakmaya korkuyorum. Atak dönemi mi? Ne rahatsızlığı olabilir anlamıyorum kafayı yicem

Duphaloc bize de verdiler sürekli kullanmamız gerekiyor mu peki ne zamana kadar kullandınız siz

Benim de ii gündür cok huysuz

Kızlar diş için bir tecrübesi, önerisi olan var mı? Erken mi başladı bizde bilmiyorum ama oğlumun dişleri çok kaşınıyor ve haliyle huzursuz. Emziğin içine su doldurup buzlukta dondurup veriyorum. Kendi henüz tutup götürmüyor ağzına soğuk diye tutmuyor ama ben ağzına götürünce iyi geliyor bir de parmağa takılan diş fırçası+kaşıyıcı aldım onla kendim kaşıyorum o da bi tık iyi geliyor gibi ama ne biliyim rahatlatması için tetagil falan almalı mıyım bilemedim. Eli sürekli ağzında ve ısırıyor parmaklarını kızıyor bazen tam kaşıyamayınca falan

Benimki de öyle. Bugün perişan oldum. 6’dan sonra ağlaya ağlaya kendim de bayılacak hale geldim. Memede sakinliyor ama 5 dk emip bırakıyor, yine sinirleniyor. Arabayla gezmek bile kar etmedi. En sonunda emziği tuttu da 15 dakikadır uyuyor. Gün içinde 3 kere yarım saat uyudu sadece.
12. Haftanın içindeyiz biz. Siz de yeni bitirdiniz. O atak dönemidir belki.

Bilmiyorum iki gündür böyle bugün kafayı yicektim artık. 3 saati beklemeden mamasını verdim yatırdım yatağına şimdi, yoksa asla susmuyor ve hala uyumadı neyi var bilmiyorum, bir yeri mi ağrıyor, gazdan dolayı mı napcamı bilmiyorum ne kahvaltı ne yemek ne çay içebildim bugün

Benimki de geri uyandı. Babası bakıyor şimdi ama ıh ıh ıh seslerinden sinirlerim bozuldu.

Canım nerde oturuyorsun ben geleyim sana benim kız kanguruda dışarı çıkınca çıldırıyor heyecanlı heyecanlı etrafa bakıyor, nefes nefese yeni dünyaya karşı uyumak nerdeeeee

Yaa benim oğlum da 2-3 gündür huzursuz uyuyamıyo ishali de var doymuyomu acaba diyip mama vermeye başladım ama diş olabilir mi ki eli hep agzında salyasıda akıyo birazcık

Kızlar bigaia kafamı karıştırdı siz yazınca,, ben de dolaba hiç koymadım. Sonra araştırdım.
Bigaia D vitamini 25C altı sıcaklık deniliyor.( Benim kullandığım)
Biogaia gaz damlası -8 ile 2 C arası saklanmalı.

Farklı derecelerde yorum yapmamız bundan mı kaynaklı?

O harfi var farklı olarak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…