- Konu Sahibi sunshine__
-
- #68.501
Bugun ben de eczaneye almaya gityim dedi buzdolabinda saklanan formu artik uretilmiyor. Rafta olandan vereyim mi dedi. Yok diyincec1 tane depodan getirtti kalanlardan. Doktorumuzu aradim. Artik kullanmana gerek yok dedi.sheilata 4 hafta boyunca oda sıcaklığında saklanabılır, zaten 10 gun ancak gıdıyo
Probıyotık bu sonucta,ben de kullanmıyorum 1 2 haftadırBugun ben de eczaneye almaya gityim dedi buzdolabinda saklanan formu artik uretilmiyor. Rafta olandan vereyim mi dedi. Yok diyincec1 tane depodan getirtti kalanlardan. Doktorumuzu aradim. Artik kullanmana gerek yok dedi.
Evet benim doktorum da son kontrolde aynısını söyledi. Mamanın içindeki yetiyordur probiyotiğe gerek yok artık dedi bu bitince bir daha almıcamBugun ben de eczaneye almaya gityim dedi buzdolabinda saklanan formu artik uretilmiyor. Rafta olandan vereyim mi dedi. Yok diyincec1 tane depodan getirtti kalanlardan. Doktorumuzu aradim. Artik kullanmana gerek yok dedi.
Merhaba burnunu actiriyorum demişsiniz hangi yöntemle nasıl açılıyor acaba bizde bronşit başlangıcı oldukda antibiyotik verdi doktorGüne içinde kullanacaksan kullan. Sonrasında tutma kuzum ç. Bir de ventolini tek verme. Serum fizyolojikle karıştırıp ver. 2.5 cc ventolin, 5 cc serum fizyolojik… bebiş nasıl oldu iyi geldi mi ?
Ben hava vermeden önce burnunu bir serum fizyolojikle açtırıyorum. Arkadan hava veriyorum. Daha güzel etki ediyor bilgin olsun bu arada
Hıhı orası orasıEvet bi camii karşısıda kuşlu mu bilmemKızılay amane fırını var orada.
Geçmiş olsunMerhaba burnunu actiriyorum demişsiniz hangi yöntemle nasıl açılıyor acaba bizde bronşit başlangıcı oldukda antibiyotik verdi doktor
Kızlar iki gündür kızım değişti katıla katıla ağlıyor susturamıyoruz napcamı şaşırdım. 1 saat önce mama verdim aç da değil. Yarım saat önce başladı ağlamaya memede zor susturdum şu an memede uyuyor bırakmaya korkuyorum. Atak dönemi mi? Ne rahatsızlığı olabilir anlamıyorum kafayı yicem
Ben kabullendim bu haftayı yapacak bir şey yok. 50 santimlik tombul teyze içimizden geçti resmen. Evde kıyameti koparınca kız, bir baktım eşim mutfağa götürmüş hatuncum muzları izliyorBenimki de öyle. Bugün perişan oldum. 6’dan sonra ağlaya ağlaya kendim de bayılacak hale geldim. Memede sakinliyor ama 5 dk emip bırakıyor, yine sinirleniyor. Arabayla gezmek bile kar etmedi. En sonunda emziği tuttu da 15 dakikadır uyuyor. Gün içinde 3 kere yarım saat uyudu sadece.
12. Haftanın içindeyiz biz. Siz de yeni bitirdiniz. O atak dönemidir belki.
Çok tatlı yaaaBen kabullendim bu haftayı yapacak bir şey yok. 50 santimlik tombul teyze içimizden geçti resmen. Evde kıyameti koparınca kız, bir baktım eşim mutfağa götürmüş hatuncum muzları izliyorher yere bakmak istiyor. Ağlayınca evde gezdiriyoruz incelerken susuyor genelde bir de erik dalında susuyor
Serum fizyolojik sıkıp burun aspiratörüyle çekerek canımMerhaba burnunu actiriyorum demişsiniz hangi yöntemle nasıl açılıyor acaba bizde bronşit başlangıcı oldukda antibiyotik verdi doktor
Bizimkine gezdirmek de kar etmedi. Uyumadığı için ağlıyor çünkü. Ağlamasa hiç uyumasın önemli değil. Bana çocuk büyütmekte en zor gelen şey uyku. Kendim de zor uyuyorum, uykum çok hafif.Ben kabullendim bu haftayı yapacak bir şey yok. 50 santimlik tombul teyze içimizden geçti resmen. Evde kıyameti koparınca kız, bir baktım eşim mutfağa götürmüş hatuncum muzları izliyorher yere bakmak istiyor. Ağlayınca evde gezdiriyoruz incelerken susuyor genelde bir de erik dalında susuyor
Yok iste benim aldigim ki adam dolaptan veriyor buz dolabinda durmasi gereken. Ama yeni cikan raftaydi. Onun uzerinde yaziyorduProbıyotık bu sonucta,ben de kullanmıyorum 1 2 haftadır
Bi sayfa once paylastım üzerinde yazıyor zaten, acıldıktan sonra ay boyunca oda sıcaklıgında saklanabılır dıye.. Bu dıger gaz damlaları ıcın de oyle 1 ay ıcınde tuketılmelı, bakterıleenıyormus.
