2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Ya ben de sorcam hep, sünnetsiz erkek bebişlerin pipisini nasıl temizliyorsunuz? İçini açmak gerekiyor mu?

Hiçbir şey yapmıyorum yavaş yavaş beden kendini yenileyecek sanırım. Gitgide inceliyorum ödemler gidiyor, zamanla oluyormuş ellerimin şişliği hiç inmeyecek sanmıştım. Geçen hafta yüzüğüm olmuyordu bu hafta oluyor mesela. Yaza kadar eski formumuza kavuşuruz bence

Kızlar koliklik ne zaman bitiyor biliyor musunuz?
Şimdi bunu okudum umarım 4.ay sonunda biter. Meme vermeye bile korkuyorum bu yüzden bu düşüncemi aşmam gerekiyor

Eklentiler

• F66C1D0B-0780-4274-A9AC-ABFF9C0184FC.webp
    20,1 KB · Görüntüleme: 33
Evet ya yazın gezeriz çok su içeriz fln atarız takmiyorum ben çok

Trendyoldan falan alabilirsin aktarlarda da oluyor
Aldık canım o günden sonra yedim ya o ya bira mayası eski sütüme kavuşturdu.

Akşam 8bucukta uyuyor sabah 7de tam kalkıyor. Ama her birbucuk iki saatte bir acıkınca beni dürtüyor, herhalde bazen uyanamiyorum ya da beni bulamıyor elleri o zaman gece tamamen uyanıyor bir buçuk saat uyanık kalma süresi bu hafta işe başladim gece kalkıp oturuyoruz.
Sizin 8 9 saat aralıksız mı, beslenme aralığı nasıl?

Allah kolaylık versin canım. Kaç haftalık şimdi? Kızımda ben de 16 haftalıkken başlamıştım.

Sen yokken nasılmış, idare edebiliyor mı?Bakıcı işini nasıl çözdün

Allah kolaylık versin canım. Kaç haftalık şimdi? Kızımda ben de 16 haftalıkken başlamıştım.
Saol cok ihtiyacım var, tahmin ettigimden daha cok zorluyor. 13 haftalıkken başladım

Sen yokken nasılmış, idare edebiliyor mı?Bakıcı işini nasıl çözdün

Sabah 8den 12ye kadar annem bakıyor. Sonra annem işe gidiyor ben bakıyorum. Anneme de zor böyle 6 ay götürebilir miyiz bilmiyorum. Sabah uykuları güzel. İki uyku yapıyor 12ye kadar. Ben geldikten sonra full+full enerjiyle devam ediyoruz

Memeyi vermeye neden korkuyorsun
Bebeğin kolik mi
Abimlerin bebeği de kolikti hiç susmadan ağlardı gece gündüz demeden
5-6 aylık gibi düzeldi bebekleri
Evet kolik memeyi verince mama gelmeyince 2 dk ya basıyor çığlığı. Sustur susturabilirsen 45 dk dır dans ediyoruz sussun diye bacaklarımda derman kalmadı valla mamasını veriyorum şimdi

Oh süper ananeyle tam geçiş süreci olur olan kadınlara oluyor işte, hem çocuk bak, hem kariyer yap, hem evle ilgilen hem kendinle ilgilen . Tüm alanlarda da %100 performans beklensin.

Geçen gün bi yandan kızı emziriyorum bir yandan telde müvekkille konuşuyordum kız uzunca bir pırttttt yaptı iş kazası işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…