2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Ahaaaa grubumuzun avukatı varmıs

Ya ben de sorcam hep, sünnetsiz erkek bebişlerin pipisini nasıl temizliyorsunuz? İçini açmak gerekiyor mu?
Bizimkinin ucu tıkanmıştı ve çok dardı üç haftalıkken sünnet ettirdik ondan öncede temizlemişti eşimin halası tıkandığı için çiş damla damla geliyordu

Selam kızlar
Bebekleriniz ayakta destekli durabiliyor mu?
Benimki direk oturma pozisyonuna geçiyor kendini bırakıyor
Normal mi?
Endişe etmeli miyim?
Fikir verirseniz sevinirim

Gaz masajı videosu kızlar. Burdaki bazı hareketleri yapıyorum zaten ama yetmiyor gazlı bebeme, yapmadıklarımı deniyim bakalım

Selam kızlar
Normal mi?
Endişe etmeli miyim?
Yere bastırmayın kalça çıkığı olur dedikleri için ben hiç denemedim. Hatta 6sında 3. Ay kontrolümüz var soracağım sorulardan biri. Ama az önce video izledim ellerinden kendine çekerek ayağa kaldırabiliyormuşsun artık 3. Ayda. Destekli oturma da yaptırmıyorum henüz anlık kucağıma alırken, bir şeyler yaparken bi kaç saniye sadece destekli oturmayı da soracağım

E doktor bizim 3.ay kontrolunde kendisi ellerinden tutup kaldırdı. Bana da evde ara ara yaptır dedi ay kalça çıkıklığı olur mu acaba çocukta 5 kilo bile değil bir de yavrum

Bir de kızlar, benim kız biberon emzik her şeyi reddediyor. Bazen hala daha meme başı problemleri yaşıyorum. Biri de bana, belki dudak bağı vardır doktora götür baktır dedi. Götürdüm. Bana dediği şu oldu “ dil bağı kesilir dudak bağı kesilmez “. E ama biliyorum ki kesilir. Çok tereddütte kaldım. Bizimki böyle. Sizin bebeklerde de böyle mi bu ? Bakıp haber verebilir misiniz fotoğraflarsanız çok sevinirim

Eklentiler

• IMG_5492.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 44
E doktor bizim 3.ay kontrolunde kendisi ellerinden tutup kaldırdı. Bana da evde ara ara yaptır dedi ay kalça çıkıklığı olur mu acaba çocukta 5 kilo bile değil bir de yavrum
Yok yok canım 3. Ayda yapması gerekiyormuş zaten, ben hiç yeltenmemiştim. Youtubetan izleyince aaa yapabiliyormuş diye öğrendim sorucam doktora diye not aldım. 3. Ay kontrolünde yaptırıyormuş doktorlar

Oğlumun böyleydi emmede sorun yaşamadık ama dişleri ayrık şuan bu dudak bağından dolayı 6 yaşında bi müdahale edilmedi ama edilse daha mi dogru olurdu diye kafamı hep kurcalayan bişeydi çünkü bazı harfleri dil terapisi aldığımız halde hala söyleyemiyor

Selam kızlar
Normal mi?
Endişe etmeli miyim?
Hiç denemedim bastırmamak gerekiyor diye biliyorum daha erken sanki kalça için zararlı galiba erken bastırmak

Selam kızlar
Normal mi?
Endişe etmeli miyim?
ilk zamanlar bilerek bastirmadim ama kendi basiyordu şimdi kendim bazen bilerek yapıyorum çivi gibi basiyor maşallah bazi bebekler gec yapıyor benimkiler hep erkenci ellerinden tutuncada kalkıyor hatta daha çekmeden kafasını kaldırıyor mekik çeker gibi

Ben onun yanaklarına kıyamam

Yaa. Ben başka bir doktora daha götüreyim olmazsa. İçim rahat etmedi

Uyku düzeni bozuldu sanki 2 gündür gece iyi uyumuyor durmadan uyanıyor göz ettim heralde gündüz meme dışında uyumasada gece ilk uykuda 6 bazen 7 saat uyuduğu oluyordu emip tekrar uyuyodu bir kaç saat toplamda 9 , 10 saat arada bi bir bozuluyordu ama gazdan diyordum şimdi 2 gün üst üste uyumadı bakalım bu gece ne olacak

Benim de 9 buçuktan beri defalarca uyuyup uyandı. Ben de yatıyorum o arada iyice salak gibi oldum. Sabah oldu sanıp kalkıyorum. Biz hafif hastayız yine, ona da bulaştı galiba.

Bi kaç defa benim kızda 6 7 saat uyudu gece uykusuna ilk geçtiği uykusu genelde uzun olan ben panikleyip uyandırıp emzirsem mi dedim acaba siz hiç ellemiyormusunuz öyle uzun uyuduğu zaman

Ben dün Osman Gönülaldan dinlemiştim 3.aydan itibaren destekli oturtmaya başlayabilirsiniz diyordu ben bugün kucağımda denedim

Hep mi Red etti yoksa yenimi yapmaya başladı yeniyse dudak bağı ile ilgili değildir bence normal duruyor daha dişleri olmadığı için daha belirgin geliyor dişleri çıkınca dişleri ayrık olursa kestirirsin büyük kizimda yaptılar dudak bağı herkezde oluyor kiminde daha kısa yada kalın
Doğduğundan beri problem yaşıyorsan başka bir doktorda götür doktorlarda eğer kilo sorunu yoksa kesmiyorlar bebeklerde

Hiç denemedim bastırmamak gerekiyor diye biliyorum daha erken sanki kalça için zararlı galiba erken bastırmak
Ayy bu annem ile kv beni deli edecek gece gündüz neden basmıyor diye beni dellendirip bütün gün bastırmaya çalışıyorlar beni bile korkutular sanki yapılması lazım ama çocuk bu konuda noksan gibi off Allah'ım 6 çocuk biri 3 çocuk biri nasıl büyütmüş Allah korumuş yeminle
İyi hayatta kalmışız yani
Ateşine baktın mı?
Gaz da olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…