2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Canım soğuk su içiyorum. İçtiğim gibi ağzıma bişeyler atıyorum ama yinede yeterli miktarda içemiyorum.

Yeni mi sarı su çıkarmaya başladın yoksa baştan beri mi çıkarıyorsun? Ben 6.haftamdan beri çıkarıyorum ama hergün mutlaka sarı su çıkarıyorum diyemem bazı günler olmuyor. 16. haftadan sonra rahatlarsın inşallah.

Yeni başladı 3 gün oldu az önce o kadar çok çıkardım ki en fazlası bugün oldu. Zaten doğru düzgün bir şey canım istemiyor yemek yiyemiyorum ne yapmam gerekiyor anlamadım.

Muhtemelen çocuk doğunca değişecek bu huyumuz evde sürekli altına s.çan bişi olcak sonuçta kız totosunu yerim

Yeni başladı 3 gün oldu az önce o kadar çok çıkardım ki en fazlası bugün oldu. Zaten doğru düzgün bir şey canım istemiyor yemek yiyemiyorum ne yapmam gerekiyor anlamadım.
Ben nerdeyse 14 haftalık oldum hala aynıyım sadece biraz iştahım açıldı yani artık zorla yemiyorum. Kusma desen aynen devam. Zofer kullanıyorum ama doktorlar pek tavsiye etmiyor. Prilam işe yaramadı bende. Doktoruna danış canım en iyi yolu o gösterecektir.

Benim aşırı içim yanıyor, hararetli gibi. Hep ferah ferah meyve yiyorum, bir de salatalık. Dün yarım karpuzu yemişimdir.
Ne olur karpuz da yasak olmasın lütfen neye elimizi atsak kurutuyoruz.
Bu hamileler ne yesin be kardeşim

Ne olur karpuz da yasak olmasın lütfen neye elimizi atsak kurutuyoruz.
Bu hamileler ne yesin be kardeşim
Her yemek istediğim şeyi önce nette "Gebelikte ....... yenir mi?" diye aratıyorum, manyak oldum Ama karpuzu aratmamistim, elbette her şeyin azı karar çoğu zarar ama zaten yiyebildiğimiz ne kaldı şurada

Benim aşırı içim yanıyor, hararetli gibi. Hep ferah ferah meyve yiyorum, bir de salatalık. Dün yarım karpuzu yemişimdir.
Karpuz çok fazla şeker içeriyor gerçi neredeyse tüm meyveler porsiyon kontrolü yapmak önemli

Karpuz çok fazla şeker içeriyor gerçi neredeyse tüm meyveler porsiyon kontrolü yapmak önemli
Ben haftalardır neredeyse yalnızca meyveyle besleniyorum. Başka bir şey yiyesim gelmiyor, tiksiniyorum ve dolayısıyla porsiyon kontrolünden bahsetmem mümkün değil

Kızlar sizi korkutmak istemem ama bir tanıdık sırf meyve yedi bütün hamileliği boyunca, 40 kilo aldı bir de çocuk 4,5 kilo doğdu
Meyve vazgeçilmezim oldu bilmiyorum normalde de yerdim şimdi canım abur cubur değil meyve istiyor sürekli

Meyve vazgeçilmezim oldu bilmiyorum normalde de yerdim şimdi canım abur cubur değil meyve istiyor sürekli
Vallah ne yalan söyliyeyim benimde öyle çok iyi gidiyor soğuk soğuk karpuz kavun az az yemeye çalışıyorum yoksa hepsini bitireceğim

Her yemek istediğim şeyi önce nette "Gebelikte ....... yenir mi?" diye aratıyorum, manyak oldum Ama karpuzu aratmamistim, elbette her şeyin azı karar çoğu zarar ama zaten yiyebildiğimiz ne kaldı şurada
Evet ya sorma bide direk hayır yeme diyor İnternet yorumlar zalimler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…