- 10 Nisan 2023
- 66
- 13
- 8
- 32
- Konu Sahibi sunshine__
-
- #11.261
Canım soğuk su içiyorum. İçtiğim gibi ağzıma bişeyler atıyorum ama yinede yeterli miktarda içemiyorum.İyi geceler kızlar bulantısı olan gebeler su nasıl içmeye çalışıyorsunuz bn bu sıralar azcik limon ekleyip içtim bu sefer mide yanmaları başladı yani bir şekilde halledemedim doktor habire bol su iç diyor ama olmuyor ki çözüm bulan varsa lütfen paylaşsın bide idrar yolu enfeksiyon var biraz mecbur belli bir miktar tuketmem gerekiyor
Yeni mi sarı su çıkarmaya başladın yoksa baştan beri mi çıkarıyorsun? Ben 6.haftamdan beri çıkarıyorum ama hergün mutlaka sarı su çıkarıyorum diyemem bazı günler olmuyor. 16. haftadan sonra rahatlarsın inşallah.Merhaba kızlar 12+2 haftalık hamileyim. 12 den sonra düzelirsin dediler ama bende reflü başladı her gün mutlaka sarı su kusuyorum yok mu bunun bir çaresi. Gaviscon da rahatlatmadı. Tüm hamilelik böyle mi geçecek.
Yeni başladı 3 gün oldu az önce o kadar çok çıkardım ki en fazlası bugün oldu. Zaten doğru düzgün bir şey canım istemiyor yemek yiyemiyorum ne yapmam gerekiyor anlamadım.Yeni mi sarı su çıkarmaya başladın yoksa baştan beri mi çıkarıyorsun? Ben 6.haftamdan beri çıkarıyorum ama hergün mutlaka sarı su çıkarıyorum diyemem bazı günler olmuyor. 16. haftadan sonra rahatlarsın inşallah.
Muhtemelen çocuk doğunca değişecek bu huyumuz evde sürekli altına s.çan bişi olcak sonuçtaKesinlikle öyle yadeprem sonrası eşimin ailesi bir süre bende kaldılar biz bize iyiydik sonra son hafta 2 yaşlı geldi anane ve büyükbaba ömrümden bezdim o son 1 haftada, yani inşallah ayıp değildir dediğim ama evimden tiksindim birde tam düşük yaptığım zamandı hiç dinlemedim onlar gidince evi alt üst ettim. Kayınvalidem de temizliyor hem hemde diyor senin içine sinmez biliyorum bari yardım edelim
Oh iyi iyi o zmn kızında saçlı olurYaaa ben oğlumun 2,5 yaşında nerdeyse beline geliyordu da kestirdik geçen sene sürekli kız sanılmasından ötürü
Canim hersey guzel çıkacak sen üzme skma canını bak karnındaki bebisinde strese girer olumlu cikacak hersey ben inaniyorum37 yaşındayım. Ultrasonda bı sıkıntı çıkmadı ama yine de aklımdan çıkmıyor bu durum
Çok fazla karpuz tüketmek zararlı içinde fruktoz varSu içemiyorsan karpuz yiyebilirsin.%92 oranı su içeriyor. Her gün tüketiyorum
Ben nerdeyse 14 haftalık oldum hala aynıyım sadece biraz iştahım açıldı yani artık zorla yemiyorum. Kusma desen aynen devam. Zofer kullanıyorum ama doktorlar pek tavsiye etmiyor. Prilam işe yaramadı bende. Doktoruna danış canım en iyi yolu o gösterecektir.Yeni başladı 3 gün oldu az önce o kadar çok çıkardım ki en fazlası bugün oldu. Zaten doğru düzgün bir şey canım istemiyor yemek yiyemiyorum ne yapmam gerekiyor anlamadım.
Benim aşırı içim yanıyor, hararetli gibi. Hep ferah ferah meyve yiyorum, bir de salatalık. Dün yarım karpuzu yemişimdir.Çok fazla karpuz tüketmek zararlı içinde fruktoz varsalatalık iyi bir seçenek olabilir
Ne olur karpuz da yasak olmasın lütfenBenim aşırı içim yanıyor, hararetli gibi. Hep ferah ferah meyve yiyorum, bir de salatalık. Dün yarım karpuzu yemişimdir.
Ne olur karpuz da yasak olmasın lütfenneye elimizi atsak kurutuyoruz.
Bu hamileler ne yesin be kardeşim
Karpuz çok fazla şeker içeriyor gerçi neredeyse tüm meyveler porsiyon kontrolü yapmak önemliBenim aşırı içim yanıyor, hararetli gibi. Hep ferah ferah meyve yiyorum, bir de salatalık. Dün yarım karpuzu yemişimdir.
Ben haftalardır neredeyse yalnızca meyveyle besleniyorum. Başka bir şey yiyesim gelmiyor, tiksiniyorum ve dolayısıyla porsiyon kontrolünden bahsetmem mümkün değilKarpuz çok fazla şeker içeriyor gerçi neredeyse tüm meyveler porsiyon kontrolü yapmak önemli
Ahahahaha mecbur değişir ama onun yaptığı gözümüze batmaz benceMuhtemelen çocuk doğunca değişecek bu huyumuz evde sürekli altına s.çan bişi olcak sonuçtakız totosunu yerim
Çok fazla karpuz tüketmek zararlı içinde fruktoz varsalatalık iyi bir seçenek olabilir
Kızlar sizi korkutmak istemem ama bir tanıdık sırf meyve yedi bütün hamileliği boyunca, 40 kilo aldı bir de çocuk 4,5 kilo doğdu
Vallah ne yalan söyliyeyim benimde öyle çok iyi gidiyor soğuk soğuk karpuz kavunMeyve vazgeçilmezim oldu bilmiyorum normalde de yerdim şimdi canım abur cubur değil meyve istiyor sürekli
Bana kalsa bir karpuzu bir oturuş da bitiririm o kadar seviyorum ama ara sıra yemeye çalışıyorumVallah ne yalan söyliyeyim benimde öyle çok iyi gidiyor soğuk soğuk karpuz kavunaz az yemeye çalışıyorum yoksa hepsini bitireceğim
Evet ya sorma bide direk hayır yeme diyor İnternet yorumlar zalimlerHer yemek istediğim şeyi önce nette "Gebelikte ....... yenir mi?" diye aratıyorum, manyak oldum Ama karpuzu aratmamistim, elbette her şeyin azı karar çoğu zarar ama zaten yiyebildiğimiz ne kaldı şurada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?