2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Bende şarkı acıyorum dans edıyoruz hatta ben karsılarına gecip edıyorum bakıp gülüyolar yabancılara cok bakıyolar su an dun akşam hastaneye gittik hemşireden gözunu ayıramadılar tanımadıkları için büyük ihtimal dedım bende

Yok ya normal. Bana da cicianne bu çocuğu korkutmuşlar deyip muska yaptırmıştı. Ben de korkarım öyle şeylerden.
Kayınvalidem bana da korkuturlar yatağına ufak bir Kur'an Kerim koyalım demişti refleksmiş falan çok anlamayacağı için hee deyip koydum ama sıçrama ağlama falan devam ediyor tabi ilk bir yıl bunlar normal azalarak bitmesini bekleriz demişti doktorumuz. Herkes
İnsanlar çok boş konuşuyorlar…
Herkesin her konuda bir fikri var o yüzden çoğu zaman hee hüü deyip geçiyorum kimsenin dediğini yapmıyorum kendi doğrumla iyi kötü çocuğumu yetiştiriyorum .

Artık anneyi babayı tanıdıkları için yabancılar dikkatini çekiyordur miniğin

Geçen komşular gelmişti. Ben uyutmak için kucağımda bebekle zıplıyorum. Zaten nerdeyse 80 kiloyum su ter içinde kaldım. Komşunun biri dedi ki üstüne battaniye al o çocuk üşür. Ben de terliyor o dedim. Ama gerçekten az kalın giydirsem terliyor benimki. Yok üşür diye iddia ediyor. En sonunda benim çocuğum, soğuğa alıştırcam dedim. Biraz ayıp ettim diye de üzüldüm.

Bebekleriniz seslere farkli nesnelere farkli kisilere nasil tepki veriyor gozlemliyor musunuz? Surekli sicramaya devam ediyor mu yenidogan gibi?
Yeni yeni ses çıkarıp çağırmaya başladık iyice arttı bir aydır vardı şimdi susmuyor
Babayı gördümü beni de unutuyor
Sosyalleşiyor gün geçtikçe başkalarınada gülüyor bize yaptığını yapıyor aynı belki tam ayırt edemiyor anne baba yabancıyı
Senin bebek nasıl

Senin çocuğunu senden başkası bilemez ki o sıcaklıkta onun ki üşüyodur seninki terliyor . Bence hiç üzülmeyin bizim kültürümüzde sınırlarını bilmeyen çok insan var böyle böyle öğrenirler.

Şu gaz olayı beni benden alıyor aynen diz akşam oluyor başka çocuğa dönüşüyor birde herhangi yapan çocuk 3 aylık olunca kabız olmaya başladı çözüm yok mu

Benim bebegimin de sosyal gulumsemesi var yeni yuzlere gülümsüyor ama sonra aglamaya basliyor beni ya da babasini gormek istiyor.Ama seslerden cok irkiliyor.Yuksekli seslo konusmadan ani cikan sesten mesela

Benim bebegimin de sosyal gulumsemesi var yeni yuzlere gülümsüyor ama sonra aglamaya basliyor beni ya da babasini gormek istiyor.Ama seslerden cok irkiliyor.Yuksekli seslo konusmadan ani cikan sesten mesela
Benimkide öyle babası sevmek için yükseltiyor sesini biranda sıçrıyor bebe
Normal bence bunlar dünyada olduklarının farkına varıyorlar ya bu ay

Ozelden yazayim olur mu
Tabii
evet bize 2. Ayda çekildi 3 ü bekleyelim dediler 3 olduk tedavi başlandı inşallah ilk kontrolde iyileşti der doktor zor geçiyo çok zor

Kızlar meme reddi olan var mi bilmiyorum ama bol bol temas edin dün hemen duşa soktum ten tene temas ile emzirdim nerdeyse gun boyu sling ile yapışık yaşadık bugünde aynı şekilde duş tentene temas sling asla meme alması icin baskı kurmuyorum teklif ediyorum 6 saate kadar emmeden durabilirlermis 6 saati geçerse bi şekilde emzirmeye uğraşıyorum bugün daha iyi gibi inşallah aşacaz Facebook’ta emzirme sanatı grubu var oğlum doğduğunda emmeyince katılmıştım orda yöneticiler çok yardımcı olmuştu pandemi dönemi grubu pasife aldılar ama hala arşivden faydalana biliyoruz orayı okudum dün gece aynı problemi yaşayanlara sundukları çözümleri inşa kısa sürede geçer

Kızlar biogaia yı gece dışarda unutmuşum 3 saat kadar. Artık kullanılmaz mı atmam mı gerekiyor?
Ben dolaba konması gerektiğini bilmiyordum. Bi kere vermiştim öyle. Sonra eşim gördü tezgahın üstünde. Bunu dolaba koyman lazımdı dedi. Verdim ama bir şeyolmadı.

Şu gaz olayı beni benden alıyor aynen diz akşam oluyor başka çocuğa dönüşüyor birde herhangi yapan çocuk 3 aylık olunca kabız olmaya başladı çözüm yok mu
Cok normal dedi bana doktorumuz daha bagırsakları tam gelişmediği için oluyomuş benım kızımla reflüde oldu cok kusuyodu o da geciyo 1 haftadır kusmuyo eskisi gibi bagırsaklarıda duzene giriyo onuda farkettim. Bizim doktor 4 gun falan kabız olursa duphalac diye bi şurup verdi hamileykende ben olursam diye vermişlerdi 3 gun yapamamıştı vermiştim o zaman

Bebekleriniz seslere farkli nesnelere farkli kisilere nasil tepki veriyor gozlemliyor musunuz? Surekli sicramaya devam ediyor mu yenidogan gibi?
Yabancılamiyor kimseyi, utangaç şekilde gülüyor. Çıngıraktan oyuncaklardn çok korkuyordu, vücudunu yaklastirmami bile istemiyordu hepsiyle birlikte oynayarak sevdi. Ben hapsurunca yenidoğan gibi sıçrıyor bazen ağlıyor. Hapsurmam normaldir. Düşmekten korkuyor. Tummy timeda bazen uca geliyor düşücem sanıyor ses cikartarak beni al diyor anlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…