2023 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    334
Kızlar sizi korkutmak istemem ama bir tanıdık sırf meyve yedi bütün hamileliği boyunca, 40 kilo aldı bir de çocuk 4,5 kilo doğdu
Maşallah Kuzenim de su an 8 aylık hamile, ilk üç ayımız bizim çok benziyor onunla. Hemen hemen aynıyız, yediğimiz yemedigimiz şeyler vs. Üç aydan sonra o normal yemeklere yavaş yavaş dönmüştü. Buna bel bağladım ben de öyle olurum diye, birkaç haftayı daha hayırlısıyla, sağlıkla atlatayım inşallah.

Kızlar sizi korkutmak istemem ama bir tanıdık sırf meyve yedi bütün hamileliği boyunca, 40 kilo aldı bir de çocuk 4,5 kilo doğdu
Arkadaşım da 38 kilo aldu ogluda 2 hafta önden gidiyordu doktoru biraz daha bu şekilde devam edersen bebekte de sende de şeker hastalığı oluşacak demişti

Arkadaşım da 38 kilo aldu ogluda 2 hafta önden gidiyordu doktoru biraz daha bu şekilde devam edersen bebekte de sende de şeker hastalığı oluşacak demişti
Bu arkadaşım kilo kilo çilek yiyordu okula gelen bir veli dedi ki hocam bebekte çilek lekesi olur bu kadar çilege dedi arkadaşımla ben güldük oğlu doğdu gerçekten de kafasının arkasında 2 tane kocaman çilege benzer kırmızı leke var

Bence bi terslik yok kuzum beslenme kesesi görünmüş sonuçta
Bu arada benimde geç döllenme aynı böyle olmuştu ama sorma haftasını yakalıyor kötü düşünmeyin miniklikten görünmez

Valla bende basından beri var mide ilacı kullanıyorum son haftalarda daha çok artıyo ama işte yapacak bişi yok lansor kesiyo
Ama oda bebek şuan küçük olduğu için yasak..

Ben haftalardır neredeyse yalnızca meyveyle besleniyorum. Başka bir şey yiyesim gelmiyor, tiksiniyorum ve dolayısıyla porsiyon kontrolünden bahsetmem mümkün değil
Vallah ne yalan söyliyeyim benimde öyle çok iyi gidiyor soğuk soğuk karpuz kavun az az yemeye çalışıyorum yoksa hepsini bitireceğim
İlk 12-13 haftamı meyve ve havuçla geçirdim akşam yemeği hiç giyemedim. Şükür Şuan miğde asiti sorunu ve koku hassasiyeti azaldı. Ama yinede yaz ayları meyve ayları insanın canı çekiyor şuana kadar toplamda 4 kilo aldım 14hafta için gayet iyi bence

Selam kızlar
Sizde de var mı?
Yemek yedikten sonra ağzımdan gelecek gibi oluyor. Ya da su vs bir anda içtiysem
Kusma bulantı vs değil ama.
Bazen bir hıçkırık gibi bir hazımsızlık gibi bir şey.

İç karın büyüdükçe mideye mi baskı yapıyor çözemedim. Ama öyleyse daha bu ayda böyle sonra nasıl olur.

Yemek yedikten sonra uzansam sanki böyle yemek borusunun kapağı açık ordan yemek gelecek gibi hissediyorum tam yutkunurken giden yerde gibi oluyor. Benimde öyle oluyor canım nedeni ne bilmiyorum ama o yüzden yemek yedikten sonra dik durmaya aşırı yememeye dikkat ediyorum

Progesteronun kas gevsetici etkisi var. Bu da mide kapaciginin gevsemesine ve mide ozsuyunun yukari yonlu hareketine sebeo oluyor. Dik durmak disinda yaoicak hic bisey yok kuzum. Tamamen hormonal

Canım önereceğim firma yok ama hangisini yaptırman gerektiğini iyi araştır nipt öncelikli olsun bence . Burada bi kişinin daha ikili testte risk çıkmış niptten güzel sonuç almış içini ferah tut kötüyü düşünme

Her yemek istediğim şeyi önce nette "Gebelikte ....... yenir mi?" diye aratıyorum, manyak oldum Ama karpuzu aratmamistim, elbette her şeyin azı karar çoğu zarar ama zaten yiyebildiğimiz ne kaldı şurada
Ben kendime hiç kısıtlama getirmedim. Yiyebildiğim herşeyi yiyorum

İçine taze zencefil kes ince limon dilimi boyutunda istersen

Kızlar omega , demir ve d vitamini aldık 945 tl ödedik. Perinatologdaki detaylı ultrason muayenemize bu kadar para vermiyoruz içimize oturdu özel sağlık sigortası da ilaç olmadığı için karşılamıyormuş. Bu kadar pahalı mıydı yahu

Omega 3ü 174 liraya almıştım şimdi 200u geçmiştir benimde az kaldı

İntergen de yaptrdm en uygun yerlerden birisiydi. 10 işgününe sonuc cıkıyor.
Nifty testi dıer ısmi fetal dna. Sakın amniyosentez yaptırmayın o riskli. Düşük bile olabilir
Nifty testi kan alınıyor kandan riski yok.
Güzel sonuclar alın

Hayirli akşamlar 3 hafta aradan sonra ilk defa gerçek bir ultrasona girdim bugün çok güzeldi herseyini gördük elhamdülillah ☺ hersey yolundaydı doktor herseyine baktı çok güzel dedi rahim ağzını olctu karından 33 mm cikti oda iyimis. Veeeeee hayatımın şokunu yaşadım gerçekten anneler değil babalar hissediyormus ben o kadar emindim ki kız olduğundan eşimde sürekli gorursun erkek olacak diyordu ve ERKEKMİŞ Defalarca sordum doktora emin olmak için bıktı benden ay çenem düştü böyle işte çok guzeldi

Eklentiler

• 20230617_200020.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 100
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…