- Konu Sahibi sunshine__
-
- #68.841
Bu kilo verme işi doğum şekli ile alakalı mı? Ben doğumdan sonra 3-4 haftada bütün kiloyu verdim belki 1 kilo vardır üstümde şu an vajinal doğum yaptım.
Bence etkısı var, ben sezeryan oldum, yapı da etkili tabiBu kilo verme işi doğum şekli ile alakalı mı? Ben doğumdan sonra 3-4 haftada bütün kiloyu verdim belki 1 kilo vardır üstümde şu an vajinal doğum yaptım.
Aramızda gençler de vardır ama genelde oldun kadınlardan oluşan bi grubuz sanki. 30 üstü ağırlıkta sanırım yaşla ilgisi de olabilir belki ben de 33üm, benim de kilodan ziyade korkunç bir ödem sorunum olmuştu ama dağlara taşlara bir ödemden bahsediyorum. Ben de onu biraz yaşımın çok çok genç olmamasına bağlıyorum.Bence etkısı var, ben sezeryan oldum, yapı da etkili tabi
Benim gebelik öncesinden 4-5 kilo fazlam var ama zaten önceden de 20 kilo fazlam vardıKaç kilo fazlalığınız kaldı? Benim 4 kilo duruyor
Yok benimki önceki de sezaryendi. 30 kilo alıp 25’ini 10 günde, kalanını 9 ayda vermiştim. Bu sefer 11 kilo aldım, ancak 5 verdim. İnşallah 9 ayda veririm yine.Bu kilo verme işi doğum şekli ile alakalı mı? Ben doğumdan sonra 3-4 haftada bütün kiloyu verdim belki 1 kilo vardır üstümde şu an vajinal doğum yaptım.
Doğrudur öncekinde 35’tim, şimdi 40.Aramızda gençler de vardır ama genelde oldun kadınlardan oluşan bi grubuz sanki. 30 üstü ağırlıkta sanırım yaşla ilgisi de olabilir belki ben de 33üm, benim de kilodan ziyade korkunç bir ödem sorunum olmuştu ama dağlara taşlara bir ödemden bahsediyorum. Ben de onu biraz yaşımın çok çok genç olmamasına bağlıyorum.
Doğrudur öncekinde 35’tim, şimdi 40.
Yalnız çocuğum olana kadar 10 yaş genç gösteriyordum. 35’ken 25 gibiydim. Çocuğum doğdu bir anda çöktüm. O kız mahvetti beni. Şimdi oğlum uysal ama mahvolmuşum bi kere
Ben de az önce doktordan botox onayı aldım emzirirken yaptırabilir miyim diye. Şart oldu
Bence etkisi yok ben sezaryan oldum 25 kilo almıştım hiç biri kalmadıBu kilo verme işi doğum şekli ile alakalı mı? Ben doğumdan sonra 3-4 haftada bütün kiloyu verdim belki 1 kilo vardır üstümde şu an vajinal doğum yaptım.
Ben de bugun mıcroblading yaptırmaya karar verdim ve randevu aldımay hiç ona sıra gelmez bende. Saçımın boyası gelmiş, ona bile üşeniyorum. Çocuk uyudu mu yattığım yeri bilmiyorum. Dizi izliyordum baklava vardı dizide. Baklava düşünmekten uyuyamıyorum. Biraz uyusam iyi gelcek.
Emzirmekle alakalıdır belki de ben emziremedim ondan kilo kaldı fazladan diye düşünüyorum. Ödemim de yavaş yavaş gidiyorYok benimki önceki de sezaryendi. 30 kilo alıp 25’ini 10 günde, kalanını 9 ayda vermiştim. Bu sefer 11 kilo aldım, ancak 5 verdim. İnşallah 9 ayda veririm yine.
Evet genetik ben hayatımda 48 kilonun üstünü hiç görmedim boyum 168. Hamilelikte 18 kilo aldım. Sezaryen sonrası tüm karnım gitti inceldim ve 53 kiloyum şu an. Hatta daha fazla kilo vermiyim diye tatlıya abanıyorum bari birazı kalsın diye bıktım zayıflıktanDoğum şeklinin etkisi vardır belki ama genetik daha önemli bence
Sezaryenle doğuran bazıları normal doğuma göre çabuk toparlanıp kilo vermiş olabiliyor
Annem 4 çocuk doğurmuş ama zayıf ve karnı dümdüz bendede öyle şuan
Hatta üç dört kilo alsam iyi olacak
ilerde nasıl olurum bilmiyorum ama yaşım ilerlemeden bi tane daha yapıp çocuk
Meselesini kapatayım diyorum.
Bu kilo verme işi doğum şekli ile alakalı mı? Ben doğumdan sonra 3-4 haftada bütün kiloyu verdim belki 1 kilo vardır üstümde şu an vajinal doğum yaptım.
Bizimkinide tesadüfen yatakta oynarken yakaladımKızlar gece rüya öğününü kacirdim ya kalktı oturdu hic uyuyası yok, öğlende hiç uyutamadim
Benim talihsizliğim kilolu hamile kalmamdı. Zaten zayıf değildim ama pilates vs derken iyi gidiyordum evlendim 10 kilo aldım o kilonun üzerine hamile kaldım. Hamileyken doktorum korkuttu çok kilo almadım +7 kilo ile doğuma girdim ilk haftalar -9 kilo oldu benden mutlusu yok. Sonra helva süt yapar, tahin süt yapar, yok eşeğin bacağı süt yapar diye diye kilo aldım veremiyorum. Hamile kaldığım kilonun civarında develeniyorum hadi bakalım. Yaş da oldu 39 metobolizmam hak getireYok benimki önceki de sezaryendi. 30 kilo alıp 25’ini 10 günde, kalanını 9 ayda vermiştim. Bu sefer 11 kilo aldım, ancak 5 verdim. İnşallah 9 ayda veririm yine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?