2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Senin suçun yok ki tatlım her hamilelik kendine özgüdür. Bak çalışsan zaten işten çıkacaktın muhtemelen. Bu günlerde gelir geçer

kızlar göğüs ucumda beyaz kremsi bir sıvı birikiyor sizde de böyle bir şey var mı? süt gibi değil oldukça koyu kıvamlı. bir krem vs sürmüyorum o birikiyor olamaz.
Benimde oluyor sıvıdan biraz daha katı ikisi arasında. Hep ucunda birikiyor. Sadece yavaşça temizliyorum

Canim ayni yastayiz. Benim doktorum direk 2li test yaptirma yastan oturu zaten riskli cikar, hic gerek yok dedi. Nipt yaptirdim dusuk risk cikti. Hic canini sıkma. Yas yuzunden Cok normal 2linin riskli cikmasi

Tatlım emin ol yaş kilo sigara kullanımı vb. Bilgisayara girilince otomatik yüksek çıkarıyor kan sonucunu.
Emin ol Hiçbirsey yok çocuk da.
Kızlar çok teşekkür ederim. Allah razı olsun yüreğime su serptiniz. Rabbim inşallah evlatlarımızi sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin

İşte bu psikolojik, benim annemden kaldı mesela. Küçükken daha iyi yapayım diye benden sonra birde o temizlerdi bende hırslanır ben daha iyi yapıcam derdim Aslında kurtulmam lazım ama işte olmuyor
Ay ben çok memnunum halimden kendi işimi kendim yapmayı da severim kimse karışmasın evim temiz benim istediğim gibi olsun misss

Benim doktorumda buna başlattı multivitamini kesip yanında da d vitamini verdi
Ya çok büyük be zor içiyorum bende hap yutma şeysi var iğne şurubu çok severim de hap biraz sıkıntı Allahtan kapsül. Doktor kahvaltıdan önce iç dedi biraz mideyi etkiliyormuş. Eczacı miden hassassa yemekten 2 saat sonra içebilirsin dedi bende öyle yapıyorum süt ürünleriyle arada 2 saatlik fark olması gerekiyormuş iyi etki etmesi için

Ay ben çok memnunum halimden kendi işimi kendim yapmayı da severim kimse karışmasın evim temiz benim istediğim gibi olsun misss
Kesinlikle öyle ya deprem sonrası eşimin ailesi bir süre bende kaldılar biz bize iyiydik sonra son hafta 2 yaşlı geldi anane ve büyükbaba ömrümden bezdim o son 1 haftada, yani inşallah ayıp değildir dediğim ama evimden tiksindim birde tam düşük yaptığım zamandı hiç dinlemedim onlar gidince evi alt üst ettim. Kayınvalidem de temizliyor hem hemde diyor senin içine sinmez biliyorum bari yardım edelim

Hiçbir risk olmasa bile sırf yaştan dolayı risk çıkabiliyor; yaş, kilo, boy hepsi etkiliyor demişti doktorum. 32'yim bana onermedi ikili testi, risk çıkabilir ve boşuna strese sebep olur direkt nipt yaptırabilirsin dedi. Endişelenmeyin, hiçbir sorun yoktur eminim.

Merhaba öncelikle sakin olun. 29 yaşımdayım, ultrasonda her şey normaldi ama free beta hcg yüksek çıktı. Üç ayrı doktor nipt istedi. Bir hafta boyunca çok üzüldüm. Genoks firmasına yaptırdım ben testimi. 5 iş gününde çıktı. Sonunda çok şükür sağlıklı olduğunu öğrendim. Yaştan dolayı risk çıkan çok insan oluyor. Tabiiki içiniz rahat olacaksa yaptırın ama endişelenmeyin.

genoks 5 iş günü 7500
İntergen 10 iş günü 6800 dedi bana
Ki intergen 8. İş gününde sonuçları gönderdi
İkisi de Ankara’da

Evet, bende kahvaltıdan bir iki saat sonra alıyorum genelde unutmadığım zamanlarda.

İyi geceler kızlar bulantısı olan gebeler su nasıl içmeye çalışıyorsunuz bn bu sıralar azcik limon ekleyip içtim bu sefer mide yanmaları başladı yani bir şekilde halledemedim doktor habire bol su iç diyor ama olmuyor ki çözüm bulan varsa lütfen paylaşsın bide idrar yolu enfeksiyon var biraz mecbur belli bir miktar tuketmem gerekiyor

Su içemiyorsan karpuz yiyebilirsin.%92 oranı su içeriyor. Her gün tüketiyorum

Canım su içmede su şişesi cok önemli, ben suyu çok sevdiğim hâlde bardakla olunca çok içemiyorum, işte çalışırken içtiğim gibi plastik şişe olunca cok iyi içiyorum, camlarda ağır geliyor icerken zor oluyor , o yüzden sık sık değiştirerek plastik şişelerde içiyorum, sanki tam benim ağzıma göre üretilmiş

Merhaba kızlar 12+2 haftalık hamileyim. 12 den sonra düzelirsin dediler ama bende reflü başladı her gün mutlaka sarı su kusuyorum yok mu bunun bir çaresi. Gaviscon da rahatlatmadı. Tüm hamilelik böyle mi geçecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…