- Konu Sahibi sunshine__
-
- #68.881
Benim bir arkadaş var 5 Aralık doğumlu 1 ay oldu yaptırdıErkek bebişi olanlar sünnet yaptırdınız mı
Ben ellemiyorum hiç etrafını temizliyorum kaldırıp ponponlara dokunduğu kısımları, o kadar.Ya ben de sorcam hep, sünnetsiz erkek bebişlerin pipisini nasıl temizliyorsunuz? İçini açmak gerekiyor mu?
Hiçbir şey yapmıyorum yavaş yavaş beden kendini yenileyecek sanırım. Gitgide inceliyorum ödemler gidiyor, zamanla oluyormuş ellerimin şişliği hiç inmeyecek sanmıştım. Geçen hafta yüzüğüm olmuyordu bu hafta oluyor mesela. Yaza kadar eski formumuza kavuşuruz benceBenim 5
Şimdi bunu okudumKızlar koliklik ne zaman bitiyor biliyor musunuz?
Evet ya yazın gezeriz çok su içeriz fln atarız takmiyorum ben çokHiçbir şey yapmıyorum yavaş yavaş beden kendini yenileyecek sanırım. Gitgide inceliyorum ödemler gidiyor, zamanla oluyormuş ellerimin şişliği hiç inmeyecek sanmıştım. Geçen hafta yüzüğüm olmuyordu bu hafta oluyor mesela. Yaza kadar eski formumuza kavuşuruz bence
Memeyi vermeye neden korkuyorsunŞimdi bunu okudumumarım 4.ay sonunda biter. Meme vermeye bile korkuyorum bu yüzden bu düşüncemi aşmam gerekiyor
Aldık canım o günden sonra yedim ya o ya bira mayası eski sütüme kavuşturdu.Trendyoldan falan alabilirsin aktarlarda da oluyor
Yani o da doğru hiç değilse 8-9 saat uyuyoruz uykumuzu alıyoruz şükür. Dün gece 3te uyudu tabi arada iyice coşuyorama akşamları da hep bizimle benim hiç bebeksiz oturduğum dinlendiğim anım olmuyor ful takılıyor bizimle aldığım bebek kamerasını daha bir kere bile kullanmadım yapışık yaşadığımız için
Allah kolaylık versin canım. Kaç haftalık şimdi? Kızımda ben de 16 haftalıkken başlamıştım.Aldık canım o günden sonra yedim ya o ya bira mayası eski sütüme kavuşturdu.
Akşam 8bucukta uyuyor sabah 7de tam kalkıyor. Ama her birbucuk iki saatte bir acıkınca beni dürtüyor, herhalde bazen uyanamiyorum ya da beni bulamıyor elleri o zaman gece tamamen uyanıyor bir buçuk saat uyanık kalma süresibu hafta işe başladim gece kalkıp oturuyoruz.
Sizin 8 9 saat aralıksız mı, beslenme aralığı nasıl?
Sen yokken nasılmış, idare edebiliyor mı?Bakıcı işini nasıl çözdünAldık canım o günden sonra yedim ya o ya bira mayası eski sütüme kavuşturdu.
Akşam 8bucukta uyuyor sabah 7de tam kalkıyor. Ama her birbucuk iki saatte bir acıkınca beni dürtüyor, herhalde bazen uyanamiyorum ya da beni bulamıyor elleri o zaman gece tamamen uyanıyor bir buçuk saat uyanık kalma süresibu hafta işe başladim gece kalkıp oturuyoruz.
Sizin 8 9 saat aralıksız mı, beslenme aralığı nasıl?
Saol cok ihtiyacım var, tahmin ettigimden daha cok zorluyor. 13 haftalıkken başladımAllah kolaylık versin canım. Kaç haftalık şimdi? Kızımda ben de 16 haftalıkken başlamıştım.
Sen yokken nasılmış, idare edebiliyor mı?Bakıcı işini nasıl çözdün
Evet kolik memeyi verince mama gelmeyince 2 dk ya basıyor çığlığı. Sustur susturabilirsenMemeyi vermeye neden korkuyorsun
Bebeğin kolik mi
Abimlerin bebeği de kolikti hiç susmadan ağlardı gece gündüz demeden
5-6 aylık gibi düzeldi bebekleri
Oh süper ananeyle tam geçiş süreci olurSaol cok ihtiyacım var, tahmin ettigimden daha cok zorluyor. 13 haftalıkken başladım
Sabah 8den 12ye kadar annem bakıyor. Sonra annem işe gidiyor ben bakıyorum. Anneme de zor böyle 6 ay götürebilir miyiz bilmiyorum. Sabah uykuları güzel. İki uyku yapıyor 12ye kadar. Ben geldikten sonra full+full enerjiyle devam ediyoruz
Ben ellemiyorum hiç etrafını temizliyorum kaldırıp ponponlara dokunduğu kısımları, o kadar.
Dokununca noluyomuş?Ben de ayni sekilde kendisine hic dokunmuyorum etrafini siliyorum.Kakada zaten direk yikiyorum banyoda..
O deriye dokunmamak gerekiyor zaten bu arada..
Bana da eğitimlerde o deriye dokunmamamı, geriye vs çekmememi söylemişlerdi ellemedim hiçBen de ayni sekilde kendisine hic dokunmuyorum etrafini siliyorum.Kakada zaten direk yikiyorum banyoda..
O deriye dokunmamak gerekiyor zaten bu arada..
Dokununca noluyomuş?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?