- 23 Aralık 2022
- 2.149
- 2.709
- 48
- 36
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #11.241
Senin suçun yok ki tatlım her hamilelik kendine özgüdür. Bak çalışsan zaten işten çıkacaktın muhtemelen. Bu günlerde gelir geçerDüşük tehlikem vardı ama cuma günü doktorum artık her gebe kadar riskin var dediama yine de ev işleri yapma dedi, muhtemelen ağır işleri demek istedi diye düşünüyorum.. keşke sizin gibi olabilsem, çalışmıyorum da , hep evdeyim
Benimde oluyor sıvıdan biraz daha katı ikisi arasında. Hep ucunda birikiyor. Sadece yavaşça temizliyorumkızlar göğüs ucumda beyaz kremsi bir sıvı birikiyor sizde de böyle bir şey var mı? süt gibi değil oldukça koyu kıvamlı. bir krem vs sürmüyorum o birikiyor olamaz.
Canim ayni yastayiz. Benim doktorum direk 2li test yaptirma yastan oturu zaten riskli cikar, hic gerek yok dedi. Nipt yaptirdim dusuk risk cikti. Hic canini sıkma. Yas yuzunden Cok normal 2linin riskli cikmasi
Kızlar çok teşekkür ederim. Allah razı olsun yüreğime su serptiniz. Rabbim inşallah evlatlarımızi sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsinTatlım emin ol yaş kilo sigara kullanımı vb. Bilgisayara girilince otomatik yüksek çıkarıyor kan sonucunu.
Emin ol Hiçbirsey yok çocuk da.
Ay ben çok memnunum halimden kendi işimi kendim yapmayı da severim kimse karışmasın evim temiz benim istediğim gibi olsun misssİşte bu psikolojik, benim annemden kaldı mesela. Küçükken daha iyi yapayım diye benden sonra birde o temizlerdi bende hırslanır ben daha iyi yapıcam derdimAslında kurtulmam lazım ama işte olmuyor
ben de öyle yapıyorum canım her gün olmuyor zaten arada oluyorBenimde oluyor sıvıdan biraz daha katı ikisi arasında. Hep ucunda birikiyor. Sadece yavaşça temizliyorum
Ya çok büyük be zor içiyorum bende hap yutma şeysi var iğne şurubu çok severim de hap biraz sıkıntı Allahtan kapsül. Doktor kahvaltıdan önce iç dedi biraz mideyi etkiliyormuş. Eczacı miden hassassa yemekten 2 saat sonra içebilirsin dedi bende öyle yapıyorum süt ürünleriyle arada 2 saatlik fark olması gerekiyormuş iyi etki etmesi içinBenim doktorumda buna başlattı multivitamini kesip yanında da d vitamini verdi
Benimki de ara ara oluyor. Geçen temizlerken aklıma bunun neresinden süt çıkacak nasıl cikicak acaba diye düşündümben de öyle yapıyorum canım her gün olmuyor zaten arada oluyor
Haklısın çok teşekkür ederim güzel motive edici sözler içinSenin suçun yok ki tatlım her hamilelik kendine özgüdür. Bak çalışsan zaten işten çıkacaktın muhtemelen. Bu günlerde gelir geçer
Kesinlikle öyle yaAy ben çok memnunum halimden kendi işimi kendim yapmayı da severim kimse karışmasın evim temiz benim istediğim gibi olsun misss
Hiçbir risk olmasa bile sırf yaştan dolayı risk çıkabiliyor; yaş, kilo, boy hepsi etkiliyor demişti doktorum. 32'yim bana onermedi ikili testi, risk çıkabilir ve boşuna strese sebep olur direkt nipt yaptırabilirsin dedi. Endişelenmeyin, hiçbir sorun yoktur eminim.Merhaba kızlar bende Allah izin verirse inşallah Aralık annesi olcam. 12+4 haftaligiz şuan. İkili taramada yaş riski çıktı. Doktor nipt ya da amniyosentez önerdi. Ankara'da uygun ve güvenilir onerebileceginiz bir firma varmı acaba. Çok üzgünüm
Ben direk tl üzerinden konuştum genoks firması ile hiç dolar demediler. Dolardan fiyat veren panaroma oldu bana.bize
dolar dediler o gun tl olarak odedik size kac dolar dediler
Merhaba öncelikle sakin olun. 29 yaşımdayım, ultrasonda her şey normaldi ama free beta hcg yüksek çıktı. Üç ayrı doktor nipt istedi. Bir hafta boyunca çok üzüldüm. Genoks firmasına yaptırdım ben testimi. 5 iş gününde çıktı. Sonunda çok şükür sağlıklı olduğunu öğrendim. Yaştan dolayı risk çıkan çok insan oluyor. Tabiiki içiniz rahat olacaksa yaptırın ama endişelenmeyin.Merhaba kızlar bende Allah izin verirse inşallah Aralık annesi olcam. 12+4 haftaligiz şuan. İkili taramada yaş riski çıktı. Doktor nipt ya da amniyosentez önerdi. Ankara'da uygun ve güvenilir onerebileceginiz bir firma varmı acaba. Çok üzgünüm
Evet, bende kahvaltıdan bir iki saat sonra alıyorum genelde unutmadığım zamanlarda.Ya çok büyük be zor içiyorum bende hap yutma şeysi var iğne şurubu çok severim de hap biraz sıkıntı Allahtan kapsül. Doktor kahvaltıdan önce iç dedi biraz mideyi etkiliyormuş. Eczacı miden hassassa yemekten 2 saat sonra içebilirsin dedi bende öyle yapıyorum süt ürünleriyle arada 2 saatlik fark olması gerekiyormuş iyi etki etmesi için
Amin teşekkür ederim inşallahYa çok geçmiş olsun, ne güzel artık nu denli iyi geçmesine sevindim, darısı hepimizin başına
Yazmam mi her kontrolden sonra buraya yazmak gelenek olduHadi bakalım inşallah. Sen yine de kendini çok yormayarın mutlaka yaz
Su içemiyorsan karpuz yiyebilirsin.%92 oranı su içeriyor. Her gün tüketiyorumİyi geceler kızlar bulantısı olan gebeler su nasıl içmeye çalışıyorsunuz bn bu sıralar azcik limon ekleyip içtim bu sefer mide yanmaları başladı yani bir şekilde halledemedim doktor habire bol su iç diyor ama olmuyor ki çözüm bulan varsa lütfen paylaşsın bide idrar yolu enfeksiyon var biraz mecbur belli bir miktar tuketmem gerekiyor
Canım su içmede su şişesi cok önemli, ben suyu çok sevdiğim hâlde bardakla olunca çok içemiyorum, işte çalışırken içtiğim gibi plastik şişe olunca cok iyi içiyorum, camlarda ağır geliyor icerken zor oluyor , o yüzden sık sık değiştirerek plastik şişelerde içiyorum, sanki tam benim ağzıma göre üretilmişİyi geceler kızlar bulantısı olan gebeler su nasıl içmeye çalışıyorsunuz bn bu sıralar azcik limon ekleyip içtim bu sefer mide yanmaları başladı yani bir şekilde halledemedim doktor habire bol su iç diyor ama olmuyor ki çözüm bulan varsa lütfen paylaşsın bide idrar yolu enfeksiyon var biraz mecbur belli bir miktar tuketmem gerekiyor
İnşallah cnmHaklısın çok teşekkür ederim güzel motive edici sözler içinbiraz daha sakınıp kendimi normale yakında döneceğim insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?