2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Bizimki de aynı 2 ay 25 günlüğüz. Daha yeni oyun halısından sarkanlara dikkatli bakıp oynuyor. Biz yemek yerken kafasını çevirip kötü kötü bakıyor bize ama seslensek bakmıyor. O biraz daha ilerleyen aylarda sanırım okudum ama hatırlamıyorum kaçıncı ay.

Bizim de aynı canım. 31’inde 3 aylık olacak.

Uyku düzeni oturtan var mı aranızda? Benim kız doğduğundan beri gece minimum 1de uyuyup sabah 10buçukta uyanıyor üniversiteli gibi yaşıyor akşam 9da uyusun sabah 8de kalksın istiyorum nasıl yapıcam ben bunu hiç düzenli değil uykuları

Arada uyanmıyor mu hiç?
Benimki genelde 8 buçukta uyursa akşam uykusuna geçiyor. Yoksa 11’e uzuyor uyuklamalarla uzun uykuya geçişi.
ama değişiyor. Dün gece çok kalktı mesela, harap etti beni.

Evet canım normal sesi duyuyor ama sesin geldiği yöne benim kızım da bakmıyor.

Ay şükret valla şükretmedikçe daha beter oluyor her gün deneyimliyorum. 2.5-3 saatte düzenli uyansa napacaktın. Biz hep böyleyiz uzun uykumuz yok. Ne güzel uyuyor bebeğin. Uyuduğuna şükret bence yenidoğan bebeklerde uyku düzeni için erken zamanla oturur

Arada uyanmıyor mu hiç?
Benimki genelde 8 buçukta uyursa akşam uykusuna geçiyor. Yoksa 11’e uzuyor uyuklamalarla uzun uykuya geçişi.
ama değişiyor. Dün gece çok kalktı mesela, harap etti beni.
Uyanıyor tabii gecede 2 kez. Sabah daha sık uyuyup uyanıyor. Emip uyuyor geri. Böyle böyle 10.30a kadar uyuyor.
Dün gece biz de mahvolduk gece 3te uyudu. 4. Aya giriyoruz ondan galiba

Yani o da doğru hiç değilse 8-9 saat uyuyoruz uykumuzu alıyoruz şükür. Dün gece 3te uyudu tabi arada iyice coşuyor ama akşamları da hep bizimle benim hiç bebeksiz oturduğum dinlendiğim anım olmuyor ful takılıyor bizimle aldığım bebek kamerasını daha bir kere bile kullanmadım yapışık yaşadığımız için

Aynı durumdayız şu an kanguruyla kucağımda uyuyor. Tek başına kalmayı sevmiyor benimki de çok az bir süre ana kucağında oturuyor karnı doyduğunda. Sonra hemen beni al diye ağlıyor

Kızlar ıpad lerden en kullanışlı en iyisi hangisi, teknolojiden anlayan var mı aranızda? Eğitim amaçlı kullanılacak daha çok, soru hazırlama vs

Bizim de aynı canım. 31’inde 3 aylık olacak.

Evet canım normal sesi duyuyor ama sesin geldiği yöne benim kızım da bakmıyor.
Bi kitaptan takip ediyorum 3. Ay sonu kazanımlarında yazıyordu sabah baya denedim bakmayınca sormak istedim o yüzden sizde de öyle mi diye

Onlar filmlerde oluyor bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…