2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Kızlar, hepimiz asagi yukarı aynı haftalardayiz, ev işleri yapıyor musunuz? Ben hala ev süpürme ve silme yapmıyorum, korkumdan… sizler ne durumdasınız?
başta hiç yapamadım 2 3 haftadır gene ufaktan başladım sil süpüre cam sildirmek için vs de yardıma gelen bir abla oldu çok temiz yapıyor sağolsun. yemek konusunda acayip zorlanıyorum çok iştahsızım hiç yiyesim yok yapasım da yok. normalde de çok severim yemek yapmayı

Yaa eridim suan son yazdığına ikimizde hem kiz hem erkek tadına bakmış olcaz bizim kızda babasına aşık ondan esim 2. De kiz olsa demisti sen smdi saç mevzusu dedin yaa bende cok hayal ettim tokalar takcam renkli renkli fln diyordum ama sacsiz dogdu benim kiz ve hala tam uzamadi ve çok az 3 yaşında insallah sen hayalini gerceklestirirsin

Merhaba kızlar bende Allah izin verirse inşallah Aralık annesi olcam. 12+4 haftaligiz şuan. İkili taramada yaş riski çıktı. Doktor nipt ya da amniyosentez önerdi. Ankara'da uygun ve güvenilir onerebileceginiz bir firma varmı acaba. Çok üzgünüm

kızlar göğüs ucumda beyaz kremsi bir sıvı birikiyor sizde de böyle bir şey var mı? süt gibi değil oldukça koyu kıvamlı. bir krem vs sürmüyorum o birikiyor olamaz.

Cam silmeyin diyolar genelde tansiyon vs düşebilir, uzanmamız gerekebilir diye filan… ben de az da olsa başladım ya, insan normal hayatına dönünce daha güzel geciyo günler..

kızlar göğüs ucumda beyaz kremsi bir sıvı birikiyor sizde de böyle bir şey var mı? süt gibi değil oldukça koyu kıvamlı. bir krem vs sürmüyorum o birikiyor olamaz.
Benim de oluyor ucunda sarı gibi kıvamlı katı bir şey oluyor elimle sıkmadan siliyorum süt üretimi için hazırlık yapıyormus vücut

Cam silmeyin diyolar genelde tansiyon vs düşebilir, uzanmamız gerekebilir diye filan… ben de az da olsa başladım ya, insan normal hayatına dönünce daha güzel geciyo günler..
evet kızlar uzanacağınız şeyleri yapmaktan kaçının lütfen daha önce bir arkadaşımın kapıya nevresim asmaya çalışırken kanaması oldu sonra tüm hamileliği boyunca istirahat etmek zorunda kaldı ben çok çekiniyorum üst raftan tabak bile almıyorum korkumdan dikkat etmemiz lazım

Sakın göğüslerin sıkma Allah korusun erken doğum, düşüğe bile sebep oluyormuş. Vücut bebek doğdu saniyormus

Kac yaşındasın canim sıkma canını sonucta yaşla ilgili bi durum yaşı biraz ilerde olan kişilere öneriliyor genelde

Ben de almıyorum valla 5. Aya kadar böyle devam..

Yaaa ben oğlumun 2,5 yaşında nerdeyse beline geliyordu da kestirdik geçen sene sürekli kız sanılmasından ötürü

Ben tatlım idrar yaparken kasığım da birseyler oluyor sanki.
Bence buda hamilelikten.

Kızlar, hepimiz asagi yukarı aynı haftalardayiz, ev işleri yapıyor musunuz? Ben hala ev süpürme ve silme yapmıyorum, korkumdan… sizler ne durumdasınız?
Tatlım düşük tehliken varsa en doğrusunu yapıyorsun.
Onun dışında ben işe gidip gelip yemek bulaşık ev işleri onun dışında her işi yapıyorum ha ama uzanma, ağır kaldırma, cam dışında.

37 yaşındayım. Ultrasonda bı sıkıntı çıkmadı ama yine de aklımdan çıkmıyor bu durum
Canim ayni yastayiz. Benim doktorum direk 2li test yaptirma yastan oturu zaten riskli cikar, hic gerek yok dedi. Nipt yaptirdim dusuk risk cikti. Hic canini sıkma. Yas yuzunden Cok normal 2linin riskli cikmasi

Düşük tehlikem vardı ama cuma günü doktorum artık her gebe kadar riskin var dedi ama yine de ev işleri yapma dedi, muhtemelen ağır işleri demek istedi diye düşünüyorum.. keşke sizin gibi olabilsem, çalışmıyorum da , hep evdeyim

37 yaşındayım. Ultrasonda bı sıkıntı çıkmadı ama yine de aklımdan çıkmıyor bu durum
Tatlım emin ol yaş kilo sigara kullanımı vb. Bilgisayara girilince otomatik yüksek çıkarıyor kan sonucunu.
Emin ol Hiçbirsey yok çocuk da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…