- 25 Nisan 2023
- 348
- 575
- 23
- 35
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #11.161
ben ufaktan başladım artık. normalde çalışıyorum ama 4 te eve gidiyorum eşim gelene kadar ufak ufak işler yapıyorum. artık kendimi çok rahatsız hissetmeye başladım çünkü bişey yapmadan olmuyor. bi yere uzanmadan ağır kaldırmadan ufak ev işleri yapabilirsin.Kızlar, hepimiz asagi yukarı aynı haftalardayiz, ev işleri yapıyor musunuz? Ben hala ev süpürme ve silme yapmıyorum, korkumdan… sizler ne durumdasınız?
Kesinlikle sizin gibi düşünüyorum, yorulmadan hafif işler ben de başladım bugün..ben ufaktan başladım artık. normalde çalışıyorum ama 4 te eve gidiyorum eşim gelene kadar ufak ufak işler yapıyorum. artık kendimi çok rahatsız hissetmeye başladım çünkü bişey yapmadan olmuyor. bi yere uzanmadan ağır kaldırmadan ufak ev işleri yapabilirsin.
Valla süper, cesaretli olabilmekte önemli… ben henüz cesaret gösteremiyorum fazladan iş yapmaya… insallah 2 hafta daha böyle devam edip sonrasında açılmayı diliyorumValla ben yaz temizliğine başladım dinlene dinlene yapıyorum. Yat yat insan bunalıyor bir yerden sonra birde bende psikolojik olarak yattıkça hasta moduna giriyorum bir sıkıntı olmadı şükür
Benimde ikiside tüp bebek kıymetli gebelik diyor bazı doktorlar biraz meşakkatle elde edince :)Evet ilk, o nedenle pimpirikliyiz tabi doktorlarımızda biraz korkutuyo bencetüp bebek olunca özellikle… Allah bağışlasın kizinizi ve bebeğinizi
Ben yapıyorum ama yaptıktan sonra mide bulantısı oluyorKızlar, hepimiz asagi yukarı aynı haftalardayiz, ev işleri yapıyor musunuz? Ben hala ev süpürme ve silme yapmıyorum, korkumdan… sizler ne durumdasınız?
Kesinlikle çok kıymetliler… ne kadar zorluk çekiyoruz insallah hepimiz sağlıkla alırız bebeklerimiziBenimde ikiside tüp bebek kıymetli gebelik diyor bazı doktorlar biraz meşakkatle elde edince :)
Benim tüp bebek doktorlarım transferden yarım saat sonra ayağa kaldırıp hemen normal hayata dönüyosun demişti iki transferde de ilkinde yapamamıştım da ikincisinde mecbur :)
Aminn inşallah sizde sağlıkla kavuşun inşallah
Üzücü… umarımBen yapıyorum ama yaptıktan sonra mide bulantısı oluyor
Valla yapmadıkça da çoğalıyorValla süper, cesaretli olabilmekte önemli… ben henüz cesaret gösteremiyorum fazladan iş yapmaya… insallah 2 hafta daha böyle devam edip sonrasında açılmayı diliyorum
Normalde azaldı ilaç icmesem yine var ama gün içinde o kadar rahatsız etmiyor ama gel gör ki temizlik yapınca başlıyorÜzücü… umarım
Yakında geçer
Yine de çok zorlama kendini cam silerken uzanıyoruz ya annem bana tencere kapağı yukarıdaysa sakin onun için bile uzanma demişti ki annem pimpirikli falan da değildirValla yapmadıkça da çoğalıyorgeçen gün instagramda bir doktorun videosunu gördüm sürekli yatmakta zararlı falan diyordu ondan cesaret aldım sizde kendinizi yormadan başlayın yapmaya hazır hissedince ben mesela bir cam sildim 15 dk oturdum, meyve molası verdim falan biraz da eşim yardımcı oldu. Tabii yoruldum 1 gün ara verdim diğer gün devam ettim bir sorun olmadı şükür
