- 25 Aralık 2021
- 3.389
- 4.731
- 83
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #68.941
Mama miktarını arttırsan ? Onun bir hesabı vardı. Minimum ve maksimum verebileceğin mama miktarının. Kilosu x 150 =min mama. Kilosu x 200 =max mamaydı yanlış hatırlamıyorsam. Ona baksana. Belkide miktarını arttırabiliyorsundurKızlar kafam çok karışık. Kızım mamadan 2 saat sonra ağlamaya başlıyor susmayan cinsten. Yarım saat ağlıyor dayanamayıp 2.5 saatte veriyorum artık mamayı. Doktor 3 saatten önce verme dedi. Bizim de bazen çabuk acıktığımız ya da iştahımızın olmadığı zamanlar oluyor bebeklerde de olamaz mı bu? Neden illa 3-4 saat kural gibi bazen esnetilemez mi? Çok üzülüyorum ağlattığım için. Ağlatarak ona iyilik mi kötülük mü yapıyorum bilmiyorum
Hepsinde 6 ay üstü diye biliyorum canımKızlar avent anne memesi biberon kullananlar 2 numara başlığa geçtiniz mi?
Reflü olur diye sanıyorum. Kaç saatte bir veriyordun mama?Bence de ama karışan o kadar çok ki ben de salak gibi izin verip etkileniyorum
7 saat peki göğüslerin ne oluyor?
Sağım vs yapıyor musun?
Ben olsam verirdim galiba
Neden verdirmiyor?
Büyük oğlum bir kere açlıktan ağlamadı benim hem mama ile besledim üstelik
Hatta uykudayken ben saat kurup kalkıp mama yapıp içirirdim.
Açlıktan ağlamak nedir bilmezdi
90 ya da 120 cc veriyorumKaç ml veriyorsun? Ortalama 3 saat deniliyor da ağladığı zaman benim de 2 saatte verdiğim oluyor erken verirsem ölçüyü az veriyorum 120 yerine 90 gibi mesela
Pre ne canım anlamadım? Golden goat veriyorumSen hangi mama veriyorsun bilmiyorum ama pre olanlar veriliyor hatta annesütü alıyorsa pre veriyorlar burda annesütü almasada veriyorsun en hafif mama o annesutune yakın diye ben aglatmazdim 2 saat de az değil bizim kiz gündüz devamlı memede eğer çok mama aldığını düşünüyorsan biraz duru aparsin suyunu biraz fazla koy ağlamaktan iyidir önceden biz birde bebekler için rezene çayı olurdu onuda icirirdik
Sorunca yazar mısın lütfen ne diyecek merak ediyorumDaha once konusmustuk sanki cuma ben de soracagim doktora aglatma lutfen ne zaman istiyorsa ver ben oyle yapiyorum bunye meselesi hazir degiller demekki. Bir de kilosuna gore 700ml almasi gerekiyor biz gunluk o sekilde 600 aldigimiz oluyor
Artırırsam kusuyor. Denedim geçen hafta 90 verdiğim saatte 120 verdim kustu. 120 verdiğim saatte 150 verdim kustuMama miktarını arttırsan ? Onun bir hesabı vardı. Minimum ve maksimum verebileceğin mama miktarının. Kilosu x 150 =min mama. Kilosu x 200 =max mamaydı yanlış hatırlamıyorsam. Ona baksana. Belkide miktarını arttırabiliyorsundur
Durmadığı zaman 30 versen? Bazen iki cok cok çekip uykuya geçiyorlar. Ben susadı herhalde diye her istediğinde veriyorum. Mama meme ne olursa artık. Gece o kadar sık uyanmıyor ama.Artırırsam kusuyor. Denedim geçen hafta 90 verdiğim saatte 120 verdim kustu. 120 verdiğim saatte 150 verdim kustu
Evet tutuyor. Ben de alıştım artık göğüslerim de acımıyor. Benim için çok zor bir süreçti emzirme çok şükür rahatladım.Şuan tutuyor mu çıplak halde yani? Ya bana hayal gibi geliyor çok inatçı benim bebeğim 42 günlük. Silikonsuz asla almıyor
HatırlamıyorumReflü olur diye sanıyorum. Kaç saatte bir veriyordun mama?
Aynen ben de onda ve bir kaç uzmanda dinledimBen dün Osman Gönülaldan dinlemiştim 3.aydan itibaren destekli oturtmaya başlayabilirsiniz diyordu ben bugün kucağımda denedim
Normalinden az versen olmaz mı? İçin rahat etmeyecekse mesaj at doktora hem sana hem bebişe yazık.Kızlar kafam çok karışık. Kızım mamadan 2 saat sonra ağlamaya başlıyor susmayan cinsten. Yarım saat ağlıyor dayanamayıp 2.5 saatte veriyorum artık mamayı. Doktor 3 saatten önce verme dedi. Bizim de bazen çabuk acıktığımız ya da iştahımızın olmadığı zamanlar oluyor bebeklerde de olamaz mı bu? Neden illa 3-4 saat kural gibi bazen esnetilemez mi? Çok üzülüyorum ağlattığım için. Ağlatarak ona iyilik mi kötülük mü yapıyorum bilmiyorum
Ben direk üç numara ile veriyorum iki numara ile çok efor sarfediyorlar belli cc mamayı bitiremiyorlar yoruluyorlarKızlar avent anne memesi biberon kullananlar 2 numara başlığa geçtiniz mi?
Tabiiki bu kadar katı kurallı düşünme esnetebilirsin ben veriyorum valla kilo alsalar da yürüyünce diş çıkarınca hepsi gidiyorKızlar kafam çok karışık. Kızım mamadan 2 saat sonra ağlamaya başlıyor susmayan cinsten. Yarım saat ağlıyor dayanamayıp 2.5 saatte veriyorum artık mamayı. Doktor 3 saatten önce verme dedi. Bizim de bazen çabuk acıktığımız ya da iştahımızın olmadığı zamanlar oluyor bebeklerde de olamaz mı bu? Neden illa 3-4 saat kural gibi bazen esnetilemez mi? Çok üzülüyorum ağlattığım için. Ağlatarak ona iyilik mi kötülük mü yapıyorum bilmiyorum
Barajın suyunu bitirdinKızlar bende buradakilerden heveslenip banyoda yıkayayım dedim annem barajın suyunu bitirdin diye kızdı bana aşırı su harcadım banyoyu buhar edecem die önce kendim yıkandım sonra bebekleri heryer battı en sonunda telaşla alt açmayı sermedim oğlum yatağıma işedi
Ben alt açmayı sermeme rağmen önceki gün iki çarşaf iki alez yatağın kendi alezi, dün annemin battaniyesi battı. Nasıl bir açıyla işiyorsaKızlar bende buradakilerden heveslenip banyoda yıkayayım dedim annem barajın suyunu bitirdin diye kızdı bana aşırı su harcadım banyoyu buhar edecem die önce kendim yıkandım sonra bebekleri heryer battı en sonunda telaşla alt açmayı sermedim oğlum yatağıma işedi
Maşallah güzel gözleri var ben bi anormallik göremedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?