Bende bu yöntemi 1 haftadr yapiyorum günde en az 3 defa yaptım ama hepsi gelmio haliyle arkada biriken mukus aşağı aktı demkkiGeçmiş olsun
Burun temizliği yapılmazsa bronşite çevirme ihtimali oluşturabiliyor
Biz evde kendimiz yapıyoruz tuzlu su sıkıp çekiyoruz afedersiniz sümükleri
Eczaneden serum fizyolojik ve çekecek aldık onun adı aspiratör gibi bişeydi unuttum şuan
Bu kdr fazla vermedim hiç orta kulak prob oluyor diyorlar ondan korktuğum icin açıkçası olmazsa yapım bikereSerum fizyolojik sıkıp burun aspiratörüyle çekerek canım
Şu şekilde yapıyorum. Hazır olan serum fizyolojiklerden kullanıyorum. Videoya ek olarak da kalanı burun aspiratörüyle çekiyorum… çok geçmiş olsun kuzum
Ben artık bu aralar çok zorlanıyorum sf sıkarken;( anlıyor kafasını sağ sola hışımla döndürüyor burun dışında göz ağız heryere gidiyor ve kafasını tutuyorum o kadar döndürüyor ki bişey olacak diye korkuyorumSerum fizyolojik sıkıp burun aspiratörüyle çekerek canım
Şu şekilde yapıyorum. Hazır olan serum fizyolojiklerden kullanıyorum. Videoya ek olarak da kalanı burun aspiratörüyle çekiyorum… çok geçmiş olsun kuzum
Sürekli mi yapiosunuz da hasta mı ki bebeğinizBen artık bu aralar çok zorlanıyorum sf sıkarken;( anlıyor kafasını sağ sola hışımla döndürüyor burun dışında göz ağız heryere gidiyor ve kafasını tutuyorum o kadar döndürüyor ki bişey olacak diye korkuyorum
Hayır hasta değil ama hep burnu tıklalı. Hasta olmasın ciğere inmesin diye sabah akşam açıyorum hatta bazı zamanlarda 3ü buluyor çünkü çok zorlanıyor nefes alırkenSürekli mi yapiosunuz da hasta mı ki bebeğinizbbn hasta ama korkudan hc yapmadım
Şu uyku arkadaşı çözüm olur mu acaba sana. Uyku arkadaşına sanırım3-4. Aylarda geçiliyor. Ben daha seçmedim ne olsun diye (sanki benim seçimimle olacak daBizimkine gezdirmek de kar etmedi. Uyumadığı için ağlıyor çünkü. Ağlamasa hiç uyumasın önemli değil. Bana çocuk büyütmekte en zor gelen şey uyku. Kendim de zor uyuyorum, uykum çok hafif.
Aynı zamanda günde 1 defa aspiratör ile çekiyorum. Hiç sorun olmadığı zamanlarda bile baya geliyorHayır hasta değil ama hep burnu tıklalı. Hasta olmasın ciğere inmesin diye sabah akşam açıyorum hatta bazı zamanlarda 3ü buluyor çünkü çok zorlanıyor nefes alırken
Hayır hasta değil ama hep burnu tıklalı. Hasta olmasın ciğere inmesin diye sabah akşam açıyorum hatta bazı zamanlarda 3ü buluyor çünkü çok zorlanıyor nefes alırken
Bizim uyku arkadaşımz emzikŞu uyku arkadaşı çözüm olur mu acaba sana. Uyku arkadaşına sanırım3-4. Aylarda geçiliyor. Ben daha seçmedim ne olsun diye (sanki benim seçimimle olacak da). Ama arkadaşlarım uyardı ne olursa kolay bulunan bir şey olsun, anneannede, babaannede, arabada yedek bulunsun dediler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?