- Konu Sahibi sunshine__
-
- #11.181
Evet çok harika bir doktor bence deAaa evet evet o doktor ismini siz söyleyince hatırladım, videoları da gayet güzel gebeliğin normal olduğunu anlatıp stres alıyor resmen videolarıyla. Bu arada teşvik etmek olmasın ama baya iyi geldi bana temizlik sanki bu korku psikolojik tedirginlik falan azaldı bende
Ay ben zor bile dayandım bu kadar zaman bende biraz titizlik hastalığı varEvet çok harika bir doktor bence de
Temizlik yapmayı seven insanlar olarak dimi
Son adet tarihiniz neydi acabaKızlar benim de nipt sonucum çıktı şükür bir sıkıntı yokBir kızım olacak inşallah Ramzi tutmadı ama transferden sonra eşim de ben de rüyamızda kız görmüştük
Hahaha aynıyız ya, ben de titizlik hastasıyım… çok zor bizimAy ben zor bile dayandım bu kadar zaman bende biraz titizlik hastalığı vareşim şükrediyordu ama her şükür konusu da bir yere kadar
Ya misafirim vardı kaç gündür girip okuyup okuyup çıktım yazamadımSen neredesinne zamandir
du bakalım bidaha ki kontrol ne zaman?Ama benim kordon cok ayrı yerde ordan anladim ben hayır yani bariz belli erkekten kıza dönmesi cok zormus o %30 neye göre koydu
Bende ilk defa bugün ne öğürtü oldu ne kusma ama mide bulantısı devam o geçmediNormalde azaldı ilaç icmesem yine var ama gün içinde o kadar rahatsız etmiyor ama gel gör ki temizlik yapınca başlıyor
Haftaya canim hem ikili tarama sonucu cikcak hemde cinsiyeti tam söyleyecek parti yapacaktık ama ben duramadım kurcaladimYa misafirim vardı kaç gündür girip okuyup okuyup çıktım yazamadım
du bakalım bidaha ki kontrol ne zaman?
Bende biyandan küçük bişi yapsam mı diyorum bi yandan aman kalsın neyse diyorum öyle arada. Doktor söylerse asla dayanamam partiye kadar hemen benimde öğrenmem lazımHaftaya canim hem ikili tarama sonucu cikcak hemde cinsiyeti tam söyleyecek parti yapacaktık ama ben duramadım kurcaladimoyle formalite yaparız artik
Bende kimse demeden gizli gizli temizlik yapıyorumAy ben zor bile dayandım bu kadar zaman bende biraz titizlik hastalığı vareşim şükrediyordu ama her şükür konusu da bir yere kadar
Ben kiz olsun cok istedim ondan erkek diyip partide kiz çıkmasını cok isterdim herkes erkek diyordu çünkü hepimiz sok olalım fln ama oyle olmayacak baya baya bariz belli kuzenim tip okuyor gönderdim bu haftada boyle kocaman şey mi olur dediBende biyandan küçük bişi yapsam mı diyorum bi yandan aman kalsın neyse diyorum öyle arada. Doktor söylerse asla dayanamam partiye kadar hemen benimde öğrenmem lazım
Ben de daha çok kız isterdim, eşim de diyo ki: hangi kadin erkek istiyo ki zaten..Ben kiz olsun cok istedim ondan erkek diyip partide kiz çıkmasını cok isterdim herkes erkek diyordu çünkü hepimiz sok olalım fln ama oyle olmayacak baya baya bariz belli kuzenim tip okuyor gönderdim bu haftada boyle kocaman şey mi olur dedi
Benim esimde kiz istedi ilkim kiz o da bende 2 kiz annesi babası olmak istedik hemde kizima arkadaş erkek nasipmiş en önemlisi saglikli olması tabi ve hayırlı evlat olsunBen de daha çok kız isterdim, eşim de diyo ki: hangi kadin erkek istiyo ki zaten..ama bizim de erkek oluyo, olsun o da çok güzel sağlıkla gelsinler tüm bebisler
Kız çocuğu farklıdır tabi ki, dediğiniz gibi sağlıklı hayırlı olsunlar başka hiç bişi önemli değilBenim esimde kiz istedi ilkim kiz o da bende 2 kiz annesi babası olmak istedik hemde kizima arkadaş erkek nasipmiş en önemlisi saglikli olması tabi ve hayırlı evlat olsun
Oyle canim bizim daha doktor kiz erkek demedi tabi kesin konuşmadı ama bugün hormondan mi ne aglama tuttu beni kiz istediğimden sanirim ama kendime geldim sukur dedik saglikli olması en önemlisi kizi erkeği mi var allahtan hemen çıktım o moddan hamile olmak çok farklı bisi gercekten diğer türlü olsa insan böyle bisi bile düşünemez ya da aglamazKız çocuğu farklıdır tabi ki, dediğiniz gibi sağlıklı hayırlı olsunlar başka hiç bişi önemli değil
Hormonlar gerçekten çok değişik… duygu değişimlerini galiba hepimiz yaşıyoruz saçma sapanOyle canim bizim daha doktor kiz erkek demedi tabi kesin konuşmadı ama bugün hormondan mi ne aglama tuttu beni kiz istediğimden sanirim ama kendime geldim sukur dedik saglikli olması en önemlisi kizi erkeği mi var allahtan hemen çıktım o moddan hamile olmak çok farklı bisi gercekten diğer türlü olsa insan böyle bisi bile düşünemez ya da aglamaz
Valla şu 4 5 6 ay içinde ne yaptık yaptık sonra zaten vücut ağırlaşıyormuşHahaha aynıyız ya, ben de titizlik hastasıyım… çok zor bizim
İçin hiç bişi yapamamak… Riskli dönemlerimiz geçti geciyo insallah, eski halimize donemesekte, ona yakın olsak yeter herhalde hamilelik boyunca
Ay işte bu his çok kötü kim yaparsa yapsın elimden geçmesi lazım yoksa içime sinmiyorBende kimse demeden gizli gizli temizlik yapıyorumeşim zaten anlamıyor temizliğin yapıldığını kayınvalideme de eşimin temizlediğini söylüyorum. Sağolsun ikiside yardımcılar ama benim yaptığım gibi olmuyo yaa ille benim temizlemem lazım.
16 marttıSon adet tarihiniz neydi acaba
Aynen canim ve kuafore gittim orda patladım orda bi ağladım bi ağladım kim üzdüyse takma fln dediler ya anlatamadım utancımdan neye ağladığımı o derece saçma yani şuanHormonlar gerçekten çok değişik… duygu değişimlerini galiba hepimiz yaşıyoruz saçma sapan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?