Deterjan kokusu mu vuruyor acabaNormalde azaldı ilaç icmesem yine var ama gün içinde o kadar rahatsız etmiyor ama gel gör ki temizlik yapınca başlıyor
Yaparken bir şey yok ama sonra başlıyor hiç bilmiyorum öyle aşırı da koymuyorumDeterjan kokusu mu vuruyor acaba
Sizin de güzel, eğer kendinizi iyi hissediyorsanız tabi ki neden olmasın… o Dr Kağan Kocatepe mi yoksa? O doktor çok rahatlatıcı bilgiler veriyo çünküValla yapmadıkça da çoğalıyorgeçen gün instagramda bir doktorun videosunu gördüm sürekli yatmakta zararlı falan diyordu ondan cesaret aldım sizde kendinizi yormadan başlayın yapmaya hazır hissedince ben mesela bir cam sildim 15 dk oturdum, meyve molası verdim falan biraz da eşim yardımcı oldu. Tabii yoruldum 1 gün ara verdim diğer gün devam ettim bir sorun olmadı şükür
Ya çok geçmiş olsun, ne güzel artık nu denli iyi geçmesine sevindim, darısı hepimizin başınaBenim de düşük tehlikem olmustu 2 hafta hic birseye elimi sürmedim ondan sonra dikkat ederek ev işleri yaptım yavaş yavaş. Suan düşük tehlikesini atlatmanin ve 2. Trimesterin bana verdiği güce dayanarak koltuk çekip hali bile silkeliyorumhaftada bir kere. ayriyeten çalışıyorum isten gelip yemek bulaşık yine üstten bir temizlik. Bazen hamile olduğumu unutuyorum. Hamileligim güzel geçiyor çok şükür ya kızım beni yormuyor kızım dediğime bakmayın daha belli değil ama ben kiz hissediyorum yarın öğrenmeye gidicez çok heyecanlıyım
Teşekkür ederim canımYine de çok zorlama kendini cam silerken uzanıyoruz ya annem bana tencere kapağı yukarıdaysa sakin onun için bile uzanma demişti ki annem pimpirikli falan da değildir
Aaa evet evet o doktor ismini siz söyleyince hatırladım, videoları da gayet güzel gebeliğin normal olduğunu anlatıp stres alıyor resmen videolarıyla. Bu arada teşvik etmek olmasın ama baya iyi geldi bana temizlik sanki bu korku psikolojik tedirginlik falan azaldı bendeSizin de güzel, eğer kendinizi iyi hissediyorsanız tabi ki neden olmasın… o Dr Kağan Kocatepe mi yoksa? O doktor çok rahatlatıcı bilgiler veriyo çünkü
Ay bunun çözümünü ben buldum ilaç kokusundan oluyor. Ben bir cezve falan su kaynatıp içine nane yağı damlatıyorum 3 4 damla o rahatsız edici deterjan kokusunu resmen götürüyor midem de bulanmıyorYaparken bir şey yok ama sonra başlıyor hiç bilmiyorum öyle aşırı da koymuyorum
Hadi bakalım inşallah. Sen yine de kendini çok yormaBenim de düşük tehlikem olmustu 2 hafta hic birseye elimi sürmedim ondan sonra dikkat ederek ev işleri yaptım yavaş yavaş. Suan düşük tehlikesini atlatmanin ve 2. Trimesterin bana verdiği güce dayanarak koltuk çekip hali bile silkeliyorumhaftada bir kere. ayriyeten çalışıyorum isten gelip yemek bulaşık yine üstten bir temizlik. Bazen hamile olduğumu unutuyorum. Hamileligim güzel geçiyor çok şükür ya kızım beni yormuyor kızım dediğime bakmayın daha belli değil ama ben kiz hissediyorum yarın öğrenmeye gidicez çok heyecanlıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?