2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Evet çok harika bir doktor bence de
Temizlik yapmayı seven insanlar olarak dimi

Ay ben zor bile dayandım bu kadar zaman bende biraz titizlik hastalığı var eşim şükrediyordu ama her şükür konusu da bir yere kadar
Hahaha aynıyız ya, ben de titizlik hastasıyım… çok zor bizim
İçin hiç bişi yapamamak… Riskli dönemlerimiz geçti geciyo insallah, eski halimize donemesekte, ona yakın olsak yeter herhalde hamilelik boyunca

Kızlar bide buna başlattı doktorum

Eklentiler

• IMG_1370.webp
    42,9 KB · Görüntüleme: 33
Haftaya canim hem ikili tarama sonucu cikcak hemde cinsiyeti tam söyleyecek parti yapacaktık ama ben duramadım kurcaladim oyle formalite yaparız artik
Bende biyandan küçük bişi yapsam mı diyorum bi yandan aman kalsın neyse diyorum öyle arada. Doktor söylerse asla dayanamam partiye kadar hemen benimde öğrenmem lazım

Ay ben zor bile dayandım bu kadar zaman bende biraz titizlik hastalığı var eşim şükrediyordu ama her şükür konusu da bir yere kadar
Bende kimse demeden gizli gizli temizlik yapıyorum eşim zaten anlamıyor temizliğin yapıldığını kayınvalideme de eşimin temizlediğini söylüyorum. Sağolsun ikiside yardımcılar ama benim yaptığım gibi olmuyo yaa ille benim temizlemem lazım.

Bende biyandan küçük bişi yapsam mı diyorum bi yandan aman kalsın neyse diyorum öyle arada. Doktor söylerse asla dayanamam partiye kadar hemen benimde öğrenmem lazım
Ben kiz olsun cok istedim ondan erkek diyip partide kiz çıkmasını cok isterdim herkes erkek diyordu çünkü hepimiz sok olalım fln ama oyle olmayacak baya baya bariz belli kuzenim tip okuyor gönderdim bu haftada boyle kocaman şey mi olur dedi

Ben de daha çok kız isterdim, eşim de diyo ki: hangi kadin erkek istiyo ki zaten.. ama bizim de erkek oluyo, olsun o da çok güzel sağlıkla gelsinler tüm bebisler

Ben de daha çok kız isterdim, eşim de diyo ki: hangi kadin erkek istiyo ki zaten.. ama bizim de erkek oluyo, olsun o da çok güzel sağlıkla gelsinler tüm bebisler
Benim esimde kiz istedi ilkim kiz o da bende 2 kiz annesi babası olmak istedik hemde kizima arkadaş erkek nasipmiş en önemlisi saglikli olması tabi ve hayırlı evlat olsun

Benim esimde kiz istedi ilkim kiz o da bende 2 kiz annesi babası olmak istedik hemde kizima arkadaş erkek nasipmiş en önemlisi saglikli olması tabi ve hayırlı evlat olsun
Kız çocuğu farklıdır tabi ki, dediğiniz gibi sağlıklı hayırlı olsunlar başka hiç bişi önemli değil

Kız çocuğu farklıdır tabi ki, dediğiniz gibi sağlıklı hayırlı olsunlar başka hiç bişi önemli değil
Oyle canim bizim daha doktor kiz erkek demedi tabi kesin konuşmadı ama bugün hormondan mi ne aglama tuttu beni kiz istediğimden sanirim ama kendime geldim sukur dedik saglikli olması en önemlisi kizi erkeği mi var allahtan hemen çıktım o moddan hamile olmak çok farklı bisi gercekten diğer türlü olsa insan böyle bisi bile düşünemez ya da aglamaz

Hormonlar gerçekten çok değişik… duygu değişimlerini galiba hepimiz yaşıyoruz saçma sapan

Valla şu 4 5 6 ay içinde ne yaptık yaptık sonra zaten vücut ağırlaşıyormuş görümcem 8 aylık hamile şuan bardağı bile yerden alamıyorum diyor

Ay işte bu his çok kötü kim yaparsa yapsın elimden geçmesi lazım yoksa içime sinmiyor

Hormonlar gerçekten çok değişik… duygu değişimlerini galiba hepimiz yaşıyoruz saçma sapan
Aynen canim ve kuafore gittim orda patladım orda bi ağladım bi ağladım kim üzdüyse takma fln dediler ya anlatamadım utancımdan neye ağladığımı o derece saçma yani şuan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…