- 25 Ekim 2023
- 1.263
- 2.450
- 53
- 40
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #68.861
Bizimki de aynı 2 ay 25 günlüğüz. Daha yeni oyun halısından sarkanlara dikkatli bakıp oynuyor. Biz yemek yerken kafasını çevirip kötü kötü bakıyor bize ama seslensek bakmıyor. O biraz daha ilerleyen aylarda sanırım okudum ama hatırlamıyorum kaçıncı ay.Kızlar 2 ay 27 günlük seslendiğimizde heyecanlanıp gülüyor bize bakarken tersi yöne gittigimizde göz takibi yapıyor kafasını döndürüp takip ediyor ama bizi görmezken sağ yada soldan seslendigimizde ses yaptığımızda o yöne dönmüyor normal mi şuan daha
Bizim de aynı canım. 31’inde 3 aylık olacak.Kızlar 2 ay 27 günlük seslendiğimizde heyecanlanıp gülüyor bize bakarken tersi yöne gittigimizde göz takibi yapıyor kafasını döndürüp takip ediyor ama bizi görmezken sağ yada soldan seslendigimizde ses yaptığımızda o yöne dönmüyor normal mi şuan daha
Arada uyanmıyor mu hiç?Uyku düzeni oturtan var mı aranızda? Benim kız doğduğundan beri gece minimum 1de uyuyup sabah 10buçukta uyanıyor üniversiteli gibi yaşıyorakşam 9da uyusun sabah 8de kalksın istiyorum nasıl yapıcam ben bunu hiç düzenli değil uykuları
Evet canım normal sesi duyuyor ama sesin geldiği yöne benim kızım da bakmıyor.Kızlar 2 ay 27 günlük seslendiğimizde heyecanlanıp gülüyor bize bakarken tersi yöne gittigimizde göz takibi yapıyor kafasını döndürüp takip ediyor ama bizi görmezken sağ yada soldan seslendigimizde ses yaptığımızda o yöne dönmüyor normal mi şuan daha
Ay şükret vallaUyku düzeni oturtan var mı aranızda? Benim kız doğduğundan beri gece minimum 1de uyuyup sabah 10buçukta uyanıyor üniversiteli gibi yaşıyorakşam 9da uyusun sabah 8de kalksın istiyorum nasıl yapıcam ben bunu hiç düzenli değil uykuları
Uyanıyor tabii gecede 2 kez. Sabah daha sık uyuyup uyanıyor. Emip uyuyor geri. Böyle böyle 10.30a kadar uyuyor.Arada uyanmıyor mu hiç?
Benimki genelde 8 buçukta uyursa akşam uykusuna geçiyor. Yoksa 11’e uzuyor uyuklamalarla uzun uykuya geçişi.
ama değişiyor. Dün gece çok kalktı mesela, harap etti beni.
Yani o da doğru hiç değilse 8-9 saat uyuyoruz uykumuzu alıyoruz şükür. Dün gece 3te uyudu tabi arada iyice coşuyorAy şükret vallaşükretmedikçe daha beter oluyor her gün deneyimliyorum. 2.5-3 saatte düzenli uyansa napacaktın. Biz hep böyleyiz uzun uykumuz yok. Ne güzel uyuyor bebeğin. Uyuduğuna şükret bence yenidoğan bebeklerde uyku düzeni için erken zamanla oturur
Aynı durumdayız şu an kanguruyla kucağımda uyuyor. Tek başına kalmayı sevmiyor benimki de çok az bir süre ana kucağında oturuyor karnı doyduğunda. Sonra hemen beni al diye ağlıyorYani o da doğru hiç değilse 8-9 saat uyuyoruz uykumuzu alıyoruz şükür. Dün gece 3te uyudu tabi arada iyice coşuyorama akşamları da hep bizimle benim hiç bebeksiz oturduğum dinlendiğim anım olmuyor ful takılıyor bizimle aldığım bebek kamerasını daha bir kere bile kullanmadım yapışık yaşadığımız için
Bizimki de aynı 2 ay 25 günlüğüz. Daha yeni oyun halısından sarkanlara dikkatli bakıp oynuyor. Biz yemek yerken kafasını çevirip kötü kötü bakıyor bize ama seslensek bakmıyor. O biraz daha ilerleyen aylarda sanırım okudum ama hatırlamıyorum kaçıncı ay.
Bizim de aynı canım. 31’inde 3 aylık olacak.
Bi kitaptan takip ediyorum 3. Ay sonu kazanımlarında yazıyordu sabah baya denedim bakmayınca sormak istedim o yüzden sizde de öyle mi diyeEvet canım normal sesi duyuyor ama sesin geldiği yöne benim kızım da bakmıyor.
Onlar filmlerde oluyor benceYani o da doğru hiç değilse 8-9 saat uyuyoruz uykumuzu alıyoruz şükür. Dün gece 3te uyudu tabi arada iyice coşuyorama akşamları da hep bizimle benim hiç bebeksiz oturduğum dinlendiğim anım olmuyor ful takılıyor bizimle aldığım bebek kamerasını daha bir kere bile kullanmadım yapışık yaşadığımız için
Benim 5Kaç kilo fazlalığınız kaldı? Benim 4 kilo duruyor
Azaltınca mı düzeldi?Kizlar mama bebeğin kaka yapmasını engelliyor sanırım 1 haftada 1 kez verdim düzeldi sanki
Evet 1 haftada toplam 2 kez verdim 60 CC olarakAzaltınca mı düzeldi?
Onu neden verdin?Evet 1 haftada toplam 2 kez verdim 60 CC olarak
Sütüm olmadı emmek istediOnu neden verdin?
Benim de mamayı arttırdığım günler kakası daha güzel, mama bir kere verdiğim günler böyle yeşil mukuslu ve saçma oluyor kakası. Başka sıkıntısı olmuyor ama artık gaz falan bitti gibi.Sütüm olmadı emmek istedi
Evet canım çok şükür gazları bitti sayılır artıkBenim de mamayı arttırdığım günler kakası daha güzel, mama bir kere verdiğim günler böyle yeşil mukuslu ve saçma oluyor kakası. Başka sıkıntısı olmuyor ama artık gaz falan bitti gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?